November 12, 201213 yr comment_169995 miercuri la prinz muncam cu o familie irlandeza(tineti mi pumni ca engleza mea e sub limita acum)....pantonima sa traiasca Report
November 12, 201213 yr comment_169996 Paii la drept vb. nici eu nu-i mananc,dar asta e partea 2 au promis ca vor fi cuminti si or manca acum sa vedem le fac si mamaliguta si mujdei si cartofi prajiti,eu mi-am luat o salata ,dar olea de mamaliguta calda cu mujdei un cartofior-2 si un pic de sos de la ficatei o sa mananc si eu Eu am facuta mancare pentru azi dar tot la altii poftesc Am facut supa crema de radacinoase, rulada de muschiulet de porc cu sos de merisoare, canelonni cu vita si doua prajituri:Placinta frageda cu dovleac si ghimbir cu un pic de bezea deasupra si un pandispan cu fructe uscate si portocala cu sos de caramel si Ararat. Dar bineinteles ca nu-i bun ce-i acasa, e mai bun ce-i in vecini! Report
November 12, 201213 yr comment_169998 miercuri la prinz muncam cu o familie irlandeza(tineti mi pumni ca engleza mea e sub limita acum)....pantonima sa traiasca o sa fie bine! La o berica si un vin ti se imbogateste si vocabularul si debitul verbal! Din proprie experienta spun Report
November 12, 201213 yr comment_169999 Neata la pranz . Mutti, ai zis ca ai fost la ORL, ce ti-au spus?Eu dupa ce am ajuns la ei si mi-au facut investigatiile, plus pusa la cele 2 aparte(cel cu capul intr-o cutie :wasted: ) si cel pt inhalat n-am mai avut pb. Georgiana, sanatate lui Alex, cat de cealata pb, voi sa fiti sanatori, ca banii se fac.Iar de ajutor sti vb romaneasca "facerea de bine......."Asa sunt unii,da nu pune la suflet. Stella, bine ai revenit acasic. Eu am facut o pauza, sunt cu bucataria cu dosu-n sus, ne-am apucat sa facem modificari si azi mi-a ramas mine sa astup gauri de pe unde am scos una alta , sa zugravesc si diseara sa monteze la loc al meu hota si burlanul.Acum cat de cat pot spune ca am si eu ceva loc,desi aseara i-am spus d-lui ca niciodata nu e indeajuns .Dar macar acum pt bucatarioara mea de 3/5 am facut destul spatiu ca sa ma pot desfasura ca tot inghesuita sunt si asta in conditiile in care noi masa in bucatarie nu avem.Noroc ca am camara si am reusit sa bag frigiderul acolo . Iarasi vorbiti de calcat.Mie-mi place sa calc,dar sa am chef .Acum iarasi am strans 2 mormane si sper sa le calc maine.Oricum am noroc ca al meu nu mai poarta camasi si nu tb sa calc zilnic ca atunci cand avea job de birou.Ce nu-mi place sa calc,defapt ma enerveaza, sunt pantalonii cu buzunare laterale.Mama si are al meu 2 perechi ca-mi vine sa-i arunc.Si sunt de vara subtirei si se cuteaza.I-am spus ca desi-mi plac si eu i-am luat altadata nu mai fac prostia asta.Desi tot nu ma invat Report
November 12, 201213 yr comment_170001 Sanatate multa lui Alex si lui Mutti! Eu am avut VSH-ul mare in ultimii 20 de ani, indiferent de tratamentele urmate!Vedeti ce se poate face, poate e cum a zis Stella!De amenda imi pare rau, dar pana la urma banii, se mai pun la loc.Lili sus inima!Boabe de cafea, eu nu calcam costume si cravate in veci, de aia exista curatatorii profesionale, eu prefer sa nu dau banii pe dulciuri, ci pe curatatorie, dar e alegerea mea. Acum am scapat de alegerea asta, omul este IT-ist se duce in blugi la munca, dar fostul numai impopotonat mergea, 5 camasi pe saptamana! Cu privire la restul eu n-am probleme cu calcatul, imi place sa calc, calc o camasa masculina in 3 minute de exemplu, bluzele mele ce se calca mai greu ca au cute si pliseuri. Ma bucur ca s-a distrat Enena, chiar daca are si ea probleme, o pup sa-i treaca! La mine in targ avem vreo 4 curatatorii din care numai una este ca lumea si culmea e ca aia e deschisa de la ora 9 pana la ora 15, sambata si duminica liber. Asa ca niciodata nu ma potrivesc cu programul lor. Daca am de dus nu stiu cate costume, paltoane, sacouri, etc trag o fuga de la serviciu (20 km de oras). Daca nu, pentru camasi chiar nu am cum sa fac sa ajung. Cu banii nu ar fi un capat de tara ca nu-i extraordinar de scump dar vb unui coleg "logistica ne omoara"! Dar pana la urma tot gasesc eu o tanti La curatatorie le poate duce si el, cate costume are?? Ca n-o fi Puff Daddy !!Iar la cravate mai ales de matase, crede-ma pe cuvant ca nu se pune problema de comparatie, cum le curata ei si cum le faci tu, oricata grija ai avea!Sau fete de masa patate!Ti-am zis la camasi eu sunt rapida, nu mi-am pus problema sa le duc la curatatorie. Am si spray din ala de apretat, le fac niste gulerele si mansete de vis!In rest, lenjeria de pat n-o calc in veci, noroc ca nimeni in jur n-o calca, ca fosta soacra calca si sosetele, atat era de apucata! M-am crucit cativa ani, cum si-a luat ea masina de spalat rufe cu bule sa spele cu apa rece si pe urma fierbea lenjeria!! Report
November 12, 201213 yr comment_170002 La mine in targ avem vreo 4 curatatorii din care numai una este ca lumea si culmea e ca aia e deschisa de la ora 9 pana la ora 15, sambata si duminica liber. Asa ca niciodata nu ma potrivesc cu programul lor. Daca am de dus nu stiu cate costume, paltoane, sacouri, etc trag o fuga de la serviciu (20 km de oras). Daca nu, pentru camasi chiar nu am cum sa fac sa ajung. Cu banii nu ar fi un capat de tara ca nu-i extraordinar de scump dar vb unui coleg "logistica ne omoara"! Dar pana la urma tot gasesc eu o tanti La curatatorie le poate duce si el, cate costume are?? Ca n-o fi Puff Daddy !!Iar la cravate mai ales de matase, crede-ma pe cuvant ca nu se pune problema de comparatie, cum le curata ei si cum le faci tu, oricata grija ai avea!Sau fete de masa patate!Ti-am zis la camasi eu sunt rapida, nu mi-am pus problema sa le duc la curatatorie. Am si spray din ala de apretat, le fac niste gulerele si mansete de vis!In rest, lenjeria de pat n-o calc in veci, noroc ca nimeni in jur n-o calca, ca fosta soacra calca si sosetele, atat era de apucata! M-am crucit cativa ani, cum si-a luat ea masina de spalat rufe cu bule sa spele cu apa rece si pe urma fierbea lenjeria!! I le-as da eu sa le duca dar masina e vesnic la mine. Eu il duc pe el la serviciu si la intoarcere il iau si conduce el.Daca ne certam din cauza vreunui lucru sigur e masina. Eu+masina= Habar nu am cate costume are. Daca le calculez si pe alea mai casual se strang destul de multe. Cravatele cred ca-s vreo 20 dar le duc la curatat pe toate odata. Sunt cele mai sensibile la sindromul "bagat pe langa gura" Cred ca pt moment tot o tanti calcatoreasa ma salveaza Report
November 12, 201213 yr comment_170011 Dar smart casual, el nu se imbraca?? Ca alea nu se calca chiar la dunga, sunt materiale mai putin pretentioase, etc!! ia vezi, poate-l indoctrinezi!! Report
November 12, 201213 yr comment_170014 Gio, multa sanatate lui Alex si naiba sa-i ia de bani! Asta este, banii îi faceti vi cumva, important e sa se faca Alex bine! Sanatate maxima! Buna ziua la han. Trec si eu as printe sa va pup si sa va urez o saptamîna buna! M-am apucat de dulapuri (de toate deodata ), si îmi vine sa ma iau cu mîinile de cap. Momentan am o problema de organizare. Cre'ca de fapt sînt lipsita de interes Dar tre' sa o fac si pe asta! Am scos un sac de Tupperware din dulapurile de bucatarie. Tot am zis de mult ca vreau sa scap de plasticaraie, dar... acum m-am hotarît! Urmeaza dulapurile cu haine, sufragerie... Pîna la we sper sa am si geamuri, perdele... si toate alea prin casa curate! Bobita - cum iti zice de fapt? - eu am gasit o tantita care sa calce, dar mi-a luat acu vreo 3 ani 20lei ptr 4 camasi si mi s-a parut mult. acuma cred ca ia si mai mult. 20 lei pt 4 camasi asta e peste 1 euro pro camasa, sau? Aici cu 1 euro si ceva ti-o duci la curatatorie si ti-o iei spalata, apretata si calcata. Deci, da, e scumpa tantia! Report
November 12, 201213 yr comment_170021 Musai sa gasesc si eu pe cineva! Cu restul le mai fuseresc si eu dar camasile, costumele si zecile de cravate ma dau pe spate. Cand pleaca in delegatii (adica f des) sau cand are conferinte calc si murmur printre dinti cate-n luna si-n stele la adresa aluia care a inventat costumele calcate la dunga Sanatate socrului! Sper ca se simte mai bine! Ei cu tine inseamna ca ma tin de mana, si eu calc la fel, o gramada, dar na noi sa fim sdanatosi Report
November 12, 201213 yr comment_170022 Mvaiii si olelei ce pofta de calcat mi-ati facut !!!Am pus fieru-n priza, sa vedem pana cand rezist ! Report
November 12, 201213 yr comment_170028 Foxulina , tu pe unde mai esti?Helau! Io-s tot pe aici, prin tara francilor. Si mai am de stat! Report
November 12, 201213 yr comment_170030 Wow...eu facui o mancare chinezeasca cu sos acru-dulce , si ma declar satisfacuta de mine pe ziua de azi Report
November 12, 201213 yr comment_170031 Am terminat de calcat ! Pfuai any, asta e ori viteza, ori ai avut putin de calcat, sunt invidioasa Report
November 12, 201213 yr comment_170033 De data asta viteza, ca nu mai suportam sa vad teanc peste teanc . Report
November 12, 201213 yr comment_170034 Wow...eu facui o mancare chinezeasca cu sos acru-dulce , si ma declar satisfacuta de mine pe ziua de azi Noi in seara asta degustam uleiul nou. Atat. Poate ma-ndur si mai pun pe masa o mozzarella ceva .Dar maine seara la tara la cuptorul cu lemne facem un picor de porc la cuptor. De purcelus, ca are 5 kg piciorul. Asa a zis socru, ca el l-a cumparat si tot el il va face. Report
November 12, 201213 yr comment_170040 Anutza...pot sa ma teleportez la tine??? nu la purcelus ..da la uleiul cel nou, si in special sa stam la "cioace" si sa ne uitam si la peisajele splendide tipice sudului..... Report
November 12, 201213 yr comment_170042 Anutza...pot sa ma teleportez la tine??? nu la purcelus ..da la uleiul cel nou, si in special sa stam la "cioace" si sa ne uitam si la peisajele splendide tipice sudului..... Ei lasa cas odata si-odata ajungi tu si pe la mine...eu sunt convinsa in sufletul meu ! Report
November 12, 201213 yr comment_170052 Dar smart casual, el nu se imbraca?? Ca alea nu se calca chiar la dunga, sunt materiale mai putin pretentioase, etc!! ia vezi, poate-l indoctrinezi!!Ba da. La conferinte si delegatii e musai sa poarte costum clasic si tot tacamul.Cica de data asta au si ceva workshop si isi ia si smart casual Me happy! Report
November 12, 201213 yr comment_170079 Ok, din ce vad eu suntem multe fane calcat! :(Cristina si eu calc cu placere - chiar e o activitate care ma calmeaza si pentru ca nu pot sta cu mainile incrucisate sa ma gandesc, e timpul meu de filozofat (ca si la cusut si tricotat)Da' mie nu-mi plac partenerii puturosi si cu pretentii, mai ales daca amandoi au serviciu. Insa daca zici tu ca face partea lui de treaba, e ok Report
November 12, 201213 yr comment_170084 Ok, din ce vad eu suntem multe fane calcat! :(Cristina si eu calc cu placere - chiar e o activitate care ma calmeaza si pentru ca nu pot sta cu mainile incrucisate sa ma gandesc, e timpul meu de filozofat (ca si la cusut si tricotat)Da' mie nu-mi plac partenerii puturosi si cu pretentii, mai ales daca amandoi au serviciu. Insa daca zici tu ca face partea lui de treaba, e ok Da, sa stii ca nu am de ce sa ma plang. Ma ajuta cat poate. Acum tocmai a terminat de spalat vasele, a facut ceaiurile pentru raceala si pune mancarea de pranz pentru la serviciu. Sunt multumita si cu treburile astea mici Timp de filosofat am cand gatesc dar mai mult in weekend cand gatesc linistita Report
November 12, 201213 yr comment_170086 Am degustat in seara asta uleiul nou. Mare pacat ca din poze nu reiese absolut deloc culoarea magnifica pe care o are.Se asteapta un an de zile mereu, pentru clipa asta. Oh si ce bun e, nu ne mai gandim la calorii.Am cumparat muffoletti (chifle specific siciliane, ceva mai mari decat o chifla obisnuita, din faina de grau dur cu seminte de fenicul) care se pregatec in felul urmator:- se taie pe jumatate, se pune ulei de masline, se inchide si se preseaza bine sa se duca uleiul peste tot.- se pun din loc in loc bucatele de ansoa si se macina piper.Se inchide si se mananca cu pofta cu un pahar de vin bun.Asta a fost cina din seara asta, cu maslinele noastre crapate si apoi puse-n saramura si branza cu ardei iute. Report
November 13, 201213 yr comment_170097 Buna dimineata la han.Anutza avurati o cina regeasca ( dupa criteriile mele ). eram convinsa ca uleiul nou apare spre sfarsit de nov ...bun de stiut;O zi faina tuturor. dupa asa minunatii de poze, nu va las nimic de dimineata, ca ar fi pacat. Report