November 1, 201213 yr comment_168361 David are 1 an si trei luni si ma topesc dupa el.Iar ginerica se numeste Radu si e bun sa-l pui la rana ,bun baiat, sa-i dea sanatate Dumnezeu lui mama lui c-a crescut asa un baiat,te pup Angelico!Asa ca....,am lipsit motivat Nico, să-ţi trăiască toţi fericiţi şi sănătoşi. Tare-i scump David, ioi, te topeşti privind la el https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/105.gif Neaţa la han. La noi iar e întuneric, dar nu mai e aşa de frig. Dimineaţa era soare, frumos, un cer cu 100 de culori, dar acum e iar întunecat, cu 100 de nuanţe de gri. Şi zboară frunzele prin aer, iuuuuuuiiii!Da' uite că vedem un scump de David, mai pune unul-altul masa pe aici şi viaţa e frumoasă. Vă doresc o zi frumoasă Report
November 1, 201213 yr comment_168362 Neata la han!Geany, chiar ca festin, nici nu stiu ce sa iau mai intai!Nico, sa-ti traiasca nepotelul, e un dulce (mi se pare ca seamana cu taticul lui), ce familie frumoasa ai, sa fiti sanatosi cu totii.Foxy, te pup si eu, mi-a fost dor de tine; ce fain ca stai o vreme pe la paris, mi s-a parut un oras tare frumos, un oras in care tare as vrea sa ma intorc candva.Sorina, pup mamica ce functioneaza numai in viteza a patra si fetitele!Boni, am visat cu tine azi-noapte, am uitat ce pe cand m-am trezit, dar stiu ca eram tare incantata ca eram cu tine undeva (nu stiu unde, dar era un sentiment fain, de bucurie).In ceea ce priveste educatia copiilor, si eu sunt clar impotriva pedepselor corporale si a urletelor, nici ai mei nu m-au lovit niciodata, dar era destul sa zica mama ca s-a suparat pe mine si eram gata, nu mai stiam ce sa fac ca sa ma ierte. Cu fetele mele, incerc sa fiu cat mai ferma, nu le-am permis niciodata sa faca istericale, sa vorbeasca urat cu noi sau una cu cealalta, incerc sa ma tin intotdeauna de cuvant cand le spun ceva, dar asa cum zice si Boni, cateodata mi-e greu si ma doare sufletul cand le pedepsesc si le vad plangand. Sunt fete cuminti si foarte sensibile, dar sunt si neatente cateodata la ce se intampla in jur, ca niste copii crescuti fara griji si cu multi adulti in jurulor lor care le iubesc si le ocrotesc (cateodata prea mult). Report
November 1, 201213 yr comment_168363 hello, hello!hei, ce-mi place pe-aici: numa' artiste ascultatoare! cum dai o strigare, doua, cum se prezinta la apel! nici nu-i nevoie de pedepse. Sorina, va pup, tu esti intr-un iures, cred ca esti motorizata.Foxule, te facusi parizianca, ai? Spor la munci si respira-respira aer de Sena. Vezi sa nu uiti sa treci pe la raport!Nico, superbunica, sa va traiasca micutul, iar fetei ii doresc casnicie reusita, sa fiti sanatosi cu totii! Giani, ati rezolvat cu centrala? cum au iesit bastonasele? he, he, abia-i inceputul. Giorgi, ne vezi bine sau prin ceata? cred ca-i traumatizant fara ochetzi, stiu de pe vremea cand purta omu', intra in vrie cand nu-i avea. O zi buna tuturor! Va speriarati aseara? Io n-am simtit nimic. Erau cateva fetisoare aseara la sala costumate si machiate mai horror, da'n rest - nimic! Report
November 1, 201213 yr comment_168365 Boni, am visat cu tine azi-noapte, am uitat ce pe cand m-am trezit, dar stiu ca eram tare incantata ca eram cu tine undeva (nu stiu unde, dar era un sentiment fain, de bucurie).https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gifBia, noi două ne-om întâlni cândva, că prea ne trage aţa. Nu ştiu dacă la stella în grădină https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif, da' nu-i aşa de important unde o fi. Report
November 1, 201213 yr comment_168368 Giani, ati rezolvat cu centrala? cum au iesit bastonasele? he, he, abia-i inceputul. Ntzz! Aseara m-am nervat' si am strans tot am pus masca la loc cu toate protestele vehemente ale sotului,ca tot astepta sa mai vina instalatorul ocupat,si bine am facut ca ala a zis intr-un tarziu, ca nu poate sa mai vine decat sambata ,asa ca aseara le-am gatit cartofi prajiti ,si am tras la tigaia cu riduri niste pastrama de porc si carnaciori,salata,ca daca era dupa sot stateam pana pe la 9 cu bucataria pe chituci ,pana puneam tot la loc,mai si avea tupeu sa behaie ca lui ii e fuoame' paii trebuia sa-l las flamand sa se invete minte,mna! Asa ca sambata o ia de la capat,sa fie sanatos eu i-am zis ca-l iau pe bub' si plec la mama sa gasesc totul bec,cand vin,si ma mai gandesc daca vin, ca bub' are o saptamana vacanta Noo glumesc mai!!,da' m-o umplut de nervi! Cu bastonasele nu merge treaba ,greu-greu ,ca e pe caiet deala tip II cu liniute inclinate si linie punctata,asa de greu se vad si-s asa de fine ca bub' nu prea putea sa se incadreze in patratica,si le-a cerut pix cu gel si ala aluneca de numa (nu ca la creion sau stilou),asa ca primele randuri au fost dezastru,si tremurate si depasit spatiul am mai facut cu manuta lui l-am mai lasat si singur dar ultimile randuri le-a facut acceptabil sa spunem ca s-a prins cum sta treaba! Azi sunt singura cu copii si ma gandesc sa le fac desta ca la fornetti.. O sa fac blatul subtire intins cu faina ,coc pe hartie de copt ca Alexandru ,fac un sos picant ca am un suc bulionos tare bun de la matusa facut de ea din rosii de gradina ,deasupra sa pun un carnat crud-uscat picant tocat marunt si NU multa branza ca la pizza,le tai asa triunghiuri stiu ca le-am mai facut si le-a placut ,vreau sa-mi iasa cam ca alea din poza! Report
November 1, 201213 yr comment_168369 Geany, vin si eu, ce pofta-mi faci cu pozele alea (is moarta dupa pizaa si tot ce se aseamana).Boni, si eu zic ca musai ne-om intalni la un moment dat (voi cred ca nu prea veniti "in sus", dar poate trecem noi candva prin zona ta). Cred ca si fetele s-ar intelege tare bine. Report
November 1, 201213 yr comment_168370 Boni, am visat cu tine azi-noapte, am uitat ce pe cand m-am trezit, dar stiu ca eram tare incantata ca eram cu tine undeva (nu stiu unde, dar era un sentiment fain, de bucurie).https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gifBia, noi două ne-am întâlni cândva, că prea ne trage aţa. Nu ştiu dacă la stella în grădină https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif, da' nu-i aşa de important unde o fi. Mai doamnelor, eu v-am zis ca gradina mea e open, si va asteapta.deocamdata eu sper sa ajung sa ma vad cu pisco,, daca sunt in zona cat de cat Report
November 1, 201213 yr comment_168373 ...si le-a cerut pix cu gel si ala aluneca de numa (nu ca la creion sau stilou)...măi, s-a prostit lumea!!! cum să înveţi copilul să scrie cu pix cu gel!?!?!?! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif of Boni, si eu zic ca musai ne-om intalni la un moment dat (voi cred ca nu prea veniti "in sus", dar poate trecem noi candva prin zona ta). Cred ca si fetele s-ar intelege tare bine.deci DA https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Report
November 1, 201213 yr comment_168380 Buna Ziua!Doamna Stella cu intarziere va spun multa sanatate socrului dvs!Foxy bine ai revenit! Sedere placuta in Paris.Sorina iti doresc multa putere in continuare!Doamna Nicoleta sa va traiasca nepotelul si sa fie sanatos. Aveti o familie frumoasa.Geany spor lui Bub la facut bastonase. Pe noi la gradi ne-a bombardat cu o gramada de reviste, cred ca nu e saptamana in care nu vine acasa cu vreo revista. Important e ca ii place si coloreaza si mai lucram seara amandoua cand ajung eu acasa. De anul asta le-a bagat si limba engleza si ma bucur ca vad ca ii place si a invatat cateva cuvinte. Va doresc o zi buna in continuare! Report
November 1, 201213 yr comment_168385 Ca sa va mai distrati, uite ce am gasit eu pe geam la o cofetarie: http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_1357.jpg Mi s-a parut amuzant mai ales la primele doua, pana acum nimeni nu stie cum arata Dumnezeu si nici cu arhanghelii nu e foarte limpede! Report
November 1, 201213 yr comment_168386 Nico ce nepotel scump ai tu acolo. L-ai tinut atata vreme ascuns! Este nascut in iulie? o zi buna hanului! Ce-mi place ca avem si concurs! Report
November 1, 201213 yr comment_168389 Ce-mi place ca avem si concurs! Pai hai ca te asteptam cu reteta! Report
November 1, 201213 yr comment_168391 Ca sa va mai distrati, uite ce am gasit eu pe geam la o cofetarie: http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_1357.jpg Mi s-a parut amuzant mai ales la primele doua, pana acum nimeni nu stie cum arata Dumnezeu si nici cu arhanghelii nu e foarte limpede! Si cu restul divinitatilor ce'au?Vroiam sa dau comanda pentru Bachus! Nu-i nimic, caut alta cofetarie. Report
November 1, 201213 yr comment_168392 Zerda, acu cativa ani, cred ca vreo 6, am fost la o pomana la Galati, la restaurant. si coliva era facuta la comanda la o cofetarie locala. la Buzau inca nu incepuse moda. si cand a adus-o ornata cu floricele de zahar si cu o cruce din bomboane de-alea tari, gen perlutze roz...ooo, mi s-a parut asa kitchoasa! acuma vad ca toata lumea are la fel, parca nu mi se mai pare aiurea.se aliniaza si cofetariile cerintelor de pe piata, deh!la noi, pe-un post de radio local, face reclama unui restaurant care organizeaza pomeni si tot clameaza astia pretul:40lei, meniu standard de pomana, fara dulciuri, coliva si bauturi. super tare sa se faca reclama si la asta! asa, Giani, fa-te rea! Miti, si noua ne bagau pe gat tot felul de fotografi, publicatii, cursuri etc. daca nu va convine ceva, tre sa luati atitudine. Report
November 1, 201213 yr comment_168395 asa, Giani, fa-te rea! Ashea! ...Mnnee!! Nu-mi iese bre' ,nu-i stilul meu! Da Boni asa le-au cerut pix cu gel,am luat unul si chiar aluneca rau ,am mai cumparat altul ,parca ala e mai bun scrie si mai subtire,or fi si astea diferite?! Multumesc Miti! Si apropo de reviste,stau si ma intreb,oare educatoarea/invatatoarea sau conducerea scolii,o fi chiar asa dezinteresata,sau editura le da o cota parte ,un comision?! .. Ma intreb si eu,mna'!! La bub' nu mai indrazneste ca doar caietele speciale au costat 85 de lei,teatru mai in fiecare sapt. 6 lei ,le-ajunge eu nu-i mai dau nimic momentan dar nici nu li s-a mai cerut nimik, Ashea,opera mea se afla momentan in cuptor! Sa vedem ce mi-o iesi Edit: cu impresiile ,am luat iar premiul I cu coronita de la coptii O barcuta ,umpluta cu sos picant ,carnat crud uscat picant kaiser,cascaval mozarella ,ceapa gogosar ,rondele de cartofi subtiri coapte,oua.. Sii,nu pizza ,gen pizza picant.. Am obtinut exact ce am vrut,sunt f. multumita ... Report
November 1, 201213 yr comment_168400 Zerda,la noi, pe-un post de radio local, face reclama unui restaurant care organizeaza pomeni si tot clameaza astia pretul:40lei, meniu standard de pomana, fara dulciuri, coliva si bauturi. super tare sa se faca reclama si la asta! HAHAHA pai mama dupa toata lumea n-a facut nicio pomana altfel decat la restaurant! De vreo doua ori a facut coliva o matusa, dar altfel se fac colive si la patiserie si unde vrei tu! Deja e in peisajul cotidian, dar asta cu Dumnezeu si Arhanghel n-am mai vazut! Report
November 1, 201213 yr comment_168408 Nico, sa iti traiasca nepotelul, sa a aduca numai bucurii.Felicitari si tinerilor parinti. Zozo, inventivi romanii astia Eu azi lenevesc, e liber si n-am chef de nimic,da maine ca pot face galagie ma apuc sa ma dific prin bucatarie, sa dau gauri(bine, sotu da nu eu), zugravit. Deja am inceput sa numar zilele pana sosesc ai mei. Report
November 1, 201213 yr comment_168414 Zerda,la noi, pe-un post de radio local, face reclama unui restaurant care organizeaza pomeni si tot clameaza astia pretul:40lei, meniu standard de pomana, fara dulciuri, coliva si bauturi. super tare sa se faca reclama si la asta! HAHAHA pai mama dupa toata lumea n-a facut nicio pomana altfel decat la restaurant! De vreo doua ori a facut coliva o matusa, dar altfel se fac colive si la patiserie si unde vrei tu! Deja e in peisajul cotidian, dar asta cu Dumnezeu si Arhanghel n-am mai vazut! a, pai acuma majoritatea lumii face la restaurant. asta la oras. da' la mine-n parohie, la Focsani, e-un popa f harnic si devotat enoriasilor. si f modest! a facut el cum a putut, a atras sponsori si a construit in curtea mare a bisericii o cladire noua cu o camera mortuara decenta, salon incapator gen sala de mese (dar eleganta), bucatarie utilata cu toate cele - i-au dat aviz favorabil aia de la Sanepid, grupuri sanitare -tot dichisul! si, pe baza de voluntariat, e-o echipa de femei dintre enoriase, care gatesc intreaga pomana, ptr cate persoane doresti. Iti spun ce sa aduci -alimente, adica- si pregatesc ele tot. daca vrei sa le platesti, bine, daca nu - o fac benevol si nu se pune problema sa fure sau sa doseasca produse/mancare. de cand s-a dumirit lumea cum devine treaba, numai la ele apeleaza. si la toate pomenile se fac portii special ptr nevoiasii si batranii neputinciosi din parohie. mie mi se pare o treaba f buna. se plateste separat, cu chitanta, o taxa care sa acopere gazul, electricitatea, consumabile gen detergenti, de-astea. Report
November 1, 201213 yr comment_168415 Zerda,la noi, pe-un post de radio local, face reclama unui restaurant care organizeaza pomeni si tot clameaza astia pretul:40lei, meniu standard de pomana, fara dulciuri, coliva si bauturi. super tare sa se faca reclama si la asta! HAHAHA pai mama dupa toata lumea n-a facut nicio pomana altfel decat la restaurant! De vreo doua ori a facut coliva o matusa, dar altfel se fac colive si la patiserie si unde vrei tu! Deja e in peisajul cotidian, dar asta cu Dumnezeu si Arhanghel n-am mai vazut! a, pai acuma majoritatea lumii face la restaurant. asta la oras. da' la mine-n parohie, la Focsani, e-un popa f harnic si devotat enoriasilor. si f modest! a facut el cum a putut, a atras sponsori si a construit in curtea mare a bisericii o cladire noua cu o camera mortuara decenta, salon incapator gen sala de mese (dar eleganta), bucatarie utilata cu toate cele - i-au dat aviz favorabil aia de la Sanepid, grupuri sanitare -tot dichisul! si, pe baza de voluntariat, e-o echipa de femei dintre enoriase, care gatesc intreaga pomana, ptr cate persoane doresti. Iti spun ce sa aduci -alimente, adica- si pregatesc ele tot. daca vrei sa le platesti, bine, daca nu - o fac benevol si nu se pune problema sa fure sau sa doseasca produse/mancare. de cand s-a dumirit lumea cum devine treaba, numai la ele apeleaza. si la toate pomenile se fac portii special ptr nevoiasii si batranii neputinciosi din parohie. mie mi se pare o treaba f buna. se plateste separat, cu chitanta, o taxa care sa acopere gazul, electricitatea, consumabile gen detergenti, de-astea. Mi se pare o chestie extraordinara asta, foarte frumos si din partea preotului si din partea voluntarilor. Report
November 1, 201213 yr comment_168417 da, e-un popa cu dedicatie! sa-l fi vazut cum sapa cot la cot cu muncitorii! si pe schela s-a urcat. Report
November 1, 201213 yr comment_168424 Asa e moatzo e bine si frumos, dar imagineaza-ti in balamucul asta din Bucuresti asa ceva! Bisericile vechi sunt intre cladiri nu e loc de vreo sala cum spui tu, alea noi, sunt abia terminate ele, terenul e scump, deci fiecare se descurca!De exemplu sambata se fac si la cantinele de studenti, dar pana la 4 ca incep pregatirile de nunta.Noi am gasit in zona un restaurant culmea cu specific strain, acum toata familia numai acolo face, ca s-au invatat si aia cu noi, le lasam tot ce ramane, vin, mancare, prajituri si nu ne fura adica cu tot cu prajituri si serviciu pentru 12 persoane 4 milioane nu mi se pare mult! Numai vinul il ducem noi sau alte bauturi spirtoase, sucurile si apa intra in pretul lor!E drept ca farfuriile de impartit si coliva le comanda o matusa sa ma scuze sufletele sensibile la Firma de pompe funebre de langa ea, astea nu stiu cat costa, pot sa intreb, dar nota de plata am vazut-o eu, acum in septembrie si atata era! Report
November 1, 201213 yr comment_168428 Geany si ei au teatrul o data cam la 2 saptamani si dam cate 7 lei. Noua la inceputul anului ne-au cerut bani sa schimbam wc-urile,si pentru varuit si pusul parchetului.Arata foarte bine pizza si barcuta!Moata frumos din partea preotului si a doamnelor! Si noi avem in cartier niste doamne care fac curat si mancare la batrani,le mai duc alimente, haine.La noi a inceput iar sa ploua, dar nu e frig! Report
November 1, 201213 yr comment_168429 Hello!!! Eu sunt tot in ceatza, din pacate, ochelarii nu s-au putut repara, asa ca am fost nevoita sa comand altii. Cel mai nasol ca mi-a facut un consult si mi s-a marit dioptria, cu toate ca port ochelarii non-stop. Si asta m-a necajit cel mai tare. Diseara mi-au promis ca sunt ochelarii gata. Si imi tebuie si o pereche pentru aproape, pentru citit si scris cu o alta dioptrie, mai mare decat cea pentru distanta. OF, vai de steaua mea! Nico, ti-am admirat nepotzelul, sa va traiasca si sa va bucurati de el! Foxxy, ma bucur ca ai mai dat pe aici! Si m-am bucurat sa o vad si pe Sorina! Pupici la trei fete cucuiete! Mi-a placut afisul de la cofetarie, tare, domne' tare! Nu este mai bine in religia mamei mele, nu se fac atatea pomeni si parastase, prescuri si alti colaci. Chiar astazi de 1 noiembrie la mama este Ziua mortilor, de fapt la catolici. Maine sper sa va vad clar! Report
November 1, 201213 yr comment_168430 Geany si ei au teatrul o data cam la 2 saptamani si dam cate 7 lei. Noua la inceputul anului ne-au cerut bani sa schimbam wc-urile,si pentru varuit si pusul parchetului.Arata foarte bine pizza si barcuta!Moata frumos din partea preotului si a doamnelor! Si noi avem in cartier niste doamne care fac curat si mancare la batrani,le mai duc alimente, haine.La noi a inceput iar sa ploua, dar nu e frig!Eu am vazut la Cerra (cred ca e de origine turceasca,dar sper sa nu spun tampenii pt. ca,nu ma pricipesc,bine aia e cu carne de miel am vazut,nu ma pricep ,chiar,dar mi-a placut forma si ideea) O poza de pe net..Pt inspiratie! Report
November 1, 201213 yr comment_168440 Nico ai o dulceata de nepotel, sa-ti traisca Giorgiana nu mai fi necajita, bine ca-i face repede sa ne vezi clar Report