November 2, 201213 yr comment_168587 Lili chiar daca nu te cunosc de foarte mult timp, imi pare rau ca a trebuit sa renunti la magazin!Iti doresc multa putere sa treci peste tot cu bine! Fruntea sus si te imbratisez cu drag! Report
November 2, 201213 yr comment_168588 Lili chiar daca nu te cunosc de foarte mult timp, imi pare rau ca a trebuit sa renunti la magazin!Iti doresc multa putere sa treci peste tot cu bine! Fruntea sus si te imbratisez cu drag! Multumesc mult Miti Si eu te imbratisez cu tot dragul Report
November 2, 201213 yr comment_168589 Ma bucur Floricico,ma bucur, eu sunt o casnica convinsa si f. fericita (uite mama nu ar putea nu are stare o clipa in casa si spune ca ea nu ar suporta)nu va mai putea continua la nesfarsit situatia asta la mine din punct de vedere financiar ,dar daca nu ar fi asta eu nu asi avea nici o problema,imi place sa stau de sot de copii la mop si la cratita,bineinteles ca ma lamentez toata ziua si stau cu gura pe ei Apai si mie imi place sa fiu sefa la mine in casa dar si asa m-am plictisit si cand eram casnica gateam, faceam paine zilnic si casa era luna de curata de nu mai stiam ce sa frec si ce sa varuiesc si m-am voluntariat tot la moshi si babe , febletea mea ca am rabdare cu ei si imi place ce povestri imi spun. Si ma duceam drumu' nabii, 1 ora dus si una intors numa' ca sa am si eu un rost inafara casei mele. Flori, mi-ai adus aminte cu postul asta de-un interviu pe care l-am vazut recent, interviu cu dna Gittenstein, sotia ambasadorului SUA in Romania. Este o femeie f placuta, calda, mi-a placut tare s-o urmaresc. Povestea despre cariera ei de dinainte de diplomatia sotului, fusese asistenta medicala, specializata in ingrijirea paleativa a bolnavilor in faza terminala. Spunea cum facea voluntariat prin sprijinirea familiilor acestor bolnavi. Si-a dat numeroase exemple. Atunci a intervenit reportera, spunand ca in Romania munca de voluntariat nu este prea dezvoltata, ca romanii nu prea impartasesc ideea...la care dna ambasador a spus ca nu-i adevarat! destul de vehement. Si s-a motivat spunand ca in SUA voluntariatul s-a nascut tocmai din dorinta oamenilor de-a fi aproape unii de altii. Avand familiile la mare departare sau chiar in alte tari au simtit nevoia sa se aiba unul pe celalalt chiar daca nu erau rude. In Romania, ideea de familie si legaturile cu parintii sunt mult mai stranse, iar faptul ca fiul se duce sa-si ajute parintii la cules sau la munca in gospodarie, ca repara o chiuveta sau face o oala de supa ptr parintii batrani si neputinciosi, ca-i insoteste la medic sau ca le face unele cumparaturi - tot voluntariat se cheama. Dar e cazul fericit in care o faci ptr familia ta care-ti e aproape nu doar sufleteste ci si fizic.Mi-a placut argumentul asta, parea raspunsul perfect al unei sotii de diplomat.Absolut corect, la noi se cheama "grija", nu voluntariat si asta se intalneste mai ales in comunitati restranse, sate, catune, ca la oras in blocuri isi scot coltii unii la altii. Pe mine in blocul meu din Onesti m-a rugat o vecina sa-i schimb becul si din una in alta am inceput si sa-i spal vasele si vecinii mi-au spus ca vecina respectiva are dementa, ii reclama la politie pe toti cei care intra in casa ei si ca atare, toti vecinii se fereau de dumneaei si nimeni nu mai facea nimic nici in prezenta martorilor. Doamna e bolnava si toti o evitau. Dar cum zice Geani de programul ei, am o romancuta ieseanca asistenta cu 2 boboace de fete, sunt sub 9 ani amandoua, e singura si munceste in fiecare noapte si fuge dimineata la ele si nu cred ca fetelor alora le lipseste ceva. Eu nu cred ca ea e o mama neglijenta. Si-a pus si muraturi... Report
November 2, 201213 yr comment_168590 Lili, ma gandesc la tine zilnic, esti in rugaciunile mele si-mi pun speranta ca ceva bun tot s-o intampla. Te imbratisez cu drag, scumpa mea! Floricico, eu cand lucram, ca acu' nu.. nimic, nada de nada si sunt ca un animal in cusca, nu suport sa stau acasa, ma iau toate alea, fac curat mancare si ce e de facut, dar dupa un pic ma apuca nebuniile, ma mananca sa ies in afara casei sa fac ceva util si sa mai si castig ceva, so, cand lucram tot cu batrani lucram, mai ales cu cei in faza terminala, am avut perioade cand lucram 6 ore de zi si 6 ore de noapte din 24, nu stiam cum ma cheama si uneori nici cum ajungeam de la servici-acasa sau invers. Tot ce puteam sa fac era sa dorm, sa ma joc putin cu baiatul, sa fac o mancare .. si atat.Apoi cand faceam doar noptile , ajungand dimineata acasa, dormeam pana se trezea baiatul, dupa care ma apucam de administrative. Ieseala, cateodata dimineata dupa ce-l lasam pe copil la gradi, la un ceai 1-2 ore cu alte mamici si la sfarsit de saptamana, ori iesit la un restaurant, ori mers prin vreun loc mai special, dar viata sociala, terase, aperitiv... is vise pentru cineva care are un program de genul asta!Tot ziceam ca ma mobilizez si citesc ceva, o faceam cateodata in orele de program cand toti erau sedati, potoliti si aveam si eu momentele mele de stat cu cooru' pe scaun, dar acasa... nu mai apuc, intotdeauna e ceva desi daca te uiti bine, parca nu se vede. Report
November 2, 201213 yr comment_168591 lili draga mea o imbratisare si de la mine Floricica imi pare rau ca nu te poti duce la concert....ouffffpup fetele Report
November 2, 201213 yr comment_168592 Lili trimit si eu o imbratisare calda - consuma-ti necajeala si dupa inchide usa si pregateste-te de pasul urmator in viata. Sper ca usa care s-a inchis aici sa fi deschis alta care sa-ti aduca ceva in plus in viata -si sa fie de bine! E greu sa ai afacere personala, eu zic ca nu e ca platesti pacate sau altceva..doar ca uita-te in jur, economia merge cum merge si de multe ori, nu conteaza cat suflet pui si cata energie, nu merge. Eu tin pumnii stransi pentru un inceput bun! Report
November 2, 201213 yr comment_168594 Eu am si amice fara copii care sustin ca sunt ocupate toata ziua si imi insiruie o lista de :duc gunoiul, fac curat,ma duc la magazin, gatesc, spala vase, se uita la emisiunea preferata de te miri cum de au timp si cum naiba astia care lucram mai si gatim, spalam vase, ducem gunoul, facem piata...si unii cresc si copii. Report
November 2, 201213 yr comment_168595 Lili trimit si eu o imbratisare calda - consuma-ti necajeala si dupa inchide usa si pregateste-te de pasul urmator in viata. Sper ca usa care s-a inchis aici sa fi deschis alta care sa-ti aduca ceva in plus in viata -si sa fie de bine! E greu sa ai afacere personala, eu zic ca nu e ca platesti pacate sau altceva..doar ca uita-te in jur, economia merge cum merge si de multe ori, nu conteaza cat suflet pui si cata energie, nu merge. Eu tin pumnii stransi pentru un inceput bun!Uma ,multumesc mult Asa e,eu am tras cu dintii ,am facut tot ce e posibil omeneste sa o fac sa mearga.In primul an m-am descurcat acceptabil ,dar apoi a urmat declinul,vanzariile au scazut drastic si ultimi 2 ani au fost de cosmar de am ajuns sa nu imi mai pot plati darile.Asta e ceasul al 12-lea ,dar am pus suflet,munca,bani si am sperat ca o sa isi revina treaba ,dar din pacate m-am insealt amarnic. Report
November 2, 201213 yr comment_168602 Lili, tot raul spre bine, ai sa vezi!Iti trimit o imbratisare mare ! Report
November 2, 201213 yr comment_168603 Lili, tot raul spre bine, ai sa vezi!Iti trimit o imbratisare mare ! Oare? In momentele astea mie si frica sa visez sau sa sperSi eu te imbratisez cu drag Report
November 2, 201213 yr comment_168614 Asa ca dupa 23 de ani de munca si stress s-a dus totul de rapa si am ajuns aiciDe ce,din cauza cui ? habar n-am ?Ce pacate trebuie sa platesc sau ale cui ,iar habar n-am?O iau de la capat desi imi e ingrozitor de greu ,dar sper ca tot raul sa fie spre bine si sa imi dea Dumnezeu putere si un dram de noroc Pup toate fetele Te strang tare in brate sa treaca senzatia asta de disperare Cumva am trecut si eu prin senzatia asta, boni are dreptate, in perioada urmatoareodihneste-te, incearca sa te relaxezi -meriti dupa atata stres- si abia apoi cantareste cu calm toate alternativele.Se vor rezolva toate. Report
November 2, 201213 yr comment_168616 Lili , imi pare rau ca a trebuit sa inchizi afacerea.Sa-ti dea Dumnezeu mult noroc si sanatate sa treci peste asta cu bine si sa ai parte de ceva mai bun. Report
November 2, 201213 yr comment_168620 Salut Floricica frumoasa si draga! :) Pup Beutza vesela si Bub cu "cioara"! Sorina.Poate mai intra pe-aici! Verber.Mi-e dor de tine! Giorgiutzo, frumosi ocheti ti-ai facut! Sa te tina cat mai mult si sa ne vezi bine! Liliuta, tare-as vrea sa nu disperi! Odihneste-te, acorda-ti putin ragaz si vei judeca mai limpede!Si eu am trecut pe-acolo, de vreo doua ori! Ai sa vezi ca Any si Uma au dreptate: tot raul spre bine, sau pe romaneste: "un shut in...dos=un pas inainte!Ai rabdare, ca ce-i al tau e bine si adanc scris! Sigur usa asta se va deschide intr-un loc mai bun! Alina, nici tu n-ar trebui sa disperi!Ai un ingeras blond care-ti lumineaza viata! Programul meu deja il stiti: trezit la 4:30, iesit spre munca la 5:30, cam 1/2 ora cu metroul, apoi tot atat cu autobuzul (ca lucrez in Giurgiu, la Bolintin Vale), 8 ore acolo, si retur.Trecut pe la Mega sau piata (bafta mea ca-s la iesirea din metrou) si casa.Adica 17:30-18! Odata la doua saptamani Braila, adica toate bagajele dupa mine si ajuns la 19:30 in Braila, 20:00 acasa la mine... Program administrativ la Bucuresti doar in we.La Braila...la fel.Sambata viitoare facem parastasul de 3 luni pentru tata... Viata sociala? VOI! Aici. Ma mai intalnesc cu Zerda prin piata cand si cand.Atunci e sarbatoare! Zerda, cand mai avem si noi o sesiune de shoping (in piata la Salajan)?Si ma consider norocoasa! Toti cei dragi mie sunt aici! Mai e si mama la Braila...Sanatate sa fie! Report
November 2, 201213 yr comment_168623 Eu cred ca nu suntem facuti toti la fel,din fericire ,imi inchipui ce plictiseala ar fi daca am fi asa astfel incat nu ne putem incadra in tipare,fiecare are anumite lucruri care il fac fericit si-i ofera liniste sufleteasca si satisfactii,dar ce e bine pt. unul nu e neaparat bine sau suficient pt. celalalt. Report
November 2, 201213 yr comment_168627 Buna seara la ceas de seara. Daniella, pupici Beutzei soferita. Izuk, sper sa reusesti sa gasesti un job care sa te multumeasca Lili, fruntea sus, o sa vezi ca o sa fie bine Floricica, cred ca cei din tara sunt obisnuiti altfel, sunt mai deschisi si multi cu program de birou se mai destind la o cafea, la o bere, la un pahar de vorba. Si eu de multe ori dupa program cand eram in tara ma mai intalneam cu prietene(apropo de asta,Valeeee, mi-e dor de voi si intalnirile noastre ), aici fiecare cu jobul si programul lui. Eu acum sunt casnica, dar iti spun sincer ca am zile ca nu-mi vad capul de treaba, tot timpul e ceva de facut ca asa-i la casa, mereu treaba, ba afara ba inauntru, plus ca "mai lucrez" cu juma de norma pt sot ca tb sa-i fac diverse situatii.Mai invat, mai ma documentez,ma mai ocup de blog, fac scrisori de intentie pt job-uri.DAR, recunosc ca nu-mi place sa stau non stop asa, imi place sa am libertate,dar in acelas timp imi place sa fiu tot timpul in actiune.Desi am lucrat timp de 2 ani cu program de la 4,30-10,00(lunea incepeam la 3), apoi o perioada am mai avut odata pe saptamana inca un job vreo 3 ore , asta in ziua cand nu mergeam la scoala dupa munca pana la 13, iar de la 16,30 pana la 20,30 iarasi la munca.Era un program nebun dar eram in priza si asta ma mentine f bine.In ultimile luni cat am mai lucrat la jobul asta aveam doar munca, fara scoala, dar faceam 100km/ zi pana la munca. Dar cum spunea si Geany, nu toti suntem la fel, fiecare se simte bine in felul lui Report
November 2, 201213 yr comment_168643 Lili imi pare rau... Te pup dulce si-ti tin pumnii! Sa speram ca va fi bine! Floricico, programul meu actual e ceva de tipul:- trezire la 5,45- pregatire mic dejun pt familion, pranz pt sot si gustare pt Mara la scoala- trezesc familionul in jur de 6,30 si luam micul dejun impreuna- apoi pregateala pt iesirea din casa pana la 7,30- dus fetele la scoli si la 8 sunt la munca... de aici incolo difera pe fiecare zi* luni sunt norocoasa si ajung acasa la 11,30... asta daca nu am ceva de rezolvat in banca/posta sau altceva* marti nu ajung acasa pana la 19,30 si am si fetele dupa mine dupa ora 17* miercuri, joi si vineri sunt acasa la ora 14.- in fiecare seara merg din nou la munca de la 18 la 19.Doar ca faptul ca nu sunt la munca nu implica si ceva libertate in cazul meu.Marti iau fetele de la scoli si le duc la sport.Miercuri o iau pe Giulia de la scoala si o duc la musical. La intoacere o iau pe Mara de la scoala si fac schimbul. O iau pe Giulia si o las pe Mara. O iau pe Giulia cu mine la munca, ramanand ca sotul cand termina munca sa o ia pe Mara de la musical.Joi sunt un pic mai linistita. Adica ajung acasa la 14 si pana la 15 cand trebuie sa plec spre Giulietta am o ora la dispozitie de facut ceva prin casa. Nu o aduc bine pe Giulia, ca trebuie sa plec sa o iau pe Mara. Pot sa spun ca in jur de 17 pot sa fac iar cate ceva prin casa pt o alta jumatate de ora, pt ca dupa aceea plec iar la munca.Vineri, alta frumusete. Se repeta ziua de joi pana la 16,30, adica imi aduc fetele acasa, dupa care plecam sa o ducem pe Mara la catechism. Eu si Giulia venim acasa pt cateva minutele dupa care plecam la munca. Urmand ca Mara sa fie luata de sotul meu.Sambata ma trezesc la aceeasi ora, doar ca muncesc de la 7 la 12.Spal noaptea, gatesc cand apuc, calc in fiecare dimineata strict hainele pe care le folosim in acea zi, si tot asa. Viata mea e un val vartej, dar imi place asa cum e.Casa e un dezastru, facem ce putem. Program administrativ duminica daca ma simt in putere, daca nu luni, ca de, e zi scurta.La sfarsit de saptamana avem si teme de facut... bine, nu le fac eu, dar oricum sunt prezenta prin preajma.Si uite asa trec saptamanile si nu stii cand au trecut. Am avut si program ca al tau, dar era mai putin incarcat decat programul meu actual si aveam doar sot, fara copii. Dupa ce ajung acasa pregatesc/incalzesc cina. Spalatul vaselor depinde de basina de putere pe care o am sau nu. Spal fetele si le pun la nani la 20 - 20,30.Dupa aceea daca mai am chef si ceva forta mai fac cate ceva in casa, daca nu imi fac un dus si cad lemn la cate un film. Report
November 3, 201213 yr comment_168656 Viata mea e un val vartej, dar imi place asa cum e. Sorina, ai grija ca val-vartejul asta nu e bun pe o perioada indelungata! Eu ultimii ani de zile am fost in val-vartej cu serviciu, facultate, menaj, copil, sot. Patru zile pe saptamana nu-mi vedeam copilul, plecam la servici inainte sa se scoale ea, dupa servici direct la scoala care se termina la 21h45, pana ajungeam acasa Aura deja dormea! Gatitul sambata pentru toata saptamana, duminica biblioteca si invatat, facut teme si lucrari pentru la scoala, bashca intalnirile cu colegii ca am avut tzshpe lucrari in echipa si prezentari orale!Dupa 3 ani in ritmul asta sanatatea mi s-a dat peste cap: depresie, oboseala cronica, dureri de stomac si intestine, insomnii si tot tacamul ... pana in toamna trecuta cand m-am simtit super rau si faceam si crize de fiere cand am zis la servici: ma vreti sa vin sa muncesc juma de norma pana termin scoala sau imi dau demisia definitiv. Si m-au lasat sa lucrez juma de norma un an de zile sa pot termina scoala in liniste. Acum m-am intors timp plin la servici dar m-am invatat, nu mai pun atata suflet, ca nu-mi face nimeni statuie, sanatatea mea e mai importanta, nu faptul ca imi multumeste sefa ca am facut overtime tot weekendul. Acum fac overtime numai daca e o nevoie urgenta urgenta. De cand am terminat scoala si nu ma mai implic 200% la servici, ma simt mult mai relaxata, am timp si de copil, si de barbat, mai am timp sa si postez retete pe aici Asa ca ia-o mai usor, fa-ti timp si pentru tine, pentru placerile personale si mai ales timp de joaca cu copiii, ca mai incolo cand o sa creasca n-or sa mai vrea ei sa se joace cu tine! Pupici! Report
November 3, 201213 yr comment_168662 Buna dimi! Corect! Si daca tot vb. despre timp si pt. placerile personale,va invit din nou aici la han sa ne tratarisim',macar virtual La noi se anunta o zi frumoasa cu soare,asa ca numai bine de plimbareala poate si o terasa O zi minunata tuturor! Report
November 3, 201213 yr comment_168664 Salut! Am trecut sa va salut si sa fug la cele 1001 de treburi pe care le am azi, in "ziua de odihna"!Fac din ele cat pot!Ce ramane... aia e! Report
November 3, 201213 yr comment_168667 Merci Daniella. pupa domnisoara ta;mi-a parut bine sa te vad ; sper sa fie mai putin precipitat data aviitoare Stella si mie mi-a facut mare placere si iti multumesc mult ca mi-ai oferit oportunitatea sa te vad si eu anul acesta, in putinul timp de care dispui .... . Am citit la intalneli ca ai facut un tur de forta si ai vazut multe artiste. Ei poate data viitoare o sa ne strangem toate la un loc ... doar sa ne spui ziua si ora cand aterizezi cum mai e socrellul? vacanta si intalneli placute in continuare! de acum sa stiti: cand spune Stella ca e pe matura, d-apai chair are multi cai viteza! Asa, acum ma duc inapoi sa citesc, ca am trimis-o pe Bea la mamaie, ca de vreo doua luni aproape, de cand se face intuneric devreme, tati nu mai sta tarziu, iar eu incerc sa fug mai repede de la serviciu si asa ca nu mai vine mamaie de la 6 la 9 seara dupa gradi sa stea cu ea. Prin urmare ii e fetii dor de mamaie-sa si macar la o saptamana se cere la ea ... Of course ca o rasfateaza si mai tare acusi ca si ei ii e dor de picea. Prin urmare azi si maine relax total, nu am de gand sa fac nimic, doar sa zac si ceva maruntisuri (2 masini de spalat sunt deja intinse, am dereticat oleak si mai deretic ...), pe azi mi-a trimis scorella cateva snitele si muraturi, coliva, ardei copti ... si mai vedem . Maine seara cand o veni fata vreau sa fac penne quattro formaggi ca am multe branzeturi diferite in frigi. De aceea nici nu am putut sa merg cu picea la intalneala cu Stella, cum imi propusesem, pt ca duminica era ziua stabilita sa se duca la mamaie si odata ce a am ajuns la ea la bloc si a vazut-o a sarit in sus de bucurie, mai sa zburde din masina si nu a vrut sa mai mearga cu mine... nici sub promisiunea de "cociolata". De o luna nu am baterie de cantar si in tot timpul asta m-am porcit ... mi-e si frica pe cand o sa schimb bateria ... Hai ca citesc si mai revin ... Zerda, foarte foarte fain postul tau de la ce gatesc azi, vreu si eu reteta de supa de dovleac in dovleac si de sheppard pie. ms Am remarcat ca faci poze foarte misto. De ce nu postezi cu foto mai des? Any, da Beutza e tare timida la inceput si cu oamenii si cu lucrurile necunoscute. Dupa ce o imbii la joc, sau le pipaie si le cunoaste insa ... toata lumea e a ei ... rade, vorbeste, canta, se joaca. Cu un cuplu de prieteni de ai nostri intr-un we la mare nu a vorbit nimic, cat au fost ei de fata, decat dupa 3 zile a inceput sa vb ... Sa aveti un we fantastic in sensurile in care va doriti! Eu vreau RELAX, RELAX, RELAX!Pup fetele si spor! Report
November 3, 201213 yr comment_168668 Ia, ca facui prajitura Cerrei, aia cu foietaj si bezea.V-adusei si voua, ca-i divina (si Cerra-i di vina!)Si fug sa deretic! Mai trec! Report
November 3, 201213 yr comment_168670 'Mna dimineata la amiaza si de la mine! Azi-noapte a cam plouat, asa ca inca n-am iesit afara. Dar pare sa apara cate-o raza de soare si ma cam bate-un gand sa ma duc la festivalul ciocolatei, de la Paris.Ieri si-alaltaieri am tot bantuit prin oras, la pas. Mi l-am reamintit. Dupa ce-am muncit 3 zile, am zis ca e prea mult, asa ca iau 4 zile de pauza. 2 au trecut, una e deja la jumate si mai am ziua de maine! Maine e liber la intrat in muzee, trebuie sa ma gandesc unde vreau sa merg. La Luvru am fost deja de 2 ori, m-am salutat cu Mona Lisa, imi ajunge... Am fost si la Orsay si la Versailles, asa ca trebuie sa caut altele pe lista. Ieri am fost la muzeul Rodin, am avut noroc si-am prins un pic de soare seara, dupa ce in timpul zilei a plouat de cateva ori. Am citit cate ceva din urma, felicitari proaspetelor matusi si bunici, aveti niste nepotei superbi, sa va traiasca! Si noi pe langa voi! Celor cu probleme le tin pumnii, sunt alaturi de voi sa aveti mai mult noroc pe viitor! Acum va las, ma duc sa ma dichisesc pentru Paris. Pe mai tarziu! Report
November 3, 201213 yr comment_168674 Salutam Bea cea cu par nou. sa n-o mai tundeti!la zero nu, dar are cumva tot tb sa o mai tundem ca nu-i sta nici un fel. La spate sta asa lanos si zbarlit zici ca e ars. Ciudat ... Daniella ce dulce e Bea!Vad ca si ei ii place in masinute!Diana numai in masinute, in trambulina si la topoganul gonflabil a stat cand am fost la mare.Deabia reuseamn sa o mai luam de acolo. Poate reusesc sa pun cateva poze weekend-ul asta.Miti sa pui foto cu Diana ... Foxyy, bine ai ajuns cu bine! ma bucur ca ai inceput asa de relax, taman in saptamana asta cu 2 libere! Chiar ma gandisem sa iti scriu un mail, dar sapt asta iar a fost una nebuna si nu am reusit sa misc nimic ... Vizitare si plimbare frumoase iti doresc! Lili, o imbratisare calda. Multa liniste, toate vor merge pe un fagas mai bun! Floricica, viata mea a fost mereu cu program profesional aglomerat mereu, ca imi place sa ma implic mult, prea mult ... Am reusit sa imbin destul de binisor si cu socialul si personalul. Serile dupa 10-12 ore de serviciu iesit la restaurant/terasa, eatru/film cu prietenii/colegii (e clar, ca asta a taiat planul administrativ) foarte frecvent si we de canasta, 3 2 zile jum pe saptamana turnee de canasta si caterinca. Vacante lungi si pline in zari necunoscute, sau tot cu gasca in scopuri de distractie ca in tabara, au fost mereu pe post de incarcator de baterii. Mai putin am reusit sa imbin planurile profesional/social/personal in ultimii ani, de cand am dat mai mult spatiu personalului, trebuind sa renunt la mult din partea sociala, dar de atunci am substituit cu virtualul, de cand cu forumul. De circa 2 ani, incerc sa mai temporizez si profesionalul, dar nu pare sa am succes decat pe perioade scurte ... mereu intervine ceva super urgent la mine si intotdeauna incerc sa fac lucrurile bine. Eu fac mai putin de 10 min pana si de la serviciu. Este un enorm avantaj. Toti colegii mei s-au mutat in zona biroului.De ce nu incerci sa te muti aproape de serviciu? 3 ore pe zi castigate ar fi enorm (+ oboseala drumului). Izuk, sa-ti gasesti serviciul cu mediu senin pe care ti-l doresti. Mutti, bine ai venit! iesi la itnerval cu povesti si foto! Ioana, pupici back! Boni, multumim! pupici si imbratisari back to everybody! un we relaxant tuturor!eu mi-am aprins 2 candele parfumate cu mar si scortisoara. Am schimbat rezervele la toate mirositoarele prin casa (am pus lacramioare si iasomie), joi a fost femeia si a facut curatenia generala. Mi-as aprinde si betisoare parfumate, pana nu vine zmeul ..., care nu ma lasa ca nu suporta mirosul ... Mai tb sa imi pun si muzica de relax si citesc chestii usoare ... cam asta e ziua ... Nu am chef sa ies nicaieri, sa socializez, sa ma efortez sa ma imbrac ... By the way, eu baie in cada fac exclusiv pt relaxare cu saruri, neaparat uleiuri (pt ca nu am rabdare sa ma dau cu crema de corp), diverse spume de baie cu efecte zen si arome senzuale ... Report