March 22, 201214 yr comment_138401 A dat Bunul sa va pot saluta si eu!N-am avut net doua zile si eram ca leul in cusca!La multi ani fratiorului-bunic, Stellino!N-am sata sa va citesc, fiindca chiar ma dadeati disparuta!Vazui doara pozele Gellutzei! Mandra si frumoasa esti, mai, fatuca! Ei, cum sa nu te iubeasca dl Gellu? Ba chiar si eu!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif A, si m-a distrat si faza cu oceanul! Geanny, iar esti totala! Pup si pe tine!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Acu va las, ca pic!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/103.gif Pupici!! Sper sa mai auzim de tine. Report
March 22, 201214 yr comment_138402 Am fost chemati de urgenta la gradi sa luam copila: febra 39,4. Am fugit cu ea la medic: otita bilaterala. Antibiotice 7 zile Of, of mai Dani, mai! Deja ai inceput cu bolile de gradi, cum imi era frica ca o sa se intaple...Multa sanatate!! Pupici lui Beuta! Report
March 22, 201214 yr comment_138404 hello, hello! e prima data cand n-am reusit sa va citesc pana la capat.sunt extrem de ocupata, acum am auditul extern, ma termina reevaluarea asta de mijloace fixe.n-au vrut sa plateasca firma de reevaluari si tre s-o facem noi. mi-e sila, dupa ce ca avem salariile pe care le avem. vreau s-o pup pe Giani ptr super ideea cu maglavaisu' de pasca, asta fac! la inghetata ma gandisem si eu, cred ca fac si de-asta o casoleta.va pup, ca nu mai am timp! Bafta! Report
March 22, 201214 yr comment_138406 si eu cu mai putin timp dar am ajuns sa va citesc.. Geluto!! iar ma omori cu zile! Arata bine profiterolul, am sa-l fac si eu cu inghe, crema vanilie si frisca, daca tot fac , sa difersific gusturile.Foarte frumoasa esti, multumesc de poze, eu nu am mai avut timp sa intru pe alte topice, dar imi voi face timp si am sa ma duc la topicul cu pricina ca sa te vad Eu ma duc maine la Disney, eeee!! Ma duc sa ma si tund astazi ca mi-a crescut pleata, nu-mi mai las parul lung de mult, doar ptuin pana la umeri, ca e plictisitor lung Ne auzim luni fetelor, aveti grija sa nu raciti,multa sanatate la bolnaviori si toate cele bune va doresc! Report
March 22, 201214 yr comment_138422 Dani, imi pare rau ca Beutza-i bolnavioara! sa nu-ti para rau c-ai dus-o la gradi, asta e! o sa capete anticorpi mai repede si-n rest, e mai mare castigul sa fie langa copii. bine ca are cine sta cu ea cat e bolnavioara. Dani, ai facut treaba aia pe care o amanai? eu am reusit sa fac reevaluarea la constructii azi. da' am si echipamente si mijl de transport, of!da, asa e! daca nu era socrella nu stiu ce ne faceam, mai ales ca eu iar am o saptamana nashpa, urmatoarea, de vizite la nivel inalt.da, mi-am terminat tot felul de trebusoare mici si medii si pe aia o tot amanam. In final m-am cufundat cu avant in ea si in doua ore am gatat-.o. Am scutit 2.000 euri + TVA cheltuiala cu avocatii. Sper sa reusesc sa si finalizez negocierea si sa se semneze. Luna viitoare fac si eu reevaluare la o buna parte din active, asa ca te inteleg perfect Sa ai spor si maine! Pana cand tb sa termini? Acum, pentru declaratia de impozit pe profit? Report
March 22, 201214 yr comment_138451 Am fost iar la dr , i-a luat sange....prima data n-a vrut , ca cica are otita , ii dam antibiotic daca nu scade febra. I-am zis sa faca TOATE analizele ca daca nu ma isterizez. I-a luat piticii sange , i-a luat din gat ( n-are streptococ , asta-i bine) , apoi m-a sunat dupa-masa ca analizele arata ca e numai o gripa , sa nu-i dau antibiotic. Si sa-mi spuna ca bine am facut ca am insistat sa-i ia sange fetii. Sa-i pun picaturi in nas ca alea ajung si-n ureche . Si sa-i dau Nurofen cand are febra. Acum seara iar a facut peste 39.....sa vedem cum o fi la noapte. Fata-i terminata ca vreo jumate de ora atot dansat cu tat'su ...Nosa...Nosa...asi voce me mata.....( nush cat scriu io de bine). Da din fund si din maini de pici de ras. Si canta Osa , osa...pup Elenutza! Pai mai daca au banuit-o de otita nu ti-au trimis-o imediat la ORL? Otita nu iese la analize, e inflamarea timpanului de la sercretiile nazale, dupa o raceala de regula. Pe noi ieri imediat dr a pus diagnostic de "cred ca e otita" si a si chemat ORL istul sa ne ia si ne-a facut consult + timpanometrie (cu asta se masoara cantitatea de lichid din urechea medie). Report
March 22, 201214 yr comment_138452 Buna seara la toate doamneleEu am niste zile tare grele ,off ca nu se mai termina greutatiile astea, asa m-am saturat ,ma rog bunului Dumnezeu sa se indure de mine si sa imi mai ia din greutati ca eu zic ca nu sunt o persoana rea si nu stiu unde am gresit de imi este atat de greu In alta ordine de idei am primit o cura de slabire de la o prietena care a tinut-o si a slabit 7 kg.Vreau dupa paste sa ma apuc si eu de ea ,tine 3 saptamani si e cam asa1 zi = MACAROANE CU BRANZA3 zile = orez fiert 3 zile = pui fiert2 zile = fructe si legume crude3 zile = cartofi fierti3 zile = vita,pui,peste fierte sau gratar2 zile = lactate3 zile = vita, pui,peste fiert sau gratar1 zi = dulciuriSe bea 2 litri de apa sau ceai verde condimente se folosesc piper,ardei iute si usturoiAm zis ca o sa ma apuc dupa paste ca mai e putin pana la paste si vreau sa o tin asa cap coada cu sfintenie.O noapte buna va doresc si zile cu spor si liniste Report
March 22, 201214 yr comment_138453 astazi mi-am facut de cap, am papat o ditamai felia de pizza ,cateva gurite de tort cicolata si dimineata am avut un castron de macaroane cu branza si acum seara, apa si iar apa si sper sa ajung sa fac si 30 minute fat burn.Tu cum mai stai cu dieta? brava ca ti.ai facut de cap si ca seara nu ai mai mancat si ca faci si un pic de sport. Mie mi-e lene, sunt leguma cand ajung acasa ..., nu mai am nici un chef. Sper sa se mareasca picea si sa iesim amandoua cu bicicletele. eu nu mai pot sa-mi fac de cap ca destul mi-am facut in ultimii 2-3 ani si se vede. Cu dieta nu stau rau, am incheiat azi a 4-a zi, destul de strict si am dat jos primele 2,5 kg ... apa si toxine. Vedem mai departe cum evoluam ... Report
March 22, 201214 yr comment_138454 Eu ma duc maine la Disney, eeee!! Ma duc sa ma si tund astazi ca mi-a crescut pleata, nu-mi mai las parul lung de mult, doar ptuin pana la umeri, ca e plictisitor lung Ne auzim luni fetelor, aveti grija sa nu raciti,multa sanatate la bolnaviori si toate cele bune va doresc!woaw! petrecere frumoasa si sa faci multe poze sa ne delectezi cu blondele tale zambarete si frumoase! Sa va mearga toate fantastic! Report
March 22, 201214 yr comment_138455 Buna seara la toate doamneleEu am niste zile tare grele ,off ca nu se mai termina greutatiile astea, asa m-am saturat ,ma rog bunului Dumnezeu sa se indure de mine si sa imi mai ia din greutati ca eu zic ca nu sunt o persoana rea si nu stiu unde am gresit de imi este atat de greu Am zis ca o sa ma apuc dupa paste ca mai e putin pana la paste si vreau sa o tin asa cap coada cu sfintenie.O noapte buna va doresc si zile cu spor si liniste Lili, nu ai gresit nicaieri si ai tot dreptul sa ai armonie, liniste si succes pe toate planurile. Toate se rezolva cu incredere si optimism, o sa vezi!Cat despre dieta disociata succes! Cate kg vrei tu sa slabesti? Report
March 22, 201214 yr comment_138456 Tot incerc sa ii fac picei aerosoli, dar nu reusesc: se trezeste si protesteaza. Daca as reusi sa.i fac 4 sedinte imediat ii trece orice afectiune a cailor respiratorii si urechi, dar nu ma lasa ... asa ca stau si o contemplu: e asa frumoasa :love: Report
March 22, 201214 yr comment_138460 Lili iti doresc sa realizezi tot ce-ti doresti!Dani, sanatate lui Bea!Oana distracte placuta!Izuk, ai plecat? Report
March 23, 201214 yr comment_138462 Buna dimineata! M-am sculat in zori, am facut o painica rulata cu praz , masline sunci si alte alea, fiindca vreau sa o gaseasca fiica mea cand se scoala si am timp de forumeala pana plec la munci, tot am intrat sa scot ceva la imprimanta, cum sa ocolesc hanul?E asa un parfum in aer, clar, miroase-a primavara!Va doresc o zi usoara cu gandul la wek. totul se va sfarsi cu bine.Lili, sunt convinsa ca le vei rezolva pe toate, o sa imi aduc aminte duminica, de Buna Vestire sa dau un pomelnic la manastire, pentru tine special!Se mananca peste duminica, stiati, da? Eu abia astept sa fac un gratar cu pastruga si cega...Va las ceva bun si plec, fara chef de hartoage, ca mi-au mancat sufletul, dar ma imbarbatez cu gandul ca maine o sa fac doar [i]ce vrea muschii mei![/i]Pupicei proaspeti la tot mapamondu'! Report
March 23, 201214 yr comment_138465 Buna dimineata tuturor! La noi e soare ,se anunta o zi frumoasa cred ca o s-o iau la pas,poate chiar cu sotosenia ,asta daca nu vine prea obosit de la serviciu Un sfarsit de saptamana minunata va urez tuturor! Geluta nu stai o clipa fata!!..Ia sa iau si eu o felie de rulada ca prea bine arata Report
March 23, 201214 yr comment_138467 Buna dimineata,Iau si eu o felie de rulada ca prea bine arata! si o sterg la trebi. Sanatate, spor si pupici la tot hanul, acusi e weekend, iu-huuuu! Report
March 23, 201214 yr comment_138471 Uite ce mi-a taiat, nu spun cat m-a ofticat, cand il incurca ceva o ia pe de-a dreptul! Ma oftic io, dar'mite tu!!!!!!! Report
March 23, 201214 yr comment_138472 Sper sa-mi aratai intr-o zi gradina ta de care sa fii super-multumita! Cu cea mai mare placere! Sorina daca magnolia e alba e splendida, aici a inflorit deja. Si pe la noi au inflorit copaceii, dar monstrii de talie mare, cum e al nostru, inca nu. Banuiesc ca mai avem un pic de asteptat. Sorina, si eu astept sa vad gradina ta! Imi inchipui ce nerabdatoare esti tu! prima primavara in casa ta italiana. Da, da! Stam bine la capitolul nerabdare... doar ca suntem cam nepriceputi. Acum, sa speram ca buna-vointa va ajunge, ca de asta avem din belsug.Si eu deabia astept sa ma laud cu ea... pana acum imi place ca e a noastra si ca fetele pot sa alerge linistite, in rest e un dezastru... Am fost iar la dr , i-a luat sange....prima data n-a vrut , ca cica are otita , ii dam antibiotic daca nu scade febra. I-am zis sa faca TOATE analizele ca daca nu ma isterizez. I-a luat piticii sange , i-a luat din gat ( n-are streptococ , asta-i bine) , apoi m-a sunat dupa-masa ca analizele arata ca e numai o gripa , sa nu-i dau antibiotic. Si sa-mi spuna ca bine am facut ca am insistat sa-i ia sange fetii. Sa-i pun picaturi in nas ca alea ajung si-n ureche . Si sa-i dau Nurofen cand are febra. Acum seara iar a facut peste 39.....sa vedem cum o fi la noapte. Fata-i terminata ca vreo jumate de ora atot dansat cu tat'su ...Nosa...Nosa...asi voce me mata.....( nush cat scriu io de bine). Da din fund si din maini de pici de ras. Si canta Osa , osa... Bine ca doctorul a fost de acord cu tine... al meu ar fi urlat ca istericul si m-ar fi amenintat, cum de altfel a si facut-o in trecut. E un lucru bun ca ai cu cine sa vorbesti. M-ai facut sa rad... sa le vezi si pe ale mele cum canta si danseaza...Sunt tare dulci cand sunt piticoti. Eu ma duc maine la Disney, eeee!! Distractie placuta! Sa faci poze, multe poze! Buna seara la toate doamneleEu am niste zile tare grele ,off ca nu se mai termina greutatiile astea, asa m-am saturat ,ma rog bunului Dumnezeu sa se indure de mine si sa imi mai ia din greutati ca eu zic ca nu sunt o persoana rea si nu stiu unde am gresit de imi este atat de greu In alta ordine de idei am primit o cura de slabire de la o prietena care a tinut-o si a slabit 7 kg.Vreau dupa paste sa ma apuc si eu de ea ,tine 3 saptamani si e cam asa1 zi = MACAROANE CU BRANZA3 zile = orez fiert 3 zile = pui fiert2 zile = fructe si legume crude3 zile = cartofi fierti3 zile = vita,pui,peste fierte sau gratar2 zile = lactate3 zile = vita, pui,peste fiert sau gratar1 zi = dulciuriSe bea 2 litri de apa sau ceai verde condimente se folosesc piper,ardei iute si usturoiAm zis ca o sa ma apuc dupa paste ca mai e putin pana la paste si vreau sa o tin asa cap coada cu sfintenie.O noapte buna va doresc si zile cu spor si liniste Greutatile astea... cum sa facem sa scapam de ele? Eu nu as putea sa tin o astfel de dieta... Bafta! Cu dieta nu stau rau, am incheiat azi a 4-a zi, destul de strict si am dat jos primele 2,5 kg ... apa si toxine. Vedem mai departe cum evoluam ... Felicitari! Tot inainte! Chiar sunt curioasa sa vad cat vei da jos. Tot incerc sa ii fac picei aerosoli, dar nu reusesc: se trezeste si protesteaza. Daca as reusi sa.i fac 4 sedinte imediat ii trece orice afectiune a cailor respiratorii si urechi, dar nu ma lasa ... asa ca stau si o contemplu: e asa frumoasa :love: Nu-i asa ca-i frumoasa? Buna dimineata! M-am sculat in zori, am facut o painica rulata cu praz , masline sunci si alte alea, fiindca vreau sa o gaseasca fiica mea cand se scoala si am timp de forumeala pana plec la munci, tot am intrat sa scot ceva la imprimanta, cum sa ocolesc hanul? Cata energie ai... si cate mai faci... Brava!As lua si eu o felie de rulada, da' nu-mi place, nu-mi place de loc, nuu, nuuuu, nuuuuuuu!!! Gata, ma duc sa-mi pregatesc picea pt camin. Va pupacesc!O zi buna! Report
March 23, 201214 yr comment_138478 Neata la han! Imi pica ochii de somn, bine ca-i vineri azi! La pranz imi pleaca Ale la Baia Mare, la concurs, sta pana duminica pe-acolo (e tare incantata ca merge cu diriga si cu prietena ei cea mai buna, se duce la distractie, ce mai). Maine cred ca mergem si noi la socrii, ca n-am fost demult, poate iesim si la un gratar, ceva.Mutti, am uitat sa te felicit ieri, ma bucur pentru tine c-ai scapat de-o grija. Pitica cum e azi?Lili, bafta cu disociatul, eu n-am fost niciodata in stare sa o tin pana la capat.Eu prin gradina n-am inca decat ghiocei si branduse inflorite, in rest de=abia daca mai apar ceva muguri pe ici-colo. Report
March 23, 201214 yr comment_138490 Indiferent de culoare, tot frumoase sunt!Eu am pierdut multe flori si din ghivece, aveam o Yuca de doi metri inaltime, colocazii multe, multe si muscate de toate felurile...foarte putine am scos din iarna asta cu nabadai...in zilele acelea cu viscol nu ne-am putut deplasa pentru a le face foc si tot ce a fost la tara a murit, mi-e asa ciuda!Imi pare tare rau..... si eu sufar cand pierd o plantuta. Sper sa o poti lua de la capat si sa-ti creasca iar mari si frumoase! Report
March 23, 201214 yr comment_138491 [font=Arial Black]O sa cumpar altele si voi umple toate ghivecele, dar imi va trebui timp sa arate totul asa cum arata...am propus tuturor prietenilor/prietenelor un troc...le dau oua proaspete de la cocoseii mei , multe, cate vor, fara numar, fara numar, ei sa-mi dea altoaie de flori frumoase...functioneaza![/font]Azi ma duc acasa. Ce sa-ti aduc? Report
March 23, 201214 yr comment_138492 Buna dimineata! Inca o zi frumoasa! Ma uitam dimineata la mine in gradinita a mijit o zambila. Mutti, sanatate multa lui Elena si sa vii cu vesti bune! Si pe aici bantuie gripa, viroza, ceva de genul asta. Gelutza, imi pare rau de brazii tai, dar daca trebuie taiati din cauza radacinilor, asta e! Noi am taiat tot din cauza radacinilor nucul, ne-a parut rau de el, asa ca stiu ce simti. Dar arbustii aceia nu puteau fi mutati?! stiu ca sunt si frumosi si parfumati. Lili, succes cu dieta! Eu m-am suit azi dimineata pe cantar, nu o mai facusem de o saptamana si am constatat ca s-a mai dat ceva jos de pe mine si m-am bucurat, normal. Dar fac miscare, beau ceaiuri, cu apa nu ma descurc, fara dulciuri. Daniella, Bea cum se mai simte?!?! Pupici la fata mumoasa! Oana, distractie placuta la Disney, mi-ar place si mie sa merg ! Da, stiu nu am fost cuminte! O zi frumoasa va doresc! Report
March 23, 201214 yr comment_138497 Azi ma duc acasa. Ce sa-ti aduc? Eu vreau nuci! Am fost cuminte, zau! Drum bun si sa te intorci cu bine! Report
March 23, 201214 yr comment_138498 Buna dimineata , asa mai tarzior, dar pana acum am trebaluit la schimbat lenjeria peste tot ( am avut si musafiri, asa ca deja a2a masina e in mars, si mai urmeaza asa vreo 3-4.. )plus 2 repetitii babane ...asa ca nu prea o sa ma vedeti azi pe la han.Gela draga, felicitari la vrenicie..si asta cu taiatul copacilor, eu il inteleg pe domn Gelu...e belea mare cu radacinile de la brazi...se baga nene peste tot.in Puglia, vecinii nostri au trebuit sa scoata din radacini cativa, ca s-au trezit intr-o zi cu radacina in dormitor...scosese gresia etc...in rest, e vineri, wendul e la usa, cu mana pe clantza, va doresc o zi insorita si un wend minunat.Sanatate la mari si mici...si eu incep sa fiu oleac mucioasa...na asta e , de sezon...ca ba-i cald, ba-i frig...nu se mai stie ce si cum...si nu uitati ca se schimba ora ..dormim o ora mai putin sambata noaptea. Report
March 23, 201214 yr comment_138499 Buna dimineata, Daniella , eu vreau sa dau jos 10 kg ,dar m-as multumi si cu 7 , acum sa vedem,sper sa am atata ambitie sa o pot tine pana la capat Fetelor multumesc mult de tot pentru incurajari si gandurile bune Gela sa iti dea DD multa sanatate si putere si iti multumesc O zi minunata tuturor Report