February 7, 201115 yr comment_76249 Bravo Jeannenuuu! Impresioneaza sotzoshenia si Bubuletzul in fiecare zi! Pe mine nu prea ma mai incape nici o hainuta sexoasa plesnesc toate Report
February 7, 201115 yr comment_76251 Bravo Jeannenuuu! Impresioneaza sotzoshenia si Bubuletzul in fiecare zi! Pe mine nu prea ma mai incape nici o hainuta sexoasa plesnesc toate Hehehe! Si io' asta abea am primit-o cadoo de la mama si e din blugi elastic si cu aplicatii de dantela si magelute,tare tare faina,ma prinde bine ca e si asimetrica ashea(se vede,nu sa vede cucu-bau deshtia)...Ce bine sa ai mamuta care te iubeshte... Ia' de ce nu ma mai incap pe mine hainutele... Nu vreau sa ai egoism pe mine,sper sa slabesti si sa-ti mai vina iar vechea garderoba,dar din proprie experienta iti spun ca s-ar putea sa o schimbi(esti mamica acum)dar moda asta ne avantajeaza poti fi foarte sexy si mai plinuta daca stii sa te imbraci cu ce te avantajeaza(ascunde ce e de ascuns ,etaleaza la maxim ce poti sa arati)ce-i fain la plinute,fundul si balcoanele... Report
February 7, 201115 yr comment_76270 De ce crezi ca sunt dureri de dinti? S-a uitat dr si a zis ca sunt pe cale sa iasa? Pai , n-am mai fost la dr de la vaccin.....dar URLA noaptea si cand ii dau globuli pt dintzi se opreste din urlat. Si plange noaptea.....ea n-a facut asa ceva. Report
February 7, 201115 yr comment_76274 Io o bat p'asta mica si eclerele ei Mijca-te cu nenorocirile alea de aici ca imi creste burta numai cand ma uit la ele =)) Report
February 7, 201115 yr comment_76280 Geany, daca as face si eu dulciuri ca tine, ori daca as face "porcarii" si prajeli ... as ajunge iute dubla, ca sunt mare gurmanda si mare pofticioasa.Nu vreau sa schimb garderoba auoleu! Vreau neaparat sa dau jos ... , dar cine stie cand termin cu alaptatul ...daca dau inainte ca tine 2 ani ... apai ma voi obisnui si eu asa ... Doamne feri!Sper sa faca astia o pastila minunata ... , ca 15 kg cate vreau eu sa debarasez nu mai e lucru de saga! Report
February 8, 201115 yr comment_76303 Io o bat p'asta mica si eclerele ei =)) Mijca-te cu nenorocirile alea de aici ca imi creste burta numai cand ma uit la ele =)) Iertare,iertare de 3 ori iertare Am noroc ca-s simpatica,haii stii ca ma iubesti... Report
February 8, 201115 yr comment_76304 Daniello eu ma gandeam ca de la sarcina e posibil sa te mai latesti in solduri si circumferinta bustului ,nu neaparat la grasime. Buna dimineata fetelor! O zi minunata va urez... Report
February 8, 201115 yr comment_76307 Buna dimineata, ce harnicutza coana Gianina...poftiti la mici dejunuri pe alese, si cafelutza Report
February 8, 201115 yr comment_76311 buna dimi!iau din fuga o cafea si un sandwich de la stellutza si am fugit la oftalmologo zi frumoasa sa aveti! Report
February 8, 201115 yr comment_76322 'neata. iau si eu in fuga o cafea.Daniella, ce ai patit? am citit mai pe sarite in ultima vreme si nu am retinut. multa sanatate https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Report
February 8, 201115 yr comment_76362 maii fetelor,eu m-am simtit super nashpa' nush ce am avut,o durere de stomac cumplita parca aveam un cutit infipt,ameteala,m-am albit ca varul sudori reci,frisoane alternate cu fierbinteli...Brr!! Acum mi-a trecut cu ceai si miere de albine...Cum inca nu am vazut drac mort si rata inecata ,inca trag speranta... Am halit un senvish cu paine prajita,dar nu e de la ala sigur am facut prostia sa beau a doua cafea..stiu ca la mine cam efectul asta il are,..cine m-o fi pus?!! Report
February 8, 201115 yr comment_76389 Boni, multumesc de urare ! m-a zgariat aia mica pe cornee cu unghiuta cand ne imbratisam, am fost insuficient de atenta , azi am fost la control si a spus ca in proportie de 70% s-a vindecat, pana vineri cnd merg iar la control ar tb sa fie complet vindecat (cu picaturi de antibiotic si un gel de refacere a corneeei). Apoi continui o luna doar cu gelul. Se vindeca ...vorba lui Geany: drac mort si rata innecata nu s-a pomenit inca . Geany sper ca iti e mai bine. Nu mai bea 2 cafele daca nu iti face bine si mai ales nu pe stomacul gol. Cafeaua la ibric e cea mai tare-toxica sa stii, poate incerci sa bei macar la filtru. Sanatate ! Report
February 8, 201115 yr comment_76397 Geanino, iti revenisi fata?Daniella , bine ca ai mers la oftalmolog. Report
February 8, 201115 yr comment_76402 Geanino, iti revenisi fata?Daniella , bine ca ai mers la oftalmolog.Da Steluto si Danielo! Ma simt ok! acum...Oare de ce daca eu beau a 2 a cafea ma ingalbenesc tremur toata si ma moi asa?! E chestie de tensiune nu?! Am halit dimineata un sendvish cu paine prajita in care am pus feliuta subtire de branza de la pliculet hohland (pt. tost) si o feliuta de jambon si o frunza de salata verde ,mancat 2 masline si in inteligenta mea inteligenta am inghitit 2 samburi de masline ca stiam eu ca e sanatos asa,ramasese in ibric si cafea,asa ca am mai tras o cescuta de cafea (desi stiam ca nu-mi face bine)...Ce s-o fi intamplat nu stiu dar am crezut ca si mor..pfuaiii ce durere de stomac si alba ca varul,ma lua cu fierbinteli,ba cu frisoane sudori...Am facut ceai si luat miere de albine,si mi-a trecut. Report
February 8, 201115 yr comment_76403 Geanino, iti revenisi fata?Daniella , bine ca ai mers la oftalmolog.Da Steluto si Danielo! Ma simt ok! acum...Oare de ce daca eu beau a 2 a cafea ma ingalbenesc tremur toata si ma moi asa?! E chestie de tensiune nu?! Am halit dimineata un sendvish cu paine prajita in care am pus feliuta subtire de branza de la pliculet hohland (pt. tost) si o feliuta de jambon si o frunza de salata verde ,mancat 2 masline si in inteligenta mea inteligenta am inghitit 2 samburi de masline ca stiam eu ca e sanatos asa,ramasese in ibric si cafea,asa ca am mai tras o cescuta de cafea (desi stiam ca nu-mi face bine)...Ce s-o fi intamplat nu stiu dar am crezut ca si mor..pfuaiii ce durere de stomac si alba ca varul,ma lua cu fierbinteli,ba cu frisoane sudori...Am facut ceai si luat miere de albine,si mi-a trecut. Nu neaparat, eu beau uneori si 3 cafele, de cele mai multe ori am palpitatii,dar nu stari de genul asta.O cauza ar putea si scaderea glicemiei,atunic tb sa ai la indemana o bucatica de zahar. Acu eu nu stiu ce sa zic de samburii aia cat de sanatori furä. Oricum ai mare grija, cel mai bine e sa faci si un control,sa vezi cum stai cu calciul, fierul....etc, etc. Report
February 8, 201115 yr comment_76405 Geanino, iti revenisi fata?Daniella , bine ca ai mers la oftalmolog.Da Steluto si Danielo! Ma simt ok! acum...Oare de ce daca eu beau a 2 a cafea ma ingalbenesc tremur toata si ma moi asa?! E chestie de tensiune nu?! Am halit dimineata un sendvish cu paine prajita in care am pus feliuta subtire de branza de la pliculet hohland (pt. tost) si o feliuta de jambon si o frunza de salata verde ,mancat 2 masline si in inteligenta mea inteligenta am inghitit 2 samburi de masline ca stiam eu ca e sanatos asa,ramasese in ibric si cafea,asa ca am mai tras o cescuta de cafea (desi stiam ca nu-mi face bine)...Ce s-o fi intamplat nu stiu dar am crezut ca si mor..pfuaiii ce durere de stomac si alba ca varul,ma lua cu fierbinteli,ba cu frisoane sudori...Am facut ceai si luat miere de albine,si mi-a trecut. Nu neaparat, eu beau uneori si 3 cafele, de cele mai multe ori am palpitatii,dar nu stari de genul asta.O cauza ar putea si scaderea glicemiei,atunic tb sa ai la indemana o bucatica de zahar. Acu eu nu stiu ce sa zic de samburii aia cat de sanatori furä. Oricum ai mare grija, cel mai bine e sa faci si un control,sa vezi cum stai cu calciul, fierul....etc, etc.Paii da ca desi gatesc in disperare fac si dulciuri si tot,nici nu ma ating de frica sa nu ma ingrash... Sambata si duminica mananc,ca ma forteaza mama Cum am zis is' isteata rau si cred ca o sa ma imbolnavesc,stiu asta dar cu toate astea tot ma infometez... Report
February 8, 201115 yr comment_76406 Danielo, ma omori cu zile ce am vazut eu acolo la tine.Ador salamurile italienesti, le-as manca goale,da dupa naspa e cu hemoroizii.Offff, grea boala asta cu kg si eu ma lupt cu ele.Apopo de alaptat chiar vb cu sora mea ieri ca veni vb de diete ca-mi vazuse pozele de pe FB.Si ea inca alapteaza,cat nu se stie,ca deja nepoata-mea e mare are 2,3 ani si aseara dintr-o data o aud si-i zic "da unde era pana acum de nu s-a auzit?" "la tzitzi" si cum o auzise pe sors-a mai mare ca vrea cereale voia si ea, da fara lapte si_i zic sor-mi "pai normal ca fara ca doar si-a luat portia de lapte" .Adevarul e ca si ea inca mai trage de kg, a ramas cu ele dupa sarcina,da ii sta bine,ca ea era genul de o lua vantul pe sus avea la un mom dat 43 de kg la 1,60 Report
February 8, 201115 yr comment_76408 Paii da ca desi gatesc in disperare fac si dulciuri si tot,nici nu ma ating de frica sa nu ma ingrash... Sambata si duminica mananc,ca ma forteaza mama Cum am zis is' isteata rau si cred ca o sa ma imbolnavesc,stiu asta dar cu toate astea tot ma infometez... of mey Geany, nimeni nu tb sa te forteze, asa facea si al meu " cum mananc singur?" si i-am spus " ai grija, sa nu te aud ai fundul mare si apoi ca de ce nu mananc cu tine ca te iau la bataie" Chiar daca " te forteaza" pot sa mananci mai putin. Uite eu de o saptamana sunt la o asa zisa dieta,dar mananac normal ca sa zic asa.Am 3 mese principale(mic dejun, pranz, cina) si 2 gustari.Iar in weekend am mancat papanasi si clatite.Importat e sa nu mananci pana plesnesti. Ca exemplu de gustare, am avut carmapccio de kiwi cu branzica si un deresing de lamaie cu miere sau aseara piept de pui cu legume in sos de cocos servit cu orez natur si nu simt deloc foamea. In timpul sapt ma tin strict de program in we cand e al meu acasa mai iesim sau mai avem musafiri, atunci ma mai dedau si eu la un dulce.Dar pana nu dau 8 kg jos nu ma las Report
February 8, 201115 yr comment_76410 Draga Ioana la teorie sunt doxa..practica ma omoara. Nu am mancat niciodata pana sa simt ca plesnesc indiferent de situatie,pofte am cat china,dar de fapt visez si atat,chiar daca-mi fac ceva ce-mi place doar gust atat(paste cu sos picant doar cat se iau o data pe o furculita bine rasucita,pizza 1-2 colturi sau triunghiuri normale etc,am facut eclere si ramasese unul pe jumate de la bubulet si ala am mancat atat,azi inafara de senvisul prajit si cafelele si ceai nimik,cand simt ca ma apuca depresarea' e bine sa nu am ciocolata mai ales amaruie la indemana ca ma infing in ea).Deci in stilul asta cred ca si lipsa de calciu,scaderea de glicemie etc exista. Stiu nici nu va mai chinuiti sa ma certati ca stiu... Report
February 8, 201115 yr comment_76412 Draga Ioana la teorie sunt doxa..practica ma omoara. Nu am mancat niciodata pana sa simt ca plesnesc indiferent de situatie,pofte am cat china,dar de fapt visez si atat,chiar daca-mi fac ceva ce-mi place doar gust atat(paste cu sos picant doar cat se iau o data pe o furculita bine rasucita,pizza 1-2 colturi sau triunghiuri normale etc,am facut eclere si ramasese unul pe jumate de la bubulet si ala am mancat atat,azi inafara de senvisul prajit si cafelele si ceai nimik,cand simt ca ma apuca depresarea' e bine sa nu am ciocolata mai ales amaruie la indemana ca ma infing in ea).Deci in stilul asta cred ca si lipsa de calciu,scaderea de glicemie etc exista. Stiu nici nu va mai chinuiti sa ma certati ca stiu... cred ca toate la teorie suntem doxa.La fel ziceam si eu ca nu mananc mult(da recunosc ca-s pofticioasa) si cu toate astea am luat 12 kg in 5 ani.Cu siguranta daca iti vei nota ce mananci intr-o zi vei vedea greselile.Mai o jumatate de ecler de la bubuletz, mai un covrigel si se aduna. .Macar daca as fi ca al meu.De 14 ani ca suntem impreuna n-a pus 1 kg pe el, in schimb eu am am pus 16 Report
February 8, 201115 yr comment_76414 Draga Ioana la teorie sunt doxa..practica ma omoara. Nu am mancat niciodata pana sa simt ca plesnesc indiferent de situatie,pofte am cat china,dar de fapt visez si atat,chiar daca-mi fac ceva ce-mi place doar gust atat(paste cu sos picant doar cat se iau o data pe o furculita bine rasucita,pizza 1-2 colturi sau triunghiuri normale etc,am facut eclere si ramasese unul pe jumate de la bubulet si ala am mancat atat,azi inafara de senvisul prajit si cafelele si ceai nimik,cand simt ca ma apuca depresarea' e bine sa nu am ciocolata mai ales amaruie la indemana ca ma infing in ea).Deci in stilul asta cred ca si lipsa de calciu,scaderea de glicemie etc exista. Stiu nici nu va mai chinuiti sa ma certati ca stiu... cred ca toate la teorie suntem doxa.La fel ziceam si eu ca nu mananc mult(da recunosc ca-s pofticioasa) si cu toate astea am luat 12 kg in 5 ani.Cu siguranta daca iti vei nota ce mananci intr-o zi vei vedea greselile.Mai o jumatate de ecler de la bubuletz, mai un covrigel si se aduna. .Macar daca as fi ca al meu.De 14 ani ca suntem impreuna n-a pus 1 kg pe el, in schimb eu am am pus 16 Ai mare,mare dreptate,eu cred ca cel mai mare dusman al meu e si sedentarismul,nu ma misc deloc,da deloc,am magazine la scara blocului,gradinita bubuletului idem,primavara cand apare loboda,stevia,salata verde cu ceapa verde de gradina si branza proaspata de la tarani de-i plina piata,atunci dau jos ca-mi fac de drumuri,ies des urc de mai multe ori pe scari etc,si atunci dau jos binisor,dar pe perioada iernii incet incet pun la loc...M-am saturat de diete am incercat de toate,si scrise biletel pe fiecare zi,calculat pe puncte,disociate tot felul etc,dau jos bine dar iarna incet incet pun la loc desi nu fac excese,continui sa cred ca miscarea conteaza f. mult. Report
February 8, 201115 yr comment_76460 Danielo, ma omori cu zile ce am vazut eu acolo la tine.Ador salamurile italienesti, le-as manca goale,da dupa naspa e cu hemoroizii. adicatelea salameturile alea constipa? nu stiam! io mi-s constipata cronic si ar trebui sa fiu mai cu bagare de seama! si eu Ioana sunt lesinata sa pap salameturile si prosciutourile italienesti, mai ales de cand toate sunt contrafacute la noi cu tot felul de ...injectii ... Report
February 8, 201115 yr comment_76462 Offff, grea boala asta cu kg si eu ma lupt cu ele. deci le declaram razboi deschis aici la han!gustarea ta de kiwi arata miami ! cred ca unde stai tu sunt kiwi copti si dulci, nu copti prin lazi, asa-i?si ce branzica ai folosit? Report
February 8, 201115 yr comment_76464 sau aseara piept de pui cu legume in sos de cocos servit cu orez naturDar pana nu dau 8 kg jos nu ma las in treaba asta nu vad unde e dieta: carne cu orez si sos? cocos zburator, sau nuca? si cum vine ma rog sosul asta? Report
February 8, 201115 yr comment_76466 Nu am mancat niciodata pana sa simt ca plesnesc indiferent de situatieDeci in stilul asta cred ca si lipsa de calciu,scaderea de glicemie etc exista. Stiu nici nu va mai chinuiti sa ma certati ca stiu... eu in zilele mele de nesimtire (concedii, petreceri in familie, sau cand imi pica sub ochi ce-mi place) fac cele enuntate de tine sub titlul niciodata! tu daca tii de astea drastice nu faci bine, macar ia multivitamine +cmultiminerale daca iti veni sa te infometezi, ca sa nu creezi vreo carenta insa la varsta asta sa stii ca nu mai tine cu infometarea, organismul destept intra in stare de alerta si cum ii dai ceva depune: face rezerve! mai bine e un mod de viata sanatos: fara prajeli, zahar alb (dulciuri), faina alba, sucuri si de evitat combinatiile care ingrasa: carne cu cartofi/orez de exeu zic ca e mai sanatos, mai precaut si mai eficient decat infometarea, dar noi te iubim orice ai face si nu te certam stii bine! Report