Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

hello, hello!

azi sunt mai bine cu raceala.

am fost ieri la dentist, n-am nimicm nici macar o carie, dar am o afta care nu se vede si care-a inflamat gingia, ce chestie! e, bine ca nu-i mai grav!

20 lei pt 4 camasi asta e peste 1 euro pro camasa, sau? Aici cu 1 euro si ceva ti-o duci la curatatorie si ti-o iei spalata, apretata si calcata. Deci, da, e scumpa tantia!

cand io va zic ca Romanica e-un caz special de supravietuire! aseara m-am uitat intentionat in Carrefour, la o spalatorie, sa vad cat costa o camasa de calcat si spalat -7.9lei (1euro-4.5lei), iar o fusta sau o pereche de pantaloni -13.5lei. ptr mine sunt niste preturi prohibitive, mi-e sila !

Neata, azi la noi e cam noros si sta sa ploua (e pentru tine, Pusa).

Cu calcatul, eu am noroc ca Cristi merge foarte casual la servici, blugi si camasa sau tricou, asa ca m-am cam scos, mai ales ca nu-mi place sa calc.

Sunt happy ca le-am gasit fetelor costume de ski ieftine si bune, la un magazin din oras care face din astea pentru italieni si sunt la jumatate de pret fata de Intersport sau Hervis. Si-s si tare faine! Numai zapada mai trebuie...

Sa aveti zi faina!

Buna dimineata!

Any, ce bine arata chiflele alea cu ansoa! :)

Azi e o minunata zi de marti care abia astept sa se termine. Am multa treaba la serviciu si ma grabesc sa termin pentru ca vineri mi-am luat o zi de concediu. Am de mers la Cluj unde am o intalnire importanta. Mi-ar placea tare mult sa ma pot sta cateva zile pe acolo, la prietenele mele sau la matusi dar am alte chestii de facut in weekend :)

Am cautat aseara o camasa pentru mine. Culmea e ca nu am gasit nimic sa-mi placa si sa fie potrivita pentru o intalnire foarte formala. In minunatul meu oras daca ai 14-16 ani sigur gasesti imbracaminte cu sclipici si imprimeuri. Daca ai 30 de ani si trebuie sa te imbraci pentru birou n-ai decat sa bati drumul pana la Bucuresti, sa comanzi online sau sa mergi la croitor (daca ai noroc sa gasesti unul). :)

Mai incerc azi dar cred ca nu am prea multe sanse sa gasesc ce caut.

Gata, fug la treaba! :)

Va doresc o zi frumoasa!

Buna dimineata si de la mine!

Este cam innorat si frig, dar au zis ca iese soarele. Ieri a fost o zi placuta.

Nici eu nu ma omor cu calcatul si ai mei se imbraca cu blugi, tricouri nepretentioase, asa ca. Insa nu ma lamuresc cu mama ca asternuturile sa nu le mai scrobesc si sa ma chinui dupa aceea o gramada sa le calc. Eu mi-am luat asternuturi din astea creponate care nu trebuiesc calcate. Insa asternuturile lui mama sunt din acelea stravechi si nescrobite si calcate pana ametesti nu arata cum trebuie. Dar poate o lamuresc sa-i iau si ei tot din astea noi si creponate.

Astazi ma duc la doctor cu analizele lui Alex, sa vedem ce ne spune. Ieri s-a descurcat bine la teza de lb.italiana, asa spune el, insa cand a ajuns acasa imi spunea ca asa tare il dor incheieturile de la picioare. :) In afara de nurofen si sa-l ung cu crema antiinflamatoare nu i-am facut nimic altceva. Insa tot mi se pare ciudat sa aiba asa dureri dintr-o data si sa-l tina asa de mult. Cumva trebuie sa se rezolve!

O zi buna va doresc si sanatate multa la bolnaviori/oare!

post-88-13527925401412_thumb.jpg

post-88-13527925252803_thumb.jpg

post-88-13527925757232_thumb.png

post-88-1352792555012_thumb.jpg

hello, hello!

azi sunt mai bine cu raceala.

am fost ieri la dentist, n-am nimicm nici macar o carie, dar am o afta care nu se vede si care-a inflamat gingia, ce chestie! e, bine ca nu-i mai grav!

20 lei pt 4 camasi asta e peste 1 euro pro camasa, sau? Aici cu 1 euro si ceva ti-o duci la curatatorie si ti-o iei spalata, apretata si calcata. Deci, da, e scumpa tantia!

cand io va zic ca Romanica e-un caz special de supravietuire! aseara m-am uitat intentionat in Carrefour, la o spalatorie, sa vad cat costa o camasa de calcat si spalat -7.9lei (1euro-4.5lei), iar o fusta sau o pereche de pantaloni -13.5lei. ptr mine sunt niste preturi prohibitive, mi-e sila !

Asa e Pusica ca sa traiesti pe meleagurile mioritice trebuiesc nervi de otel,bafta si mult banet

O sa ma duc si eu la chimic sa dau o canadiana umpluta cu fulgi de gisca si o sa va spun cit m a costat

Oricum eu nu am probleme cu calcatul(imi place sportul asta) dar daca ar fi altfel mi as trimite cu busul geamantane de spalat si calcat la prietenii de afara

cred ca si as a as iesii in cistig :)

Buna dimineata! Ceru-i de plumb si ploua, ploua, ploua. Asta o sa auziti vreo 4-5 luni de-acum incolo https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif

Any, ce bine arata chiflele alea uleiate si ansoate

La noi e "science week" la scoala, vineri se vor face prezentarile experimentelor, dar pana atunci copiii mei exerseaza. In bucatarie. S-a transformat in laborator experimental. Imediat imi golesc si camara https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif le trebuie oua, sare, coloranti, ulei, amidon, otet, bicarbonat .... si mai sunt 3 zile! Printre altele avem un bidon in care e apa colorata si ulei - jumatate de litru de ulei. Zic: la ce trebuia maica juma' de litru? - Asa scrie, asa facem!

Moatza ma bucur ca nu-i nimic grav

2ut, sa le poarte sanatoase si sa fie zapada sa se poata bucura de skiat!

Buna fetelor.

Giorgiana sanatate lui Alex sa aveti vesti bune.

Alpha ce mi-ar place sa le vad pe fete trebaluind in laboratorul/bucatarie.

Lili ce mai faci?

Moata super ca nu e nic grav.Las ca de raceala nici eu nu am scapat.

Moatza, bine ca nu sunt probleme mai grave cu dantura, ca este tare rau. Afta in gura face si biata mamitza mea mai mereu si stiu ca este deranjant. :)

Carmen, sper si eu sa am vesti bune cu Alex si sa vedem daca nu mai trebuie si alte investigatii. :)

Buna! Any,totul arata :)

Si la noi intunecat si bate vantul trebuia sa-l iau pe bub'de la gradi si sa mergem cu tot familionul la mormant la bunici(ca le face pomenire),l-am gasit in schimb pe bub' la gradi cu manutele reci ca ghiata,si cu frisoane de-i clantaneau dintii in gura,tremura saracutul din toate incheieturile,l-am bagat in pat si i-am dat nurofen sirop :) asa ca stam acasa ,sa vad cum s-o mai simti azi si peste noapte daca-mi face febra nu-l duc nici maine la gradi' ,of ce fatzuca are ,si voia asa de mult sa mergem,mi-e asa de mila de el ! :)

O zi faina tuturor! :)

Afta in gura face si biata mamitza mea mai mereu

of, of, io si cu biata mamitza!

dupa cum ma durea, eu credeam ca e ceva serios. dupa ce mi-a aratat-o pe ecran - ca altfel nu se vede- m-am resemnat. da' parca nici nu ma mai doare. ma rog, io-s chiloasa!

Alpha, mie-mi place ploaia, da' juma de an parca-i prea mult. Ce bine-ar fi sa putem compensa cumva!

La mine e soare, ca de-obicei, cu dinti si-oleac' de vant. Dar lumina e-asa de calma, frumoasa! Am o salcie in fata biroului si mi-e asa de drag de ea, prima inverzeste, ultima renunta la frunze. Si-i asa unduitoare!

Eh, sa revenim! Sanatate tuturor si vremuri mai bune! Lili, Alina,haideti pe la noi!

Alpha, mie-mi place ploaia, da' juma de an parca-i prea mult. Ce bine-ar fi sa putem compensa cumva!

La mine e soare, ca de-obicei, cu dinti si-oleac' de vant. Dar lumina e-asa de calma, frumoasa! Am o salcie in fata biroului si mi-e asa de drag de ea, prima inverzeste, ultima renunta la frunze. Si-i asa unduitoare!

Moatzo, m-am obisnuit. Chiar nu ma mai deranjeaza.

Vorba d-lui meu: numa' vantu' sa nu bata! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif cateodata sufla si vantul de te ia de pe picioare.

Zicea un comediant ca ar trebui sa dotam insula cu vele, sa punem cativa voinici la vasle pe malul de est/vest si, cu ajutorul vantului, sa ne tragem mai la caldura https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Din pacate nu le putem avea pe toate fix cum ne-ar place https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif

Pentru afte, ca Andreea mai face cateodata din cauza aparatului dentar, eu am bonjella.

E un gel care se foloseste si cand le ies dintii bebelusilor. Contine un anestezic slab si mai ia din durere. Acum au scos si ceva solutie care se picura pe afta si formeaza un pansament, tot bonjella. Nu este la farmacie ceva asemanator?

Of, Geany, imi pare rau de Bub', sa se faca repede bine! Dar in perioada asta circula si raceli, gripe, viroze.
Geany, sanatate lui Bub mic cu ochi frumosi! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif saracutul de el!

Sanatate lui Bub, asta e toamna, se mai intampla!

Pusa, eu am solutie de afte de la Urgo e foarte buna, eu am facut o data o cadere de imunitate acum 3 ani si m-am trezit cu 4 afte, da-ti seama cum ma durea, m-a ajutat foarte mult!

Aici e frumos, mie-mi place, omul e pe lampa de placere, el e ca Pusa cum se fac 25 de grade cum ofteaza a jale! :)

Any m-ai terminat cu uleiul tau, il visez la noapte , daca-ti musti limba sa stii de la cine!

Daa! Multumesc! Deja siropelul incepe sa-si faca efectul nu mai are frisoane,a mancat si are chef de vb. si de joaca,acusi il culc de amiaza,sper sa nu-mi faca febra peste noapte,continui cu nurofenul :)

E un gel care se foloseste si cand le ies dintii bebelusilor. Contine un anestezic slab si mai ia din durere. Acum au scos si ceva solutie care se picura pe afta si formeaza un pansament, tot bonjella. Nu este la farmacie ceva asemanator?

ba da, am acasa, dar nu suport gusturile astea dulci la medicamente. mai bine sa fie amar!

am avut si ceva pb cu gatul si-am facut gargara cu propolis (dizolvat in cafea, se pune?) plus niste tantum verde - care-i bun si contra inflamatiilor bucale - si nu mai sufar prea tare. cre' ca io-s si nitel ipohondra, cum mi-a zis dentista ca nu-i grav, e doar o afta, cum mi-a trecut!

el e ca Pusa cum se fac 25 de grade cum ofteaza a jale! :)

pai daca-i buzoian, cate-o fi patimit, saracul, de-atata caldura!

bine, io nu-s buzoianca, da' daca stau aici de unshpe ani, zic si io ca-s din Buzau.

edit: Bubulin mic, fa-te bine!

Fetelor, ma bucur ca va place painea mea cu ulei, imi pare rau ca nu se vede-n poza culoarea reala a uleiului.

Era seara, blitz si graba, dl.Any deja manca, iar eu inca faceam poze si cum va spuneam astept un an sa mananc minunatia asta, asa ca am renuntat repede, de data asta m-au convins pozele pe loc n-am mai avut rabdare :) .

Mie mi-ai facut o pofta de focaccia cu ceapa,si paste aglio -olio peperoncino... :) nu am nici pe departe ulei asa de bun ca al tau,dar tot o sa crosetez deseara :) asa ca sa-mi treaca ''depresarea'' :)

post-405-13528104517122_thumb.jpg

post-405-13528104603687_thumb.jpg

el e ca Pusa cum se fac 25 de grade cum ofteaza a jale! :notworthy:

pai daca-i buzoian, cate-o fi patimit, saracul, de-atata caldura!

bine, io nu-s buzoianca, da' daca stau aici de unshpe ani, zic si io ca-s din Buzau.

El e nascut in Buzau e drept , iar la ai lui in casa, e sa te sinucizi incet vara! Nici eu nu rezist, ca n-am aer ca nu se ventileaza cu ferestrele inchise, fiindca bate soarele in ele!

Edit meniurile alea sunt bune de raceala Geany!

Edit meniurile alea sunt bune de raceala Geany!

Da! Si ii plac si lui bub',noroc de oloiul' lui Any ca m-a inspirat,chiar nu stiam ce sa le fac asta seara!bub' e inca f. somnolent ,l-am adus in sufragerie si inca tot motzaie cu lumina si tv. aprins ,asta nu-mi place :drool:

:notworthy:

post-405-13528214629356_thumb.jpg

Sanatate la Bubul national. si pofta mare le cele bucate.

Motzulino, bine ca nu e nimic mai grav, cu toate ca aftele-s tare pacatoase si dureroase.