November 19, 201213 yr comment_171133 In alta ordine de ideei, io nu stiu cum trece timpul asta frate asa repede ?Stau acasa de o saptamana si toata ziua am ce face ,strang,aspir, pun lucrurile la locul lor ,mai nvart ,ma sucesc si iaca e noapteNici nu stiu cum trece ziua ?Si nu imi place, delocEu obisnuita cu o anumita rutina,acum parca nu imi mai ajunge timpul mai ceva ca atunci cand lucram.Si ma simt prost cand vad ca ai mei merg toti trei la servici si eu stau acasa.Eram obisnuita invers,si saracii imi tot spun ca sa imi revin, ca ce daca stau acasa , ca sa ma odihnesc, ca sa ma linistesc ,ca lor le place ca stau acasa.Na,ca mi-am spus oful. Report
November 19, 201213 yr comment_171134 Lili vor trece toate relele si-apoi urmeaza numai bine. Nu te lasa! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gifUFF,ce bine ar fiDa si cand l-oi prinde pe binele ala apai sa veziDa pana atunci cred ca e cale lungaaaaaaaaaa Report
November 19, 201213 yr comment_171135 Lili, au dreptate ai tai. ia lucrurile asa cum vin, nu te mai stresa si culpabiliza, si incearca sa te bucuri de ce faci . kiss&hug Report
November 19, 201213 yr comment_171139 Buna! La noi f. urat,intunericeala si bureaza,bbrrr!! Lilisor,multa sanatate si tuturor celor ce au nevoie! Azi o sa le fac la huni niste snitele si garnitura de mazare,salata verde,am gasit si ridichi eu in aia ma infing Am venit de la cumparaturi,infrigurata si murata si ma dor iar salele de numa pe mine ma termina umezeala asta,mai bine cand e zapada si ger decat asa! O zi minunata tuturor! Report
November 19, 201213 yr comment_171143 Lili, tu sa te refaci cu sanatatea si apoi sa fii blanda cu tine ca o veni si vremea sa muncesti de n-o sa mai stii de tine. Gatitul, dereticatul, umplerea zilei cu fapte mai mari sau mai mici care iti fac viata mai frumoasa spre beneficiul exclusiv al tau si al familiei mi se par un lux, un dar al sortii, un moment de respiro. Sanatate sa ai, in restul relelor gaseste un bine...acum ai timp si sa crosetezi, si sa incerci pasta de zahar, si sa vezi filme sau sa ciesti, daca ai chef poti varui , o gramada de chestii de care pana acum nu aveai timp. Dupa ce m-am culcat la 5, m-am trezit cu telefon de la munca la ora 7 si mi-am mai luat niste ture suplimentare zilele astea cu intentia ca ok, ma sacrific acum dar la vara nu o sa mai raspund la telefon si o sa stau doar la plaja, ma mut acolo. Report
November 19, 201213 yr comment_171145 Da, Floricico in mare parte ai dreptate,doar ca daca ar fi dupa mine eu as pleca si azi la munca ,da din pacate mai trebuie sa astept.Vreau sa sterg cu buretele daca s-ar putea anii astia grei .Geany,mersi Report
November 19, 201213 yr comment_171147 Da, Floricico in mare parte ai dreptate,doar ca daca ar fi dupa mine eu as pleca si azi la munca ,da din pacate mai trebuie sa astept.Vreau sa sterg cu buretele daca s-ar putea anii astia grei .Geany,mersi Anii aia grei sunt parte din viata ta, sunt experienta ta. Acum ai un pic de liber sa privesti cu tihna inapoi si sa formulezi concluzii. Eu te cred ca in virtutea inertiei ai pleca e ieri la munca, ca asa esti obisnuita , la foc mare dar toate au un rost si uite, de exemplu tu in graba in care ai fost ai si uitat sa te feliciti pentru curajul de a deschide o afacere. Acum ai timp sa respiri putin. Nu stii ce sa faci cu timpul liber si te speria ideea de timp liber? Ei, lasa, majoritatea medicamentelor benefice sunt amare Report
November 19, 201213 yr comment_171148 Asa e ,anii grei fac parte din viata mea ,si am invatat multe lucruri ,dar am cunoscut si mult mai multe dezamagiri ,in special cele oferite de oameni.In fine, ce a fost a fost .Eu tot zic ca nu meritam atatea necazuri si greutati.Parerea mea!!!!No, pai curaj mai mult am avut cand am inchis firma , ca atunci cand am deschis-o a fost usor.Acum e greu al naibi.Acum ca vine iarna,vin sarbatoriile .... Report
November 19, 201213 yr comment_171150 Lili, crede-ma pe cuvant ca Floricica are dreptate! bucura-te de zilele de pace si fa diverse pentru tine si ai tai! Nimic din ce ai sa faci nu va trece neobservat si necontabilizat acolo, undeva!Nu vreau sa ma creada nimeni lenesa, dar eu cand muncesc, muncesc, zici ca a dat tornada si ma epuizez, apoi nu mai muncesc ca trebuie sa ma refac etc. Uite omul meu, e cel mai bun exemplu pe care ti-l pot da: el daca are de munca, munceste tot repede, sa-si vada de ale lui! Ma rog, munceste in IT cu cat termina mai repede are timp de proiectele personale! Cu oamenii e mai greu cand lucrezi, dar am luat-o filozofic, o fi ceva de invatat si sa mergi la ralenti!Gaseste-ti satisfactii mici in faptul ca ai facut ceva ce n-ai reusit pana acum ca n-ai avut timp, si zi cum zic americanii: Thanks God for small wonders! Report
November 19, 201213 yr comment_171151 Ce harnica esti Floricico!Eu am spalat ieri tot doua masini mari, dar n-am uscator, asta chiar ar fi o imbunatatire!!O saptamana buna!cafelutzo...sa stii ca incet incet romanii isi vor cumpara uscator(afara am vazut masina de spalat si uscatorul puse una peste alta) Report
November 19, 201213 yr comment_171152 In alta ordine de idei, ce-or face fetele din Israel? Nu stiu daca sunt aproape de zona de conflict, dar m-am gandit la ele tot weekend-ul Sanatate doamnelor racite!La sfirsitul diminetii redivivus mi a spus ca e ok!!!sper sa fie bine!! Report
November 19, 201213 yr comment_171158 Asa e ,anii grei fac parte din viata mea ,si am invatat multe lucruri ,dar am cunoscut si mult mai multe dezamagiri ,in special cele oferite de oameni.In fine, ce a fost a fost .Eu tot zic ca nu meritam atatea necazuri si greutati.Parerea mea!!!!No, pai curaj mai mult am avut cand am inchis firma , ca atunci cand am deschis-o a fost usor.Acum e greu al naibi.Acum ca vine iarna,vin sarbatoriile .... Acum imi permit sa te zdruncin nitel. Daca tu consideri ca ai avut mai mult de pierdut in viata inseamna ca ai gresit drumul, compania si tocmai, ca n-ai avut nici un moment de respiro sa te intrebi " De ce bat clopotele, Mitica?" Nu-i bai, ca toti o luam pe aratura si avem depresii. Apropos, depresia e un subiect tabu in planurile romanesti si e considerata o boala rusinoasa. In sistemul romanesc trebuie sa fii mereu activ, binedispus, coerent,capabil, apt. Io zilnic in drum spre munca ma jelesc " un' te duci tu Floricico,mama, singura asa prin urateniile astea, singura printre straini, un' te duci, etc etc etc" la munca ma binedispun ca is ocupata foc. Si ma intind si ma vaicaresc asa, dar si cand ma supar tot eu ma intreb si imi raspund " ma duc dracului unde-oi vedea cu ochii, na! "Pe tine ce te necajeste mai mult, insuccesul, timpul liber cu care nu stii ce sa faci, inconvenientele financiare, lipsa de idei pentru viitor? Report
November 19, 201213 yr comment_171160 [quote name='Carmen L' date='19 November 2012 - 12:33 PM' timestamp='1353321220' post=' Verber se gasesc in tara vase cum spunea si moata, pe acolo nu ai vazut?Sunt si duo si unica olicica.Le-am vazut prin magazine de-a lungul verii. carmen spune mi si mie te rog unde in buc eu vin(sper) pe 18 ianuarie si daca stiu locul si mai apus....fericita s!!Aici la taverne se aduce porcoiul de mincare toata deodata...pina ajung eu sa gust ceva e toata naclaita!!Si ce ne luptam cu garconii sa aduca ce am comandat asa pe secvente!Cite o data ne facem intelesi....alta data....vai si amar ramine totul ....ca nu e mincabila(cum se gateste cu mult ulei....rece fiind...iti inchipui:(Acum m am invatat iau la pachet pt pisicutze!multumesc de raspuns!! Report
November 19, 201213 yr comment_171162 Flori are din nou dreptate! Matusa mea e medic psihiatru sef de sectie si ea mi-a zis ca in prezent cea mai raspandita maladie in Europa este depresia. Pe bune ca am vazut diagrame si power pointuri de le facea ea pentru congrese cu date!Dar omul nu-i masina sa nu inceapa sa mai scartaie, lasand laoparte ca si masina mai da chix! E normal sa-ti lingi ranile, sa-ti faci bilantul, ce atata paguba, un sut in fund, un pas inainte!eu zic ca ai facut destul de multe lucruri bune, ai doi copii frumosi, o familie frumoasa, ai luptat pentru afacerea ta, e daca nu se poate , s-o putea altceva!In afara de sanatate, pe celelalte le dregem noi cumva! Report
November 19, 201213 yr comment_171167 Venii de la taverna...plin de lume adica asa cam 150 pers....eu am servitpui cu bame(mi au pus o dropie in farfurie) si omu'cotlete de caprita cu cartofi prajiti.O salata imensa cu de toate si kalitzunia cu brinza si miereDe astea din urma nici nu m am atins si in plus cam venit cu multa mincare pt pisicutze(oase carne multa)o sticla de vin si 30e scosii din buzunar.Binenteles fara factura!Hmmm!! adica tu esti in Grecia? unde? ====================Bun.Fetele ...sa dau pe cizmele cele noi(piele ) cu grasime sau nu??? caci in F sau B se vor umple de pete de sare!! [color=#0000FF][i][b]cauta un spray cu silicon, sunt speciale pentru incaltaminte de piele, si ai rezolvat treabape vremuri, eu ma serveam foarte bine in cazuri din astea de laptele demachiant "Doina" [/b][/i][/color] Report
November 19, 201213 yr comment_171173 carmen spune mi si mie te rog unde in buc eu vin(sper) pe 18 ianuarie si daca stiu locul si mai apus....fericita s!!Aici la taverne se aduce porcoiul de mincare toata deodata...pina ajung eu sa gust ceva e toata naclaita!!Si ce ne luptam cu garconii sa aduca ce am comandat asa pe secvente!Cite o data ne facem intelesi....alta data....vai si amar ramine totul ....ca nu e mincabila(cum se gateste cu mult ulei....rece fiind...iti inchipui:(Acum m am invatat iau la pachet pt pisicutze!multumesc de raspuns!! Sa sti ca le-am vazut in multe locuri, de exp intr-in TCM (Tchibo magazin- cele nemtesti), Kaufhaus -tot nemtesc, si uneori in supermarket. Dar acum nu-ti pot garanta ca nu se roteste marfa, deseori apare in alte parti si dispare unde fu`. Uite ce-ti propun eu, lamureste-ma exact cam ce dimensiune sa aibe vasul si daca nu e un suport cu doua, daca iti convine unul. Apoi fiindca e destul timp pana vii, daca il gasesc il cumpar si il primesti cand vi in tara.Bineinteles sa-mi spui si ce pret iti convine.A si sa nu te superi daca nu mai gasesc, uneori e tare frustrant, te lovesti de un obiect mereu si cand sa-l cumperi nu mai e, eu sper sa nu fie cazul.Unele sunt cu vas de inox altele ceramica si doar suportul inox. Report
November 19, 201213 yr comment_171179 unde le ai vazut draga mea caci imi trebuiesc!! sunt la magazinele cu ustensile de menaj, alea mai pretentioase. unde sunt si portelanuri, cristale, de-astea. Moato spor la renovat. of, vreau sa schimb cabina de dus si stau dupa un instalator. Io zilnic in drum spre munca ma jelesc " un' te duci tu Floricico,mama, singura asa prin urateniile astea, singura printre straini, un' te duci, etc etc etc" la munca ma binedispun ca is ocupata foc. Si ma intind si ma vaicaresc asa, dar si cand ma supar tot eu ma intreb si imi raspund " ma duc dracului unde-oi vedea cu ochii, na! " Floricico, nu stiu cata lume de pe-aici te cunoaste pe tine, dar cu fraza asta te-ai descris perfect. Parca te vad jeluindu-te si-apoi dandu-ti un sut in fund ca sa te scoli si sa mergi mai departe. Parca te vad langa aragaz, lang-o oala mare cu mancare fierbinte, cu prieteni pe langa tine, cu broastele pe post de spectatori si dintr-o data parca-ti vad degetele de la picioare fie pe-un fundal de peisaj italienesc, fie ingropate in nisip de-ala alb de pe plajele la care visezi tu vesnic. Faca-ti-se voia ta! sase, sase! a venit instalatorul! Report
November 19, 201213 yr comment_171183 carmen spune mi si mie te rog unde in buc eu vin(sper) pe 18 ianuarie si daca stiu locul si mai apus....fericita s!!Aici la taverne se aduce porcoiul de mincare toata deodata...pina ajung eu sa gust ceva e toata naclaita!!Si ce ne luptam cu garconii sa aduca ce am comandat asa pe secvente!Cite o data ne facem intelesi....alta data....vai si amar ramine totul ....ca nu e mincabila(cum se gateste cu mult ulei....rece fiind...iti inchipui:(Acum m am invatat iau la pachet pt pisicutze!multumesc de raspuns!! Sa sti ca le-am vazut in multe locuri, de exp intr-in TCM (Tchibo magazin- cele nemtesti), Kaufhaus -tot nemtesc, si uneori in supermarket. Dar acum nu-ti pot garanta ca nu se roteste marfa, deseori apare in alte parti si dispare unde fu`. Uite ce-ti propun eu, lamureste-ma exact cam ce dimensiune sa aibe vasul si daca nu e un suport cu doua, daca iti convine unul. Apoi fiindca e destul timp pana vii, daca il gasesc il cumpar si il primesti cand vi in tara.Bineinteles sa-mi spui si ce pret iti convine.A si sa nu te superi daca nu mai gasesc, uneori e tare frustrant, te lovesti de un obiect mereu si cand sa-l cumperi nu mai e, eu sper sa nu fie cazul.Unele sunt cu vas de inox altele ceramica si doar suportul inox.multumesc mult Carmen....acum stiu (ca ai fost draguta sa mi spui exact)o sa ma descurc si mi iau ca sa nu mai maninc rece!sarut mina esti o brava!ps nu te deranja...suficient ca m ai indrumat!!multumesc! Report
November 19, 201213 yr comment_171185 Bafta cu instalatorul!! eu am unul bun, dar vine cand are el chef ca e solicitat! Report
November 19, 201213 yr comment_171187 multumesc mult Carmen....acum stiu (ca ai fost draguta sa mi spui exact)o sa ma descurc si mi iau ca sa nu mai maninc rece!sarut mina esti o brava!ps nu te deranja...suficient ca m ai indrumat!!multumesc! Ok, nu era nici un deranj, puneam labuta pe ea cand imi aparea in cale Report
November 19, 201213 yr comment_171189 Venii de la taverna...plin de lume adica asa cam 150 pers....eu am servitpui cu bame(mi au pus o dropie in farfurie) si omu'cotlete de caprita cu cartofi prajiti.O salata imensa cu de toate si kalitzunia cu brinza si miereDe astea din urma nici nu m am atins si in plus cam venit cu multa mincare pt pisicutze(oase carne multa)o sticla de vin si 30e scosii din buzunar.Binenteles fara factura!Hmmm!! adica tu esti in Grecia? unde? ====================Bun.Fetele ...sa dau pe cizmele cele noi(piele ) cu grasime sau nu??? caci in F sau B se vor umple de pete de sare!! [color=#0000FF][i][b]cauta un spray cu silicon, sunt speciale pentru incaltaminte de piele, si ai rezolvat treabape vremuri, eu ma serveam foarte bine in cazuri din astea de laptele demachiant "Doina" [/b][/i][/color] hei camelia eu sunt intr o insula aproape de neamurile tale ce ai uitat??Multumesc de deslusire o sa ma duc la acelasi magazin sa mi dea un spray....nu inteleg de ce nu mi la propus ca ma rog in alta parte asa se procedeaza.....da si eu 'tuta''pup si ai grija da?? Report
November 19, 201213 yr comment_171190 Flori are din nou dreptate! Matusa mea e medic psihiatru sef de sectie si ea mi-a zis ca in prezent cea mai raspandita maladie in Europa este depresia. Pe bune ca am vazut diagrame si power pointuri de le facea ea pentru congrese cu date!Dar omul nu-i masina sa nu inceapa sa mai scartaie, lasand laoparte ca si masina mai da chix! E normal sa-ti lingi ranile, sa-ti faci bilantul, ce atata paguba, un sut in fund, un pas inainte!eu zic ca ai facut destul de multe lucruri bune, ai doi copii frumosi, o familie frumoasa, ai luptat pentru afacerea ta, e daca nu se poate , s-o putea altceva!In afara de sanatate, pe celelalte le dregem noi cumva! Noi Nu avem membri cu depresie, anxietate, atacuri de panica sau la menopauza cu furtuni hormonale pe acest forum. Report
November 19, 201213 yr comment_171191 ........Pe tine ce te necajeste mai mult, insuccesul, timpul liber cu care nu stii ce sa faci, inconvenientele financiare, lipsa de idei pentru viitor? Poate ca oi suferii si de o depresie ?Nu-i de ici de colo sa muncesti atatia ani si sa se aleaga praful.Si toate cele spuse de tine mai sus ma necajesc.Eu fiind o persoana extrem de activa.Da sa stii ca nu ma lasO sa fac tot ce tine de mine si o sa lupt cu toate puteriile mele sa ies din impas.Nu se poate ca rau sa ne fie la infinit?Doar sunt taur si tauri nu renunta asa usor.E adevarat ca acum sunt la stadiu de lins rani si de intrebat de ce?Dar o sa imi treaca ,si o sa iau fiecare etapa pas cu pas. Report
November 19, 201213 yr comment_171195 Da sa stii ca nu ma lasO sa fac tot ce tine de mine si o sa lupt cu toate puteriile mele sa ies din impas.Nu se poate ca rau sa ne fie la infinit?Doar sunt taur si tauri nu renunta asa usor.E adevarat ca acum sunt la stadiu de lins rani si de intrebat de ce?Dar o sa imi treaca ,si o sa iau fiecare etapa pas cu pas. Ei bravo asa trebuie sa gandesti Report