February 8, 201115 yr comment_76469 Draga Ioana la teorie sunt doxa..practica ma omoara. Nu am mancat niciodata pana sa simt ca plesnesc indiferent de situatie,pofte am cat china,dar de fapt visez si atat,chiar daca-mi fac ceva ce-mi place doar gust atat(paste cu sos picant doar cat se iau o data pe o furculita bine rasucita,pizza 1-2 colturi sau triunghiuri normale etc,am facut eclere si ramasese unul pe jumate de la bubulet si ala am mancat atat,azi inafara de senvisul prajit si cafelele si ceai nimik,cand simt ca ma apuca depresarea' e bine sa nu am ciocolata mai ales amaruie la indemana ca ma infing in ea).Deci in stilul asta cred ca si lipsa de calciu,scaderea de glicemie etc exista. Stiu nici nu va mai chinuiti sa ma certati ca stiu... cred ca toate la teorie suntem doxa.La fel ziceam si eu ca nu mananc mult(da recunosc ca-s pofticioasa) si cu toate astea am luat 12 kg in 5 ani.Cu siguranta daca iti vei nota ce mananci intr-o zi vei vedea greselile.Mai o jumatate de ecler de la bubuletz, mai un covrigel si se aduna. .Macar daca as fi ca al meu.De 14 ani ca suntem impreuna n-a pus 1 kg pe el, in schimb eu am am pus 16 Ai mare,mare dreptate,eu cred ca cel mai mare dusman al meu e si sedentarismul,nu ma misc deloc,da deloc,am magazine la scara blocului,gradinita bubuletului idem,primavara cand apare loboda,stevia,salata verde cu ceapa verde de gradina si branza proaspata de la tarani de-i plina piata,atunci dau jos ca-mi fac de drumuri,ies des urc de mai multe ori pe scari etc,si atunci dau jos binisor,dar pe perioada iernii incet incet pun la loc...M-am saturat de diete am incercat de toate,si scrise biletel pe fiecare zi,calculat pe puncte,disociate tot felul etc,dau jos bine dar iarna incet incet pun la loc desi nu fac excese,continui sa cred ca miscarea conteaza f. mult. ei nu faci excese! ca acu mi-amintesc cum te cainai ce ai calcat in toate strachinile de sarbatori indiscutabil ca miscarea conteaza f mult, dar eu nu prea cred in teoria ingrasatului din aer! eu zic ca cine se ingrasa si mananca! Report
February 8, 201115 yr comment_76470 Ai mare,mare dreptate,eu cred ca cel mai mare dusman al meu e si sedentarismul,nu ma misc deloc,da deloc,am magazine la scara blocului,gradinita bubuletului idem,primavara cand apare loboda,stevia,salata verde cu ceapa verde de gradina si branza proaspata de la tarani de-i plina piata,atunci dau jos ca-mi fac de drumuri,ies des urc de mai multe ori pe scari etc,si atunci dau jos binisor,dar pe perioada iernii incet incet pun la loc...M-am saturat de diete am incercat de toate,si scrise biletel pe fiecare zi,calculat pe puncte,disociate tot felul etc,dau jos bine dar iarna incet incet pun la loc desi nu fac excese,continui sa cred ca miscarea conteaza f. mult. Ia si tu frumusel bubuletul de manutza si va plimbati prin parc.Nici eu nu-s vreo sportiva,dar cand e vremea frumoasa imi place sa meg pe jos sau cu bicicleta.Tu avandu-l pe bubulet, ai ocazii mai dese. adicatelea salameturile alea constipa? nu stiam! io mi-s constipata cronic si ar trebui sa fiu mai cu bagare de seama! si eu Ioana sunt lesinata sa pap salameturile si prosciutourile italienesti, mai ales de cand toate sunt contrafacute la noi cu tot felul de ...injectii ... cam da deci le declaram razboi deschis aici la han!gustarea ta de kiwi arata miami ! cred ca unde stai tu sunt kiwi copti si dulci, nu copti prin lazi, asa-i?si ce branzica ai folosit? declara, declaram.Cei galbeni au fost f copti,cei verzi erau mai duri,dar copti.branzica a fost Cottage cheese in treaba asta nu vad unde e dieta: carne cu orez si sos? cocos zburator, sau nuca? si cum vine ma rog sosul asta? cocos, nu zburatoare ci nuca de cocos .La cum mananc nimeni nu ar crede ca tin o dieta, mai ales ca mananc cam orice.Sosul e cu lapte de cocos Report
February 8, 201115 yr comment_76471 La cum mananc nimeni nu ar crede ca tin o dieta, mai ales ca mananc cam orice. acum ca am stabilit asta: ce dieta tii? Report
February 8, 201115 yr comment_76474 Nu am mancat niciodata pana sa simt ca plesnesc indiferent de situatieDeci in stilul asta cred ca si lipsa de calciu,scaderea de glicemie etc exista. Stiu nici nu va mai chinuiti sa ma certati ca stiu... eu in zilele mele de nesimtire (concedii, petreceri in familie, sau cand imi pica sub ochi ce-mi place) fac cele enuntate de tine sub titlul niciodata! tu daca tii de astea drastice nu faci bine, macar ia multivitamine +cmultiminerale daca iti veni sa te infometezi, ca sa nu creezi vreo carenta insa la varsta asta sa stii ca nu mai tine cu infometarea, organismul destept intra in stare de alerta si cum ii dai ceva depune: face rezerve! mai bine e un mod de viata sanatos: fara prajeli, zahar alb (dulciuri), faina alba, sucuri si de evitat combinatiile care ingrasa: carne cu cartofi/orez de exeu zic ca e mai sanatos, mai precaut si mai eficient decat infometarea, dar noi te iubim orice ai face si nu te certam stii bine! tu le zici bine Daniela, multe spunem, nu mananc mult,da e adevarat poate,dar la masa,in schimb pe langa mai rontaim ceva.Oricat de sedentar ai fi important e sa nu exagerezi.Bine la faza cu fainoasele, e cu dus si intors, eu am mancat aproape zi de zi paste o perioada ,dar nu mancam intre mese, nu rontaiam si nu m-am ingrasat.Ok, am pus vreo 2 kile,da pe parcursul a vreo 8 luni.Apropo de orez, eu ieri am avut orez brun si da a fost combinat cu carne.In ciuda meniurilor mele care par a nu fi de dieta intr-o saptamana am dat jos 1 kg si asta ca nu m-am tinut de treaba si duminica am mancat papanasi si clatite )Daca as mai si combina cu sportul, dar mom nu-mi iese ca am facut febra musculara de la Wii, ar fi si mai bine Report
February 8, 201115 yr comment_76476 La cum mananc nimeni nu ar crede ca tin o dieta, mai ales ca mananc cam orice. acum ca am stabilit asta: ce dieta tii? Nu e o dieta defapt, am un program facut pe nr de calorii,dar nu le calculez eu ca de asta m-am ferit tot timpul ca nu stiu sa le calculez si imi pierea cheful de slabit.Ca sa pot slabii conform planului cele 12 kg care le am in plus tb sa ma incadrez intr-un nr de calorii si mai exact 1318 calorii .In fiecare zi am un meniu facut dar pe care il mai pot modifica, fie ca nu-mi place sau n-am in casa ce-mi tb.Oricum cu ocazia asta am descoperit ca-mi place laptele de orez. Report
February 8, 201115 yr comment_76479 tu le zici bine Daniela, multe spunem, nu mananc mult,da e adevarat poate,dar la masa,in schimb pe langa mai rontaim ceva.Oricat de sedentar ai fi important e sa nu exagerezi.Bine la faza cu fainoasele, e cu dus si intors, eu am mancat aproape zi de zi paste o perioada ,dar nu mancam intre mese, nu rontaiam si nu m-am ingrasat.Ok, am pus vreo 2 kile,da pe parcursul a vreo 8 luni.Apropo de orez, eu ieri am avut orez brun si da a fost combinat cu carne.In ciuda meniurilor mele care par a nu fi de dieta intr-o saptamana am dat jos 1 kg si asta ca nu m-am tinut de treaba si duminica am mancat papanasi si clatite )Daca as mai si combina cu sportul, dar mom nu-mi iese ca am facut febra musculara de la Wii, ar fi si mai bine pastele nu sunt din faina alba, ci din faina de grau dur , adica nu sunt sigura, dar eu zic ca e ceva mai apropiat de o faina integrala, insa nu-s perfect lamurita cum e cu graul durorezul integral si faina integrala sunt ok, dar nu combinate cu carne, ci doar cu legumepastele nu ingrasa ci anumite sosuri (in special cele care contin grasimi animale) Report
February 8, 201115 yr comment_76480 Oricum cu ocazia asta am descoperit ca-mi place laptele de orez. nu am gustat niciodata! am incercat tofu si mi s-a parut oribila, asa ca nu am mai incercat variatiuni pe tema surogatelor de lapte Report
February 9, 201115 yr comment_76500 io am incuiat, io descuibuna dimineata la somnoroase!ceai si cafea poftiti va rog si o zi cu hrana mai sanatoasa Report
February 9, 201115 yr comment_76502 Geany, prepar io azi mic dejun, ca ma trezii devrme (ma trezeste bona dimineata ... la orice miscare ): ia sa vedem jeannino ce preparam noi din cele ce pun eu acum la dispozitie: Report
February 9, 201115 yr comment_76503 doar s-a anuntat dieta, nu? e inca frig si e greu sa mancam verzituri, ca nu a inceput inca sezonul lor, dar macar pana dau ghioceii sa ne pregatim psihic Report
February 9, 201115 yr comment_76504 ceva ceva trebuie sa va gasiti pe plac intr-un un mic dejun sanatos: Report
February 9, 201115 yr comment_76506 Buna dimineata ....ce de mancareeee...Eu am fost cam agitata zilele astea , nu am prea intrat sa va salut.Am inceput saptamana cu o vizita la un laborator de analize unde am chinuit pitica iarasi cu intepaturi diverse.Apoi , seara am constatat ca mi s-a infundat scurgerea de la vana si ca nu mai pot folosi cada pana nu vine cineva sa o desfunde.Degeaba am incercat eu cu diverse metode ca nu a tinut.Din pacate , instalatorul , in persoana socrului meu , abia astazi poate veni si sper din suflet sa se rezolve ca urasc situatia asta. Report
February 9, 201115 yr comment_76507 Valeeuu! Danelo! ce facusi aici la han fattaa?!Ce de fructe nene! Ai golit toata piata. Eu cand mi-e f. foame rontai un mar,dar citricele imi provoaca aciditate si-mi accentueaza senzatia de foame,asa ca eu tot pe principiul meu nesanatos o cafea pan la 12 cand azi am comanda de pizza de la ai mei asa ca am de gand sa halesc si eu un colt sau 2,deci eu clar nu-s la dieta,cel putin nu acuma acuma nu am chef,mai pe la primavara. Report
February 9, 201115 yr comment_76508 Nu am mancat niciodata pana sa simt ca plesnesc indiferent de situatie, ei nu faci excese! ca acu mi-amintesc cum te cainai ce ai calcat in toate strachinile de sarbatori indiscutabil ca miscarea conteaza f mult, dar eu nu prea cred in teoria ingrasatului din aer! eu zic ca cine se ingrasa si mananca! Heii n-ai citit cu atentie ,am zis ca nu am halit niciodata pana sa simt ca plesnesc,de sarbatori am halit si sarmalute la o masa si ceva tochitura la alta si o felie de cozonac desert dar nu pot sa zic ca am mancat de sa nu mai stiu de mine,cu toate astea s-a vazut ca ma ttineau pantalonii la fiermoar(nu am cantar ca l-am izbit de nervi mai demult intr-un acces de furie ,am eu o boala pe cantare),dar dupaia am rumegat la salate si mere si si acum joaca destul, de frumusel pantalonii in talie.Momentan vreau sa mananc putin din toate ce gatesc pt. ai mei si la primavara cand e plina piata de verdeturi si apar legumele proaspete sa vad ce dieta oi mai face atunci combinat cu miscare.Cam asta e planul meu ,ieri m-am simtit super rau de isteata ce sunt eu, Report
February 9, 201115 yr comment_76509 Am conserve de simmenthal(carne presata de vita in suc propriu),ce pot sa mai fac cu ea,si nu de dieta ca e pt. ai mei.. Report
February 9, 201115 yr comment_76515 Neatza...ohooooooooooooo ce de bunatati aici. mi-a placut bicla facuta cu ceapa verde . rosii etc.eu-s mai rea , va las niscai croissanti, Gianino, stiu ca italienii adora carnea aia , da eu n-o pot suferi...poate sa faci un sos cu maioneza , castraveti murati si capere, sau maioneza cu usturoi, ca sa aiba un gust. alaturi de barabiul natur.sau doar cu castraveti murati...sau un sos de paste cu sos de rosii, masline, capere, iutzika...vezi tu. Report
February 9, 201115 yr comment_76516 Deci asa se poate face multumesc Steluto,si eu am primit-o cadoo... Faine croisante Report
February 9, 201115 yr comment_76517 neatza , fetele ! mama ce risipa de vitamine , danielo ! chiar mi-ar place sa am atatea .eu va vizitez zilnic , dar mai pe furish , ashea desi mai e pan` la primavara , dadu astenia in mine nasol ... Report
February 9, 201115 yr comment_76518 Buna dimineata ....ce de mancareeee...Eu am fost cam agitata zilele astea , nu am prea intrat sa va salut.Am inceput saptamana cu o vizita la un laborator de analize unde am chinuit pitica iarasi cu intepaturi diverse.Apoi , seara am constatat ca mi s-a infundat scurgerea de la vana si ca nu mai pot folosi cada pana nu vine cineva sa o desfunde.Degeaba am incercat eu cu diverse metode ca nu a tinut.Din pacate , instalatorul , in persoana socrului meu , abia astazi poate veni si sper din suflet sa se rezolve ca urasc situatia asta.Izuka scurgerea de la vana,sotul a mai pus mr. musculo praf care se dizolva in apa clocotita si i-a dat drumul... Report
February 9, 201115 yr comment_76524 Am inceract si eu dar nu a mers.A venit socru meu cu sarpe si a desfundat. Report
February 9, 201115 yr comment_76526 Mneatza! Bai , da' mult mai scrietzi , harnicelor!!!! Io am numai 2 ore , merg sa-i iau la fata pampers pt baie ca maine daca are tat-su vreme mergem la innot. Prima data vreau sa mergem impreuna. Apoi am program de menaj. Toata casa-i ci kooru-n sus. Azi fac bucataria. In weekend vreau sa termin camerele. Report
February 9, 201115 yr comment_76528 Mneatza! Bai , da' mult mai scrietzi , harnicelor!!!! Io am numai 2 ore , merg sa-i iau la fata pampers pt baie ca maine daca are tat-su vreme mergem la innot. Prima data vreau sa mergem impreuna. Apoi am program de menaj. Toata casa-i ci kooru-n sus. Azi fac bucataria. In weekend vreau sa termin camerele.Preafericita de mua,azi doar am aspirat sters praf si aerisit,acusi aduc bubuletul de la gradi si le fac pizza,ca asa fu cererea,in rest program de voie...reellaaxx ...Hi hi hi!! Ce nerushinata sunt. Report