Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Perfect. Mă servesc cu o cafea tare. :)

Perfect! :) eu spre rusinea mea recunosc,ca o prefer lunga si slaba :)

Iar imi astept sotosenia sa iesim cu bub' ,sa vad ce sa le mai fac de mancare azi,la mama nu cred ca mai ajung dupa cum imi e obiceiul sambata ca ei vor fi la un praznic si nu stiu cat dureaza ,daca e prea tarziu nu ma mai duc :) bub' va fi f. dezamagit dar asta e :)

Afara e rece si inorat! Hmmm! cam aiurea! :)

Iar imi astept sotosenia sa iesim cu bub' ,sa vad ce sa le mai fac de mancare azi,la mama nu cred ca mai ajung dupa cum imi e obiceiul sambata ca ei vor fi la un praznic si nu stiu cat dureaza ,daca e prea tarziu nu ma mai duc :) bub' va fi f. dezamagit dar asta e :)

Cine este bub' ? Un cățel aș zice după nume. :) Motanul meu s-a trezit pentru nu mai mult de jumătate de oră iar acum s-a pus iarași la somn. Dacă te poate ajuta, eu astăzi printre altele am pregătit un ostropel de pui, super bun. Aici se anunță a fi o zi superbă, răcoroasă ce-i drept dar senină.

Cine este bub' ? Un cățel aș zice după nume. :) Motanul meu s-a trezit pentru nu mai mult de jumătate de oră iar acum s-a pus iarași la somn. Dacă te poate ajuta, eu astăzi printre altele am pregătit un ostropel de pui, super bun. Aici se anunță a fi o zi superbă, răcoroasă ce-i drept dar senină.

:) Nu-l cunosti pe bub'?! Nu sa puoate :) bub' e bubuletul meu cel mic se numeste Alex(andru)https://forum.artaculinara.ro/topic/2266-la-hanul-arta-culinara/page__st__22800

Nu-i nimik o sa te saturi sa auzi deacum de el ca el e omniprezent aici la han :)

Ce scump este. :)

Scuză-mă pentru mai sus, acum știu cine este bub, ce rușine pe capul meu. :)

:)

Hi hi! Noo ai mare dreptate,doar ca noi aici cu bub' in sus si bub' in jos ,asa i-a ramas aici la han (ca acasa il strigam in alte feluri ,mai multe :) )

Buna ideea cu ostropelul si sotului ii place mult, si ciulamaua (aka' pui cu smantana)noi pe principiul intru in macelarie si vad ce carnita imi pare proaspata si buna la pret aia cumpar apoi vad cum o gatesc.

Acum stam pe picior de plecare imbracati,cum ma suna sotul ca a juns in oras iesim si ne intalnim (ca a lucrat in afara localitatii,si dureaza pana ajunge,mai ales sambata si duminica circula mai greu masinile )maine o sa le fac vreun bors sau ciorba ceva ca sa am si pe luni cand vin copii de la scoala sotul de la unitate,imi prinde bine sa am ceva gatit doar sa le incalzesc,ca-mi ajung pe rand la masa.

Voi fetelor, ce mai gatiti dealtfel?! :) ca eu sunt in pana de idei.

Eu chiar beau cafeaua si ascult radio. Si scriu de pe tel, asta ca sa imi scuz eventualele greseli. M-am trezit la 9.30! Buna dimineata! Ieri am facut somonul aromatizat al Mayei, azi fac pastele cu somon aromatizat ale Anutei si tocanita cu Guinness pt maine

Hello, hello si de la mine!

racorica dar soare, bineinteles, la Buzau! si bate si vantul.

azi o zi mai relax, dimineata am facut ceva cumparaturi :) , am la cuptor un muschi de porcule care se va manca langa niste ghebe - aaa, nu v-am zis ce m-am muncit cu juma de sac de ghebe!!! :)

mai e ciorba...nu fac nik, maine intru in priza, vad io!

si m-am indurat de berbanti si le-am facut si-un tort, cam asa, in dorul lelii, dar le place! acum sunt doritori de orice dulce, ca nu prea-i mai servesc, inainte faceau mofturi la aproape orice! nerecunoscatorii!

sa revenim...

in concluzie, va doresc si voua un we linistit!

o fi ajuns acasa Stella? hai ca-s conditii meteo bune, zbor linistit!

pe mine chiar ma ingrijoreaza lipsa Mirelei de la antipozi - aka Angel. stie cineva ceva de ea?

asa i Pusico....lipseste Mirela!!!

Geanino eu facu i porculeana cu gutui,salata, cartofi prajiti pt belfgianu' si o sticla de vin rosu el...alb eu

toate cele bune!!

ps fetelor a iesit un regal...mai ales ca am utilizat la sfirsit si menta proaspata.Deci am prajit putin porculeana ,morcovul,gutuile curatate,flambat!

Apoi am ars niste zahar brun pe care l am stins cu apa

Am pus totul impreuna cu sare piper scortisoara 1 cub, mirodenii.Ingrosat putin cu faina neagra si vin

La cuptor pina cind porcul (taiat mic ) a fost facut.

Servit cu menta deasupra(verde) cartofi prajiti ,vinisor, si salata

pOFTA BUNA

PS 1 daca doriti puteti ameliora reteta

ps2 eu nu pot pune fotos deci daca doriti ma credeti daca nu...c'est la vie!!

pofta mare...e un regal!

Ehe! Bun porcul cu gutui ,mie cred ca mi-ar place desi nu am facut :) am concluzionat ashea': pui cu sos(ostropel) si pui cu smantana(ciulama) si ciuperci (gasit ciuperci cu 4 lei kg.faine) ,parjoale si un pui de mamaliguta,maine fac bors de pui cu smantana,s-a catadicsit si a iesit si o geana de soare dintre nori :) asa ca a stat si bub la topogane ,noi la terasa,acum fug ca am o gramada de gatit :) o zi faina tuturor! :)

P.S Edit: sot f. nemultumit ca-s prea multe si prea bune (toate sunt preferatele lui)asa ca tot vine sa deguste,nu se aseaza la masa :) las' ca asa ii trebe' asa pateam si eu cu bignolele(de care mi-am amintit azi,fiind micute dar toate diferite una de cealalata,nu stiam de care sa aleg asa ca trebuia sa le incerc pe toate :) )

Poze oribilisime' derect de la locul comiterii faptei

post-405-13525576043284_thumb.jpg

post-405-13525575998638_thumb.jpg

post-405-13525576097854_thumb.jpg

post-405-13525576145014_thumb.jpg

post-405-13525576197577_thumb.jpg

post-405-13525576242334_thumb.jpg

Bonjour! Bun venit Emma, frumoase poze faci, deja am pus ochii pe tine:)

In alta dezordine de idei, va multumesc pentru cuvintele bune si gandurile voastre, cat despre lasat Darius singur in casa, am facut-o cand efectiv nu aveam alternativa, nu zic ca imi e indemana, insa uneori, e nevoie!

Altfel, intreb si eu cu nesimtire aici, e vreun avocat printre noi? Am o intrebare, la care cred ca as primi un raspuns adecvat de la un avocat si totusi nu stiu unde sa apelez!... Belelele curg.. rau! :)

Va pupez.

P.S. si eu fac azi pui cu smantana, sau am de gand.. tu cum il faci Geany?

Ashea' https://forum.artaculinara.ro/topic/1535-ciulama-de-pui-cu-ciupercigeany/..deci e preferata sotului si a lui socrela :) acum vb. cu ea la telefon si se lauda ca i-a placut :)... se tot cearta ca sotul o intreaba de ghebe' socrela mai surzica tot pricepe edi :) cari' edi' bre'?! :) :) asa o tin de juma di' ora' :)

wow....hai mai ca ma imbolnavesti....oufff...

poti sa ti trimiti minunile la pachet???

apetisante rau zau asa!!

ps da de ce gatesti asa de mult????

Hi hi! scuze de pofta!

Ia si un pepene murat la pachet!

post-405-13525700192786_thumb.jpg

Paii,nu e asa de mult :) ca au si pe azi amiaza si seara si pe maine idem,care ce or vrea,pt. luni la amiaza mai fac un borsulet sa fie si o zeama si atat!

Bub' a mancat cu maxim interes o parjoala cu mamaliguta cu sos (de la ostropel) :D

eu renunt....ouff....nu mai calc pe la han....caci cu toate bulinele fac stop ....de pofte!! :)

Da cum e zicala aia.....puneti pofta n cui!!

plus ca vazui si masinariile alea de cafea ale lui maya si Dexter si eu de abia in decembrie imi luai...'masina noua'.Acus ce fac o schimb??

publicitatea ne omoara! :D

eu renunt....ouff....nu mai calc pe la han....caci cu toate bulinele fac stop ....de pofte!! :D

Da cum e zicala aia.....puneti pofta n cui!!

plus ca vazui si masinariile alea de cafea ale lui maya si Dexter si eu de abia in decembrie imi luai...'masina noua'.Acus ce fac o schimb??

publicitatea ne omoara! :D

Haii nu mai plangea' ,ca mai punem doar sa ne servim si noi virtual sa ne mai inspiram,uite eu promit ca nu mai pun nimik :) ...si vb. lui Rodica Popescu Bitanescu de la cireasa de pe tort :''si-uite-asa o barba-avea,si-uite-asa si-o pieptana '' :D :D (aka',nasul lui pinochio,cam asa) :D

Bonsoir! :floare:

Am ajuns si eu intr-un final la han. Azi nu am fost prea harnica dar macar celelalte lucruri pe care le-am facut au fost cu folos.

Am incercat doua retete pentru Craciun.Biscuitii facuti cu pistolul cu forme nicicum nu mi-au iesit! :floare: Mai aveam pentru seara asta in plan si niste canelonni dar asa de nervoasa am fost incat i-am lasat pe maine. Sa gatesc cu nervi e chiar aiurea.

Va pup-fug sa scriu cate ceva pe blog!

Heleu, am ajuns acasa . merci...zbor relativ lin , cu niscai perturbatii...ajunsi la zurich, luat masin si ...mana birjar sub o ploaie

mocaneasca la inceput, dar care incet incet a devenit nebuneasca....infine, am ajuns cu bine...ne astepta mnealui fiocco :)nerabdatosr..si miss Vale ...mai rabdatoare :floare:

ps...din cate am vazut eu pe fesbuci...mirela are oaspeti ...pe dragalasa de nepotica ....

Bine ai ajuns acasa cu bine Stella :floare:

Si la noi ploua si mai mult a dat cu cateva fulgere si tunete, unele aproape rau de tot de noi ca biata Maya s-a refugiat sub pat si a iesit o juma de ora mai tarziu :floare:

stellina bine ai ajuns la casuta ta de turta dulce!!

S a descurcat fratioru cu Vale si mustacila?

Eu fug la un parastas de 40 de zile .....ouff

acilea caldut soare nori d astea....

M am invirtit pe tpu.ro caci am multe intrebari si dac le pun aici ....ramin cu becul deschis in asteptare:)