November 15, 201213 yr comment_170560 Asa ma gandeam si eu....sunt doua zboruri diferite. La Dublin, acum 2 saptamani, de cand s-a oprit avionul si pana am avut bagajele in mana au trecut 30-40 minute Report
November 15, 201213 yr comment_170562 Asa ma gandeam si eu....sunt doua zboruri diferite. La Dublin, acum 2 saptamani, de cand s-a oprit avionul si pana am avut bagajele in mana au trecut 30-40 minute Deci e prea riscant. Report
November 15, 201213 yr comment_170563 Sunt prea multi factori independenti de tine. Eu n-as risca, as sta o noapte la hotel si as lua zborul urmator Report
November 15, 201213 yr comment_170565 Sunt prea multi factori independenti de tine. Eu n-as risca, as sta o noapte la hotel si as lua zborul urmator Multumesc de sfat, speram sa ajung mai repede acasa, dar...asta e. Report
November 15, 201213 yr comment_170568 mi am dat canadiana umpluta cu fulgi la curatatorie chimica (este gata miine la ora 8 dimineata) si costa 8 enu stiu ce pret se cere in ro....poate mai mult:(Aici e mohoreala...nu gatesc am scos ceva deja pregatit dar congelat....cineva va face grimase dar asta e..! Report
November 15, 201213 yr comment_170582 heiii , dar mie nu-mi zice nimeni cum dreg raggu'ul extra-cayennizat? e ok in lasagna? sau e vreo varianta mai buna de a scoate iuteala din mancare? Sper sa nu mai fac un alt pocinog ... Report
November 15, 201213 yr comment_170583 La lasagna nu ma bag ca nu stiu exact cat se mai duce in paste, dar o musaca cu piure cu lapte/branza, ar trage destul de mult din iuteala. Report
November 15, 201213 yr comment_170584 sau intr-o mamaliga si completat cu ceva gen mazare, si mozarella Report
November 15, 201213 yr comment_170610 Neatza. frig.Ma gandesc la Zozo cum s-o fi simtind!Aoleuuu iar incepe lumea cu ce faceti de Revelion!!! Daaa, frig! Cum sa ma simt? Ca si tine: ma mananca pielea, ma albesc, invinetesc... Si-nca n-a venit gerul! Bine ca macar in autobuz avem caldura.Si la birou, dar pana la 12 ziua.Dupa 12 se-nteteste putoarea (am decoperit"minunea": aerisirea toaletei nu-i afara, cum v-ati fi asteptat, ci-n birou la mine!).Asa c se deschide SINGURUL geam valid.Deschiderea e tip bar si formeaza cu tavanul o fanta de vreo 20 cm. Va imaginati? Ma mir cum n-am facut, inca, hepatita! Sper sa mai rezist!Eu nu-ncep cu Revelionul, ca vom sta, ca de obicei, acasa.Mai ales anul asta, cand chiar n-as putea merge nicaieri, ca nu m-as distra. Report
November 15, 201213 yr comment_170620 Fetelor, am mare nevoie de un sfat de la voi!!!Luna viitoare ajung in Bucuresti de la Istanbul si plec apoi catre Cluj, iar diferenta intre cele 2 zboruri este de 50mim. Intrebarea mea este:oare reusesc sa ma incadrez cu tot in cele 50 minute sau nu? Si cam care e probabilitatea ca zborul de la Instanbul sa aiba intarziere? alternativa ar fi sa dorm o noapte in Bucuresti (stiti cumva cum e hotelul Rin?) si sa zbor a doua zi dimineata catre Cluj.Dar nu poti face check-in-ul inca de la plecarea din primul aeroport? Asa, cei din Otopeni or sa stie ca tre' sa te astepte!De cateva ori avionul in care eram a plecat cu intarziere de pana la o ora, tocmai ca sa-i astepte pe cei ce trebuiau sa schimbe avionul. Dar.... nu stiu cum e la zboruri independente unul de celalalt. Nu poti discuta cu cei de la companie? Sa vezi care-i politica firmei?Dar de ce iei bilete complet diferite? N-ai cum sa iei bilet din A in B, cu escala la Otopeni? Daca iei biletele individuale (din A in Otopeni si separat un alt bilet pentru Otopeni - , nu poti face check-in-ul pentru a pleca din Otopeni. N-ai timp, ar trebui sa sari din avion si sa te duci direct la ghiseu, fara bagaj, fara nimic.... ceea ce e imposibil.In schimb, daca ai bilet unic, poti sa te plimbi linistita 50 de minute in aeroport, ai timp berechet! Report
November 15, 201213 yr comment_170626 Fetelor, am mare nevoie de un sfat de la voi!!!Luna viitoare ajung in Bucuresti de la Istanbul si plec apoi catre Cluj, iar diferenta intre cele 2 zboruri este de 50mim. Intrebarea mea este:oare reusesc sa ma incadrez cu tot in cele 50 minute sau nu? Si cam care e probabilitatea ca zborul de la Instanbul sa aiba intarziere? alternativa ar fi sa dorm o noapte in Bucuresti (stiti cumva cum e hotelul Rin?) si sa zbor a doua zi dimineata catre Cluj.Dar nu poti face check-in-ul inca de la plecarea din primul aeroport? Asa, cei din Otopeni or sa stie ca tre' sa te astepte!De cateva ori avionul in care eram a plecat cu intarziere de pana la o ora, tocmai ca sa-i astepte pe cei ce trebuiau sa schimbe avionul. Dar.... nu stiu cum e la zboruri independente unul de celalalt. Nu poti discuta cu cei de la companie? Sa vezi care-i politica firmei?Dar de ce iei bilete complet diferite? N-ai cum sa iei bilet din A in B, cu escala la Otopeni? Daca iei biletele individuale (din A in Otopeni si separat un alt bilet pentru Otopeni - , nu poti face check-in-ul pentru a pleca din Otopeni. N-ai timp, ar trebui sa sari din avion si sa te duci direct la ghiseu, fara bagaj, fara nimic.... ceea ce e imposibil.In schimb, daca ai bilet unic, poti sa te plimbi linistita 50 de minute in aeroport, ai timp berechet! Ma bag si eu in discutie.Cred ca ai dreptate Eu am zburat Cluj-Paris cu escala in Bucuresti (si schimbat avioane pt ca era cursa interna Cj-Buc). La intoarcere am avut acelasi traseu.Si eu zic tot asa: se face check-in la Instanbul pt toata ruta, bagajele se pun spre ridicare direct la Cluj si atunci singura treaba e sa fugi de la sosiri internationale (sus) la plecari interne (jos), ceea ce nu-i un cap de tara iar 50 de minute sunt mai nimic pt minunatul nostru aeroport.2ut eu as lua fara grija biletul acela cu 50 minute. Report
November 16, 201213 yr comment_170668 Buna! Brrr!!! dar ce frig e afara a scazut temperatura sub 0 ,bruma groasa.Azi vreau sa fac o varza cu afumatura ,o mamaliguta calda etc,am visat azinoapte ca mi-au cazut dinti masele tot (va dati seama ce zambet traznet tre' sa fi avut ),asta nu e bine,dimineata am cautat de am capchiat telefonul mobil al sotului,se pare ca l-a pierdut acum a fugit sa vada cum sa blocheze cartela ca m-oi mai trezi si cu fro' factura traznet,ca e pe abonament bineinteles ca am sunat intai ca sa-l gasim dar intra mesageria..Sper sa fie numai atat visul meu si nimik mai mult Iar intunericeala maxima in casa,nici nu stiu de ce sa ma apuc intai,curatenie,cumparaturi gatit eii dar stai bre' sa-mi beau macar cafeaua ca doar n-or dat turcii! O zi faina tuturor va urez! Report
November 16, 201213 yr comment_170669 Neata, la noi e soare dar friiig rau, a brumat.Mersi fetelor de raspunsuri (nu stiu de ce, ieri n-am vazut decat raspunsul de la Alpha), chestia e ca sunt 2 companii diferite, Turkish airlines, respectiv Tarom, si biletele din Bucuresti mai departe sunt luate separat, de la alta companie (e o excursie organizata, noi trebuie doar sa fim in Bucuresti la ora de... si ajungem inapoi tot asa, de-acolo incolo treaba fiecaruia cu ce ajunge acasa). Pana la urma nu m-am riscat, am luat biletul pe a doua zi si cazare la hotelul ala de langa aeroport. Era si seara tarziu cand ajungeam in Bucuresti, apoi din Cluj trebuia sa vina Cristi nopatea dupa noi, cu masina, e si iarna, asa ca poate e mai bine asa.Stella, iar am visat cu tine...dar acuma trebuia sa vii tu la mine la cina si eram stresata rau ca nu o sa iasa bine (pregateam cica un fel de deseert, cheesecake, dar nu stiu de ce am pus si spanac in el, noroc ca a sunat ceasul si n-am vazut ce dezastru a iesit).Zi faina si de pe frontul de vest (nord-vest)! Report
November 16, 201213 yr comment_170671 Buna dimineata la han. Bia...cheesecake sarat cu spanac , tre' sa fie ceva bun.Eu sunt o persoana cu gusturi mai *peizane* ...barabule la cuptor( rola) o muratura...si o tarta cu mere, si ai scapat de mine Asta nu inseamna ca nu apreciez bucatele alese si mai delicate......dar in mine inca zace copila ce fura barabule din ceaunul unde fierbea bunicul sa le faca apoi cu malai pentru pasari . si lasam bunatate de supa cu galusti in strachina Azi sunt cam calare pe maturoi, dar diseara am o surpriza tare placuta.Si aici e frig tare, o iau din loc peste 20 min. miss nu vine ca are mult de invatat, plus o aniversare ...asa ca asta este.O zi faina la tulemond. Report
November 16, 201213 yr comment_170675 rebuna dimineata(m am sculat la 3.30..)eu azi fac varza(taiata,murata) de la borcan cu carne de porc afumata alaturi de cartofi fierti!! Report
November 16, 201213 yr comment_170678 'Neata tuturor!Las pe fuga cate ceva de haleala si ma apuc de modificari, am de lucru. Sper sa iasa totul repede si bine! E frig in birou (cladirea are sistem dentralizat de aer conditionat si inca e pus pe rece!!!!!! ) asa ca azi am venit cu geaca de ski. Eu am luat-o pentru ca e impermeabila si am ceva drumuri de facut, dar colegii se uita la mine si ma-ntreaba: pleci la ski??? Plec eu, da' nu cred ca ma bag si la ski....Spor la munci tuturor si-o zi cat mai placuta!Si-un sfarsit de saptamana minunat! Al meu stiu sigur ca va fi, ma voi plmba, voi vizita niste chestii noi si interesante! Abia astept! Report
November 16, 201213 yr comment_170688 Foxy, te invidiez, plimbare placuta! per sa ne mai intoarcem si noi in paris la un moment dat, ca am plecat de-acolo cu regretul ca tare multe au ramas nevazute... Report
November 16, 201213 yr comment_170690 Foxy, te invidiez, plimbare placuta! per sa ne mai intoarcem si noi in paris la un moment dat, ca am plecat de-acolo cu regretul ca tare multe au ramas nevazute...Las' ca nu se stie niciodata cand sau de unde apare excursia catre Paris. Si la mine a picat din cer proiectul asta.... asa ca poti sa speri! Nu stii niciodata cum se-ntampla de te trezesti pe aici! Report
November 16, 201213 yr comment_170700 Foxyy deci tu la Paris esti in interes de serviciu? Norocoasa ce esti! Eu sunt tare data peste cap azi - sper sa-mi revin repede ca am avut o zi tare proasta! Un sfarsit de saptamna placut va doresc! Report
November 16, 201213 yr comment_170702 Foxyy deci tu la Paris esti in interes de serviciu? Norocoasa ce esti! Eu sunt tare data peste cap azi - sper sa-mi revin repede ca am avut o zi tare proasta! Un sfarsit de saptamna placut va doresc! lasa ca vine weekendul si stai cu minunea mica si-ti reincarci bateriile. Report
November 16, 201213 yr comment_170703 Buna dimineata! E soarehttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif Azi dimineata erau 5 grade, senin si rece. Cristina, weekend placut si https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif sa-ti treaca repede necazul Maine trebuie sa mergem la biserica la slujba de 7 seara. Are legatura cu confirmarea Andreei. De-acolo direct la petrecere. E ziua unui prieten asa ca avem weekend distractiv https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif Slujba de maine seara se va referi la angajamentele pe care si le iau fetele ca sa se pregateasca pentru confirmare. Printre altele copilul meu s-a angajat sa mearga la biserica in fiecare saptamana pana la confirmare si evident eu mi-am luat angajamentul sa-mi ajut copilul sa duca la bun sfarsit ce vrea sa faca. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_scratch.gif Ma duc cu ele la biserica o data pe luna, de Pasti, de Craciun....dar chiar in fiecare saptamana https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/dry.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif Report
November 16, 201213 yr comment_170727 Foxyy deci tu la Paris esti in interes de serviciu? Norocoasa ce esti! Eu sunt tare data peste cap azi - sper sa-mi revin repede ca am avut o zi tare proasta! Un sfarsit de saptamna placut va doresc!Daaaaaaaaaa, ma rasfat pe banii altora! Se pare ca merit! Report
November 16, 201213 yr comment_170738 de 5 ore ploua si tuna, e totul negrunu mi am luat cizme de cauciuc caci mi a fost frica de nepotriveala de numar,astept sa ajung la ...FOXYle vreau pe asteahttp://www.spartoo.com/Aigle-POLKA-GIBOULEE-x155594.phpsau http://www.spartoo.com/Aigle-CARELIE-FUR-x155595.php voi ce ziceti....care va plac?? Report
November 16, 201213 yr comment_170743 Hello, hello....am ajuns si eu acuma .e frigutz la mine in sat, dar e cald si bine in casa. Report
November 16, 201213 yr comment_170746 Mai fetelor, oare numai eu cand merg la coafor stau cu morcovu-n k...?Dupa ce ca iti iau o caruta de bani, se intampla sa ies de acolo si sa nu fiu multumita.Am schimbat coafeza, pentru ca imi baga deuna sampoane, creme si balsamuri pe gat si nu mai puteam s-o refuz in continuu, ma simteam eu de-acum naspa. In plus imi lua mereu alta suma: o darata 55, o data 50, o data 52, nu era hotarata nicidecum. I-am zis in fata o data cand mi-a luat 55 pe vopsit si coafat, zic vezi ca nu m-am tuns! Pentru ca de obicei in suma asta intra si tunsul. La care ea imi zice ca mi-a pus in schimb un tratament .In toata chestia asta, ca sa vezi respect, ne cunoastem de multa vreme, familiile, bla bla, ea m-a facut si cand am fost mireasa (o caruta de bani, dar macar am fost multumita de ce mi-a facut). Am renuntat la ea si am gasit un baietan mare stilist, m-a facut super si inainte de a pleca in Ro sa cunun, mi-a placut.Azi a inteles pe dos si mi-a facut breton . Da . Report