Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Na , creka sarim maine peste innot ca tat'su tre' sa faca TÜV-ul la masina dupa-masa si nu termina pana la amiaza cu treaba la servici...etc , etc...

Merem de joia viitoare.

Eu deabea astept sa ne povestesti,cred ca o sa-i placa,si se va distra pe cinste :P

Neatza la doamne ,trezirea, am adus cocosul sa va dea cu goarna la urechi.

azi scimbam terasa si vederea.o zi faina va doresc.

post-16-12973155660405_thumb.jpg

post-16-12973156202585_thumb.jpg

Si noi ,cel mare acu' a plecat la scoala eu va salutez in fuga,am ibricul cu cafea pe foc,bubuletul e super somnoros si ciufulici,plecam la gradi. :P

Daca cucosul asta e ca cel de la verisoara mea..e clar, suntem in primejdie. Ea sta la casa pe Popa Nan si e un cucos tare simpatic care canta la juma de ora toata noaptea (cred ca el se crede ceas cu cuc!) Dar asta doar pana la ora 5 cand gata, nu mai canta!! Se duce probabil la culcare..

Buna seara! Eu abea asteptam sa inceapa cireasa de pe tort si nu am cablu :hug: I-am stresat de i-am inebunit pe aia cu telefoanele.

Uma clar cocosul se crede ceas cu cuc,se cere o piftie de cocosh :-*

Ioana sa vezi ce am patit eu de la stat pe terasa cu Steluta m-a cam tras curentul (la orechi ashea,nu mai aud decat ce-mi convine :-* ,o fi grave?...daca-i incurabil?! :-* )daia' ma gandisem sa ne mutam inauntru in salon.

:-* , geanino sigur de la terasa ti se trage .

eu o intind la spectacol. mai am azi si duminica. apoi , alta opera la rand :-*

dar intre timp concerte :-*

ne vedem maine la micul dejun. :hug:

:-* , geanino sigur de la terasa ti se trage .

ne vedem maine la micul dejun. :-*

Mult succes la concert! :-*

Ne vedem atunci maine la mic dejun,pe terasa unde vrei tu (las' ca-mi pun panglicuta pi' urechi ) :hug:

eu o intind la spectacol. mai am azi si duminica. apoi , alta opera la rand :hug:

Ce m-as face musca mica sa vin pe umarul tau sa te ascult!

Ce m-as face musca mica sa vin pe umarul tau sa te ascult!

Si eu da' nush daca m-asi putea abtine sa nu bazai ,ca nu-mi tace gura o clipa asa ca sigur mi-asi lua un plici peste ochi... :-* :-* :hug:

Uneori chiar am impresia ca am voce si mai lalai,bubuletul urla:''nu canta' mammii!!!'' :-* :-*

Ntzz!! Incercat Danello nu tine...Mie philadelphia imi place de mor da e scumpa si lor nu le place,am incercat de curiozitate sa la dau proshuto crudo primit ,nici sa nu vada...Alte gusturi ,neaose...

Dovlecei cand era sezonul si invizibili si facuti snitele subtiri si tot nu se ating,cartofi am incercat cum a zis steluta la cuptor sa nu ii mai prajesc,i-a lasat de s-au racit ca nu le-a placut si in lipsa mea i-au aruncat in tigaie si i-au prajit...

Salate sa nu vada si sotul,vrea numai muraturi.

Feluri sot preferate si cerute:pui cu sos de ceapa,pui cu smantana,pirjoale (incercat la cuptor nici sa nu vada) piftele marinata,bors da sa fie musai cu carne,orice da sa pluteasca ceva acolo,tocanita de cartofi sau mazare dar musai cu carne,varza cu carne.

Copii senvisuri tip hot dog,etc cu kechup si cartofi prajiti (idem la cuptor nu le plac),pizza,paste amatriciana sau la cuptor,carne musai prajita ,la gratar nu vor.Am cumparat portocale si mandarine ,s-au stricat nici sa nu le vada,merele numa eu halesc am sacul pe balcon,vor gogosi,eclere,paine cu nutella,clatite..

Deci am fost si eu in Italia si dieta si obiceiurile deacolo mi s-au parut oribile,dar apoi m-am invatat cu ele si chiar le-am dat de gust ..ei nu...Parmigiano pe paste numai mie imi pun,lor nu le place,sa nu vada..

Etc..

Mic dejun preferat de sot ,sunca cu ceapa si un rachiu daca se poate (noroc ca nu are de unde,doar cand ii pica vre-un plocon)si astea sunt doar cateva exemple.

hai ca nu doar io am mofturos! :)

ia te uita pe unde ati calatorit :) astazi fara mine!!! ce momosenie!

Mutti abia astept cu povestiri de la bazin!

Am inceput si eu serviciul, cu prezenta fizica cu tot, de ieri si de luni incep in mare forta ca imi vine seful (1 dat pe an vine si atunci trebuie sa ii acord atentie 12 h /zi)

Eu am abaandonat sa tin pasul cu voi...cand oi iesi la pensie, promit sa citesc tot :)

Am treciut sa va dau: o salata de fructe si cu un vin fiert...ca azi am fost la patinoar si ni-or inghetat chishierili!

post-12-12973753536421_thumb.jpg

post-12-12973753876314_thumb.jpg

Si haideti mai repede, ma mai tineti mult la coada cratitei? :)

post-12-129737540758_thumb.jpg

Buna dimi!

Vine Cafeluuuuzuuu

Sa fiti azi foarte vesele si cu multa energie.

Va poftesc azi la han incarcate cu buna dispozitie sau fiti pregatite sa intrati in starea aceasta.

Va astept azi sa vorbim despre idei, proiecte, oameni, sentimente, vise, viata, despre mine, despre tine.

post-685-12974059405591_thumb.jpg

post-685-1297406091574_thumb.jpg

Paii tocmai ca al meu nu e pretentios deloc Danielo din contra,doar ca nu vrea mancare sofisticata,nu vrea Philadelphia,proshuto,parmigiano,zuchini,carne fiarta,fructe si salate destia,de spital,vrea sunca cu ceapa carnati,mancare gatita ca la noi cu ceapa prajita,muraturi etc,e exact opusul lui pretentios :)

Azi vrea mamaliguta cu branza de burduf si ou ochi.

Buna dimineata fetelor! Laponel te pupez o zi faina va urez :)

Acum intra sotul ca are treaba la calculator asa ca ne vedem mai tarziu. :)

Hello de buna dimineata. Lorica, da ce serioasa esti matale la bucatarie :)

azi o lalai, nu am nik, ceea ce pica f bine, ca-s cam chiauna de somn. aseara pamna am ajuns acasa, alea alea...

m-am culcat spre 2h dim.ia o cafelutza ceva la doamne...

si pentru romanticoasa de geany, asa pe inserate

post-16-12974074917756_thumb.jpg

post-16-12974075664245_thumb.jpg

Geaninooo asa zice si tati, ca el nu e pretentios deloc, el vrea mancare traditionala, dar sa nu aibe marar, sau alte verdeturi, dovleceii/urzicile sunt pt :) , conopida baloneaza, broccolli sa nu vada, fructele de mare = broaste, spanac/loboda/stevie/urzici sunt interzise, ciupercile doar umplute si numai cateva bucatele si gata, in rest sa nu apara prin mancaruri, spanac - bleah, zarzavat de ciorba - de ce nu-l scot cand e gata ... dar sa nu fie nici zeama chioara .. etc :) :D ù

Insa alui meu ii cam place ce l-am invatat de la intalieni: prosciuto crudo e singurul mezel pe care il mananca actualmente, parmezan ... inca doar pe paste, sau ras in alte gratinuri, mozzarella daaaa ii place, deci se deda la ce e pe €. Urzicile noastre nu le vrea :D

Nu e o mancare sa nu zica el ca nu-i place ceva din ea, un ingredient sau cum e taiat nu stiu ce, sau ca trebuia invers etc.

Asta a fost o faza cand am fost la Roma si fiul prietenei mele a comandat si a doua pizza (mica si proasta - de hotel - la MO) ca nu se saturase, bietul copil si maica-sa ii zice: pai da, ca nu iti fac si eu acasa de asta la microunde, aici pe Euro vrei tu pizza?!

Hello de buna dimineata. Lorica, da ce serioasa esti matale la bucatarie :)

azi o lalai, nu am nik, ceea ce pica f bine, ca-s cam chiauna de somn. aseara pamna am ajuns acasa, alea alea...

m-am culcat spre 2h dim.ia o cafelutza ceva la doamne...

si pentru romanticoasa de geany, asa pe inserate

acolo pe inserate vreau eu :)

Buna dimineata.

Azi e soare pe la mine , dar e dintos rau , sau cel putin asa pare ca nu am iesit decat putin cu nasul pe geam.Trebuie sa merg sa iau rezultatele la analizele fetei , trebuie sa o car dupa mine , asa ca sper sa se incalzeasca spre pranz.

Deci ne vedem pe inserat romanticoase,ramane stabilit,da' sa aducem si ceva de beut,ca altfel ce han ii aista frate?! :)