March 23, 201214 yr comment_138696 Buna dimineata! M-am sculat in zori, am facut o painica rulata cu praz , masline sunci si alte alea, fiindca vreau sa o gaseasca fiica mea cand se scoala si am timp de forumeala pana plec la munci, tot am intrat sa scot ceva la imprimanta, cum sa ocolesc hanul?E asa un parfum in aer, clar, miroase-a primavara!Va doresc o zi usoara cu gandul la wek. totul se va sfarsi cu bine.Lili, sunt convinsa ca le vei rezolva pe toate, o sa imi aduc aminte duminica, de Buna Vestire sa dau un pomelnic la manastire, pentru tine special!Se mananca peste duminica, stiati, da? Eu abia astept sa fac un gratar cu pastruga si cega...Va las ceva bun si plec, fara chef de hartoage, ca mi-au mancat sufletul, dar ma imbarbatez cu gandul ca maine o sa fac doar [i]ce vrea muschii mei![/i]Pupicei proaspeti la tot mapamondu'! Gelutza harnicuta! Brava, esti mereu in activitate! Buna dimineata , asa mai tarzior, dar pana acum am trebaluit la schimbat lenjeria peste tot ( am avut si musafiri, asa ca deja a2a masina e in mars, si mai urmeaza asa vreo 3-4.. )plus 2 repetitii babane ...asa ca nu prea o sa ma vedeti azi pe la han.Gela draga, felicitari la vrenicie..si asta cu taiatul copacilor, eu il inteleg pe domn Gelu...e belea mare cu radacinile de la brazi...se baga nene peste tot.in Puglia, vecinii nostri au trebuit sa scoata din radacini cativa, ca s-au trezit intr-o zi cu radacina in dormitor...scosese gresia etc...in rest, e vineri, wendul e la usa, cu mana pe clantza, va doresc o zi insorita si un wend minunat.Sanatate la mari si mici...si eu incep sa fiu oleac mucioasa...na asta e , de sezon...ca ba-i cald, ba-i frig...nu se mai stie ce si cum...si nu uitati ca se schimba ora ..dormim o ora mai putin sambata noaptea. Stella, ai avut musafiri deci! Si nu povestesti nica, ceva potoale? buna ziua la han!azi inca nu am sa dau buna ziua aici ca mi-am facut de lucru prin alte topice. la unele dintre ele am suferit, de-a dreptul... eu am nitica febra musculara la picioare sa-mi fie de bine bicicleta, ca bine mai e sa dai din picioare prin aer curat https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif va doresc o zi frumoasa si multa sanatate la bolnaviori.felicitari celor care s-au lautat cu cate ceva. m-am bucurat alaturi de voi cand am citit, da' nu apuc sa mai fug in urma sa va enumar... Boni, asa e la inceput cu bicla, dar pe urma ce fain e cand te obisnuiesti!!! Izuk, ai plecat? Nu Any , inca nu am plecat,abia miercuri saptamana viitoare plec. Va citesc zilnic , dar incerc sa scriu mai putin . Imi aminteam pe 23. Report
March 23, 201214 yr comment_138699 Carmen, are la farmacie, Mavala se numeste. Si un gel pentru curatat cuticulele si un ulei pentru inmulait sa arate bine in fiecare zi si unghiile lucioase si ingrijite. Dani, cum adica gel? ce face, cum actioneaza? eu nu ma suport cu pielite, mi-ar placea o metoda mai blanda, dar eficienta sa fie, adica sa nu vad micron de pielita Floricica, zi si tu o vorba, mi-e dor de tine! Report
March 23, 201214 yr comment_138708 Floricica, zi si tu o vorba, mi-e dor de tine! Saru' mana pentru gand. Munci si iar munci la mine si doar atat, asta e motivul pentru care nu am ce povesti.Numai bine va doresc si multa verva! Report
March 23, 201214 yr comment_138710 Carmen, are la farmacie, Mavala se numeste. Si un gel pentru curatat cuticulele si un ulei pentru inmulait sa arate bine in fiecare zi si unghiile lucioase si ingrijite. Dani, cum adica gel? ce face, cum actioneaza? eu nu ma suport cu pielite, mi-ar placea o metoda mai blanda, dar eficienta sa fie, adica sa nu vad micron de pielita gelul se foloseste pe unghia curatata de oja, peste pielite si dupa ce actioneaza cateva minutele se imping pielitele cu un betisor din lemn de trandafiruleiul se poate da si peste oja si face sa arate lucioase si sa nu se vada nici o urma de pielite Report
March 23, 201214 yr comment_138714 Am ajuns si eu acuma de la cele repetitii, blabla...( mici sedinte de comitete si comitii )anutza, am avut musafiri saptamana trecuta, dar n-am mai apucat sa schimb cearceafurile...ca oricum nu dormea nimeni acolo...asa ca azi am schimbat pisti tot ...acum are fiimea o invitat...o fatuca de la ea de la scoala...(fac) ...dar oricum n-o ajung pe Gela . Report
March 23, 201214 yr comment_138715 Am ajuns si eu acuma de la cele repetitii, blabla...( mici sedinte de comitete si comitii )anutza, am avut musafiri saptamana trecuta, dar n-am mai apucat sa schimb cearceafurile...ca oricum nu dormea nimeni acolo...asa ca azi am schimbat pisti tot ...acum are fiimea o invitat...o fatuca de la ea de la scoala...(fac) ...dar oricum n-o ajung pe Gela . Sa stii ca zilele trecute am facut treaba prin bucatarie cu muzica pe care-ai pus-o tu, cu Strauss! Report
March 24, 201214 yr comment_138723 Neata dragele mele si multumesc frumos de raspunsuri...va pup pe toate ....azi plecam prima noapte la ruse intr un hotel stil englezesc care accepta animalele.Daca as avea timp m as coafa la bulgari si poate as cumpara suportul ala de agatat geanta pt cineva de aici care stiu sigur ca si l doreste.Floricica este floricica aia vesela canadiana??? Report
March 24, 201214 yr comment_138733 Buna dimineata la tot hanul. o sambata insorita si vesela va doresc.Edit si eu ca sa pup Koralina curajoasa, si sa-i urez sanatate la micutz.Daniella, cum mai e fatuca ta? s-a mai intremat? si Elenutza? Report
March 24, 201214 yr comment_138734 Buna dimineata ! Si la noi e o zi frumoasa asa ca plecam in plimbare.. Report
March 24, 201214 yr comment_138735 'neata la han.eu azi sunt tare bucuroasa ca am sa ma vad cu o prietena din copilarie (am fost colege in scoala generala) care acum e prin alte zari. a venit in tara doar pentru o spatamana pentru aniversarea bunicii, care a implinit 90 de ani. sa-i traiasca! doamne, ne stim de pe vremea cand noi aveam varsta copiilor nostri... abea astept sa ne asternem la o poveste sarut cu drag toata gasca. sa aveti o zi frumoasa https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif EDIT: ca am citit despre koralina. of multa sanatate tuturor bolnaviorilor https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Report
March 24, 201214 yr comment_138737 Buna ziua la fete!Iaca, in harnicia mea, am aparut si eu.Am terminat 80 % din treburile pe azi, ma pregatesc iar de plecare pe ici-colo!Sanatate multa la bolnaviori si bolnavioare!Ma doare pe mine cand citesc despre bolnaviori, dar cand sunt piticei, ma doare si mai tare!Rabdare si putere, va doresc, fetelor!Si, ca sa nu vin cu mana goala, luati o felie de chec aperitiv.Proaspat-cald, doar prestat: Uitai sa zic: reteta am pus-o aici:https://forum.artaculinara.ro/topic/3698-chec-aperitiv/page__pid__138739__st__0&?do=findComment&comment=138739 I s-a stricat leptoapa lui Stefan si-acum impartim "frateste" calculatorul meu.Ca tot ziceam sa stau mai mult pe-aici!Iaca na! Tre' sa plec!Da' mai viiin!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/103.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Report
March 24, 201214 yr comment_138738 Va dau binete!Pe scurt:Pana acum m-am dus didi-mau pe gios la supermarket. Am asistat la deschidere Am mai primit acolo telefoane cu completarea listei deloc scurta. De trei ori.Acasa am pus grisul la fiert. Am primit ordin sa mai ies sa cumpar si foi waffe, alt unt, alte nimicuri. M-am executat.Am pus la macerat in cognac merisoare deshidrate.Am decojit prin oparire migdalele. Le-am prajit putin. Le-am pralinat.Am tocat din satar (ca Ismail din "Toate carpele sus" - cartea, nu filmul) alune de padure. Alt caramel, alta pralinare. Ne trebuie un pic de crantz intr-o crema de napolitane.Am facut compozitia pentru bomboanele Raffaello home-mede-facute-in casa.Siropul pentru insiroparea cuburilor de cocos - pomul nu cucurigu Am facut salata de icre de crapM-am lins pe degete.Si o salata de cruditati.Am curatat cartofii pentru cartofi prajiti.I-am si taiat artistic cu cutitul ondulat.Am strans / spalat dupa mine.Dar... NU am dus gunoiul.NU am tras cu respingatorul.Na! (and I never will ) Drept pentru care am plecat din bucatarie pana i trece But the day is young... Report
March 24, 201214 yr comment_138742 Woow, Shefu'! Da' ce de "scapari" avusasi!Pai se poate?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif Macar le remediasi? Report
March 24, 201214 yr comment_138746 Floricica este floricica aia vesela canadiana??? Merci ca ti-ai amintit de mine. Nu prea am eu motivele mele de veselit dar va citesc si ma mai bucur de voi. Report
March 24, 201214 yr comment_138747 Buna ziua lumeeeeeeeeeeee! Mama lui de week, nu-i si pentru mine!La mine e soare si azi pentru prima data am auzit cucul, nu e intamplator, sarbatoarae de maine se spune in popor ca e si sarbatoarea cucului.Eu dupa ce-am baut in graba cafeaua, de mi-a stat in gat toata dimineata, am fugit la schit fiindca maine organizam acolo o masa cu peste si a mai trebuit una alta, nu numai de la mine, dar toata lumea care a binevoit sa ajute, m-a desemnat drept magarusul shef, adicatelea eu sa caut ce mai trebuie ca sofez, chipurile...Si asa nu am simtit Io azi iz de week si nici n-am cum sa simt, (nu c-as fi Io nesimtita )dar maine imi pleaca fata la capitala si acolo o asteapta fiul meu drag cu cate ceva bun facut de mami, asa ca sunt pe cai mari cu multe calorii la bord.Pentru maine fac gratar cu scrumbie si asa cum am mai spus, vom avea si alte delicatese pescaresti la gratar...Daniela, specialitatile despre care m-ai intrebat exista pe sectorul nostru de Dunare si cum legitimu' a fost un norocos, ca altfel nu ma cunostea pe mine, a avut intotdeauna noroc si la agatzat baboi de soi.Se prinde tot timpul asa ceva daca ai bafta!Tin pumnii in continuare la copiii bolnaviori, sper sa fie mai bine.Poza cu rulada de ieri era mai de demult, decat sa iau poze de pe net , mai bine iau de la mine...Daniela, am pus si rulada aia cu praz si masline si ce mai avea la copturi, dar pe urma netul mi-a facut vant si nu am mai putut vb si cu voi aseara.Stellina, bine ca te mai linistisi, tu te linistesti de la sine cu muzica binecuvantata pe care o canti.Boni, stiu cum sunt intalnirile de genul, am trait si eu de vreo doua ori ceva aproape similar, abia astept sa vii sa ne spui ce incantata esti!Zoazo, bine arata checul tau si mi-e si foame, chiar ca am mancat ca un lup!Am luat exemplul lui mister Paparroti pe care l-am citit muta de admiratie si la terminarea treburilor o sa fac si eu la fel, sa spal, sa matur si legitimu' doar sa duca gunoiul! Sigur uit pe cineva , dar va pup la gramada, in special pe mamicile copilasilor bolnaviori care stiu ca nu au dormit bine zilele astea si fug la ceva dulce cu dovleac, asa am luat comanda !Va trimit soare si cantec de cuc, nu ala cu pana sura de sta-n sura, ca Io n-am sura, ala de canta-n paduricea de langa stupina mea decimata de viscolele si gerurile de asta iarna!Gata, trmit barcuta plina cu elan si voie buna sa ajunga la tot mapamondu'! Report
March 24, 201214 yr comment_138751 Buna dimineata la amiaza!Cum Gelutza mi-a facut un chef nebun de gradinarit, am sters-o dis de dimineata la piata, am cumparat 3 trandafiri si un pomisor - un par si m-am dus de i-am plantat la parinti in gradinita, ca eu stau la bloc si nema gradina. O zi asa frumoasa, caldura, albine si cantec de pasarele, si parintii bucurosi sa ne vada o sa va pun poze cu trandafirii cand infloresc, unul grena, unul galben si unul corai! Sanatate la puiutzi bolnaviori, bucurii la Floricica trista si un weekend asa cum vi-l doriti! Va pup pe toti! Report
March 24, 201214 yr comment_138753 Woow, Shefu'! Da' ce de "scapari" avusasi!Pai se poate?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif Macar le remediasi?Am strans / spalat dupa mine.Dar...NU am dus gunoiul.NU am tras cu respingatorul.Na!(and I never will ) I mean it!M-am scos. Tocmai am terminat de facut cot la cot (si fara coate in coaste) zusamen si impreuna bomboanele tip Raffaello si cuburile de cocos. Mai avem de facut niste napolitane de post cu rahat si lamaie, dar nu stiu daca azi sau maine, caci m-am trezit la 3 AM, trei dimineata cum i spun eu.Colegii mei ("intectualii" ) de servici pe care i vad circa o jumatate de de ora, se tavalesc pe jos de ras cand ma aud zicand: "aseara, pe la patru si ceva (16:20) sau azi dimineata la 12 si un sfert (00:15).Deh, in alta existenta oi fi fost huhurez ...Dar asa, pe la 9, hai 9 si jumatate AM sunt acasa si singur in bucatarie unde ma relaxez dupa o zi de munca. Report
March 24, 201214 yr comment_138754 Eu m-am auto declarat invalida si am zis ca nu fac nimic, m-a tinut pana la 11.Cand am auzit susurind o voce infometata, am zis, ciorba de legume si basta. Tot scotocind prin congelator, am gasit si niste fasole verde lata. Si am zis ca ce mare lucru, mare lucru n-a fost dar sa stiti ca merge mai bine cand ai toate degetele !! Cu aceasta ocazie am mai golit din congelator ca pseudo soacra s-a exprimat ca din congelator numai o pisica lipseste ca nu ai loc sa pui nimic. Acum daca a venit primavara golesc tot! Zozo, daca eram in stare de functionare normala, poate ne vedeam si noi ca fetele la cumparaturi Report
March 24, 201214 yr comment_138755 Buna dimineata la amiaza!Cum Gelutza mi-a facut un chef nebun de gradinarit, am sters-o dis de dimineata la piata, am cumparat 3 trandafiri si un pomisor - un par si m-am dus de i-am plantat la parinti in gradinita, ca eu stau la bloc si nema gradina. O zi asa frumoasa, caldura, albine si cantec de pasarele, si parintii bucurosi sa ne vada o sa va pun poze cu trandafirii cand infloresc, unul grena, unul galben si unul corai! Sanatate la puiutzi bolnaviori, bucurii la Floricica trista si un weekend asa cum vi-l doriti! Va pup pe toti!Hazel, ce bine ai facut! Ce mandra o sa fi tu de trandafirii tai, abia astept pozele, numar zilele!Vreau sa innebuneasca salcamii, nu mai am rabdare.Pana atunci ascult il ascult pe divinul Report
March 24, 201214 yr comment_138761 Gelutza superb cantecul, multumesc frumos. Dar inainte de salcami astept sa innebuneasca liliacul! Report
March 24, 201214 yr comment_138765 Gelutza superb cantecul, multumesc frumos. Dar inainte de salcami astept sa innebuneasca liliacul! Ma faci sa caut pozele de anul trecut ca si eu vreau liliac, eu am alb, lila si mov.E o zumzaiala, am pus sitele la geamuri, gata!O sa semana si eu niste flori in jardiniere, le bag in solar, mai pe seara, acum e prea mare dogoare acolo...si pe urma le rasadesc in gradina de flori.Menta indiana seman astazi.Acum sunt ba pe aici, ba pe la cuptoare...am taiat ultimul dovleac din doatare si vreau sa-l gatez pe tot, sa nu mai dau de colo , colo ce ramane! Report
March 24, 201214 yr comment_138766 Gelutza superb cantecul, multumesc frumos. Dar inainte de salcami astept sa innebuneasca liliacul! Ma faci sa caut pozele de anul trecut ca si eu vreau liliac, eu am alb, lila si mov.E o zumzaiala, am pus sitele la geamuri, gata!O sa semana si eu niste flori in jardiniere, le bag in solar, mai pe seara, acum e prea mare dogoare acolo...si pe urma le rasadesc in gradina de flori.Menta indiana seman astazi.Acum sunt ba pe aici, ba pe la cuptoare...am taiat ultimul dovleac din doatare si vreau sa-l gatez pe tot, sa nu mai dau de colo , colo ce ramane! Te rog, te rog, pune niste poze cu liliac! Iubesc liliacul alb si cel mov inchis! Mie mi se zice Lili, si simt ca liliacul e floarea care ma defineste! Report
March 24, 201214 yr comment_138780 Neata dragele mele si multumesc frumos de raspunsuri...va pup pe toate ....azi plecam prima noapte la ruse intr un hotel stil englezesc care accepta animalele.Daca as avea timp m as coafa la bulgari si poate as cumpara suportul ala de agatat geanta pt cineva de aici care stiu sigur ca si l doreste. Floricica este floricica aia vesela canadiana??? [i]da, si mi-e dor s=o aud cum isi cheama ea prietenii in casa ei si se bucura de orice si innebuneste de-a binelea cand tre sa plece prin cele zari! Flori, [/i] mare lucru n-a fost dar sa stiti ca merge mai bine cand ai toate degetele !! n-ar fi rau si cateva in plus! Report
March 24, 201214 yr comment_138791 Floricica este floricica aia vesela canadiana??? Merci ca ti-ai amintit de mine. Nu prea am eu motivele mele de veselit dar va citesc si ma mai bucur de voi. Moralul sus draga mea ....fiecare din noi avem perioade mai bune parsemate cu unele gri!Paradisul este in inchipuirea noastra(cred ca mi o iau grav de la Daniella) Sunt la ruse( la pretenii bulgari) nu am gasit agatatoare ....ZOAZO mama de unde le ai luat tu??? Report