Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Sorina, ai grija ca val-vartejul asta nu e bun pe o perioada indelungata!

Stiu prea bine despre ce vorbesti. In momentul de fata am doua munci, am ales eu sa le am. Initila am zis ca incerc. Am vazut ca se poate, asa ca ii dam inainte.

Am cumparat casa acum un an, asa ca ceva banuti in plus prind bine.

Am zis sa-i dau inainte o perioada, in nici un caz toata viata.

Apoi mai e o buba... amandoua muncile sunt 'la negru', fara contract. Asa ca prima chestie care mi se ofera cu contract zbor imediat.

In momentul de fata, sincer, nu prea am de ales.

Viata imi ofera aceasta posibilitate in acest moment. O accept asa cum este.

Maine vom vedea ce va mai fi.

Sorina, mlta bafta.

Hello si de la mine...sunt prin zona timisoarei, si o iu maine incet spre sud.

o seara faina tuturor.

Salutari si soare si de la mine!

Ieri am terminat Proiectele (trebile) propuse! Si-am mai luat ceva: un plancitar. Da la MEGA IMAGE. 4.62 lei a fost.

Ia aici: are 712 gr.

post-73-13520155298847_thumb.jpg

Asa ca dupa 23 de ani de munca si stress s-a dus totul de rapa si am ajuns aici

De ce,din cauza cui ? habar n-am ?

Ce pacate trebuie sa platesc sau ale cui ,iar habar n-am?

O iau de la capat desi imi e ingrozitor de greu ,dar sper ca tot raul sa fie spre bine si sa imi dea Dumnezeu putere si un dram de noroc

Pup toate fetele =))

Lili,

Eu poate as fi ultima persoana care ar putea sa te sfatuiasca in vreun fel.

Daca as putea te-as strange in brate prieteneste si te-as imbarbata cum as sti io mai bine.Ma gandesc ca ti-e al naibii de greu,nu dispera!

Locul meu de munca este printre oameni bolnavi,si am vazut atata suferinta cat greu pot spune in cuvinte simple,acesti oameni au pierdut totul-Sanatatea!!!

Nicicand nu vor mai putea-o lua de la capat ,pentru ei nu mai exista sperante sau vise,Noi cei care dintr-un motiv sau altul am trecut prin situatii grele,neplacute,suntem norocosi-foarte,pentru ca maiine ne ridicam si incepem o noua lupta-cu Viata.

Dumnezeu e bun si sunt sigura ca vei gasi Puterea- chiar daca trebuie sa fie un nou inceput.Iti doresc din suflet Incredere si Intelepciune! :drool:

Salutari si soare si de la mine!

Ieri am terminat Proiectele (trebile) propuse! Si-am mai luat ceva: un plancitar. Da la MEGA IMAGE. 4.62 lei a fost.

Ia aici: are 712 gr.

post-73-13520155298847_thumb.jpg

Bonsoir! Azi am lucrat si eu un pic. Maine trebuie sa-i dau viteza pt ca am un mail important de trimis =))

Una peste alta, am reusit sa fac un pic de ordine prin bucatarie, sa spal niste rufe si sa gatesc putin (piept de pui minor-asa scrie pe pachet!- cu paste si sos de smantana cu usturoi, prajitura flodni si niste ficatei cu sos picant si piure de cartofi.

O fotografie cu flodni (reteta e un pic modificata):

post-802-13520453002085_thumb.jpg

Lili,

Eu poate as fi ultima persoana care ar putea sa te sfatuiasca in vreun fel.

Daca as putea te-as strange in brate prieteneste si te-as imbarbata cum as sti io mai bine.Ma gandesc ca ti-e al naibii de greu,nu dispera!

Locul meu de munca este printre oameni bolnavi,si am vazut atata suferinta cat greu pot spune in cuvinte simple,acesti oameni au pierdut totul-Sanatatea!!!

Nicicand nu vor mai putea-o lua de la capat ,pentru ei nu mai exista sperante sau vise,Noi cei care dintr-un motiv sau altul am trecut prin situatii grele,neplacute,suntem norocosi-foarte,pentru ca maiine ne ridicam si incepem o noua lupta-cu Viata.

Dumnezeu e bun si sunt sigura ca vei gasi Puterea- chiar daca trebuie sa fie un nou inceput.Iti doresc din suflet Incredere si Intelepciune! =))

Cata dreptate ai, Nico! Asa e: Sanatatea e cea mai mare bogatie a noastra, a tuturor!

Lili, scumpo, de sanatate sa te rogi, ca fara sanatate n-ai nimic! Asa ca, fruntea sus, fatuta si mergi mai departe! Ce-i al tau e pus de-o parte! :drool:

Nico, p-aici nu ti-am pupat splendoarea de David! Dar si pe fii-ta as smotoci-o! Ai niste raze de soare: toata familia ta frumoasa!=))

Helleu la tot hanul.

am ajuns si eu la bucale ...a fost un maraton din timisoara pana aici. M-am intalnit cu izuk la o cafea pe la lugoj, apoi

am mers pana la orsova si portile de fier...si catinel, catinel am ajuns la bucale.

Ma duc la nani, si va doresc o noapte buna si lina tuturor, si de maine o saptamana noua si faina.

Helleu la tot hanul.

am ajuns si eu la bucale ...a fost un maraton din timisoara pana aici. M-am intalnit cu izuk la o cafea pe la lugoj, apoi

am mers pana la orsova si portile de fier...si catinel, catinel am ajuns la bucale.

Ma duc la nani, si va doresc o noapte buna si lina tuturor, si de maine o saptamana noua si faina.

Te pup Stella mea draga,cred ca ai avut un program tare incarcat de cand ai ajuns in tara, insa faptul ca te-ai intalnit cu atatea fete e de apreciat si cred ca ai ramas cu amintiri frumoase :scratch:!

bun venit acasa Stella!

sper ca socrul e mai bine!

ce de inalneli ai avut!

odihna placuta si sa ai o noua saptamana mai relaxanta si cat mai placuta!

pup U!

Te pup Stella mea draga,cred ca ai avut un program tare incarcat de cand ai ajuns in tara, insa faptul ca te-ai intalnit cu atatea fete e de apreciat si cred ca ai ramas cu amintiri frumoase :floare:!

Buna dimineata; drept e Anutza, ca a fost o mare placere sa ma vad cu atatea doamne minunate;

La Timi m-am vazut si cu LauraLurentiu, maaaaaaaare doamna .

Socrul este mai bine, dar trebuie sa fie operat.Tinem pumnii stransi sa fie totul bine.

o zi "glorioasa"/citez din memorie, "ca n-am putut sa ma abtin".

Stella bine ai revenit, energica, de obicei :floare:

Buna dimineata, ca am deschis usa hanului vorbind direct cu stella.

E o ceata aici de nu-ti vezi nasul brrr.

O saptamana minunata tuturor.

O sa se ridice ceata! Buna dimineata dupa un we, plin de nici telefonul nu l-am vazut, era in geanta!

@ Daniella "Zerda, foarte foarte fain postul tau de la ce gatesc azi, vreu si eu reteta de supa de dovleac in dovleac si de sheppard pie. ms Am remarcat ca faci poze foarte misto. De ce nu postezi cu foto mai des?"

Daniela, eu fac multe poze, dar nu pot pune poze la mancare de mazare cu pui, ca se plictiseste lumea, pun si eu la chestiuni mai rar executate sau daca fac ceva chiar in prima experienta si-mi iese!

O sa incerc sa fac poze mai des!

Neaţa şi de la mine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif

Raportez încălzirea vremii şi soare. Doar că soarele nu mai ţine mult, după cum se vede pe cer, se adună deja nori. Da' eu mă declar mulţumită că mă trezesc cu soare şi îmi pot încărca bateriile pentru restul zilei. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wink.gif

Pupături la toată gaşca şi o zi frumoasă vă doresc :floare:

hello, hello!

senin la prima ora, ceata acum, tot e bine ca ne-am trezit sanatosi si azi!

un we plin, cam muncit, da'i de bine, nu ma plang.

o zi asa cum va doriti si-o saptamana mai buna ca a' de-a trecut!

Zerda, da' ce-are, bre, mazarea? ia sa vad cum o faci tu? pe mine nu ma plictiseste nicio poza cu mancare :floare:

Stella, si nu i-ai zis Laurei sa mai vina pe la noi? ca are ce sa ne-arate! si Boniceaua...

si Laura portugheza e in Romanica. salutari tuturor!

Buna dimineata,

Fetelor ( nu nominalizez ca nu cumva sa uit pe cineva),va multumesc din suflet pentru vorbele frumoase si pentru incurajari.

Imi e foarte,foarte greu ,sper sa pot trece cu bine peste periada asta .

Si da ,sanatatea e cea mai importanta si ma rog la Dumnezeu sa ne dea sanatate si multa putere si sa stiti ca si voi toate sunteti in rugaciunile si in sufletul meu.Conteaza enorm pentru mine un sfat,o vorba buna si stiu ca voi m-i le spuneti din suflet.

De azi ,nu stiu pe ce cale o sa apuc .

Ma simt ca un om pierdut si nu ma pot opri din plans.Dar eu asa sunt,imi trebuie ceva timp ca sa ma adun,mai ales ca stiu cat am muncit si ce sacrificii am facut.

Asta e!!!!!

Va imbratisz cu tot dragul pe toate si va multumesc inca odata ,si ma rog ca bunul Dumnezeu sa va aiba in paza lui si sa aveti parte doar de bucurii. :floare:

Lili :floare: cum spun copiii "plangi tot" sa te descarci si cand termini, capul sus si mergi inainte.

Totul are o solutie, sigur o gasesti pe a ta, si calea de urmat.

Buna dimineata si de la mine, si la noi e soare si placut (deocamdata).

Noi suntem tot cu musafiri, asa ca nu prea apuc sa intru sa vad ce-ati mai facut, numai asa, mai rarut. In orice caz, Lili,te imbratisez si eu cu drag, si-ti doresc multa putere, sa iesi cat mai repede din starea asta si sa mergi mai departe. Incearca sa te gandesti la ce familie frumoasa ai, ca sunteti sanatosi cu totii, va iubiti, ai pe cine sa te sprijini si pe umarul cui sa plangi, si toate astea conteaza enorm. Capul sus!

Stella, ma minunez si eu de turul tau de forta, tare mi-ar placea sa ne intalnim la un moment dat. pana atunci te pup si tin pumnii pentru socrul tau.

Buna ziua la tot hanul. Eu am avut un weekend foarte incarcat si plin de tristete. Din pacate a murit bunicul sotului meu.

El cu soacra mea nu au putut sa ajunga din pacate.

Aseara pe la 19:30 am ajuns si eu acasa si am reusit sa stau putin cu fata.

Va doresc o zi buna!

Miti, DD sa-l odihneasca in pace. Condoleante.

merci de urari pentru socru, maine il opereaza.

tineti-i pumnii satransi

Miti condoleante draga mea!

Lili...plingi incearca sa iesi din casa,usor usor durerea se va estompa si vei incepe sa ti faci planuri

Cred ca nu e usor mai ales ca in tarisoara noastra (daca esti comerciant) in fiecare zi apar'controale' numai in scopul de a te jecmanii:(

Eu sunt bine ieri am fost la sarbatoarea castanelor , a fost si vreme frumoasa,tocmai am terminat azi pulpa de capra cu cartofi la cuptor dar si rosii si ardei umpluti numai cu orez si ierburi

De acum am in plan sa fac numai produse ce sunt acum deci gutui cu carne de porc,sfecla rosie,dovleac,castane,nuci, praz ,varza,andive etc

Nu am mai facut demult orez cu prune....

saptamina buna dragele mele si fruntea sus!!

si eu planuiesc intilniri cu fetele din Ro dar pe la sf lui ianuarie.....

pup

Hello!!!

Da, intr-adevar este o zi frumoasa cu mult soare si destul de calda pentru perioada in care ne aflam.

Dar am inteles ca ne asteapta o iarna grea din ianuarie. OF!

Stella, tinem pumnii stransi si pentru socrul tau! Sanatate multa!

Miti, condoleantze! :71: :floare:

Lili, este dureros ca esti nevoita sa renuntzi la magazin, sa dea DD sa te aiba in paza lui, sa reusesti sa-ti gasesti linistea si mai ales un alt job, sa fie totul bine si pentru voi si ai sa vezi ca va rasari soarele si pe strada ta! :floare: :floare: :blink:

O zi frumoasa va doresc!

post-88-13521122070223_thumb.jpg

post-88-13521122205428_thumb.jpg

post-88-13521122293974_thumb.jpg

post-88-13521122421066_thumb.jpg

post-88-13521122531678_thumb.jpg

post-88-13521122689622_thumb.jpg

post-88-13521122808099_thumb.jpg

post-88-13521122945807_thumb.jpg

Buna! La noi ceata, urat frig si vant,acum s-a ridicat ceata vad ca iese un soare timid si cu dinti :lol:

Eu sunt cu bub' acasa asa ca el e seful :lol: le-am facut la coptii' o supita de pui cu legume si crutoane,pe seara paste cu sos picant (diavolla),mai au niste friptura de ieri ,daca or vrea asa ca asta-i meniul.(eu mi-am mai luat o salata mare verde si ceapa rosie,iaurt si am mai copt o tura de ardei copti si gogosari sa-i fac tot salata )

Miti condoleante !

Lilisor chiar ma gandeam azi la tine :) :)

Va pup pe toate si va urez o zi frumoasa!