Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Ce mai face Daniella? Ce mai face printzesa ei? Pe a Cristinei am vazut-o , o frumusetze de fata!

Sa va spun de a mea , e din ce in ce mai obraznica. Dupa ce ca in concediu cum nu-i placea ceva tzipa la tat'su Termina , Valentin! , acum a inceput cu mine. Pana acum zicea Liniste!!! Acum zice in nemtzeste Ruhe jetzt! si asta nu suna deloc frumos. Cred ca la gradi educatoarele asa vorbesc cu ei....ca nu se poate!

Am fost vineri seara cu felinarul prin oras , cu toata gradinitza , apoi la azilul de batrani si am cantat.

Saptamana trecuta a facut noaptea , din nimic , 40 si nu mai cobora!!!!! Nici cu frectzie nu a scazut. Dupa 2 ore a inceput sa scada. Cred ca-s maselele din spate.

Mutti, Daniella si picea relativ ok. Nu mai apuc sa scriu si de multe ori nici sa citesc. La serviciu nu mai apuc sa deschid macar, deci imi ramane seara dupa ce adorm fata, dar de mule ori cad si eu lata.

Si picea a avut o perioada de obrazniceala, in care nu asculta nimic din ce ii spuneam, orice era NU-NU-NU. Apoi vreo saptamana a avut: lasa-ma in pace! Sunt insa faze trecatoare. Acum parca a inceput sa fie mai ascultatoare/intelegatoare. Totul e sa ai rabdare cand vin fazele astea, ca nu e usor sa nu iti iesi din minti, cand vezi ca nu asculta si se face ca nu intelege nik. Acum a scapat-o tat-su la boboane si cocolata si ne-am dat naibii ca a facut toti dintii dulci, ca tat-su! Orice nu vroia pana acum obtin imediat cu o boboana de supt pt gat. LOL E cumintica, dulce foc la vorba si funny rau in perioada asta. Singura noastra problema e cu imbracatul. Dimineata pt plecat la gradi e circoteca, trebuie sa ma joc cu ea si sa o alerg toata casa ...vreo juma de ora, 1 ora pe putin dureaza. Seara la fel, cand o dezbrac sa o bag in pijama nu mai e chip pana nu ridic tonul la ea ....di dimineata cam la fel. Ea se ascunde sub plapuma goala, sau vrea joaca ... nicidecum imbracata.

Ne-au cerut la gradi costum de craciunita pt serbarea de Craciun.

Ma bucur ca v-ati distrat in vacanta si cu felinarele!

Sanatate maxima!

Sanatate maxima si lui Alex si tuturor care mai au nevoie. Mi-am facut si eu toate analizele ca tuseam de 2 luni si mi-a iesit si mie un streptococ, am si dureri la incheieturile mainilor.

Ligamentele si oasele dor la cresterea brusca, foarte rau, mai ales la sportivi, trebuie sa intrerupa o perioada antrenamentele cand intervin puseuri de crestere. Daca e asa, sa aiba grija la sport sa nu forteze articulatiile/ligamentele/musculatura in per asta.

Boabe de cafea, eu nu calcam costume si cravate in veci, de aia exista curatatorii profesionale, eu prefer sa nu dau banii pe dulciuri, ci pe curatatorie, dar e alegerea mea.

Idem! eu nu am mai auzit sa speli costume si cravate in casa. Pierd tinuta. Mama, care calca tot de la chiloti, sosete, maieuri, lenjerii, prosoape, camasi etc intotdeauna a dus costumele si cravatele tatei la curatatorie.

Eu mi-am stricat vreo 3 rochii dragi si noi cu spalatul acasa. Asa ca prefer sa duc articolele pretioase la servicii specializate.

La noi e 7 lei o camasa serviciu complet si 15 lei un costum. Si le face bine. Cum in Rm. Vlacea doar 4 curatatorii? Aici e plin! Si toate centrele comerciale au. Trebuie insa incercate pana dai de 1 care curata bine si sa fie si pret acceptabil. Cele ecologice nu prea curata bine din experienta mea.

La mine vine mama la 2 luni si calca tot (Camasi, rochite, pantaloni), dar noi purtam in general care nu se sifoneaza si nu necesita calcare, daca ai tehnica de impachetare foarte riguroasa. Doar ce e de panza/tercot calcam. Lenjeriile intr-o saptamana in dulap, perfect intinse si impachetate juri ca sunt calcate. La fel tricourile. Dar pt asta tb sa pierd eu vreme si dureaza aproape cat si calcatul. Daca pun pe mama soacra sa-mi stranga si impacheteze rufele, cand le iei din raft zici ca sunt din cosul de rufe. Trebuie sa o iau de la capat cu impachetatul dupa ea. La fel nici femeia care imi face curat la 2 saptamani nu mi le impacheteaza impecabil, ca sa nu fie nevoie de calcat, deci nici pe ea nu o las, decat cand sunt chiar cu timpul in pioneze ...

:P Paii la drept vb. nici eu nu-i mananc,dar asta e partea 2 :(( au promis ca vor fi cuminti si or manca acum sa vedem le fac si mamaliguta si mujdei si cartofi prajiti,eu mi-am luat o salata ,dar olea de mamaliguta calda cu mujdei un cartofior-2 si un pic de sos de la ficatei o sa mananc si eu :71:

Geany, daca nu e nimeni amator, de ce nu faci pateu din ficatei? Ia fa o incercare-! e asa de bun ala de casa si de regula sun mai multi amatori decat de ficatei, care sunt mai innecaciosi. Sau fa-le un sos alunecos, ori fa-i inveliti in bacon. De regula nu e lumea prietena cu ficateii, pt ca sunt innecaciosi si daca a fost "macelarul" nepriceput pot fi si amari.

Buna dimineata!

Incredibil sau nu, atatea curatatorii exista aici. Si orasul asta nu are ca Bucurestiul nu stiu cate centre comerciale (ce bine ar fi sa aiba!). :love7:

Eu nu am scris niciunde cum ca as spala costumele si cravatele si de fapt nu stiu cine mai face asa ceva acasa in ziua de azi :P . Intr-adevar le calca pe toate dupa curatare dar daca le duc pe marea majoritate la curatat odata si apoi le bag in dulap tot mai apar tot felul de cute care trebuie netezite, mai ales la pantaloni. Camasile tot trebuie calcate oricat ar fi de bine impaturate.

Mi-as dori sa o am si eu pe mama sau pe soacra sa ma ajute dar nu e cazul-sunt ocupate, n-au chef sau nu vor. Si cum nici eu nu-s vreo wonder woman care le face pe toate, bine o fi si cum le fac eu. Daca lumea nu e multumita putin imi pasa. :((

Buna dimineata!!!!

Frig tare in dimineata asta! BRRR!

Geany, ma bucur ca Bub se simte bine si sa dea DD sa nici nu raceasca! Iar asta cu caldura mi se pare inuman intr-o scoala, mai ales ca a venit frigul de acum. Ori cat de gros s-ar imbraca copiii risca sa raceasca. Sa le fie rusine! :love7:

Ariel, bine ai venit pe meleagurile "hanului"! Mie imi face atat de bine sa stau la vorbe cu fetele de aici, cum nici nu pot sa-ti spun, pur si simplu parca sunt dependenta de "han".

Daniella, sanatate multa si ai grija cu streptococul! Si eu am avut acum cativa ani si am facut penicilina si moldamin injectabil si am repetat si de vreo doua ori analizele. Si pe deasupra este si contagios am luat tot familionul antibiotice. Ai grija!

post-88-13528798614792_thumb.jpg

post-88-13528798660279_thumb.jpg

post-88-1352879896858_thumb.jpg

post-88-13528799031177_thumb.jpg

post-88-13528799183892_thumb.jpg

post-88-13528799252153_thumb.jpg

post-88-13528799308839_thumb.jpg

post-88-13528799394197_thumb.jpg

post-88-13528799126484_thumb.jpg

Uf, Georgi, poza cu catelul m-a dat gata, cunosc asa de bine mutrita asta...

Daniella...uite o sa caut pe net ce e kalitzunia....sunt pateuri umplute....ori cu mizitra(o brinza untoasa..buna mama mama)

ori cu spanac(eu adaug si ierburi adica stir fiert),menta proaspata, putina feta ,mizitra ,un oua sare ,piper etc) si cu amestecul asta umplu pateutele

Bucataresele aici fac aluatul dar eu mai moderna( ase citi 'comoda') il cumpar si cum il i au deja cu forma data (sunt cercuri) vor iesi deci niste semilune

deci pateutele( eu le fac la cuptor) sau le frigi in baie de ulei

Bandijonate cu ou si aruncat niste susan deasupra

ps pateutele umplute cu mizitra se maninca cu miere de albine... :love7:

poze eu nu pun pt ca sunt in pauza informatica total(tableta nu o pot conecta la net,si pe calculatorul fix nu mi se permite sa incarc programe ca sa pun pozele de pe telefonul meu deci ....naspa rau....oricum mai nula decit mine in informatica poti cauta dar nu vei gasi

In prima faptul caci mozilla are draci acus si nu mi tine minte parolele!!

uite aici de pe net

https://www.google.com/#hl=fr&gs_nf=3&pq=kalitzunia%20fotos&cp=10&gs_id=o0&xhr=t&q=kalitsounia&pf=p&sclient=psy-ab&oq=kalitzunia&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=a4540149b0ddec34&bpcl=38626820&biw=1024&bih=599&bs=1

bisou aux filles!!

'neaţa la han.

Gata, au început ploile şi pe aici https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/crying.gif. Ieri încă era soare şi frumos... Acu' e beznă, şi tare nu-mi place să stau ziua, în amiaza mare, cu lumina aprinsă. Asta e, aşa trebuie, e bine pentru pământ şi măcar Puşa e fericită :love7:

Am citit de ieri da' n-am apucat să scriu. Văd că între timp unele din probleme s-au rezolvat. Pupături bubului somnoros https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

Multă sănătate tuturor şi pupături la toată gaşca. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif

EDIT: Lili, te văd https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

Nu Dany' :love7: ca la noi la nimenea'' :) dupa ce ai lasat cupilul' la 8 nu mai ai voie sub nici o forma sa intri in scoala fara buletin,intamplarea face ca exact azi sa fi avut sotul buletinul meu la el ca i-a trebuit pt. niste documente la unitate,asa ca nu am mai putut sa ma intorc cu ploveras,dar l-am lasat cu caciulita pe cap si i-am spus si la educatoare si lui sa-l lase cu gecuta pe el descheiata daca ii e frig ,mai mult de atat nu am putut sa fac ,de maine helanci pe gat,si plovere nene ca afara :)

Azi vrea sotul mancarica de fasole cu afumatura si pepene murat,asa ca am luat fasole sa o fac la oala cu presiune,ciolan afumat si carnaciori ,asa ca asta e meniul.

Am intrat si eu intr-un tarziu, frig tare si bate si vantul!

Am rezolvat multe ieri, asa ca azi ma gandeam sa ma vopsesc, vad ca sunt in trend!

In alta ordine de idei, ati avut vreodata o cunostinta care sa va ia drept " paratraznet emotional"? Indiferent ce se intampla, sa-ti verse o tona de lamentari in cap si cand simti ca nu mai poti si te distantezi, iti si reproseaza ca nu-i bagi in seama, ca nu-ti pasa de ei, ca esti un nesimtit ca tot restul lumii si termina prin a te insulta cand ii spui ca si altii au probleme, citez cu acuratete: " esti o tampita daca tu crezi ca ai probleme mai mari decat ale mele!"

Adica nu contest ca are probleme, dar si eu am, unele fete pe aici mai stiu, dar pana si in Biblie scrie ca-i ajunge fiecarei zile povara ei, adica ma straduiesc cu a mea, sa ma simt vinovata ca nu mai pot si cu altele??

Voi ce parere aveti?

Buna dimineata!

Incredibil sau nu, atatea curatatorii exista aici. Si orasul asta nu are ca Bucurestiul nu stiu cate centre comerciale (ce bine ar fi sa aiba!). :)

Eu nu am scris niciunde cum ca as spala costumele si cravatele si de fapt nu stiu cine mai face asa ceva acasa in ziua de azi :love7: . Intr-adevar le calca pe toate dupa curatare dar daca le duc pe marea majoritate la curatat odata si apoi le bag in dulap tot mai apar tot felul de cute care trebuie netezite, mai ales la pantaloni. Camasile tot trebuie calcate oricat ar fi de bine impaturate.

Mi-as dori sa o am si eu pe mama sau pe soacra sa ma ajute dar nu e cazul-sunt ocupate, n-au chef sau nu vor. Si cum nici eu nu-s vreo wonder woman care le face pe toate, bine o fi si cum le fac eu. Daca lumea nu e multumita putin imi pasa. :D

Buna dimi :) ! Aaaaa, asa mai vii de acasa! am priceput eu gresit, scuza-ma :) ! de aia ma si miram, cum sa le speli acasa. Da, inteleg cu calcatul de dungi. Iar camasile eu nu le imapturesc, dupa calcat le tin pe umerase. Insa daca e aglomeratie in dulap si/sau stau mult, trebuie intinse cu fierul iar :) .

La mine daca nu au chef le strecor eu cate un umeras cu 4 camasi cand vin in vizita, sau ma duc eu la ele. Stiu ... sunt obraznica ... , pai cu cine sa-mi permit si eu obraznicii daca nu cu mami :D Glumesc, mama ma suna si ma intreaba daca am nevoie de calcat si strang si vine si calca tot. Soacra ma itnreaba de piata si mancare si daca ii cer 1 deget imi da cu doua maini. Am noroc :D din acest punct de vedere, sa le dea DD sanatate, pt ca altfel as fi pe butuci cu programul meu de lucru care ocupa toata ziua si produce mult stres.

Mai demult calcam si eu, dar acu, vorba lui tati: curenteaza :) !

Am rezolvat multe ieri, asa ca azi ma gandeam sa ma vopsesc, vad ca sunt in trend!

In alta ordine de idei, ati avut vreodata o cunostinta care sa va ia drept " paratraznet emotional"? Indiferent ce se intampla, sa-ti verse o tona de lamentari in cap si cand simti ca nu mai poti si te distantezi, iti si reproseaza ca nu-i bagi in seama, ca nu-ti pasa de ei, ca esti un nesimtit ca tot restul lumii si termina prin a te insulta cand ii spui ca si altii au probleme, citez cu acuratete: " esti o tampita daca tu crezi ca ai probleme mai mari decat ale mele!"

Adica nu contest ca are probleme, dar si eu am, unele fete pe aici mai stiu, dar pana si in Biblie scrie ca-i ajunge fiecarei zile povara ei, adica ma straduiesc cu a mea, sa ma simt vinovata ca nu mai pot si cu altele??

Voi ce parere aveti?

Parca o descrii pe mama...Aseara a avut un puseu din asta. S-a lasat cu lacrimi (din partea ei), telefoane trantite-n nas (tot ea mie) si tot dichisul emotional (eu sunt mama ta si tie nu-ti pasa...). Asta numai pentru ca sor-mea nu a catadicsit sa raspunda la telefon si mama era ingrijorata. Nu ca as fi avut ce face, sora-mea locuind in Bucuresti, maritata si cu copchil in dotare.

Asa ca azi sunt happy. Nu ma suna, sta suparata pe mine o saptamana. Macar asa sunt si eu linistita.

In concluzie te inteleg perfect si trebuie sa recunosc faptul ca pe mine numai ignoratul subiectului uman cu gura mare ma ajuta :love7:

Buna dimineata!

Incredibil sau nu, atatea curatatorii exista aici. Si orasul asta nu are ca Bucurestiul nu stiu cate centre comerciale (ce bine ar fi sa aiba!). :D

Eu nu am scris niciunde cum ca as spala costumele si cravatele si de fapt nu stiu cine mai face asa ceva acasa in ziua de azi :love7: . Intr-adevar le calca pe toate dupa curatare dar daca le duc pe marea majoritate la curatat odata si apoi le bag in dulap tot mai apar tot felul de cute care trebuie netezite, mai ales la pantaloni. Camasile tot trebuie calcate oricat ar fi de bine impaturate.

Mi-as dori sa o am si eu pe mama sau pe soacra sa ma ajute dar nu e cazul-sunt ocupate, n-au chef sau nu vor. Si cum nici eu nu-s vreo wonder woman care le face pe toate, bine o fi si cum le fac eu. Daca lumea nu e multumita putin imi pasa. :D

Buna dimi :) ! Aaaaa, asa mai vii de acasa! am priceput eu gresit, scuza-ma :) ! de aia ma si miram, cum sa le speli acasa. Da, inteleg cu calcatul de dungi. Iar camasile eu nu le imapturesc, dupa calcat le tin pe umerase. Insa daca e aglomeratie in dulap si/sau stau mult, trebuie intinse cu fierul iar :) .

La mine daca nu au chef le strecor eu cate un umeras cu 4 camasi cand vin in vizita, sau ma duc eu la ele. Stiu ... sunt obraznica ... , pai cu cine sa-mi permit si eu obraznicii daca nu cu mami :D Glumesc, mama ma suna si ma intreaba daca am nevoie de calcat si strang si vine si calca tot. Soacra ma itnreaba de piata si mancare si daca ii cer 1 deget imi da cu doua maini. Am noroc :) din acest punct de vedere, sa le dea DD sanatate, pt ca altfel as fi pe butuci cu programul meu de lucru care ocupa toata ziua si produce mult stres.

Mai demult calcam si eu, dar acu, vorba lui tati: curenteaza :) !

Trebuie sa iau si eu exemplul tau!

Iti dai seama ca ar umbla al meu numai la pantalon scurt si stramt daca m-as apuca eu sa spal costumele cu amestec de lana! Are si acum un pulover pe care i l-a facut soacra-mea cadou de un Craciun. L-a purtat o data si l-am spalat. Acum cred ca ii e bun lui nepotu-meu care are 2 ani :D Pe vremea aia eram total pe langa treburile casnice. Abia ne mutasem impreuna si cumparasem o masina de spalat noua. Am incurcat programele si asa cred ca am reusit sa i-l fac timbru

Voi ce parere aveti?

cunosc genul de oameni, care nu actioneaza in nici un fel, dar vesnic se plang, vesnic sunt nemultumiti, vesnic toti ceilalti sunt prosti/tampiti, doar ei cei mai destepti si niciodata nu au o vorba buna pentru sau despre nimeni si nimic. Sunt de evitat, ca iti strica moralul (Ca sa nu zic karma :love7: ). In management se spune: nu critica, nu condamna si nu te plange. Atunci vei fi mai fericit si compania ta cautata. Normal ca in viata de zi cu zi nu poti fi ca in viata de manager, dar poti sa te gandesti de 2 ori cand vrei sa critici, condamni sau sa te plangi.

Deci te inteleg. Poti insa evita diplomat (sunt la doctor, sunt la mama, sunt la Fanel, am de pus gogosari, astept un tel important din Australia), fara sa dai nici macar o farama de explicatii unor oameni care sunt preocupati doar de partea goala a propriului pahar.

Multumesc pentru input fetelor, ca eu ramasesem chiar asa cu un gust amar, zic, mai, poate trebuia s-o ascult!

Dar pe bune chiar le am si eu pe-ale mele si de ajutat tot n-am cum s-o ajut cu privire la situatiile alea, iar cu privire la altele, ea face numai cum o taie capul! Asa ca am zis ca sunt ocupata, dar dupa o ora mi-a sarit in cap, ca nu procedez frumos cu ea si-o sa-mi dau eu seama!

Pai n-am zis ca sunt ocupata??!? Da, bine ca sunt eu desteapta si ocupata, altii pot sa pateasca orice!

In fine cand mi-a zis ca s-a lamurit cu privire la mine, case closed, am simtit exact ce zice boabe de cafea, o vreme , o sa fie liniste!

Zerda, si eu am o cunostintza de genul asta care ai povestit tu si inca nu am reusit sa-i spun "ca sunt ocupata" si cred ca ar trebui sa o fac si sa am si eu liniste.

Eu pot sa o ascult pe ea, sa o inteleg, sa-i gasesc cuvintele potrivite situatiei, dar ea pe mine, NU si daca o rog ceva din start "nu se poate". OF! :floare:

Sunt eu un om prea rabdator, cred ca asta este. :scratch:

Cine poate sa-mi spuna ce sa mai fac de mancare pentru seara, ceva usor, rapid si super gustos. In afara de papanasii cu branza de vaci fierti si tavaliti prin pesmet cu zahar, nu am altceva in cap. :scratch: :floare: :-*

Buna dimineata!

Azi am ajuns la servici cu zambetul pe buze. De obicei sunt morocanoasa dimineata, pana-mi beau cafeaua sunt chiar companie neplacuta https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/blush.gif Am lasat fetele la scoala si-apoi am mutat radioul pe programul de stiri. Vorbeau despre o initiativa a unui medic oncolog de a aduna supravietuitori ai cancerului sau bolnavi de cancer intr-un cor. Succes total, de-acum sunt vreo 6 coruri de-a lungul coastei de vest, efectul muzicii este benefic, pamenii socializeaza, se formeaza noi prietenii etc etc. Apoi au ajuns la corul din Galway: cel mai in varsta membru 82 ani, cel mai tanar o fetita de 7 ani cu cancer neuroblastoma. Si o intreaba pe fetita diverse, si la sfarsit:

-Which song do you like the most?

- Amazing Grace

- Whiy?

- Because my name is Grace

- I hear that everybody in the hospital calls you Amazing Grace. Do you know why?

- Because I'm amazing? si s-a auzit un ras dulce https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif

Mi-a facut ziua buna

Cine poate sa-mi spuna ce sa mai fac de mancare pentru seara, ceva usor, rapid si super gustos. In afara de papanasii cu branza de vaci fierti si tavaliti prin pesmet cu zahar, nu am altceva in cap. :scratch: :-* :-*

Ia si tu niste puiut si cum e frig fa langa el niste mamaliguta ,(poti sa-l faci simplu sau ostropel/sos,sau ciulama/smantana) daca nu mai simplu mamaliguta cu branza,sau cartofi copti :floare: astia dai drumul la cuptor si se fac singuri,faci si cald in casa...

P.S Nu am mai facut de mult asta https://forum.artaculinara.ro/topic/676-tortilla-de-patatas/

Geany, chiar atat de frig???? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif credeam ca s-au dus vremurile alea.

Zerda, eu as sta cat mai departe de persoana respectiva si as vedea-o cat de rar s-ar putea. Oamenii de felul asta ma epuizeaza psihic. Si zau ca sunt un foarte bun ascultator si mama ranitilor recunoscuta.

Fratele meu, pe care il iubesc nespus si care e singura ruda apropiata pe care o mai am, este prapastios de felul lui. Pe masura ce imbatraneste parca se mai accentueaza.

Il sun fara abatere la 2 saptamani, de obicei sambata. Daca ma simt foarte bine dispusa si cu toate spiritele sus vineri, il sun vineri....ca sunt in stare sa il ascult si daca se vaita o jumatate de ceas si nu imi strica toata ziua. Am suficienta energie pozitiva ca sa trec peste fara daune prea mari

Prietena mea cea mai buna de aici e un pic ipohondra, altfel o persoana extraordinara. Vesnic o doare ceva dar nu face nimic in acest sens decat vaitat. Cateodata evit sa ne intalnim o saptamana, chiar doua. La inceput ma intreba Dl meu, e vreo problema cu X, v-ati suparat? Nici vorba, dar daca nu iau o pauza, ma imbolnavesc eu de-adevaratelea https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif

Asa ca, mai ales daca ai tu problemele tale chiar mai mari decat ale ei, ocoleste-o!

" esti o tampita daca tu crezi ca ai probleme mai mari decat ale mele!" - este o replica total lipsita de bun simt si o insulta peste care greu as trece cu vederea

Multumesc pentru input fetelor, ca eu ramasesem chiar asa cu un gust amar, zic, mai, poate trebuia s-o ascult!

Dar pe bune chiar le am si eu pe-ale mele si de ajutat tot n-am cum s-o ajut cu privire la situatiile alea, iar cu privire la altele, ea face numai cum o taie capul! Asa ca am zis ca sunt ocupata, dar dupa o ora mi-a sarit in cap, ca nu procedez frumos cu ea si-o sa-mi dau eu seama!

Pai n-am zis ca sunt ocupata??!? Da, bine ca sunt eu desteapta si ocupata, altii pot sa pateasca orice!

In fine cand mi-a zis ca s-a lamurit cu privire la mine, case closed, am simtit exact ce zice boabe de cafea, o vreme , o sa fie liniste!

:scratch: La mine este cam ca si un perpetuum mobile. Saptamana viitoare ne gasim in acelasi punct cu aceleasi probleme. Poate in cazul tau reusesti sa spui la un moment dat stop. :floare:

Da draga Alpha! :scratch: eu m-am speriat ieri,nici nu m-asi fi gandit ,am zis ca are frisoane mari,dupa care ma asteptam la febra,cand colo trasese frig mare ca eu l-am dus regulamentar cu camasuta alba si vestuta matasoasa,subtire visinie,dar caloriferele sunt reci-reci,strop de caldura nu e in scoala... :floare:

Hello la toata lumea!

Daniella, in primul rand cantitatea de ulei difera de la un an la altul. Intr-un an e mai putin, intr-un an e mai mult. Deci se alterneaza.

Iar la gust se intampla sa fie mai aromat cateodata.

Ne ajunge de la un an la altul. Uleiul din anul in curs, cum ar fi acum asta nou, il folosim numai si numai la tot ceea ce inseamna consum crud, incepind cu salate, etc.

Cel din anul precedent il folosim la mancare.

Sanatate tuturor!

Cine poate sa-mi spuna ce sa mai fac de mancare pentru seara, ceva usor, rapid si super gustos. In afara de papanasii cu branza de vaci fierti si tavaliti prin pesmet cu zahar, nu am altceva in cap. :scratch: :floare: :-*

Orez cu lapte, poate?

Valeu, vad ca si pe-aici treburile sunt incurcate, la birou la fel...cre' ca tre sa chemam un popa sa faca o sfestanie. Doamne-ajuta de vremuri mai bune!

io-s zen! :scratch:

Am avut zilele trecute si orez cu lapte, in frigider mai am niste pui facut pe sare, mamaliguta cu branza la noi in famelie se mananca in week-end, cartofii copti sunt o idee super buna si mi s-a soptit intre timp ceva de spaghete cu branza, nu neaparat la cuptor, dar nu strica sa fie si la cuptor. Acum vad eu!

Valeu, vad ca si pe-aici treburile sunt incurcate, la birou la fel...cre' ca tre sa chemam un popa sa faca o sfestanie. Doamne-ajuta de vremuri mai bune!

io-s zen! :floare:

La birou cand nu sunt treburile incurcate, ia sa-mi zici! :scratch:

Ce ai vrut sa spui cu "io-s zen", adica asa:

post-88-13528938448061_thumb.jpg

Ce ai vrut sa spui cu "io-s zen", adica asa:

pai da! incerc sa ma detasez de toate si sa ma implic strict cat e nevoie. sunt intr-o pauza de recuperare a energiei. :scratch:

aseara am fost la teatru, a venit nottara cu metoda. m-a pus pe ganduri piesa asta, oare pana unde-am putea merge ptr o bucata de paine mai alba si mai mare? nu pot sa pun link cu cronica, ca pcu' asta mai are o suflare si moare.