Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

refacerea nervilor agitati!

esti de coma!!

Am fost o data la un spa cu pretentii, aveam un ditamai plicul cu bani in buzunar( voi sa nu faceti asa, uitati ce a patit Dani, dar mie imi place cand primesc cash, sunt batrana maica, am nostalgii) deci le-am lasat sa-si faca numarul!

La cosmetica cred ca am stat o ora jumatate, mi-a facut si peeling cu nush ce, si masca de deschis porii, masca cu enzime, gel nu stiu de care, m-a ozonat, m-a electroceva, ca pisca nitel, in fine, dupa aia masca de inchis porii, masca de vitamine! Fetelor, cand m-am ridicat de-acolo nici macar nu m-am dus la oglinda, ma simteam asa de usoara si relaxata ca nici sa-mi vad moaca nu am simtit nevoia, asa de bine ma simteam in pielea mea! Aia era dezamagita ca sa-i admire si ei cineva opera, eu fata de treaba m-am dus si m-am admirat, intradevar pielea stralucea ca la merele proaspete, dar pentru mine esentialul a fost relaxarea! Am felicitat-o indelung, s-a luminat la fata!

La vopsit iar au testat o mie de nuante pe parul meu, le-am dat asa nu si asa nu, in rest au combinat ele dupa capul lor, a fost interesant, ce jumate de zi, cred ca am stat acolo vreo 7 ore cu tot cu tuns, coafat si manichiura si pedichiura, m-am intors acasa si m-am culcat, o zi perfecta!

Normal ca nu fac asta mereu, dar cand si cand face cat o sapatamana de vacanta!

Bia, pai sa le numaram precum conu Fanica...Arcadia,Pisco,LauraL,Izuk,CarmenL, Boniceaua si Raluca,cu Vali,

Zoaza si zerda:)...m-am tel cu Pusha, cu Gianina, cu Gela care e o dragutza si o inimoasa cum stiti.sper ca n-am uitat pe nimeni....ceea ce la varsta mea e plauzibil :rolleyes:

pup tulemond si sper sa nevedem ori la mine-n gradina :violent6: ori la brasov, unde as vrea sa stau macar 1-2 zile, mai pe indelete :director:

Stella,daca ajungi cumva la Brasov,da un semn ,ca tare as vrea sa ne vedem.

Chiar daca trec printr-o perioda grea ,nu-i bai ca las necazurile acasa .

neaţa la han.

faine-s zilele care încep cu soare! să o tot ţină aşa vremea!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif

Bia, să conduci cu spor maşina cea nouă https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Mie nu prea îmi surâde cutia automată, am impresia că nu controlez eu maşina. Deh, pitici :director:

Stella, brava pentru turul de forţă. Eu tot visez la grădina ta https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/105.gif

boni si ti-a trecut in final? tot vroiam sa te intreb: cand mergi cu bici la serv, nu ajungi transpirata? te schimbi/speli? poti sta in tinuta de ciclista la job?

pe scurt: da, da, da şi da :toothy6:

Acum merg din nou cu biţa, săptămâna trecută am mers cu maşina pentru că mă apuca tusea pe drum.

Eu am noroc de un job excelent dpdv şef, colegi, program, statut, locaţie. Nu prea mai am muncă de teren, rezolv aproape tot pe net, aşa că mă îmbrac aşa cum mă simt eu bine. Ţinuta mea de biciclistă (poţi să o vezi la miţa biciclista, am pus o poză acolo mai de mult) nu diferă mult de ţinuta "normală" de birou. Doar blugii sunt mai elastici puţin, să dau mai bine din picioare. :violent6:

Mă încălzesc pe drum, mai şi transpir, dar cum plec curată de acasă e doar umezeală pe haine. Am în rucsac totdeauna haine uscate şi cum ajung mă duc la baie şi mă schimb. Nu am unde să mă spăl dar am la mine şerveţele umede pentru cazuri mai "nasoale" :scratch: Nu prea a fost cazul.

Lili, ca în fiecare dimineaţă, când beau cafeaua, mă gândesc la tine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

Vă doresc tuturor o zi frumoasă :rolleyes:

Lili draga, cu mare placere...nu stiu cand va fi, dar dau un semn.

Boni, eu te astept cu drag in gradina, la fel si pe bia, ca sa fie ca in visul cu pricina.

Verb, a fost o mare placere , turul culinaresc.

...........Lili, ca în fiecare dimineaţă, când beau cafeaua, mă gândesc la tine...

Boni, iti multumesc .Si eu ma gandesc la tine si cine stie poate odata si o odata o sa bem cafeaua face to face :rolleyes:

Buna dimineata doamnelor! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

Stella, ce tur de forta! sunt sigura ca ai/ati savurat fiecare moment!

Daniella, Andreea mea a avut probleme cu urechile. De la 2-3 ani si pana anul asta. Cand i-au scos polipii i-au pus si niste tuburi minuscule in timpane ca sa ajute la drenaj (zau ca nu mai stiu cum se numesc! ca aveau si ele tubuletele un nume).

Apoi doctorul mi-a spus sa-i cumpar dopuri pentru urechi, pe care le-a purtat la baie si inot. Ultima pereche a pierdut-o asta-vara in Mediterana, nu i-am mai luat altele, dar, sa nu vorbesc intr-un ceas rau, n-a mai avut probleme

Stiu ca Bea e mica, dar daca ii place atat de mult sa inoate, poate o sa vrea sa le poarte

Bia sa stapaniti sanatosi masina noua!

Va doresc o zi minunata! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

Servus fetelor( imi era dor de salutul meu drag)

Daniella ai grija cu dusurile de dimineata ca vine iarna, sa te scoli mai devreme nu stiu zau daca

e o solutie, e nevoie si de somn.

Stella pup apasat :thumleft: Recuperare rapida socrului.

Lili :rolleyes: treci la o cafea si te binedispune, soarele rasare in fiecare zi.

O zi ca cea descrisa de zerda ma tenteaza =))

O zi buna tuturor.

Draga Dany' e mai mult o placinta cu carne decat o pizza,dar a fost tare apreciata de ai mei au halit-o pe toata,pana si eu care nu mai vreau sa vad carne mai nou zic:''de frumoasa nu-i urata ,de buna nu e rea''.. :D

Azi zi cu peripetii,tata care de cand e la pensie tot ce e la reducere sau si mai bine pe degeaba ii fac ochii ca girofarele =)) a capatat grozava informatie ca o prietena de a matusii mele vrea sa se debarasese de 2 servante mari masive si grele din lemn de nuc...pai pe degeaba?! putea pierde el asa chilipir?! =)) nu-i trebe' nu are ce face cu ele ,dar asta e un argument lipsit de importanta :D las ca face el la fostul topogan din ele dulap si pe balcon unde-si tine el sculele renunta la ce avea si face din astea..cucu', astea delea vechi boieroase marete rau nu-i vin si pace...cin' le-a carat pe scari si de la pretena' binevoitoare (care abea astepta sa-i ajunga mobila noua si nu avea cine i le hamali) sotul normal :D ,ca tata si unchieshul care l-a adus dupa el,le tremura planetarele 'de numa :D mare ajutor la dat indicatii a fost normal bub' ca fara el nici iarba nu creste =)) asa ca acum am aterizat sotul si maica-mea is pachet de nervi tata e extaziat,eu ma abtinez =))

Edit: ia si o chestie tare! =))

post-405-1352299063846_thumb.jpg

Draga Dany' e mai mult o placinta cu carne decat o pizza,dar a fost tare apreciata de ai mei au halit-o pe toata,pana si eu care nu mai vreau sa vad carne mai nou zic:''de frumoasa nu-i urata ,de buna nu e rea''.. :D

Azi zi cu peripetii,tata care de cand e la pensie tot ce e la reducere sau si mai bine pe degeaba ii fac ochii ca girofarele =)) a capatat grozava informatie ca o prietena de a matusii mele vrea sa se debarasese de 2 servante mari masive si grele din lemn de nuc...pai pe degeaba?! putea pierde el asa chilipir?! =)) nu-i trebe' nu are ce face cu ele ,dar asta e un argument lipsit de importanta :D las ca face el la fostul topogan din ele dulap si pe balcon unde-si tine el sculele renunta la ce avea si face din astea..cucu', astea delea vechi boieroase marete rau nu-i vin si pace...cin' le-a carat pe scari si de la pretena' binevoitoare (care abea astepta sa-i ajunga mobila noua si nu avea cine i le hamali) sotul normal :D ,ca tata si unchieshul care l-a adus dupa el,le tremura planetarele 'de numa :D mare ajutor la dat indicatii a fost normal bub' ca fara el nici iarba nu creste =)) asa ca acum am aterizat sotul si maica-mea is pachet de nervi tata e extaziat,eu ma abtinez =))

Edit: ia si o chestie tare! :D

post-405-1352299063846_thumb.jpg

Buna seara!

Geany, am si eu un exemplar din asta care din orice e chilipir transforma in cine stie ce lucru "extraordinar" de nu-l mai misti veci din curte! In cazul meu o masina automata veche de la care a luat cuva de inox sa faca nu stiu ce sita pentru gradina (pentru ce i-o fi trebuit D-zeu stie). In carcasa unor monitoare de tip vechi (cu tub) bunicii mei cresc niste minunati dafini de aprox. 1.6 m...citez "da' ce mama, nu-s la fel de mari si tot din plastic asa ca alea din magazin?". Deci te inteleg perfect.

Azi a fost o zi frumoasa. Maine cred ca va fi si mai frumoasa pentru ca avem si niste prieteni care se sarbatoresc

Sper ca si voi ati avut o zi buna.

Ma pun la un film si apoi la somn =))

Bia, pai sa le numaram precum conu Fanica...Arcadia,Pisco,LauraL,Izuk,CarmenL, Boniceaua si Raluca,cu Vali,

Zoaza si zerda:)...m-am tel cu Pusha, cu Gianina, cu Gela care e o dragutza si o inimoasa cum stiti.sper ca n-am uitat pe nimeni....ceea ce la varsta mea e plauzibil =))

pup tulemond si sper sa nevedem ori la mine-n gradina :) ori la brasov, unde as vrea sa stau macar 1-2 zile, mai pe indelete :)

Si pe mine m-ai uitat!!!! :(( Si io care ti-am iesit din cale cea dintai..... :D

Bobita,ma bucur ca nu sunt singur' pe lume,atunci :) cu tata am crezut ca e gluma :(( dar se pare ca situatia devine din ce in ce mai serioasa... :D glumesc mai!!! ,bine ca se mentine ocupat ,doar ca se oboseste cam mult, azi cam tremura dupa efort si era cam galben la fata,i-am spus sa se mai potoleasca ,bineinteles ca l-am enervat teribil =)) ,maica-mea in schimb e aproape de pragul rabdarii :)

Zoaza si zerda:)...m-am tel cu Pusha, cu Gianina, cu Gela care e o dragutza si o inimoasa cum stiti.sper ca n-am uitat pe nimeni....ceea ce la varsta mea e plauzibil :((

pup tulemond si sper sa nevedem ori la mine-n gradina :) ori la brasov, unde as vrea sa stau macar 1-2 zile, mai pe indelete :D

Si pe mine m-ai uitat!!!! :) Si io care ti-am iesit din cale cea dintai..... :D

Da bre...spusei eu ca divina e doar varsta...vezi ca deja te-am asimilat la * Lio * Paris...pardon, pardon =))

Da bre...spusei eu ca divina e doar varsta...vezi ca deja te-am asimilat la * Lio * Paris...pardon, pardon =))

Abia astept sa ne revedem! Curand, sper! :((

Te astept, cat de curand poti :)

Neata la han! La noi soare si frumos si azi, sper sa o tina tot asa.

Carmen, servus si de la mine, ma bucur ca mai stai pe la han.

Alpha, multumim de urari, ma obisnuiesc si eu uncet-incet cu ea (cu masina, vreau sa zic).

Apropos de masina, sa vedeti ce-am patit ieri. Am plecat eu frumos catre casa, inca usor nesigura si in prima localitate...radar. L-am vazut destul de din timp. asa ca m-am apropiat destul de relaxata, cand, hop, imi face semn politistul sa trag pe dreapta. No, ma gandeam ca n-am avut viteza mare, apoi mi-am dat seama ca n-am actele masinii la mine ca ramasesera la Cristi si ma gandeam ce sa-i zic, cand se apropie tipul de geam si ma intreaba "mergeti la Zalau?" da, zic eu; "ma luati si pe mine, va rog?". Pfui, si io care eram gata sa fac pe mine...cica era seful politiei rutiere din localitatea cu pricina si facea, ca si mine naveta de la Zalau. Si-a cerut scuze ca m-a oprit asa, a fost dragut, dar tot stresata am condus pana acasa, am respectat viteza legala peste tot...Cristi m-a luat la misto ca nu l-am intrebat cum il cheama, telefon, ceva, sa am si eu o pila :occasion15: .

Oricum, cand am ajuns in oras, ma durea capul...

Esti o fraiera, eu il si pupam la plecare de bucurie ca n-a fost decat atat, cum sa te doara capul??? Vorba sotului, aveai si tu o pila! Of, of, copiii astia!!

Buna dimineata!

Un banc bun,il stiu de la zoaza' :occasion15:

O femeie este oprita din trafic de un politist:

Politistul: Buna ziua.

Femeia: Buna ziua, ce s-a intamplat?

P: Ati depasit limita de viteza. Permisul dvs., va rog.

F: Vi l-as da, numai ca nu am asa ceva.

P: Nu aveti?!

F: L-am pierdut definitiv pentru conducere repetata in stare de ebrietate.

P: Aha... Imi aratati va rog actele masinii?

F: Nu pot.

P: De ce?

F: Am furat aceasta masina.

P: Ce-ati facut?!

F: Am furat masina si am ucis proprietarul.

P: Poftim?!!!

F: Daca nu ma credeti, cadavrul este in portbagaj... vreti sa il vedeti?

In acest moment politistul se retrage incet spre masina sa si cere

ajutoare prin radio.

In 5 minute sosesc la fata locului alte 5 masini de politie.

Un ofiter superior se apropie de masina femeii cu pistolul pregatit.

Politistul 2: Doamna, va rog sa iesiti din masina!

Femeia iese din automobil.

F: S-a intamplat ceva, domnule?

P2: Unul dintre colegii mei mi-a spus ca ati furat aceasta masina si

ca ati ucis proprietarul.

F: Am ucis proprietarul?

P2: Da.Varog sa deschideti portbagajul.

Femeia deschide portbagajul, care este gol...

P2: Masina este a dvs., doamna?

F: Da. Poftiti actele ei.

Primul politist ramane perplex.

P2: Unul dintre colegii mei sustine ca nu aveti nici permis.

Femeia cauta in poseta, scoate un port-document si-l intinde politistului.

Aceste il deschide si studiaza permisul, care este in regula.

Tipul deja nu mai stie ce sa creada.

P2: Multumesc, doamna... Vedeti, colegul meu mi-a spus ca nu aveti

permis, ca ati furat masina si i-ati ucis proprietarul!

F: Sunt convinsa ca mincinosul v-a spus si ca mergeam cu viteza!

Morala: Nu va puneti cu femeile.

:floare: Asta poate i-o fi de ajutor cuiva candva! =))

post-405-13523611311996_thumb.jpg

post-405-13523611444048_thumb.jpg

post-405-1352361156013_thumb.jpg

post-405-13523611648826_thumb.jpg

Esti o fraiera, eu il si pupam la plecare de bucurie ca n-a fost decat atat, cum sa te doara capul??? Vorba sotului, aveai si tu o pila! Of, of, copiii astia!!

Da, aveti voi dreptate, dar eu ma pierd cu totul in situatii din astea. M-a mai oprit o data politia si era sa-mi ia si carnetul ca depasisem pe linie continua (noroc cu un prieten...) si atunci abia mai puteam sa vorbesc, nu stiu ce-s asa de bleaga.

Bobita,ma bucur ca nu sunt singur' pe lume,atunci =)) cu tata am crezut ca e gluma :floare: dar se pare ca situatia devine din ce in ce mai serioasa... =)) glumesc mai!!! ,bine ca se mentine ocupat ,doar ca se oboseste cam mult, azi cam tremura dupa efort si era cam galben la fata,i-am spus sa se mai potoleasca ,bineinteles ca l-am enervat teribil :occasion15: ,maica-mea in schimb e aproape de pragul rabdarii =))

Geany, sa stii ca dupa o viata in care au muncit inactivitatea aparenta de dupa pensionare ii ucide. Asa ca eu i-am zis bunica-mii sa-mi puna muraturi, bunicului sa-mi faca tot felul de minuni din lemn si scoarta pentru fotografii si alte treburi d-astea. Si acum sunt amandoi fericiti si se simt utili. Eu ma simt aiurea pt ca ii "exploatez" dar e mai grav sa ii fac sa se simta inutili.

Daa! Asa e! :occasion15: i l-asi mai pasa pe bub',dar bub' nu vrea fara mine,inca,e foarte alintat ,poate pe la primavara o sa-l mai ia sa iasa la plimbare si la uta cu bunica-su!

Daa! Asa e! :floare: i l-asi mai pasa pe bub',dar bub' nu vrea fara mine,inca,e foarte alintat ,poate pe la primavara o sa-l mai ia sa iasa la plimbare si la uta cu bunica-su!

:occasion15: Buna idee! Mai ai si tu timp de tine si ii faci pe toti fericiti.

Daa! Asa e! =)) i l-asi mai pasa pe bub',dar bub' nu vrea fara mine,inca,e foarte alintat ,poate pe la primavara o sa-l mai ia sa iasa la plimbare si la uta cu bunica-su!

:occasion15: Buna idee! Mai ai si tu timp de tine si ii faci pe toti fericiti.

He he! Ce fain ar fi! :floare: pasarea mihaiviteazu' =)) sper sa mai creasca putin bub' si sa nu mai stea asa dupa fusta mea,momentan plange inca dupa mine daca vreau sa-l las cu altcineva =))