November 2, 201213 yr comment_168540 Hello!!!! Astazi va vad clar! Am luat aseara ochelarii si nu mai sunt in ceatza. Moatza, imi pare rau ca a trebuit si sontzul tau sa-si faca alta pereche de ochelari. Mutti, bine ai venit din vacanta, te asteptam cu impresii si eventual poze! Geany, Bub' este in vacanta saptamana viitoare, nu! Floricico, programul meu zilnic este: trezirea la ora 6,00, programul de servici de la ora 8,00 la ora 16,30, fuga in piatza, daca este nevoie si cam este in fiecare zi, fuga acasa unde ma asteapta un alt servici, facut mancare, ordine prin casa, seara vine pe nesimtite, uitat putin la TV daca este ceva interesant si ma prinde somnul cu Cody in bratze in jur de ora 23,00. Si s-a terminat ziua. Sunt cu ochii pe voi! Report
November 2, 201213 yr comment_168542 Bucura-te ca ai timp, Geany. Eu toata vara sunt greier, plaja, soare, vacanta insa de cum vine toamna, muncesc nenicule, nu mai stiu ce-i aia respiro. Asa s-a nimerit.Imi e ciuda tare, tare de imi vine sa plang ca mi-am luat un bilet acum 3 luni la un concert la care doream sa asist, cubanezi carora le stiu toate versurile din repetoriu, Buenas Vista si Eliades Ochoa. Si m-am pregatit, mi-am rezervat un loc sa-mi placa, m-am entuziasmat din august insa trebuie sa lucrez si nimeni din prietenii mei nu gusta muzica lor asa ca se duce dracu' si biletul si visele mele si n-am gasit pe nimeni sa mearga desi am postat pe FB si am dat sfoara si la munca. Report
November 2, 201213 yr comment_168547 Hello!!!! Astazi va vad clar! Am luat aseara ochelarii si nu mai sunt in ceatza. [b]Floricico, programul meu zilnic este: trezirea la ora 6,00, programul de servici de la ora 8,00 la ora 16,30, fuga in piatza, daca este nevoie si cam este in fiecare zi, fuga acasa unde ma asteapta un alt servici, facut mancare, ordine prin casa, seara vine pe nesimtite, uitat putin la TV daca este ceva interesant si ma prinde somnul cu Cody in bratze in jur de ora 23,00. Si s-a terminat ziua. Sunt cu ochii pe voi! Sa porti sanatoasa ochelarii sai sa ai numai privelisti placute in vizor.Pai tu esti boieroaica. Eu cand lucrez de zi, adica 7-15 ma trezesc la 4:30, pana ma moshmodesc la cafea plec la 5:30 si ajung acasa la 16:30 fara sa ma opresc pe la pietze. Si desi la 16:30 e zi, frumos, eu is atat de obosita ca nu mai am chef de terase asa ca o intind acasa.Spaniolii sau grecii aia cu 25% somaj cu siguranta n-au chef sa se sacrifice asa. Report
November 2, 201213 yr comment_168549 Georgy sa porti sanatoasa ochelarii!Floricica imi pare rau ca ai un program asa aglomerat.Eu nu lucrez in ture.Trezirea e la 6:30 ma pregatesc intai pe mine, dupa aceea pregatesc si fata, i-au o gura de cafea si la 07:30 plecam din casa.Las fata la gradinita si in jur de 08:30 ajung la serviciu si termin la 18:00, mai fac mici cumparaturi si in jur de ora 18:45 sunt acasa. Pana strangem masa, ne pregatim hainele pentru a doua zi, mai strang prin casa, cand nu sunt asa obosita mai fac si cate ceva dulce si uite asa se face 22:00.Sambata lucrez de la 09:00 la ora 14:00.Am mare noroc ca o am pe mama mea care se duce dupa fata la ora 16:00 si de obicei ea gateste. Eu de obicei fac mancare de seara cand stiu ca are mama treaba a doua zi,sambata dupa masa si duminica.O zi buna! Report
November 2, 201213 yr comment_168553 Ma bucur Floricico,ma bucur, eu sunt o casnica convinsa si f. fericita (uite mama nu ar putea nu are stare o clipa in casa si spune ca ea nu ar suporta)nu va mai putea continua la nesfarsit situatia asta la mine din punct de vedere financiar ,dar daca nu ar fi asta eu nu asi avea nici o problema,imi place sa stau de sot de copii la mop si la cratita,bineinteles ca ma lamentez toata ziua si stau cu gura pe ei ca mna' imi fac si eu datoria nu?! Draga Giorigi sa porti sanatoasa ocuiai' si sa ne vezi mai bine da bub' e in vacanta,ii mananca lui tacsu' urechile ca nu va mai avea loc la calculator ,eu deja ies din ecuatie ii plac mult jocurile de construit de colorat si de gatit,face torturi ,pizza ,paste(ii arata ingredientele si pune el ,te doare mintea) Am rezolvat problema la filtru fara sa mai fie nevoie de instalator (Stelin stii ca eram cu sotul la cumparaturi) ia ce am achizitionat Motzulin' ,sunt chei pt. desfiletat filtre asa arata poza de pe net... Asta e cu curea,e universal se strange in jurul filetului si asa desfiletezi fara a pocni borcanul ala de plastic.. Noi am luat desta cu lantz' e ca lantul de la bicicleta si reglezi in ce zala iti trebuie,am gasit chiar la un magazin langa noi costa 15 lei.. Asa ca s-a rezolvat in momentul unu nici nu am mai scos masca nimik,asa ca acum imi laud sotosenia asa cum am stiut si sa-l bestelesc La noi e f. f. cald a iesit soarele ,bub' l-am gasit ud leoarca de transpirat! Report
November 2, 201213 yr comment_168555 E vreo doamna, domn, aici pe forum care sa lucreze in program de Urgente, chemari, gen spital, pompieri, politie ? Report
November 2, 201213 yr comment_168557 Floricico, cum adica toata vara greiere pe plaja? cat conced ai? io nu lucrez in ture si de cand e fi-miu student am program mai relax, si-asa sper sa fie de-acum si cat o trebui sa muncesc.ma scol la 6, pana la 7.20 cand parasesc incinta - pavoazare proprie si a lu' Ciufu. restul - pe cont propriu. io-s o amarata de provinciala, asa ca fac doar 10 min pana la birou. program 7.30-15.30. la 15.45 sunt acasa. de obicei nu gatesc mai deloc in timpul saptamanii ptr ca tre sa muncesc la jobul 2, ala pe cont propriu si personal. munca de echipa, cu omu', ca altfel am trage rau matza de coada. la ora 20 parasim iara incinta catre sala, pana la 22. cand plecam de la sala mai facem mici cumparaturi de supermarket. piata o vizitez doar in we, sau chiar o sar, face omu'.in we o zi am program administrativ, una relax - asta insemnand sa fac vreun dulce, sa ne-ntalnim cu prietenii, sa plecam la Focsani.destul de monoton, dar privind in jur, sunt recunoscatoare ptr viata si programul pe care il am. Report
November 2, 201213 yr comment_168562 Bună ziua zic şi eu pe aici, că azi n-am apucat încă.La noi a fost o zi superbă până acum când văd că se adună iar nori Ieri a fost vai şi amar, cu vânt şi ploaie. Să vedem cum o mai fi de acum în colo. Sper măcar să rămână aşa cald la sfârşit de săptămână. Dani, ce mă bucur că ma mai văzut-o pe Bea, mi-era dor de eahttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif şi de tine. Mutti, bine ai revenit. Şi eu sunt curioasă cum a fost în vacanţă. Giorgi, îţi simt privirea! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Bine ca s-a rezolvat destul de repede. Dorina, îmi pare rău că nu-i pe roze la job, dar măcar acum poţi să pleci de pe alte poziţii în căutare de unul nou. Succes şi noroc cu noua locuinţă Floricico, sfaturi nu-ţi pot da că n-am lucrat vre-odată în aşa program, dar îţi trimit o îmbrăţişare. Poate ajută puţin https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Vă doresc tuturor un sfârşit de săptămână cât mai bun Report
November 2, 201213 yr comment_168564 Floricico, cum adica toata vara greiere pe plaja? cat conced ai? io nu lucrez in ture si de cand e fi-miu student am program mai relax, si-asa sper sa fie de-acum si cat o trebui sa muncesc.ma scol la 6, pana la 7.20 cand parasesc incinta - pavoazare proprie si a lu' Ciufu. restul - pe cont propriu. io-s o amarata de provinciala, asa ca fac doar 10 min pana la birou. program 7.30-15.30. la 15.45 sunt acasa. de obicei nu gatesc mai deloc in timpul saptamanii ptr ca tre sa muncesc la jobul 2, ala pe cont propriu si personal. munca de echipa, cu omu', ca altfel am trage rau matza de coada. la ora 20 parasim iara incinta catre sala, pana la 22. cand plecam de la sala mai facem mici cumparaturi de supermarket. piata o vizitez doar in we, sau chiar o sar, face omu'.in we o zi am program administrativ, una relax - asta insemnand sa fac vreun dulce, sa ne-ntalnim cu prietenii, sa plecam la Focsani.destul de monoton, dar privind in jur, sunt recunoscatoare ptr viata si programul pe care il am. Eu am fost greier vara pentru ca am tras un an fara weekenduri, fara zile libere,sarbatori, fara craciun , revelion, nica nica...Eu 9 luni nu am vazut decat munca si casa, zilele libere saptamanale erau marti si joi, deci nu impreuna. Pai ori muncim ori ne distram ? In continuare lucrez acelasi program , am liber marti si joi si sunt disponibila la orice ora pentru urgente . Imi place ce fac , imi place tare dar nu fac decat munca ca nu reusesc sa socializez pr langa programul saptamanal. De aia intreb, mai e vre-o urgentista ca mine, sa-mi dea un sfat sau sunteti toate corporate? Din colegele mele de munca din viata reala, cu program ca al meu toate au aceleasi probleme. Report
November 2, 201213 yr comment_168567 Giani, filtrul meu s-a crapat fara sa fi actionat in vreun fel asupra lui. si fara sa fie vechi.bine c-ati rezolvat! Report
November 2, 201213 yr comment_168569 Giani, filtrul meu s-a crapat fara sa fi actionat in vreun fel asupra lui. si fara sa fie vechi.bine c-ati rezolvat!Si cum sa se fi intamplat asta atunci?! O fi fost un shut' de presiune mare la apa?! Report
November 2, 201213 yr comment_168571 Ma bucur Floricico,ma bucur, eu sunt o casnica convinsa si f. fericita (uite mama nu ar putea nu are stare o clipa in casa si spune ca ea nu ar suporta)nu va mai putea continua la nesfarsit situatia asta la mine din punct de vedere financiar ,dar daca nu ar fi asta eu nu asi avea nici o problema,imi place sa stau de sot de copii la mop si la cratita,bineinteles ca ma lamentez toata ziua si stau cu gura pe ei Apai si mie imi place sa fiu sefa la mine in casa dar si asa m-am plictisit si cand eram casnica gateam, faceam paine zilnic si casa era luna de curata de nu mai stiam ce sa frec si ce sa varuiesc si m-am voluntariat tot la moshi si babe , febletea mea ca am rabdare cu ei si imi place ce povestri imi spun. Si ma duceam drumu' nabii, 1 ora dus si una intors numa' ca sa am si eu un rost inafara casei mele.Ca daca m-ar intreba cineva "Ce-ti place tie, Floricico?" Eu as spune sa ma plimb, sa calatoresc si sa stau din loc in loc sa ajut pe careva. Sa vad, sa invat." Nu mi-ar place sa fiu in acelasdi loc mult timp, eu dupa 9 ani de Canada m-am plictisit mult..asa as plecaaaa prin Sud America, Africa...Matura si cratita gasesc si acolo daca-mi trebuie da' asa mi se pare ca parca e pacat sa nu vad toata lumea asta, ca atata-i de frumoasa si interesanta. Report
November 2, 201213 yr comment_168573 Giani, filtrul meu s-a crapat fara sa fi actionat in vreun fel asupra lui. si fara sa fie vechi.bine c-ati rezolvat!Si cum sa se fi intamplat asta atunci?! O fi fost un shut' de presiune mare la apa?! cine stie? l-o fi strans prea tare cand l-a montat, o fi avut vreun defect din fabricatie...se mai intampla si de-astea, nu suntem rai de paguba! Report
November 2, 201213 yr comment_168574 Eu toata viata aproape am avut programul la servici de la 9 la 18 in cursul saptamanii si de la 9 la 13 sambata.Deci de cand au crescut copiii ma scol la 7.30( cand erau mici lucram la stat si aveam program de la 8 la 16 si ma trezeam la 5 dimineata ca trebuia sa ii duc la cresa ,asta timp de 6 ani).....asa deci la 8.30 plec de acasa si ajung seara la 18.30 - 19 .Gatesc ceva ,spal vasele ,pun pachete la baieti, mai strang prin casa si se face ora 23 si gata ziua.Concediu nu am avut de 7 ani ,sambata stau si gatesc,fac curatenie si alte cele pana noaptea tarziu ca sa pot sa ma odihnesc cat de cat duminica.De luni o sa fiu casnica ,caci am hotarat sa inchid magazinul ca nu mai pot ,si imi e groaza ,ca eu nu sunt obisnuita sa stau acasa Sper sa se materializeze repede cu plecarea mea si sa nu fiu nevoita sa stau prea mult acasa Cam asta e........... Report
November 2, 201213 yr comment_168576 Ma bucur Floricico,ma bucur, eu sunt o casnica convinsa si f. fericita (uite mama nu ar putea nu are stare o clipa in casa si spune ca ea nu ar suporta)nu va mai putea continua la nesfarsit situatia asta la mine din punct de vedere financiar ,dar daca nu ar fi asta eu nu asi avea nici o problema,imi place sa stau de sot de copii la mop si la cratita,bineinteles ca ma lamentez toata ziua si stau cu gura pe ei Apai si mie imi place sa fiu sefa la mine in casa dar si asa m-am plictisit si cand eram casnica gateam, faceam paine zilnic si casa era luna de curata de nu mai stiam ce sa frec si ce sa varuiesc si m-am voluntariat tot la moshi si babe , febletea mea ca am rabdare cu ei si imi place ce povestri imi spun. Si ma duceam drumu' nabii, 1 ora dus si una intors numa' ca sa am si eu un rost inafara casei mele.Da mami' dar eu am si bub' si baiatul cel mare 22 de ani face acusi, si sot si toti au alt program mananca altceva si pe rand ,il duc pe bub' dimineata la gradi si cel mare pleaca la scoala daca e sotul liber mergem la cumparaturi amandoi de manuta,in drum mai aruncam si gunoiul,daca e vreo factura de platit sau ceva ,vin acasa las tot ii prepar sotului ceva rapid un aperitiv si fug la bub la 12 ,il tin putin la utza,urc in dezbrac spal schimb,mananca banana frecata cu biscuite ,crema de branza si iaurtel,la 14,30 vine cel mare ,asa ca eu pana atunci gatesc ,bors,ciorba sau ce o fi(in fundal se aude mereu emisiunea mea favorita prova del cuoco pe rai uno),cand vine ii pun sa manance,ii dau un castronel si lui bub' apoi il duc pe bub' la nani si-i las sotului pe masa in bucatarie si portia lui,aici intra sotul la calculator pana pe la 18,eu pregatesc de mancare pt. seara,acum intai mananca bub',apoi sotul si cel mare cand o veni ,intre astea ,mai sunt masini de spalat ,vase etc( imi pun sa aud tv. paprika,tot cu retete,daca e cireasa de pe tort,sau vreun serial ),basca cand e sotul de serviciu,imi place sa fac putina curatenie in liniste,atunci aspir,dau cu mopul sterg praful,aerisesc,schimb lenjeria,ma cosmeticaresc si eu in liniste in rest va am pe voi si-mi ajunge,retete minunate,oameni minunati,ma consider o norocoasa,sambata si duminica mergem toti cu bub' cu sot cu toti la parinti,matuse unchi vizete ,plimbari ,o terasa daca permite vremea...mna asta e ,nu e mare lucru dar eu zau ca nu ma plictisesc deloc ... P.S EDIT nu-mi place sa calatoresc ,sa schimb locul si casa ,doar ma invart prin imprejurimi si atunci fara tragere de inima,eu sunt tare sedentara de felul meu Report
November 2, 201213 yr comment_168577 Imbratisari prelungi pentru Flori si Lili, sper sa se rezolve situatia voastra cumva, sa va simtiti mai bine si mai linistite! Report
November 2, 201213 yr comment_168578 Ma bucur Floricico,ma bucur, eu sunt o casnica convinsa si f. fericita (uite mama nu ar putea nu are stare o clipa in casa si spune ca ea nu ar suporta)nu va mai putea continua la nesfarsit situatia asta la mine din punct de vedere financiar ,dar daca nu ar fi asta eu nu asi avea nici o problema,imi place sa stau de sot de copii la mop si la cratita,bineinteles ca ma lamentez toata ziua si stau cu gura pe ei Apai si mie imi place sa fiu sefa la mine in casa dar si asa m-am plictisit si cand eram casnica gateam, faceam paine zilnic si casa era luna de curata de nu mai stiam ce sa frec si ce sa varuiesc si m-am voluntariat tot la moshi si babe , febletea mea ca am rabdare cu ei si imi place ce povestri imi spun. Si ma duceam drumu' nabii, 1 ora dus si una intors numa' ca sa am si eu un rost inafara casei mele. Flori, mi-ai adus aminte cu postul asta de-un interviu pe care l-am vazut recent, interviu cu dna Gittenstein, sotia ambasadorului SUA in Romania. Este o femeie f placuta, calda, mi-a placut tare s-o urmaresc. Povestea despre cariera ei de dinainte de diplomatia sotului, fusese asistenta medicala, specializata in ingrijirea paleativa a bolnavilor in faza terminala. Spunea cum facea voluntariat prin sprijinirea familiilor acestor bolnavi. Si-a dat numeroase exemple. Atunci a intervenit reportera, spunand ca in Romania munca de voluntariat nu este prea dezvoltata, ca romanii nu prea impartasesc ideea...la care dna ambasador a spus ca nu-i adevarat! destul de vehement. Si s-a motivat spunand ca in SUA voluntariatul s-a nascut tocmai din dorinta oamenilor de-a fi aproape unii de altii. Avand familiile la mare departare sau chiar in alte tari au simtit nevoia sa se aiba unul pe celalalt chiar daca nu erau rude. In Romania, ideea de familie si legaturile cu parintii sunt mult mai stranse, iar faptul ca fiul se duce sa-si ajute parintii la cules sau la munca in gospodarie, ca repara o chiuveta sau face o oala de supa ptr parintii batrani si neputinciosi, ca-i insoteste la medic sau ca le face unele cumparaturi - tot voluntariat se cheama. Dar e cazul fericit in care o faci ptr familia ta care-ti e aproape nu doar sufleteste ci si fizic.Mi-a placut argumentul asta, parea raspunsul perfect al unei sotii de diplomat. Report
November 2, 201213 yr comment_168579 [...]Imi e ciuda tare, tare de imi vine sa plang ca mi-am luat un bilet acum 3 luni la un concert la care doream sa asist, cubanezi carora le stiu toate versurile din repetoriu, Buenas Vista si Eliades Ochoa. Si m-am pregatit, mi-am rezervat un loc sa-mi placa, m-am entuziasmat din august insa trebuie sa lucrez si nimeni din prietenii mei nu gusta muzica lor asa ca se duce dracu' si biletul si visele mele si n-am gasit pe nimeni sa mearga desi am postat pe FB si am dat sfoara si la munca.Floricico, barbat-miu ar veni-nvartindu-se la Buena Vista Social Club, da' e (mult prea) departe. Daca te consoleaza cu ceva, cineva, undeva, departe, solidarizeaza cu tine. Report
November 2, 201213 yr comment_168580 oo, Lili, imi pare rau c-a tb sa renunti la magazin!sper sa-ti gasesti locul cat mai repede! Report
November 2, 201213 yr comment_168581 De luni o sa fiu casnica ,caci am hotarat sa inchid magazinul ca nu mai pot ,si imi e groaza ,ca eu nu sunt obisnuita sa stau acasa Sper sa se materializeze repede cu plecarea mea si sa nu fiu nevoita sa stau prea mult acasa Cam asta e...........Lili, eu îţi doresc să ai puterea să iei ce-i mai bun din tot ce se întâmplă.Dacă tot stai acasă nu-i aşa un lucru rău. Poţi să faci tot ce făceai până acum (la treaba în casă mă refer) mai liniştită şi fără atâta grabă şi oboseală. Poţi să ai timp pentru tine, ceea ce e foarte important. Când eşti odihnită mintea percepe altfel lucrurile decât atunci când eşti foarte obosită, cel puţin la mine aşa funcţionează. Profită cât poţi de "vacanţa" asta ca să te încarci. Şi ai să vezi că viaţa va fi mai frumoasă. Report
November 2, 201213 yr comment_168582 Ma bucur Floricico,ma bucur, eu sunt o casnica convinsa si f. fericita (uite mama nu ar putea nu are stare o clipa in casa si spune ca ea nu ar suporta)nu va mai putea continua la nesfarsit situatia asta la mine din punct de vedere financiar ,dar daca nu ar fi asta eu nu asi avea nici o problema,imi place sa stau de sot de copii la mop si la cratita,bineinteles ca ma lamentez toata ziua si stau cu gura pe ei Apai si mie imi place sa fiu sefa la mine in casa dar si asa m-am plictisit si cand eram casnica gateam, faceam paine zilnic si casa era luna de curata de nu mai stiam ce sa frec si ce sa varuiesc si m-am voluntariat tot la moshi si babe , febletea mea ca am rabdare cu ei si imi place ce povestri imi spun. Si ma duceam drumu' nabii, 1 ora dus si una intors numa' ca sa am si eu un rost inafara casei mele. Avand familiile la mare departare sau chiar in alte tari au simtit nevoia sa se aiba unul pe celalalt chiar daca nu erau rude. In Romania, ideea de familie si legaturile cu parintii sunt mult mai stranse, iar faptul ca fiul de duce sa-si ajute parintii la cules sau la munca in gospodarie, ca repara o chiuveta sau face o oala de supa ptr parintii batrani si neputinciosi, ca-i insoteste la medic sau ca le face unele cumparaturi - tot voluntariat se cheama. Dar e cazul fericit in care o faci ptr familia ta care-ti e aproape nu doar sufleteste ci si fizic.Mi-a placut argumentul asta, parea raspunsul perfect al unei sotii de diplomat. Are dreptate si din alt punct de vedere. Cat voluntariat am facut eu pentru familie, cate prietene mi-am dus la doctor si-am stat sa le tin de mana ca tremurau, de cate ori am facut rost de medicamente care nu se gaseau, de cate ori am facut lucrari pentru care altii luau banii ca stiam ca au nevoie de ei, etc.Celalalt punct de vedere este ca acolo oamenii se ataseaza mult mai greu si cand gasesc ceva ce le capteaza interesul se lipesc tare de ideea respectiva, fie ca e o cauza sau un prieten. Report
November 2, 201213 yr comment_168583 Asa ca dupa 23 de ani de munca si stress s-a dus totul de rapa si am ajuns aiciDe ce,din cauza cui ? habar n-am ?Ce pacate trebuie sa platesc sau ale cui ,iar habar n-am?O iau de la capat desi imi e ingrozitor de greu ,dar sper ca tot raul sa fie spre bine si sa imi dea Dumnezeu putere si un dram de noroc Pup toate fetele Report
November 2, 201213 yr comment_168584 Asa ca dupa 23 de ani de munca si stress s-a dus totul de rapa si am ajuns aiciDe ce,din cauza cui ? habar n-am ?Ce pacate trebuie sa platesc sau ale cui ,iar habar n-am?O iau de la capat desi imi e ingrozitor de greu ,dar sper ca tot raul sa fie spre bine si sa imi dea Dumnezeu putere si un dram de noroc Pup toate fetele Lilisor mama a trecut exact prin ce treci tu(avea 49 de ani),si s-a redresat ,a fost si ea plecata ,apoi s-a angajat din nou ...Sper sa iesi si tu la liman cumva! Report
November 2, 201213 yr comment_168585 De luni o sa fiu casnica ,caci am hotarat sa inchid magazinul ca nu mai pot ,si imi e groaza ,ca eu nu sunt obisnuita sa stau acasa Sper sa se materializeze repede cu plecarea mea si sa nu fiu nevoita sa stau prea mult acasa Cam asta e...........Lili, eu îţi doresc să ai puterea să iei ce-i mai bun din tot ce se întâmplă.Dacă tot stai acasă nu-i aşa un lucru rău. Poţi să faci tot ce făceai până acum (la treaba în casă mă refer) mai liniştită şi fără atâta grabă şi oboseală. Poţi să ai timp pentru tine, ceea ce e foarte important. Când eşti odihnită mintea percepe altfel lucrurile decât atunci când eşti foarte obosită, cel puţin la mine aşa funcţionează. Profită cât poţi de "vacanţa" asta ca să te încarci. Şi ai să vezi că viaţa va fi mai frumoasă. Multumesc mult Boni Chiar nu stiu cum o sa imi fie ?In momentele astea pentru mine totul e gri si urat Report
November 2, 201213 yr comment_168586 Asa ca dupa 23 de ani de munca si stress s-a dus totul de rapa si am ajuns aiciDe ce,din cauza cui ? habar n-am ?Ce pacate trebuie sa platesc sau ale cui ,iar habar n-am?O iau de la capat desi imi e ingrozitor de greu ,dar sper ca tot raul sa fie spre bine si sa imi dea Dumnezeu putere si un dram de noroc Pup toate fetele Lilisor mama a trecut exact prin ce treci tu(avea 49 de ani),si s-a redresat ,a fost si ea plecata ,apoi s-a angajat din nou ...Sper sa iesi si tu la liman cumva! Te imbratisez cu tot dragul Geany P.S.Si te sun cat de curand ,sa imi mai revin nitel ,ca sunt la pamant Report