November 19, 201213 yr comment_171255 Sanatate la bolnavi. vad ca incep si eu sa ma smiorcai, si ma cam incearca gâtul....ia sa iau eu preventiv niscai ceai cu ghimbirRacisi??? Report
November 19, 201213 yr comment_171256 Buna dimineata la han.O moua saptamana, care sper sa fie cat mai propice tuturor.Incepe sa miroasa a iarna; Va doresc o zi de luni faina tuturor.Eu aseara am fost la o cuconada , si gazda avea 3 pisici mici; o nebunie ....la un moment dat, masculul mi s-a urcat in cap si mi-a tras o mare sapuneala, sampon si masaj cam ascutit cu gherutzele...era complet in transa Superbe dihaniile! Ce-au zis cocoanele de tratatie? Report
November 19, 201213 yr comment_171257 Neata lume,lume!!am si eu o intrebare(cei drept nu stiu unde s o pun..) Caut un platou care se pune pe masa cu 2 recipiente cu capac. Acest platou are rol de a pastra mincarea calda Este din iena si inox.... am vazut (era in cercul magic la pta pantelimon) dar nu am cumparat si acum imi pare tare rau caci imi este necesarNormal modelele de asa ceva sunt cu luminarele sau electrice multumesc mult!Verber, eu nu inteleg ce cauti tu. Ai vreo poza la indemana? Report
November 19, 201213 yr comment_171265 Lili, capul sus! Stiu si eu prea bine cum e sa ai probleme, dar, pana la urma, toate se vor aranja. Usor-usor, iti vei reveni.Acum, probabil ai impresia ca fiecare zi e mai rea decat cea de dinainte, ca te scufunzi din ce in ce mai tare si ca nu ai nici o sansa sa iesi la liman, candva. Dar nu-i asa! Pana la urma totul se va indrepta. Intr-un fel sau altul ai sa-ti revii. Important e sa reusesti tu sa-ti mentii moralul peste linia de plutire, sa privesti lucrurile doar din perspectiva pozitiva si sa fii sanatoasa! Ca-n rest..... nu-ti mai trebe nica!Subscriu la ce zic fetele - fa-ti de lucru prin casa, rasfata-ti familia, ai grija de tine! Lasa lucrurile rele sa treaca pe langa tine! Report
November 20, 201213 yr comment_171275 Uma, te imbratisez cu mult drag Si eu dat multi la schimb ca fac bine la moral si la sanatate! Report
November 20, 201213 yr comment_171276 Ia la el, flocosul! Pup frumosii, vulpita si motanu'! Ooooo, sa-l fi vazut seara, cand a dat prima oara nas in nas cu mine! L-am luat in brate si-a-nceput sa toarca instant! Ma asteptam sa se invarta in jurul meu, sa stea departe, sa ma miroasa...... nema! A sarit peste faza cu cunosteala si m-a provocat sa-l insel pe jupan! Ca am dormit cu musiu blanosu' in noaptea aia! Foxicescule, Fiocco e baiat destept, cu nas special de motan incercat - a simtit din prima ca tanti Foxyy da iubire mare si zmotolea..deci de ce sa nu te calareasca si sa profite din plin? Tare frumos e la Stella la foc Report
November 20, 201213 yr comment_171277 Neata lume,lume!!am si eu o intrebare(cei drept nu stiu unde s o pun..) Caut un platou care se pune pe masa cu 2 recipiente cu capac. Acest platou are rol de a pastra mincarea calda Este din iena si inox.... am vazut (era in cercul magic la pta pantelimon) dar nu am cumparat si acum imi pare tare rau caci imi este necesarNormal modelele de asa ceva sunt cu luminarele sau electrice multumesc mult!Verber, eu nu inteleg ce cauti tu. Ai vreo poza la indemana? Foxuylica....am rezolvat,mi a pus Carmen niste linkuri si da cam asa ceva vase din iena cu capac ....sa mi dea DD sanatate ,cind vin mi le i au!! :) Sejour placut la Paris....apar si eu prin ianuarie....dar am scopuri neturistice Report
November 20, 201213 yr comment_171280 Eu umblu fleaura oricand, fie soare, fie ploaie! La Paris ploua mai mereu sambata si duminica, dar pe mine nu ma prinzi in camere! Never ever! Tot prin targ bantui. Am umbrela, am sapca, am geaca de ski cu gluga...... nu-mi pasa ca ploua ori ca-i soare. Asa-s eu de felul meu, bantuitoare! La fantana n-au dat drumul omuletii, era cam frig. Batea si-un vant rece.... poate oi nimeri iar prin Geneva, dar vara, sa vad si fantana! aaaa, care va sa zica matale esti turista!! de aia mai "subtire" cu mailurile ce sa zic?! sa-ti priasca si sa te intorci acasa cu bateriile pline-ochi! si sa povestesti si la altii Report
November 20, 201213 yr comment_171281 Neatza la han. Foxule, m-a pocnit raceala care mi-a tot fluturat-o la nas dl G in Romanica ; si clasic dupa durerea in gat, a demarat fabrica de muci;acum sunt deja in faza cand deja te zgarie putin si iti provoaca o mica tuse agasanta. trece nenica si asta.Fioccolinul a venit adineauri din haladuiala, a ras crantzanele, si acum sta si cloceste fotelul lui si ieri a fost o zi insorita la pranz ( ca sa compenseze posomoreala diminetii ) si intradevar culorile toamnei sunt superbe.De acuma, pe wend sa mai trag o sedinta semineu, ca altfel nu prea am cand .).data aviitoare facem si-un jin shiert ...imbalsamat cu scortisoara si alte mirodenii.O zi faina la tot hanul;pup tulemond. Report
November 20, 201213 yr comment_171287 Neatza tuturor, azi e intunecat si cica asa o sa fie si in zilele urmatoare! Report
November 20, 201213 yr comment_171288 Neata! Ai azi e frumos pe la noi, frig dar soare si senin, imi place!Lili, fetele ti-au dat o gramada de sfaturi si teme de gandire, eu le completez doar cu o imbratisare si un gand bun .Foxy, ce sfarsit de saptamana de vis ai avut, te invidiez (eu si Boni ne-am tot visat la Stella, dar iaca tu ai si ajuns acolo!).Stella, sa te faci repede bine (eu chiar imi pusesem pe lista de cumparaturi ghimbir, sa fac cu miere asa cum ai zis tu).Zi faina va doresc si eu! Report
November 20, 201213 yr comment_171292 Eu ma gindesc la draga de REDIVIVUS,azi!! :) Eu azi prepar ciulama de pui cu ciuperci ....miine fac caracatita in vin rosu......ouff trebuie sa prepar sfecla rosie( da o s o fierb ,o s o tai si apoi sare piper usturoi patrunjel si ulei de masline deasupra!!) Tot azi va trebuii sa triez lucrurile de vara(ce nu mai port le voi pune in saci separati linga gunoi .....nu exista OXFAM aici ,'consatenii' mei nu au auzit de asociatii de intr ajutorare,de voluntariat ce sa ma spun)Va pup ma duc sa mi hranesc cele 4 pisicutze(nu au vrut sa doarma in cosul lor au dormit incolacite pe covorasul de la intrare)Mi se stringe inima cind ma gindesc ca va trebui sa le parasesc pe 10 decembrie ,sunt micutze,nu stiu sa vineze, aici nimeni nu le va da de mincare....nu se opereaza animalele,nu se iubesc....si de asta sunt o puzderieAllez ,toate cele bune!! Report
November 20, 201213 yr comment_171302 Buna dimineata!!!! Am auzit ca am fost strigata. Numai ca m-am imbolnavit intre timp, doctora mi-a zis ca sigur am luat microbul de la Alex si mi-a fost rau cateva zile si nu mi-a ars de nimic. Acum sunt in concediu medical.Pe Alex il mai dor si acum incheieturile. Sambata mergem la control la spital si sa vedem ce ne spune doctora sa facem. Si sa-i povestesc ca m-am imbolnavit si eu. M-a durut rau in gat, de nu mai puteam sa vorbesc, acum tusesc. Eu nu mai am amigdalele si microbul nu se opreste in ele sa se inflameze.Cam asta este la noi! Multumesc pentru grija care mi-o purtati! Va urez o zi frumoasa si multa sanatate! Mi-a placut mult poza cu Foxxy si Fiocco, Stella asta inseamna ca ai avut muisafiri. Report
November 20, 201213 yr comment_171305 Georgi, multa sanatate si tie si lui Alex, daca tot stai acasa incearca sa te odihnesti un pic, stai pe-aici la povesti. Report
November 20, 201213 yr comment_171314 Fetelor , mi-e dor de voi! va pup pe toate , la gramada , nu intru ca n-am vreme nici sa mor!!! Report
November 20, 201213 yr comment_171316 Ana Maria :pupic: Ne e dor de tine! Pupa si Shefa obraznicuta! Report
November 20, 201213 yr comment_171317 Hello hello; Giorgi&Alex sanatate ...si chiar asa, profita sa te hodini cat are nevoie organismul.Carmencita , te zaresc la orizont..o zi faina. ( v-am admirat unghiile doamnelor....eu care -s o loaza ce-si roade unghiile, plus din cauza de meserie tre sa fie scurte, nu am ce cauta pe-acolo, decat ca sa va admir)o zi faina. ( fratello croseteaza sarmals in foi de vita de pus la congi...ca si Anutza )eu o sterg le diverse sedinte , comitete si comitii, basca repetision Report
November 20, 201213 yr comment_171321 Hello stella abia acum am citit ce s-a adunat de aseara. Ce atmosfera faina trebuie sa fie la tine langa frateli cel harnic( imi place sa ma uit cum invarte cineva sarmale, dar si sa le fac).Spor la sedinte. Sa titi ca de multe ori ma ojez tocmai sa protejez unghiile cand muncesc la menaj( eram uneori intrebata- pai abia te-ai ojat acu ce faci speli? pai da) Georgiana sanatate multa. Mutti mai pune frana, vino in pauza la trancanit. Report
November 20, 201213 yr comment_171322 Hello hello; Giorgi&Alex sanatate ...si chiar asa, profita sa te hodini cat are nevoie organismul.Carmencita , te zaresc la orizont..o zi faina. ( v-am admirat unghiile doamnelor....eu care -s o loaza ce-si roade unghiile, plus din cauza de meserie tre sa fie scurte, nu am ce cauta pe-acolo, decat ca sa va admir)o zi faina. ( fratello croseteaza sarmals in foi de vita de pus la congi...ca si Anutza )eu o sterg le diverse sedinte , comitete si comitii, basca repetision Si eu sunt una ce si-a ros unghiile o gramada de vreme, si acum ma mai apuca din cand in cand (ca de exemplu, ieri, cand m-am tot uitat la ele, am cugetat, m-am luptat si...in final le-am ros, acum arata ca naiba...). Report
November 20, 201213 yr comment_171323 Si eu sunt una ce si-a ros unghiile o gramada de vreme, si acum ma mai apuca din cand in cand (ca de exemplu, ieri, cand m-am tot uitat la ele, am cugetat, m-am luptat si...in final le-am ros, acum arata ca naiba...). Eu le rodeam cand eram mica, nu mult timp prin clasele mici. Report
November 20, 201213 yr comment_171324 Hello! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif Da mi-am gasit ochelarii! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif Inainte de a incepe sa scarman gunoiul m-am gandit sa ma mai uit o data in sufragerie. Eram convinsa ca i-am dus pe masa din bucatarie. De fapt i-am lasat pe canapea, pe o patura crosetata, fetele au intors-o dimineata ca sa-i caute, dar au ramas agatati in patura. Eu am scuturat-o bine si, spre bucuria-ntregului popor, au cazut pe covor vii si nevatamati. Deja eram pe punctul de a jeli dupa ei, dat fiind ca mi-s cei mai dragi ochelari pe care i-am avut pana acum Andreea a racit cobza, ii curge apa din nas, s-a sters intr-una ieri si acum are nasul frumos si rosu. I-am dat ieri paracetamoale, i-am facut ceai cu lamaie, suc de portocale, azi cand ma duc acasa ii fac o supa de pui. Azi dimineata era mai bine, dar as vrea sa o inzdravenesc cat mai repede. Mi-e ca o sa ia si Antonia, ca nu le pot tine separat. Acuma asta e...sezonul mucilor si raguselilor. Numa' sa nu ma ia pe mine, ca eu ma imbolnavesc rar, da' si cand ma tranteste nu mai misc doua-trei zile Sanatate bolnavilor si spor la treaba muncitorilor! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif Report
November 20, 201213 yr comment_171325 Buna! Multa sanatate tuturor! Si la noi frig,de fapt parca nu prea dar intunericeala asta si cetos umed ,momentan nu mai curge de sus dar acusi incepe iar Am una bucata sot fonfait,asa ca aseara a facut un vin fiert (si l-a facut el si a scapat cam multe foi de dafin si cuisoare pe gustul meu,era usor amarui,dar a fost bun asa fierbinte )acum e mai bine ,a facut niste cd-uri cu colinde si nu mai stiu ce unui coleg care a promis ca azi ii trimite un bidon de vin de tara,asa ca si azi Ca si meniu,mai am carnita de snitele (ca nu pot sa o mai recongelez)si le fac un piure si muraturi,pe seara paste au zis ca vor hunii,gogosi am de la mama cu dulceata,asa ca asta e meniul pe la noi O zi minunata tuturor! Report
November 20, 201213 yr comment_171327 Alpha, multa sanatate micutei tale (la noi sper ca a trecut, dupa 3 saptamani de curs nasul, tuse si nas infundat rau). Ce bine ca ti-au aparut ochelarii; Ale a mea recita la gradinita o poezie cu bunica ce-si cauta ochelarii peste tot si la final, cand se uita in oglinda ii vede pe nas, era tare hazlie Ale si noi o puneam sa ne-o zica de o suta de ori...Geany, bun-bun ce le pregatesti alor tai, eu as sari peste snitele direct la paste si gogosi. nu stiu daca ti-am zis ca am facut in saptamana in care am avut musafiri gogosi dupa reteta ta, au fost cele mai bune gogosi pe care le-am facut eu vreodata. Multam! Report
November 20, 201213 yr comment_171328 Mnnee!! Nici nu stii cat ma bucur! Sa le papati sanatosi! Paste(spaghete) ,mi-a avansat niste mazare sote de aseara ,si fac un sos clasic de rosii putin picant in care pun si mazarea cu pricina,si cateva cuburele de sunca presata (york am luat eu) si gata, cu ceva parmezan Report