November 5, 201213 yr comment_168858 Condoleante Miti!Lili, nu-ti mai face ganduri negre! O sa vezi ca o scoti tu la capat! Profita sa te odihnesti un pic! Mama are teoria sa nu stai, ca-ti vin ganduri negre, matusa-mea alta, ocupa-te de altceva si fa-te ca problema e data in spate o vreme, o sa vezi ca daca te linistesti iti vin idei constructive. Si da, mama nu avea dreptate in aceasta situatie, sau la persoane ca mine! Report
November 5, 201213 yr comment_168862 Ca sa va mai distrati, uite ce am gasit eu pe geam la o cofetarie: http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_1357.jpg Mi s-a parut amuzant mai ales la primele doua, pana acum nimeni nu stie cum arata Dumnezeu si nici cu arhanghelii nu e foarte limpede! Apropos de afisul asta din geamul cofetariei, ieri in drumurile mele am vazut si eu un astfel de afis dar in care nu pomenea de Dumnezeu, Arhanghelul era pe primul loc. Si mi-am adus aminte de afisul care l-ai vazut tu, deci inseamna ca se poarta. Report
November 5, 201213 yr comment_168866 Buna ziua doamnelor si bine v-am gasit! Miti, condoleante si Dumnezeu sa-l odihneasca Am citit pana acum ce s-a mai petrecut pe la han, Zoazo ma bucur nespus pentru mama ta si Stella sper ca tata-socru sa treaca cu bine peste operatie. Lili, sper din tot sufletul sa treci cu bine peste perioada asta Noi am ajuns acasa dupa 2 saptamani de Romania si eu sunt rupta de oboseala. M-a omorat drumul! Altfel a fost bine si frumos. Prima saptamana am prins o vreme superba. Am fost la nunta nepoatei mele, am fost nasi, am petrecut cat de mult timp am putut cu fratele meu ca tare-mi era dor de el, am vazut prietenii si rudele....toate bune. Fetele s-au distrat cel mai bine Clasa Antoniei are un ursulet de plus pe care l-au primit din Irlanda de Nord, in cadrul proiectului Disolving Boundaries. Ei le-au trimis alta jucarie de plus, si fiecare trebuie sa aiba grija de jucaria lor. Pe urs il cheama Archie si-l cunosc de-acum in Romania mai multa lume decat ma cunoaste pe mine. http://illiweb.com/fa/i/smiles/icon_lol.gif I l-a dat invatatoarea Antoniei sa-l plimbam prin Romania si sa-i facem poze http://illiweb.com/fa/i/smiles/icon_biggrin.png A fost Archie in Salina Praid, La Odorheiu Secuiesc, Targu Mures, l-am plimbat prin Petrosani, numa' la nunta nu l-am luat pt ca i-a fost frica sa nu-l piarda. Apogeul a fost cand l-au dus doua zile la o scoala in Petrosani. Una din prietenele mele e profesoara de engleza si a organizat doua zile de intalniri cu elevi romani. A primit Archie hainute, felicitari, brelocuri....ce mai, fetele au fost in al noualea cer Report
November 5, 201213 yr comment_168867 Alpha, binbe ai revenit, ma bucur ca ati avut o vacanta frumoasa si fetele s-au simtit bine. Imi place faza cu Archie, haios. Report
November 5, 201213 yr comment_168868 Multumesc 2ut! Ce fac fetele? Am inteles ca au fost bolnavioare Report
November 5, 201213 yr comment_168869 Miti, condoleanţe Stella, ţinem pumnii strânşi pentru mâine. Alpha, bine ai revenit. Au trecut iute 2 săptămâni Lili, hai că treci şi peste asta. În fiecare dimineaţă, când îmi beau cafeaua aici la han, mă gândesc la tine. Şi sunt sigură că multe alte fete fac la fel. Asta va avea "urmări", ai să vezi https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif La noi gata, s-a ascuns soarele. Deja e ciudat, la fel se întâmplă în fiecare zi. E soare, frumos dimineaţa, iar după prânz parcă vine cineva cu plapuma de nori şi ne "astupă". Report
November 5, 201213 yr comment_168872 Alpha, ma bucur ca v-ati simtit bine in vacantza!!!Si unde este mai bine ca "acasa" langa cei dragi, langa prieteni. Sa va traiasca finii!!!!Si mie mi-a placut faza cu Archie, parca mi-l si imaginez. Report
November 5, 201213 yr comment_168885 Miti, condoleante Lili, capul sus! [b]Alpha[/b], bun revenit! Salutari din mers, va pup! Report
November 5, 201213 yr comment_168887 Alpha, frumoase aventuri are micutul Archie in timp ce rezolva cu toate granitele! Bine ai venit inapoi!Cred ca fetele sunt tare mandre! Report
November 5, 201213 yr comment_168888 Buna ziua! Am acum cateva minute libere si va povestesc pe scurt cuma fost in concediu. Cum am mai spus , frumoasa tzara , Austria. dar...si nu vreau sa jignesc pe nimeni ,as spune ca oamenii-s ciudatzi. Oriunde am mancat am avut ceva de comentat , serios , mancarea nu a fost niciunde perfecta. Cu prietenu' a fost Ok , serios...eram impreuna la masa sau nu....´....a fost mult mai bine decat ma asteptam. Elena a fost in lumea ei , tzopaiala cat cuprinde , toata ziua s-ar fi dat cu telecabina , zicea ca-i autobus. Nu mi-a placut ca in camera a scartzait parchetul , scrasnea ca naiba....urasc chestia asta! Intr-o zi cica mergem cu Bummelzug ( trenuletz d-ala tras de tractor ) in munte...ok , urcam in el , ajungem sus cu gandul ca e un fel de restaurant acolo , ne asezam la taclale si copii se joaca...ei na , sus nu era nimic! In plan nu era bine explicat. Asa ca am ajuns sa facem o drumetzie , intr-un canion superb o ora de coborat si apoi una de uract. SPLENDIN. In jos a mers Elena singura , in sus a carat-o tat'su in spinare mai mult. Vremea a fost buna , martzi insa a fost mai inchisa. Ei , o zi , treaca de la mine ,nu e un capat de tzara. Report
November 5, 201213 yr comment_168889 Vezi Anamaria ca ti-ai facut sange rau de pomana!Pana la urma nu a fost rau! Report
November 5, 201213 yr comment_168914 Va multumesc mult de tot (nu nominalizeze ca nu cumva sa uit pe careva)! Acum incercam sa ne linistim.Stella multa sanatate socrului si tinem pumnii!Alpha bine ai revenit! Va doresc o seara placuta! Report
November 5, 201213 yr comment_168915 Hello la doamne si domni ce dau prin han.merci mult de urari.BTW, joi pe la 17h as avea un moment daca cineva vrea sa ne vedem. eu stau in zona dorobanti...daca se poate in cartier mi-ar fi mai usor.pupaciuni si zi faina. Report
November 5, 201213 yr comment_168920 Stellina , la Frankfurt cand vii? Da , Zerda , ai dreptate , mi-a parut si mie cam rau...ca-l facusem pe al meu cu ou si otzet , saracul.. Report
November 5, 201213 yr comment_168927 Ohhhh, Anamaria, nu-i deloc in plan.in schimb merg in febr la lisabona Report
November 5, 201213 yr comment_168964 Si eu de multe ori dupa program cand eram in tara ma mai intalneam cu prietene(apropo de asta,Valeeee, mi-e dor de voi si intalnirile noastre ), aici fiecare cu jobul si programul lui. Buna seara! ioana si mie mi-e dor de intalnelile noastre, sper sa te vad iarasi live la anu'! Si azi m-am intalnit cu Stella, nu mai stiu a cata oara, dar m-as vedea cu ea zilnic la cat de tonica este, am ras, am mancat, beut, simtit bine(eu, sper ca si ea).Ma duc ca am niste chifle in cuptor, sa nu fac vreo boacana! Report
November 5, 201213 yr comment_168966 Vale(ntino) stii ca mi-esti draga, si in plus ai un nume drag mie .Placerea a fost impartasita fata mea .te pup Report
November 5, 201213 yr comment_168968 Miti, condoleante si de la mine. Stellina, tinem pumnii! Va fi bine, ai sa vezi! Alpha, bine-ai revenit acasa!Faza cu Archie e asa frumoasa!Tare mi-as dori sa se faca si pe la noi asa ceva! Poze cu el nu ne pui? Mutti, si tie bun venit la baza! Ce mai face Shefa? Stii, eu, INTOTDEAUNA, cand plec in vacanta, ma gandesc doar ca ma voi distra le greu si nu bag in seama nici o imperfectiune.Ba ciar ne distram la greu pe teme de-astea. Vali, incantata de cunostinta! De rest, va si va pe toate, la gramada! Report
November 5, 201213 yr comment_168992 Buna seara si de la mine! M-am uitat putin la Top Chef si nu am mai gatit nimic azi desi era cazul. Unii concurenti parca lucrau la birt Eu daca i-as avea ca angajati mi-as pune intrebari serioase...Cum sa nu stii ca bucatar ce-i cardamom sau sa nu poti sa spui ce-i tabouleh? Gata-m-am racorit.Maine planuiesc sa fac niste creier de vita. Ii place mult sotului. Ultima data am facut fritatta (vinete umplute cu un amestec de creier, vanata, ardei, patrunjel si ou la cuptor). Interesant si bun. Acum inca nu m-am hotarat cum sa-l fac. Mai am si niste peste care in mod clar ajunge pe gratar. Si cam atat.Am fericit toata familia si colegii cu flodni. Se cere bis. Deci inca o data Andrada rules Pup si noapte buna! Report
November 5, 201213 yr comment_168994 Miti, condoleante si putere! Lili si eu cred ca trebuie sa-ti consumi lacrmile si incet incet o sa te pui pe picioare si sa construiesti un nou viitor! Sa fie scurta perioada de suferinta si pe neasteptata sa vina cea de speranta! Sunt sigura ca iti va fi mai bine fara pagina pe care tocmai ai inchis-o! Ai speranta in DD ca stie ce e mai bine pentru fiecare dintre noi si ne duce intr-acolo! Stella, tinem pumnii! Totul va fi bine! Mutti, sa va fie de bine vacanta si bine ati venit! Alpha, bun venit si asteptam sa ne delectezi si cu poze, intregind astfel povestea lui Archie. eu am inceput o saptamana de cosmar: pe langa musafirul lunar care-i apa de ploaie, de la pranz ma ustura in gat, mi s-au infundat urechile, ma doare capul, sunt ametita de nu stiu ce-i cu mine. Ca sa fie treaba - m-a pus necuratul sa trec prin Lidl sa iau niste smantana lichida pt sos quattro formaggi. Cand ajung la casa surprisa: nu mai aveam portofelul! La intrare l-am avut, am bagat fisa la carut. Cred ca nu am bani cash in portofel mai mult de 1 data pe luna (cand platesc gradinita) si atatia cati aveam azi, nu mai mult de 1 data pe an. A fost tocmai ziua aia! ... am avut muuulti! Vestea buna ca mi l-a gasit un nene, golit de bani ... dar cu carduri si CI + permis. Tampenia e ca am identificat hotii, dar nu i-am prins asupra faptei si nu e nimic de facut ... ok ... that's life! fii mai atenta Dano, ca prea esti capu'n nori! Nu vreau sa ma mai necajesc ... basta! Probabil ca aveam datorii in cer si cu draga inima trebuie sa trimit sa fie achitate si sa ma scap de ele.Poate daca azi nu pateam asta, putea sa fie ceva mai urat sa mi se inample in ziua asta ... Nu pot sa vorbesc, sa inghit, abia mai respir! Deci ma doare gatul de zici ca am sticla pisata ..., urechile, capul, stare de voma si de nesomn , .... mi-e frica de mor sa nu ia si ingerasul care doarme langa mine si care e bucuria mea orice s-ar intampla! Am facu tbaie dimineata si nu ma usuc cu foenul. Probabil de acolo mi se trage ... ca dimineata nu aveam nimic, pe la pranz a inceput sa mi se aca rau ... Va imbratisez si va pup cu drag pe toate/toti si va doresc o saptamana cat mai buna si sa lasam toate grijile la spate! Report
November 5, 201213 yr comment_168996 Dani, bine ca ai gasit portofelul si ce-i mai important cu toate actele in el. Aveai ce umbla si sta pe la cozi daca nu le mai gaseai.Sanatate multa! Report
November 6, 201213 yr comment_169000 Neata fetele!!Daniella ai grija cu sanatatea ta!!In rest nimic nou pe front,azi ma duc la doftor pt a mi da retete(aprovizionarea lunara) si cam atitpupici la han cobor sa dau de mincare la droaia de mitze(smintina in care am pus de aseara la inmuiat crantzanele) Report
November 6, 201213 yr comment_169003 Any, Verb merci! am pus cu pipeta tinctura de propolis in gat aseara de 2 ori, la interval de vreo 2 ore, dupa prima priza nici o schimbare, dupa a doua priza mi-a luat cu mana usturimea. Dupa juma de ora de la administrare a ramas doar amintire si am putut dormi o bucata. Mai am inca urechi infundate si cap usor tulburel ... ma urc si eu pe matura, ca ieri nu am reusit s fac mare lucru. In rest toata noaptea am stat sa invelesc fata (isi trage bluza de pijama in sus sa ramaan cu burta si salele goale, apoi se dezveleste. Fac operatiunea inversa, dureaza 5 minute pana face repetir ... si tot asa toata noaptea. Copil calduros ca asta nu am vazut. Io daca as dormi cu salele si burta goala as raci 1-2. Eu dorm invelita (cu cearsaf) si vara, ea si tati dezveliti vesnic! Va pup si zi buna tuturor! Azi sper sa fie si a mea, ca ieri ... Verb, imi place si starea ta (esti tonica) in ultima vreme, dar si ma bucur ca esti cat de cat stabila cu sanatatea. Pe cand o sa mai ai consulturi si noutati? Izuk, doream sa te intreb: ai gasit o diferenta notabila intre somonul nostru si cel din Finlanda? Am auzit ca sunt tare diferite si ce e la noi e cah ...asa e ? Aceeasi intrebare si despre cod, merlucius, macrou? Report
November 6, 201213 yr comment_169005 Multumesc 2ut! Ce fac fetele? Am inteles ca au fost bolnavioare Cea mare e bine, dar mica tot e infundata, ii curge nasul si tusesete...sper sa-i treaca pana se gata vacanta.Pupici la tot hanul, la noi azi e cam uratel, ploua, dar poate se mai deschide mai tarziu (sper, ca mi s-a terminat lichidul de spalat parbrizul si e cam nasol pe vreme de-asta fara).Dani, multa sanatate. Urata faza cu portmoneul, dar bine macar ca ti-ai recuperat actele. Report
November 6, 201213 yr comment_169007 Neatza!Ai grija cu banii Daniella ca prietenii din uniunea europeana ne-au trimis ciorditorii inapoi!Si eu mai faceam din astea cu dus dimineata si desi ma usuc cu foenul tot nu e bine! mi-a explicat o coafeza batrana ca teoretic trebuie sa stai minim o ora dupa ce te speli pe cap, fiindca porii scalpului sunt inca deschisi!De aia a zis ea sa nu te culci cu parul ud seara, fiindca adormind scade temperatura corpului si ramai mult mai mult cu parul ud=>dureri de cap, raceala.Din experienta mea, are perfecta dreptate! Report