Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Buna doamnelor. Tare rar ajung pe la han :lol: Mi-e tare dor de sporovaiala cu voi .

Eu cu multe pe cap , de gatit rar gatesc si atunci cam ioc poze ca e seara si nu iasa pozele pe placul meu :biggrin:

Mai tot timpul sunt obosita si din pacate nici nu ma prea incanta locul de munca , asta numai din cauza unui colectiv de kko (sa zic frumos).Cred ca "plec" in cautare de alt job , aici nu o sa rezist mult ...fitze , figuri , barfa , linguseala la sefi multa ...exact ce urasc eu cel mai mult. Sunt dezamagita :(

Mai am pe cap acum si alta "minune" ...sunt in cautare de casa noua , am vandut apartamentul si acum cautam altul mai mare.Nici nu vreau sa ma gandesc la mutat , mi se face parul maciuca. Mai ales ca toata luna noiembrie voi fi prinsa la lucru pana dupa amiaza la 6 , apoi ma asteapta inventar la sfarsit de luna. Nu stiu cand naiba mai apuc sa strang si boarfe de prin casa.

Geany , o pizza turceasca as manca si eu , mai ai ?

Foxyy , ma bucur sa te revad.

Izuk eu stiam ca nu e o idee buna ca cauti casa in lunile astea cu sarbatori, acum daca e cineva care se pricepe la proprietati imobiliare mai bine poate te sfatuieste, eu n-as fi facut acum miscarea din cate date am eu!
Locuinte sunt berechet , noi stam putin pe tusa in asteptarea banilor pe apartamentul nostru vandut ( cumparatorii sunt cu credit ). Am pus deja ochii pe un apartament , tare imi place , sper sa nu se vanda pana ne codim noi :biggrin: Dar daca se vinde , asta e ,soarta ... sunt atatea altele ...

Draga Izuk,nu mai e (am impartit-o in 3, bub a mancat o bucata cu outul moale restul cele 2 baiatul cel mare ca a venit flamand de la scoala ,mai e o bucata din aia picanta dar asta din cauza ca am facut 2 dintralea,bub' deja tot rontaie din ea,si cel mare sigur va intreba cand vine daca mai este :lol: )dar nu e problema ca daca e pt.tine, mai fac una in momentul unu :biggrin: Spor cu apartamentul sa ne tii la curent! Ce mai face Iza?!

O seara faina tuturor!

Sanatate multa Alex, socrel de Stella, mama de Zoazo si tuturor celor ce au nevoie!

Sa fim sanatosi si in siguranta cu totii si sa avem putere sa le ducem pe toate ... ! Fortza tuturor!

Pt ca nu am reusit sa intru de mult, va las ceva pt dimineata sa va inveseleasca ...

nah ca mi-a aparut mesajul pierdut luni, dar sterg din el ca nu mai e de actualitate...

Merci Daniella. pupa domnisoara ta;mi-a parut bine sa te vad ; sper sa fie mai putin precipitat data aviitoare :floare:

Stellina, ce face socrul?

Anutza, a iesit de la urgente ( de asta azi m-am deplasat la Pisco) , e mult mai bine, dar trebuie sa fie operat saptamana viitoare.

Buna dimineata. "am cazut" din pat si profit de cheia usb, pana nu se scoala sotul si i-a lapup in primire.

o vineri placuta, mai ales ca incepe wendul.

Gianino, faina prajitura.eu balotez de cateva zile la greu baigli cu nuca :floare:

hello, hello!

o dimineata cetoasa dar calda la mine. si in sfarsit, pot sa zic c-a plouat si la Buzau. Cand am plecat aseara de la sala nu mai faceau fata stergatoarele de la masina. asa ce mi-a placut!

Giorgi, parc-ai cobit cu ochelarii: i s-a rupt rama lu' omu', erau si lentilele cam zgariate, asa ca si-a facut ieri altii. o cheltuiala cam mare, nu era in program, da' musai :floare:

Dorina, bine-ai venit in clubul de distractii numit Romanica!

Mutti, gata vacanta cu pretinu'? :) ia zi cum a fost. Ce face Enena?

Salutam Bea cea cu par nou. sa n-o mai tundeti!

Salutari si-un we glorios de la mine!

Buna dimi'! La noi ceata si umezeala mare dar atipic de cald :) si parca nu e aer asa,intunericeala maxima de nu va mai spun ,zi tocmai buna de durut salele si sa scartaie genunchii :D (eu, sotul si maica-mea resimtim mereu vremea asta in oase si nici unul nu pierdem ocazia sa ne plangem :D )Imi astept sotosenia sa mergem la cumparaturi,de azi apoi bub' intra in vacanta o saptamana.

Miti chiar ieri ziceam ca la noi nu mai cer astia nimik si ca nu le mai dau un leu :D pushchea' pe limba mea a fost,5 lei ca se spala covorul(o parnaie de mocheta ,patrata ,roasa si desirata vai mama ei ,pai cate 5 lei la cati sunt in clasa ca or fi vreo douazeci si ceva de copii se aduna mai bine de 1 milion,mai bine lua una noua la metru nu?!da nu am zis pas ,le-oi da banii cand ma duc sa-l iau si gata)

Chiar Simo' cum a fost vacanta cu prietenu'?! si amenda aia a mai venit sau scapasi?! Pup Elenuta! :D

O zi faina tuturor!

Ai ai,shalele mele :) asta-i din ciclul mosule ce baba iesti' :floare:

Buna Dimineata!

La noi e asa placut afara! Va doresc un inceput de weekend cat mai frumos!

Daniella ce dulce e Bea!Vad ca si ei ii place in masinute!Diana numai in masinute, in trambulina si la topoganul gonflabil a stat cand am fost la mare.Deabia reuseamn sa o mai luam de acolo. Poate reusesc sa pun cateva poze weekend-ul asta.

Geany si noua zi ne-a mai cerut inca 6 lei pentru o poza! De luni gata au vacanta o saptamana!

Dorina multa bafta la serviciu!

Salut tot hanul si va doresc o zi frumoasa!

Eu inca n-am scos nasul afara, dar pare a fi recisor pe aici in vest.

Mutti, ce face mandra ta? si cum a fost vacanta comunitara?

Neata! La mine e frumos azi, soare, senin (ieri a suflat un vant ca am crezut ca ne ia cu totul, foarte nasoala vreme). Eu ma pregatesc de musafiri, vin maine finii nostri cu fetele lor, iar finuta si cu fetita cea mica stau toata saptamana viitoare, asa ca, fac liste de cumparaturi, meniuri, alea-alea.

Geany, foarte fain a aratat pizza aia a ta, nici nu vreau sa ma gandesc la ea. Ai grija cu "salele" tale, da-te si tu cu ceva gel antiinflamator.

Simo, bine ai revenit, cum a fost? mai zi-ne de Elena.

Stella, te pup!

`neata tuturor.

Aici e un soare frumos tare, dar nu am iesit inca afara,posibil sa fie racoare dar placut.

Fata de ieri cand a inceput sa ploua si nu s-a mai oprit!!!! Azi e foarte bine si incepe si we, asa ca e bine!

Ma intreb si eu asa, comparand zilele mele cu amintiri, viata altora si as fi curioasa sa stiu progamul vostru. Motivul curiozitatii asteia e pentru ca eu desi nu am copii nu reusesc sa imbin profesia cu viata sociala si cea intima.

Eu fac 3 ore zilnic naveta, dus intors pana la munca.

Majoritatea turelor le am de dupa amiaza :15- 23 sau noapte 23-7 dar am si amalgamuri de 7-15.

Eu plec la 13:30 si ajung acasa la 24:30. Stiu ca in Romania lumea sta la terase inainte sau dupa munca, se maninca in societate, se bea o cafea, un vin, se sta la vorba ? Aici nu e nimeni sa stea la ora 24 la taclale si toti amicii mei stau departe de zona mea asa ca merg tinta acasa, fac dush, maninc (noi nu avem pauza de masa) si mai butonez netul sa ma relaxez. Voi ce faceti la ora 1 noaptea dupa ce va intoarceti de la munca? Hraniti copii? Iesiti la opera sau teatru, la plimare, faceti curat? Eu mai pun cate o masina la spalat, ceva pe aragaz pentru mancat si apoi somn ca o iau a doua zi. Ce faceti voi cei/ cele din schimbul 2?

Floricica, eu am program "domnesc" fata de al tau...daca am repetitii, e dim sau dupa masa sau seara cate 3h fiecare

daca am spectacol se termina des spre 23h30-24h.

deci cand ajung acasa, mai stau oleac pe net, sau mai chat-uiesc cu cei care-s pasari de noapte sau peste garla, sau citesc si ma culc.

Viata sociala, e pe cat posibil in rarele seri cand nu am repetitii , concert sau spectacol.

poate alte forumiste au alte variante de program

Steluto, tu nu te gandi la program cand esti in vacanta. Trebuia sa-ti pun interzis. :floare: Bucura-te si pune poze ca sa ne bucuri si pe noi, cei din schimbul 2.