March 21, 201214 yr comment_138078 Off! Dany ,sanatate la Biuca... pupam bubuletul. Sper sa doarma bine Bea si ieri noapte a dormit de la 8 si ma temeam ca va fi o noapte grea, dar a dorit pana in zori. Azi a fost mai bine pe seara decat ieri ... sa vedem la noapte, ca tb sa o monitorizez sa nu faca febra. Report
March 21, 201214 yr comment_138080 Buna seara doamnelor, in sfarsit reusesc si eu sa ajung la zi cu cititul, de fapt, am reusit sa citesc, caci in zilele trecute, nici macar asta. Am prins un al doilea job pentru o luna cred.... asa ca trag din plin, sunt franta, am dureri pe unde nici nu imi inchipuiam ca poate sa ma doara ceva. Sorina, imi pare rau ca nu am stiut ca vii astazi la Trieste, mi-as fi facut drum la TS timp sa te cunosc, mi-ar fi placut mult!In rest, ce sa va zic, sanatate la copii, vad ca e o moda cu otita asta... si al meu sufera destul de des de asa ceva. Acum mai nou vad ca facut si o forma usoara de conjunctivita... deh, primavara.Mie mi-a inflorit gastrita:)) Fericirile mele recente, sunt florile din gradina inflorite si altele rasarite pe care le astept cu drag sa infloreasca si orhideele din fereastra, de 3 ani tot ingrijesc la ele si acum... sunt o bomba florala, sunt pline de flori si de boboci, e o incantare!Geany, nu stiu daca a ajuns la tine mesajul meu de La multi ani cu fericire, sanatate ca-i mai buna decat toate si noroc... asa sa fie!Daniella, am admirat delfinasul, e super tare ca ii place in apa si acum e timpul potrivit sa invete sa gestioneze bine situatia, nu cand mai cresc. Fiu-meu a inceput cursuri de innot si dupa vreo 4 lectii, a zis ca e ok, prima data ca i-a intrat apa in ochi si nu i-a placut, a doua oara ca e prea mare gaura(piscina).. apoi ca ii e frica.. si continua... Acum face cu gradinita, mai are 2 lectii si termina si am sa il inscriu intr-un program sa mearga in continuare.. nu sa ajunga ca ma-sa.. sa nu ii fie frica de apa si totusi sa nu stie sa innoate!Gelutza, esti intr-o forma care ma face, vorba unui clasic in viata, sa am egoism pe tine!Eu nu va mai vorbesc de kilograme in plus, cred ca am cele mai multe de dat jos, fata de oricare din voi de v-ati mentionat pe aici, insa sunt bucuroasa ca m-am mobilizat si ma contorizez.... pofte n-am, dar fereasca Dumnezeu sa am nervi.. devastez tot si nici nu-mi dau seama! Report
March 21, 201214 yr comment_138081 Alina adaca a fost p.m nu am primit..dar nu-i nimik,ca am primit acum in derect' de la tine Report
March 21, 201214 yr comment_138084 Daniella , BMI-ul e indicele ala. Normal ar fi pana la 27 la varsta mea....dar , cum am zis ,cica asta-i media . Si se accepta pana la 29. La mustatza am trecut! Examenele le-am avut in octombrie 2011 , chiar inainte de vacantza de toamna. Adica inspectzie la ora. Asta a fost OK. Nasol a fost ca a trebuit sa fac un plan de lectzie in germana de vreo 10 pagini. ( Eu la facultate le faceam in engleza sau franceza si fara infloriturile pe care le vreau nemtzii. In 2 pagini terminam treaba. La nemtzi explici toata treaba ca la prosti , ca doar directorul nu e din specialitatea ta ). Apoi au examinat hartii , alea alea....au intocmit rapoarte si....am primit programare la dr in februarie dar tot am amanat..... Noi nu luam antibiotice de data asta.....pana acum Elena a luat de 2 ori insa. Cefaclor parca-i spune. Dar maineo sa-i spun sa.mi faca toate analizele si vedem daca trebe antibiotíce sau nu. E acasa cu tat'su. El e in concediu de odihna. Eu n-am putut sa stau acasa chiar acum ....pana termina astia hartzogaria sunt precauta. Iar el n-are dreptul la medical pt ea pt ca ea are asigurare privata pe numele meu , nu e asigurata normal , la stat , pe el....poveste lunga. Oricum , suntem in cautate de babysitter pt cazuri d-astea. Report
March 21, 201214 yr comment_138096 Sanatate tutuor mari si mici!Gela, sa va fie de bine profiterolul! Report
March 21, 201214 yr comment_138098 Anyyy, am facut profiteroalele, dar din pacate nu am facut sedinte foto la final,am plecat la repetitie in mare graba...uite dovezile, dar nu am si prezentarea finala...lumea mea nu a vrut sa le scald de tot in crema de ciocolata, eu da...Au fost tare bune, te pupacesc pentru retept! Pfoai cum arata! din ochi le-as manca! Arata si mai prietenoase pentru neciocolatosi asa nescaldate... eu sunt ciocolatoasa, dar am altii in casuta care nu-s Cat timp ti.a luat sa-le faci?Gelutzo, esti o superwomen! nu stiu cand ai timp sa le faci pe toate? te invoiesti la serviciu pentru turnee? sau cum? Report
March 21, 201214 yr comment_138099 insa sunt bucuroasa ca m-am mobilizat si ma contorizez.... pofte n-am, dar fereasca Dumnezeu sa am nervi.. devastez tot si nici nu-mi dau seama!te inteleg perfect Ali, ca si eu sunt la fel! Eu nu mananc de nervi, ci de stres. Sau de plictis, sau de pofta de ceva bun, sau de gurmanderie... orice motiv e bun sa pap ceva ... Piticutul tau la cat a inceput inotul. E un tip francez care are copilul la noi la gradi, a zis ca de la 6 luni a dus copilul la bazin si asa piciul (vreo 2 ani) a prins mare dragoste de apa ... Report
March 21, 201214 yr comment_138103 Sanatate Beutza&Elenutza, Mutti bravo, felicitari .Daniella, acum am venit de la repetitie...a fost ok...e grea muzica asta da atata de frumoasa o noapte buna si hodinitoare la tot boborul.Gela, arati sublim...chiar ar trebui sa ne faci o poza in capot , gasesti tu unu de imprumut Report
March 21, 201214 yr comment_138105 Sanatate Beutza&Elenutza, Mutti bravo, felicitari .Daniella, acum am venit de la repetitie...a fost ok...e grea muzica asta da atata de frumoasa o noapte buna si hodinitoare la tot boborul.Gela, arati sublim...chiar ar trebui sa ne faci o poza in capot , gasesti tu unu de imprumut Gelutza, pe modelul Geany/zozo, sa nu uiti sa brodesti broboada si sortul la capot Stella, bine ca a fost frumos, cand ai concerul cu muzica asta ? somn usor si de la mine! desi nu mi-e somn si desi nu prea am dormit nici azi noapte ... Report
March 22, 201214 yr comment_138112 Buna dimineata la han,In primul rand ma intristez sa citesc de puiutzi bolnavi, multa sanatate la Bea, Elena si pui de Alimocanu! Apoi felicitari Simo, bine ca ti-ai luat de o grija, ca meritai!Stellina spor la repetitii, frumoasa tare muzica Gelutza, eu am ametit numai cat am citit ce ai de facut, nu stiu cum de le reusesti tu pe toate, super wonder woman! Pupam pe toti, mari si mici! Report
March 22, 201214 yr comment_138113 Buna dimineataza, cu pofta de viatza ! Vreau si eu sa fiu prima la han si nu pottt, Hazel e neintrecuta...mi-a prins tare bine cafelutza si pana o sa beau si eu una reala, imi tine de cald asta virtuala, ca orice lucru ce vine din suflet de prieten bun.Hazel, eu zilele astea nu prea am facut ceva concret, mai muolt m-am plimbat de colo colo, dar am facut multe planuri si mi-e teama de ce ma asteapta, am de facut trante serioase cu mister TIMP, trebuie sa-mi perfectionez tehnica si sa-l inving, altfel nu se mai poate sa-l las pe el, motz, sa fluture intruna steagul victoriei!Stellina, am adormit ascultand muzica pusa de tine si mi-a leganat visele, ce frumos o fi sa traiesti numai in lumea aceea a sunetelor, numai tu si cei ca tine stiu.Daniela, sper ca Bia sa treaca repede peste problema de sanatate fiindca e un copil puternic, sanatate multa!Profiterolul se face usor, daca ai facut ecler, e aproape la fel.Eu am facut multe coji, am pastrat sa fac cate o portie si cu inghetata, sa inaugurez sezonul.N-o sa ma invoiesc de la munca, o sa-mi iau concediu, dar cred ca shefu ma trece Dunarea cu tot cu ansamblu, aseara am aflat si eu si nu stiu exact cum am sa fac, mai studiez.Mutti, inca o data, felicitari pentru izbanda si sanatate picei.Zozorico, tu cand termini cursul ala ca lipseste pata de culoare adusa de tine la han, am uitat sa-ti spun aseara ca am plantat zmeurica marti seara, am imortalizat sa stii si am botezat o tufa "Zmeurica-Zozorica" Carmen, nu-ti face nici cea mai mica problema, eu am uitat de atunci...Aoleu, ce mult am scris si cate nu am spus inca...dar nu vreau sa va ingreunez ziua, mai bine va pup zgomotos pe toate, asa sa va trezesc, tzoc, tzoc, tzoc, si ma duc la ale mele, ca multe mai sunt!O zi buna cu zambete din toate partile va doresc!Va las niste floricele din jardiniera mea sa va bucure in zori. Report
March 22, 201214 yr comment_138115 Luuuuuuuuuuuuumeeeeeeeeeeee , luuuuuuuuuuuuuuuuumeeeeeeeeee!!!! Dau de baut!Am fost la dr azi si mi-a dat OK-ul !!!! Am trecut la mustatza cu un BMI de 29!!!!!!!!!!!!!! In 2 saptamani urmeaza sa primesc certificat si gata!!!! Chiar ca mi-s pe viata-n postul asta!!! De bucurie c-am scapat am comandat pizza-n seara asta!!!! Dupa 2 luni de infometare...chiar ca mi-a lipsit!!! Am mancat-o cu o pofta....cred ca as mai fi mancat. Acum , insa , simt ca explodez!!!!! Ma duc sa ma intind pe canapea cu un pahar de vin...sa fie tacamul complet . De maine cred ca merg la Dexter la detox Bravooooooo! Felicitari si multam pentru tratatie! Report
March 22, 201214 yr comment_138116 Fata , tot bolnava. Cand e ok...cand ajunge la 40. Tuseste noaptea rau rau.... Maine merg cu ea la dr si intorc biroul lu' nenea cu kooru'n sus!!! Sa-i faca TOATE analizele sa ved ce are. Numai ca .....sa asteptam....sa vedem.....astea nu-mi ajung. Boala o slabeste pe piticutza. Mi-e mila de ea , draga de ea.Multa sanatate picei! Si sa speram ca-si revine repede! Report
March 22, 201214 yr comment_138117 Nu cred ca se poate face ceva, azi i-am imbratisat, dragii de ei, sa mi-i lase macar pana la Paste!Pacat.... Ambele bunici aveau brazi langa casa. Si-mi plac asa mult...... nu ma satur sa-i privesc! Tata chiar s-a bucurat de fiecare data cand mai facea rost de-un puiut. Chiar eu i-am adus 2, din alte tari si a fost nespus de incantat!!! Se ducea zilnic la tara si in fiecare seara imi dadea raportul: ala s-a prins sigur, deja i-au dat mugurasi, celalalt parca stagneaza.... si tot asa. Report
March 22, 201214 yr comment_138118 Pupam copilotul si pe matusica inapoi! Nu l-am mai vazut pe omulet de cateva zile. Tre' sa remediez lipsurile.... Toate trec, Foxxy, bine ca omu' nu a patit nimic, de invatzat, cred ca a invatzat ceva...iti doresc sa treci cat mai repede peste acest disconfort si sa vina masinutza cat mai repede la scara, stiu cat e de greu cand lipseste, ufff!Eh, nu suntem legati de masina chiar asa... Azi am venit cu metroul la munci. Inca e in parcare, abia luni se duce la service. Sa vedem daca o lasa acolo sau o sa faca programare, dupa ce studiaza omuletii problema.Ce-o fi invatat..... vedem pe parcurs. Report
March 22, 201214 yr comment_138120 Am fost chemati de urgenta la gradi sa luam copila: febra 39,4. Am fugit cu ea la medic: otita bilaterala. Antibiotice 7 zile Asta-i abia inceputul, din pacate...... Tot o sa primiti telefoane.... Multa sanatate si sa-si revina cat mai repede picea! Report
March 22, 201214 yr comment_138124 Buna dimineataza, cu pofta de viatza !Va las niste floricele din jardiniera mea sa va bucure in zori.'Neata si multam de floricele! Imi plac tare mult primulele! Report
March 22, 201214 yr comment_138127 Buna dimineata la tot poporu'!Rapid, cate ceva de rontait pentru flamanzi: O zi frumoasa sa avem cu totii! Report
March 22, 201214 yr comment_138128 Buna dimineata! Mutti, sanatate multa lui Elena! Si felicitari pentru reusita ta!Daniella, sanatate multa si lui "cheliutza"!Gelutza, poate pana la urma raman brazii netaiati, stiu ca asta ti-ai dori tare mult si pupici la asa o doamna harnicutza si dragutza! O cafea si ceva dulce! Sanatate multa la toate hangitele si o zi frumoasa si insorita! Report
March 22, 201214 yr comment_138129 Buna dimineata ,la noi e intunericeala Azi am in plan relax (ce plan maret ) Muoama' Fox' ce fuoame mi s-a facut O zi minunata tuturor! Si sanatate la bolnaviori! Report
March 22, 201214 yr comment_138132 Buna dimineata la han! Multumim de tratatii, foarte apetisante toate.Multa sanatate piticilor bolnaviori, Elena si Bea, sa le treaca repede! Dani, nu cred ca trebuie sa regreti ca ai dus picea la gradi, ca oricum iti facea toate astea cand o duceai, atat ca era un pic mai mare. Primul an e mai greu, ca apoi capata imunitate si devin mai rezistenti. Eventual ai putea di toamna sa-i dai ceva pentru cresterea imunitatii, cat mai natural posibil (gen tinbctura de propolis, ulei de peste...).Gela, foarte fain arata profiteroalele tale, nu ma mai mir de cate faci tu, ca m-am obisnuit deja. Report
March 22, 201214 yr comment_138133 Eventual ai putea di toamna sa-i dai ceva pentru cresterea imunitatiiDe ce din toamna? Am mai auzit pe careva pe aici zicand acelasi lucru (parca Sorina). Care-i explicatia? De ce nu e bine de pe acum? Sau din vara? Report
March 22, 201214 yr comment_138138 Presupun ca poate si de acum, dar in general preparatele astea pentru cresterea imunitatii este recomandat sa le administrezi in lunile reci (eu, de exemplu, le dau fetelor din septembrie si pana in aprilie, ulei de peste, apoi facem pauza pana toamna urmatoare) sau sunt si medicamente care se dau in 2 cure - primavara si toamna (gen Bronchovaxom, dar ala e un fel de vaccin, adica are lizate bacteriene in concentratii foarte mici). Am fost cam dezlanata, dar intelegi tu ce-am vrut sa zic, nu-s foarte concisa de felul meu Report