November 11, 201213 yr comment_169813 Buna! Eu dau (iar) si fug! Langosi fierbinti! Stelin! Iau si eu unul si fug Report
November 11, 201213 yr comment_169818 Iulia draga eram pe fuga: am uitat sa-ti multumesc pentru reteta de crema cu lapte condensat. MULTUMESC! Martorii oculari si gustativi au zis ca tortul a fost delicios! A si calatorit in buna-stare vreo 400 km nu ai pentru ce ! ma bucur ca v-a placut! Report
November 11, 201213 yr comment_169826 geany esti de belea! ce langosi faini ai facut...trebuie inventat un sistem de teleportare, ceva! mda! ne-au batut sud africanii, am luat bataie si la canasta... tristete mare Stella, bine-ai ajuns acasa! Report
November 11, 201213 yr comment_169829 Ooo! Ce fain ar fi sistemul de teleportare ..hhmm!! dar atunci pe mine nu m-ati mai gasi peacasa ca asi umbla numai chiauca prin vecini Report
November 11, 201213 yr comment_169836 d-apoi as teleporta langosii la mine cand vii din vecini faci altii Report
November 11, 201213 yr comment_169838 Stella bine-ai ajuns acasa Geany esti belea, chiar ca lucrezi la foc continuu, mereu prepari ceva bun. Report
November 11, 201213 yr comment_169843 Aha! Banditule ! tu vrei sa teleportam langosii, eu am inteles ca sa ne teleportam noi (deasta am zis ca in acel caz nu m-ati mai gasi pe acasa) asta ma duce cu gandul la Senzuala' (Simona Senzual) care la cireasa de pe tort a spus ca ea daca ar putea ar vrea sa se,si anume:'' CATAPULCHEZE''..Ha??!!...cred ca a vrut sa spuna teleporteze dar nu i-a iesit... Da,Carmen ii rasfat pe hunii mei! Report
November 11, 201213 yr comment_169855 Am ajuns si eu "la baza"! Stellina, bine-ai ajuns si tu! Ce mai face socrelul? Cum se simte?Pe la "ce gatim"am avut o super-surpriza:Ariel si Lorica! Ieeee:headbang: Ar trebui sa le convingem sa dea si p-aici! Parastasul a iesit foarte bine.Mama si matusa facusera deja coliva si colacul, pachetele le-am "zapacit" toate trei vineri seara.Sambata la 7:30 eram cu toate la biserica, am dat si p-acolo niscai pachete la niste copii, apoi la cimitir, am tamaiat si-am gasit niste muncitori care ridicau un monument funerar.Era 8:30 dimineata si pachetele mele au fost mai mult decat bine primite.Asa o pofta aveau cand mancau...Erau vreo 6, si vin n-am avut decat o juma de kil. Dar a fost suficient.S-au incalzit putin si le-a dat putere sa munceasca.Era ceata deasa in cimitir, dar mie nu mi-e frica.Asa ca a iesit bine!Mama se simte bine, dar schimbarea de vreme, ca pe toti reumaticii, o doboara.Nu mai are durerile pe care le-a avut, dar o mai doare putin, cand si cand.Ieri a mers singura pana la poarta si-napoi, adica fix 100 de metri. Sunt mandra de ea! Si nici n-a mai plans! Sunt de acord total cu teleportarea.Subscriu! Va pup, ca dor mi-a fost de voi zilele-astea! Report
November 11, 201213 yr comment_169861 Zoazo, sa fie primit, fata.Socrul e din ce in ce mai bine; abia asteapta sa plece acasa. Report
November 11, 201213 yr comment_169866 Heleu, am ajuns acasa . merci...zbor relativ lin , cu niscai perturbatii...ajunsi la zurich, luat masin si ...mana birjar sub o ploaiemocaneasca la inceput, dar care incet incet a devenit nebuneasca....infine, am ajuns cu bine...ne astepta mnealui fiocco :)nerabdatosr..si miss Vale ...mai rabdatoare ps...din cate am vazut eu pe fesbuci...mirela are oaspeti ...pe dragalasa de nepotica .... Stella, bine-ai revenit!Io nu le am cu FB, bine ca-i asa btw Mirela. Si la noi ploua si mai mult a dat cu cateva fulgere si tunete, oaaa, ce-mi place vremea asta! vara, cel putin, o ador! acum e cam infricosator parca. mda! ne-au batut sud africanii, am luat bataie si la canasta... tristete mare Alpha, compatimesc langa tine, daca ajuta cu ceva.Uite-o reclama care mi se pare ca se potriveste la tine, mie-mi place, e difuzata destul de des in tara. http://www.youtube.com/watch?v=9GBYGuxiidg Report
November 12, 201213 yr comment_169881 Buna dimineata si o luni, inceput de saptamana cat mai fain.Eu azi inca programel lejer ; de maine pe matura toata ziulica Report
November 12, 201213 yr comment_169883 Buna dimi'! si eu tot pe matura,dar nu a Stelinei,ca mna' fiecare cu matura lui Intunericeala si urat la noi O zi si o saptamana frumoasa tuturor! Report
November 12, 201213 yr comment_169885 Neata, eu fara matura, doar pe jos si cu masina...Azi am in plan si o plimbare, sper sa-mi iasa.La noi e foarte fain, rece, dar soare si senin. Nasol doar cea e luni si io n-am chef de servici (Ale zice de aseara deja "abia astept sa vina vineri...").Pupici la han si spor la treaba, cui are nevoie. Report
November 12, 201213 yr comment_169886 Neatza aici e ceatza deasa, lene mare, ma doare un genunchi, pe care nu stiu cum l-am busit, am eu talente ascunse! Report
November 12, 201213 yr comment_169889 Buna dimineata!!!! Iar ati scris mult, insa nu am timp sa citesc tot. Ma asteapta niste hartoage pe birou de rezolvat. Eu am lipsit motivat, adica mi-am luat cateva zile de concediu sa umblu cu Alex pe la doctori. Care nici acum dupa atatea zile tot nu stim ce are si de ce il dor asa tare incheieturile de la picioare, de de abia poate sa mearga. Astazi ma duc sa iau analizele, sper ca ele sa ne lamureasca, oricum doctorul il banuieste de streptococ si daca nu facem tratament serios ar putea sa faca reumatism articular acut. Nasol! A stat o saptamana acasa si a fost tare greu, a pierdut mult de la scoala, foarte complicat sa iei toate lectiile pentru o saptamana intreaga si sa-ti si explice vreun coleg exact ce s-a predat la scoala. Astazi are prima teza, la limba italiana si colac peste pupaza a pierdut si caietul, mai bine zis i l-a luat cineva cu tot cu rucsac si cu buletinul de identitate, il avea la el in ziua cand a fost la analize si ametit cum era l-a lasat in metrou. Degeaba l-a cautat nu l-a mai gasit. Si nu a gasit nici un coleg sa-i dea caietul imprumut, toti vroiau sa invete presupun, noroc ca am gasit pe cineva sa faca 2 ore de meditatii cu el. Numai ghinioane! Saptamana trecuta lui sontul meu i-a venit o ditamai amenda pe firma care o are deja inchisa, de la un control al Ministerului Muncii, nici mai mult nici mai putin decat 4000 RON (40 milioane vechi) cu somatie, adica sa platesti banii in nu stiu cate ore. Cu chiu cu vai am gasit pe cineva sa ne imprumute, fara garantie, pe 6 luni, dar cu act notarial.Efectiv ne merge parca din rau in mai rau! Ii spun si eu bun venit lui Emma! Alina, imi pare rau ca si tu ai probleme si sanatate tie si celor dragi, parca pe amandoua ne urmaresc ghinioanele! Stella, bine ai ajuns acasa si sanatate socrului! ZoazoNico, sa fie primit ce ati dat de pomana si sanatate multa lui mamitza! O zi buna va doresc! Report
November 12, 201213 yr comment_169893 Imi pare tare rau Georgi de ghinioanele voastre, asa se intampla de obicei, ca relele vin gramada, dar si cand incepe sa mearga bine, tot asa o sa fie. Am avut si eu cand eram mica streptococ (daca asta e la Alex), a fost destul de nasol ca am facut vreo 40 de peniciline injectabil si apoi cateva luni moldamin (ala doare rau), dar apoi am fost ok, n-am mai avut probleme. Va tin pumnii sa fie totul bine si sa scapati cat mai repede de toate belelele (Alex sa fie bine, in primul si primul rand, apoi si restul sa se indrepte). Report
November 12, 201213 yr comment_169903 Hello girls!Azi se pare ca am o zi din ciclul "draga luni,..." (continuarea poate o stiti ).Dupa amiaza merg la coafor sa-mi vopseasca minunata coama, apoi merg sa-mi iau o haina de la curatat. Azi nu gatesc dar trebuie sa-mi fac curaj sa ma apuc sa calc tot setul de calatorie al sotului. Parca nu am chef sa-i calc tot joi mai ales ca si eu am de facut un drum la Cluj vineri si am sa plec la 4 dimineata. Mandrul pleaca la Bruxelles si trebuie impopotonat Urasc doua lucruri in viata asta a mea: sa calc si sa spal vase. Daca pt spalat vase as mai gasi solutie pentru calcat inca n-o vad (poate sa-mi iau o tanti care sa mi le calce dar nu-mi place sa-mi umble nimeni intre lucruri). Va doresc tuturor o saptamana buna si usoara Poate diseara ne face timp sa bem si noi un paharel la han Report
November 12, 201213 yr comment_169904 Georgiana :headbang: Eu sunt acasa.Am de umblat o gramada,da n-am chef, nu imi gasesc locul,parca sunt pierduta ..... Bun venit Emma Report
November 12, 201213 yr comment_169907 'neaţa la han https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif Of, Giorgi. Îi doresc multă sănătate lui Alex iar vouă să vi se spargă ghinioanele. Am zis https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Lili, capul sus https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Geany, ce mi-a plăcut asta: fiecare cu mătura lui. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif Am şi eu una, e albastră La noi e soare şi frumos şi nici prea frig. Vă trimit o rază de soare, vreme bună, veselie şi gânduri bune! O zi frumoasă tuturor Report
November 12, 201213 yr comment_169910 Lili, incearca sa-ti revii, pune in balanta lucrurile bune si frumoase din viata ta si p-alea rele si ai sa vezi ca sunt mai multe plusuri in lista. Incearca! Report
November 12, 201213 yr comment_169914 of, Giorgi, ce de necazuri!n-ai putut contesta amenda? era indreptatita? poate macar o mai amanai.Sanatate ptr toata lumea, mai ales lui Alex! hello, hello! si-o saptamana mai buna!io-s racita, c-a venit sefa din concediu cu boala si ne-a dat-o si noua. asa ca, acuma toate trei suntem mooci. am nervi de numa'!si cireasa din motz, am facut un abces pe mandibula, dar pe interior. ca si cum mi-ar iesi o masea de minte. fara sa ma doara maseaua . azi ma gandeam sa ma duc la dentist, da' daca-s racita...cred ca n-ar fi corect! nu prea ma doare, dar ma jeneaza, simt locul inflamat si ma doare daca vreau sa mestec ceva mai dur. mda! cum ziceam, hai s-avem o saptamana mai buna, ca-i nevoie! va pup! Bobita - cum iti zice de fapt? - eu am gasit o tantita care sa calce, dar mi-a luat acu vreo 3 ani 20lei ptr 4 camasi si mi s-a parut mult. acuma cred ca ia si mai mult. Report
November 12, 201213 yr comment_169921 buna dimineata! iar e luni https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/blink.gif hahaha! moatza merci de intelegere, da....am luat bataitza pe toate fronturile https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif de ce sa nu megi la dentist daca te doare? ii spui ca esti racita Georgiana, din pacate, ca un facut, cand vine un necaz, vin toate. Cel mai tare ii doresc sanatate lui Alex, ca pana la urma e cel mai important. Restul se rezolva Si eu trebuie sa calc azi si sunt la fel de entuziasmata ca Bobita! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/20.gif Asta dupa ce o duc pe Andreea la ortodont. Noroc ca am de mancare si nu mai trebuie sa si gatesc. Maine seara trebuie sa ma duc la intalnirea privind confirmarea Andreei de anul viitor. Cred ca o sa am o saptamana bizi https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Zoazo sa fie primit si sanatate doamnei! va doresc o zi de luni cat mai frumoasa cu putinta! Report
November 12, 201213 yr comment_169922 hahaha! moatza merci de intelegere, da....am luat bataitza pe toate fronturile https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif de ce sa nu megi la dentist daca te doare? ii spui ca esti racita ma gandeam ca n-ar fi corect sa-mprastii virusi pe-acolo cred c-ar fi bine dac-as avea o radiografie cand ma duc, as optimiza treburile. reclama imi place si am inceput sa folosesc sintagma cam des: am mancat bataitza! asa ma simt azi Report