November 20, 201213 yr comment_171331 Mnnee!! Nici nu stii cat ma bucur! Sa le papati sanatosi! Paste(spaghete) ,mi-a avansat niste mazare sote de aseara ,si fac un sos clasic de rosii putin picant in care pun si mazarea cu pricina,si cateva cuburele de sunca presata (york am luat eu) si gata, cu ceva parmezan Si eu am zis ca fac supa de pastai si ficatei cu cus-cus pentru maine si ceva spaghete cu sinca si smantana pentru seara asta si gata, sper sa fie multumiti toti. Report
November 20, 201213 yr comment_171340 Alpha, multa sanatate micutei tale (la noi sper ca a trecut, dupa 3 saptamani de curs nasul, tuse si nas infundat rau). Ce bine ca ti-au aparut ochelarii; Ale a mea recita la gradinita o poezie cu bunica ce-si cauta ochelarii peste tot si la final, cand se uita in oglinda ii vede pe nas, era tare hazlie Ale si noi o puneam sa ne-o zica de o suta de ori...Multumesc Bia! sper sa n-o apuce si tusea Pai nu mai am mult si ajung si eu ca bunicuta din poezie https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Report
November 20, 201213 yr comment_171341 Sanatate multa bolnavioarelor Va recomand, mai ales pe vremea de iarna, sa luati zilnic vitamina C , 1000 mg. Nu va speriati, nu va face pofta de mancare, surplusul se elminina prin urina, dar din proprie experienta va spun ca veti trece de o raceala mult mai usor. Zincul in combinatie cu vitamina C face minuni -puteti lua zilnic 15mg -iar de simtiti un pic ca va haraie pe nas, gat, urechi, neaparat combinati cu vitamina C. Eu cand racesc, racesc de zici ca e sfarsitul lumii, cu muci si ochii lacaramosi si stare cumplita...asta vara, eram deja la cateva luni de vitamina C, mi-a trecut raceala in 3 zile (inclusiv zburat 12 ore!) De la o colega filipineza am invatat de ceaiul de ghimbir - dati pe razatoare radacina si fierbeti in apa (doua lingurite cu varf la o cana de apa)2-3 minute dupa ce fierbe apa in clocot. Adaugati miere si lamaie (face bine si la stomac). Report
November 20, 201213 yr comment_171342 Eu cand racesc, racesc de zici ca e sfarsitul lumii, cu muci si ochii lacaramosi si stare cumplita... Exact asa sunt si eu. Ultima data, acum 1 an jumate daca nu mai bine, m-a apucat brusc la servici. S-a si speriat unul din sefi. Credea ca plang. Abia am ajuns cu masina acasa. Nu vedeam mai nimic si-mi curgea nasul intr-una. URAT! Am auzit si eu de ceaiul de ghimbir, i-am facut ieri, dar crezi ca a vrut sa-l bea?! I-am facut altul de musetel si menta, cu lamaie si abia l-a baut si pe-ala Report
November 20, 201213 yr comment_171345 hello, hello!o alta zi noroasa, imi vine sa zic noros cecer, ca-n cantecul lui mircea vintila. deci da, azi se va intampla! a venit instalatorul si-a aprobat pozitiv lucrarea. azi. asa ca pe seara se va intampla un oareshce santier la mine acasa, asta nu-mi place. probabil nu ma voi duce la sala si voi trece la munca de jos. sanatate muciosilor, mari si mici! ma duc sa iau propolisu', ca mi-ati amintit. Report
November 20, 201213 yr comment_171348 Bună ziua tuturor.Moamă ce aţi mai scris de când n-am mai apucat să citesc. Aveam 1000 de gânduri şi răspunsuri de dat. ... asta scriu după mai bine de o oră de când am început mesajul Aşa că vă salut cu drag, vă doresc multă sănătate tuturor, şi ne-om mai "auzi"... https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_salut.gif Report
November 20, 201213 yr comment_171425 Ia la el, flocosul! Pup frumosii, vulpita si motanu'! Ooooo, sa-l fi vazut seara, cand a dat prima oara nas in nas cu mine! L-am luat in brate si-a-nceput sa toarca instant! Ma asteptam sa se invarta in jurul meu, sa stea departe, sa ma miroasa...... nema! A sarit peste faza cu cunosteala si m-a provocat sa-l insel pe jupan! Ca am dormit cu musiu blanosu' in noaptea aia! Foxicescule, Fiocco e baiat destept, cu nas special de motan incercat - a simtit din prima ca tanti Foxyy da iubire mare si zmotolea..deci de ce sa nu te calareasca si sa profite din plin? Tare frumos e la Stella la foc Ai si tu dreptate! Cu tot ce zici! Report
November 20, 201213 yr comment_171427 Eu umblu fleaura oricand, fie soare, fie ploaie! La Paris ploua mai mereu sambata si duminica, dar pe mine nu ma prinzi in camere! Never ever! Tot prin targ bantui. Am umbrela, am sapca, am geaca de ski cu gluga...... nu-mi pasa ca ploua ori ca-i soare. Asa-s eu de felul meu, bantuitoare! La fantana n-au dat drumul omuletii, era cam frig. Batea si-un vant rece.... poate oi nimeri iar prin Geneva, dar vara, sa vad si fantana! aaaa, care va sa zica matale esti turista!! de aia mai "subtire" cu mailurile ce sa zic?! sa-ti priasca si sa te intorci acasa cu bateriile pline-ochi! si sa povestesti si la altiiMdaa, umblu nitel prin lume. Acum, cat am ocazia. Ca alta data.... cine stie dac-oi mai putea? Report
November 20, 201213 yr comment_171428 Neatza la han. Foxule, m-a pocnit raceala care mi-a tot fluturat-o la nas dl G in Romanica ; si clasic dupa durerea in gat, a demarat fabrica de muci;acum sunt deja in faza cand deja te zgarie putin si iti provoaca o mica tuse agasanta. trece nenica si asta.Fioccolinul a venit adineauri din haladuiala, a ras crantzanele, si acum sta si cloceste fotelul lui si ieri a fost o zi insorita la pranz ( ca sa compenseze posomoreala diminetii ) si intradevar culorile toamnei sunt superbe.De acuma, pe wend sa mai trag o sedinta semineu, ca altfel nu prea am cand .).data aviitoare facem si-un jin shiert ...imbalsamat cu scortisoara si alte mirodenii.O zi faina la tot hanul;pup tulemond.No, io mi-s bine-mersi. Nema semne de raceala, nimic! Da' io si halesc vitamina C organica zi de zi. Tantea doftorita mi-a zis ca pot sa iau si 2-3 g (da, grame!) pe zi, cand simt ca ma incearca raceala. Asa ca... ascult si ma supun! Drept urmare, pana acum n-am racit. Inca. Multa sanatate! Report
November 20, 201213 yr comment_171429 Foxy, ce sfarsit de saptamana de vis ai avut, te invidiez (eu si Boni ne-am tot visat la Stella, dar iaca tu ai si ajuns acolo!).Chiar ca a fost de vis! De cand visam eu (cu ochii deschisi) sa ajung la Stella!Unii viseaza si altii trec la fapte! Report
November 20, 201213 yr comment_171442 Bonsoir, doamnelor!Am trecut sa va salut. In seara asta a venit si consortul acasa Si n-a venit cu mana goala. Printre altele a adus si ce se poate vedea mai jos Va pup si ne citim maine! Report
November 20, 201213 yr comment_171444 Bonsoir, doamnelor!Am trecut sa va salut. In seara asta a venit si consortul acasa Si n-a venit cu mana goala. Printre altele a adus si ce se poate vedea mai jos Va pup si ne citim maine! bruxelles....minunat....din ce material e medalia??Concurs ceva???detalii nu dai ne tii pe jar??? Report
November 20, 201213 yr comment_171445 Gata m am inscris la SCRISOARE PT MOS....sa vedem cine mai pofteste...ca eu am cadouri de trimis....da cui??? Report
November 20, 201213 yr comment_171446 Bonsoir, doamnelor!Am trecut sa va salut. In seara asta a venit si consortul acasa Si n-a venit cu mana goala. Printre altele a adus si ce se poate vedea mai jos Va pup si ne citim maine! bruxelles....minunat....din ce material e medalia??Concurs ceva???detalii nu dai ne tii pe jar???Din aur este (cel putin suflata ). A fost la Innova (targ de inovare)cu un brevet de inventie pt niste compusi care intra in compozitia unor medicamente pentru tratamentul cancerului (nu stiu daca am voie sa pun link asa ca va puteti uita aici) Report
November 20, 201213 yr comment_171447 Gata m am inscris la SCRISOARE PT MOS....sa vedem cine mai pofteste...ca eu am cadouri de trimis....da cui???Eu am mai taiat de pe lista anul asta dar musai sa completez si eu o mica scrisoare Report
November 21, 201213 yr comment_171459 Bonsoir, doamnelor!Am trecut sa va salut. In seara asta a venit si consortul acasa Si n-a venit cu mana goala. Printre altele a adus si ce se poate vedea mai jos Va pup si ne citim maine! bruxelles....minunat....din ce material e medalia??Concurs ceva???detalii nu dai ne tii pe jar???Din aur este (cel putin suflata ). A fost la Innova (targ de inovare)cu un brevet de inventie pt niste compusi care intra in compozitia unor medicamente pentru tratamentul cancerului (nu stiu daca am voie sa pun link asa ca va puteti uita aici)FELICITARI SI JOS PALARIA MAESTRE!! Report
November 21, 201213 yr comment_171461 Felicitari sotului BDC ! Sie tie ca il sustii ca doar "behind a great man stands a great woman"Verber si mie imi plac cadouri sa dau si sa ofer dar nu-mi vad capul de treaba - stiu ca si anul trecut am vrut sa iau parte in SS aici pe forum si n-am mai ajuns. Incerc anul asta din nou sa vad cum reusesc - este un topic special anul asta?Particip la servici in SS si am de oferit 3 cadouri - sa vad daca apuc sa le cumpar in timp [b]Foxyy and Stella [/b]sa va fie de bine intalnirea! Multa sanatate bolnavilor mari si bolnaviorilor Report
November 21, 201213 yr comment_171462 Incerc anul asta din nou sa vad cum reusesc - este un topic special anul asta? uite l:https://forum.artaculinara.ro/topic/3339-scrisoare-pentru-mos-craciun/page__st__20 poti s o rogi pe Zozo sa te treaca in listuta deocamdata suntem eu,ea,Stella.....am demarat ieri seara tirziu!! :appl: Report
November 21, 201213 yr comment_171463 Felicitari sotului BDC ! Sie tie ca il sustii ca doar "behind a great man stands a great woman" Neatza la han; Bobitza , felicitari jumatatii tale si tie...Cristina eu stiam ca* Behind Every Successful Man Is An Exhausted Woman *. Report
November 21, 201213 yr comment_171464 hello, hello! scularea! o zi cu noros cecer, dar placuta temperatura.azi e sarbatoare, Vovedenia, intrarea Maicii Domnului in biserica, care in popor a ajuns Ovideniile Cristina, felicitari sotului si sa vedem si concretizarea ideii. Sper sa fie cat mai repede pusa in practica, cred c-ar fi de ajutor multora. O zi buna tuturor! Report
November 21, 201213 yr comment_171466 Neatza la han; Bobitza , felicitari jumatatii tale si tie...Cristina eu stiam ca* Behind Every Successful Man Is An Exhausted Woman *. Prin Stella vorbeste intelepciunea si adevarul Neata la han, vin del razboi si ma-ntorc pe front! Super super idee cu Mosh Cräshilä!!! Va urez un mijloc de saptamana fulminant si care sa se indrepte fulger spre weekend! Report
November 21, 201213 yr comment_171468 Boabä, ma-nclin! Sa dea bunul DUmnezeu sa se descopere un leac impotriva acestei crunte si nemiloase boli. Eu am un verisor , un drag si scump si iubit, care a suferit de leucemie...doi ani o lupta feroce si ne asteptam toti...si el mititelul cum plangea pe patul de spital si spunea ca sa il ia Doamne Doamne ca nu mai poate...si a invins moartea. A venit la nunta mea si ce drag de baiat, cata maturitate, numai el stie prin ce-a trecut. El e pentru mine eroul meu in viata! Duminica a fost aici pe postul de TV national o emisiune teribila, cu patru invitati bolnavi de cancer si ...cu sabia deasupra capului. M-a zdruncinat rau. In orice caz s-a rostit un adevar dureros in emisiune, si anume ca, omul modern, exclude moartea din realitatea vietii...de parca asa ceva nu ar exista, ar fi o minciuna. Pe mine ma macina mult tema asta...Ma rog ca sotul tau si oricine altcineva sa aiba succes in liupta asta. Report
November 21, 201213 yr comment_171470 bruxelles....minunat....din ce material e medalia??Concurs ceva???detalii nu dai ne tii pe jar???Din aur este (cel putin suflata ). A fost la Innova (targ de inovare)cu un brevet de inventie pt niste compusi care intra in compozitia unor medicamente pentru tratamentul cancerului (nu stiu daca am voie sa pun link asa ca va puteti uita aici)FELICITARI SI JOS PALARIA MAESTRE!! Felicitari sotului BDC ! Sie tie ca il sustii ca doar "behind a great man stands a great woman"Verber si mie imi plac cadouri sa dau si sa ofer dar nu-mi vad capul de treaba - stiu ca si anul trecut am vrut sa iau parte in SS aici pe forum si n-am mai ajuns. Incerc anul asta din nou sa vad cum reusesc - este un topic special anul asta?Particip la servici in SS si am de oferit 3 cadouri - sa vad daca apuc sa le cumpar in timp [b]Foxyy and Stella [/b]sa va fie de bine intalnirea! Multa sanatate bolnavilor mari si bolnaviorilor Felicitari sotului BDC ! Sie tie ca il sustii ca doar "behind a great man stands a great woman" Neatza la han; Bobitza , felicitari jumatatii tale si tie...Cristina eu stiam ca* Behind Every Successful Man Is An Exhausted Woman *. Boabä, ma-nclin! Sa dea bunul DUmnezeu sa se descopere un leac impotriva acestei crunte si nemiloase boli. Eu am un verisor , un drag si scump si iubit, care a suferit de leucemie...doi ani o lupta feroce si ne asteptam toti...si el mititelul cum plangea pe patul de spital si spunea ca sa il ia Doamne Doamne ca nu mai poate...si a invins moartea. A venit la nunta mea si ce drag de baiat, cata maturitate, numai el stie prin ce-a trecut. El e pentru mine eroul meu in viata! Duminica a fost aici pe postul de TV national o emisiune teribila, cu patru invitati bolnavi de cancer si ...cu sabia deasupra capului. M-a zdruncinat rau. In orice caz s-a rostit un adevar dureros in emisiune, si anume ca, omul modern, exclude moartea din realitatea vietii...de parca asa ceva nu ar exista, ar fi o minciuna. Pe mine ma macina mult tema asta...Ma rog ca sotul tau si oricine altcineva sa aiba succes in liupta asta.Buna dimineata, doamnelor!Va multumesc pentru vorbele voastre frumoase. Imi aduc aminte si acum ziua in care a i s-a confirmat faptul ca este o substanta noua, care este tintita direct spre tumora. Au depus 3 cereri de brevet si deja doua dintre brevete au fost aprobate si emise. Ce se intampla mai departe nu stiu pt ca proiectul s-a terminat. A durat 4 ani pana au terminat toate testele. Mi-as dori din toata inima ca tot sacrificiul lor (au fost mai multe echipe implicate, sotul fiind director de proiect si cel care a venit cu ideea)sa fi meritat si ca cineva sa continue testele clinice pentru a putea scoate medicamentul pe piata. Din pacate presa din Romania a scris despre invenatorul unui filtru de aer care a luat medalie de aur tot acolo si nu a scris absolut nimic despre ceilalti care au avut descoperiri remarcabile in medicina, si ei medaliati cu aur. Au mai fost niste cercetatori de la Iasi care au inventat un tesut artificial pentru persoanele care au suferit arsuri. Mie inventiile acestea mi se par cu adevarat importante. Stiti ce se intampla in general cand nu exista mediatizare-nu exista investitori. Laponica, eu mi-as dori sa se poata salva vietile tuturor celor bolnavi de boala asta crunta dar mai ales a celor mici. Mi se pare cel mai dureros sa vezi un copil care trebuie sa lupte cu moartea. De cele mai multe ori sunt invinsi pt ca substantele toxice folosite in tratament "omoara" cancerul dar si alte organe...Asa ca micutul despre care vb tu este un invingator! Sper ca v-am inseninat macar putin ziua. Eu sunt fericita pentru fiecare roaman care reuseste sa se remarce printr-un lucru bun, indiferent de domeniu. Va pup pe toate si va multumesc inca o data! Si da, femeia din spatele omului remarcabil e epuizata uneori dar merita tot efortul pentru o clipa de genul asta! Report
November 21, 201213 yr comment_171472 Felicitari, Boabe de cafea si sotului tau si tie, mi se pare remarcabila activitatea lor, sper din tot sufletul sa nu se termine aici si sa aiba o finalitate toata munca lor. Report