Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Bună seara. Nu am găsit nici-un topic unde să mă prezint, cred că aici este cel mai indicat. Mă numesc Emma, câteva persoane dintre voi mă cunosc de pe un alt forum cu nickname/ul Emmalyne, am 24 de ani și pasiunea de a găti. Unindu-mă acestui forum sper (sigur) să-mi îmbogățesc cunoștințele culinare. :)

O seară bună tuturor!!!

Bun sosit Emma! :) Sedere cat mai placuta printre noi! :biggrin:

Bună seara. Nu am găsit nici-un topic unde să mă prezint, cred că aici este cel mai indicat. Mă numesc Emma, câteva persoane dintre voi mă cunosc de pe un alt forum cu nickname/ul Emmalyne, am 24 de ani și pasiunea de a găti. Unindu-mă acestui forum sper (sigur) să-mi îmbogățesc cunoștințele culinare. :)

O seară bună tuturor!!!

Bun venit Emmalyne,(ne cunoastem de pe celalat forum) ma bucur sa te revad,ma duc sa-ti vizitez blogul :biggrin:

Ce mult imi place editia din saptamana aceasta ,a emisiunii cireasa de pe tort :biggrin: Stela Popescu,Rodica Bitanescu,Papaiani,Dichiseanu ,imi face mare placere sa-i vad si in calitate de oaspeti/gazde! :)

o, nuuuuuuuuuuuuuuuuu , nu e deloc usor sa fii parinte, si sa faci ce e just.

Cand era Vale mica, odata s-a suparat pe mine si mi-a zis...*mama, nu vrei sa mergi in camera ta sa citesti ceva?*:biggrin:...si am considerat ca era just, ca si eu ii spuneam cand era capricioasa...du-te tu in camera ta un pic si cujeta cu papusile...:)

ps....alina, sa stii ca eu eram un copil tare afurisit, si maicamea saraca fugea repede sa faca niscai cumparaturi ( foarte aproape) cat dormeam eu...si intr-o zi m-am trezit, in mijlocul camerei era un amarat de soricel miiiiiiiiiiiiic ...si am inceput nenica sa urlu * ma mananca soriciuuuuuuuuuuuuuu * de au fost nevoiti vecinii sa sparga usa , sa ma scoata de acolo...si pana in ziua de azi, cand vad un *sorrrrrrrrrrrrrriccccccccccci*, ma isterizez total si devin isterica total...am o frica teribila...e de-adreptul fobie ...fiimea stia de mica , si daca vedea cumva prin gradina , sau aparea nero cu unûl in bot, facea tot posibilul sa nu vad.

Fiocco, ii depune pe terasa aliniati, si ea cu taicasau ii strang si-i arunca ...bleahhhhhhhhhhh

M-ai facut sa rad Stella :) Cred ca nici eu n-as reactiona mai frumos daca mi-ar aduce Maya soricei..am o sila teribila..si mila de ei :D

Bună seara. Nu am găsit nici-un topic unde să mă prezint, cred că aici este cel mai indicat. Mă numesc Emma, câteva persoane dintre voi mă cunosc de pe un alt forum cu nickname/ul Emmalyne, am 24 de ani și pasiunea de a găti. Unindu-mă acestui forum sper (sigur) să-mi îmbogățesc cunoștințele culinare. :biggrin:

O seară bună tuturor!!!

Bun venit Emma :)

O seară bună tuturor!!!

:biggrin: Emaaaa!:) Bine-ai venit!

Alina, sanatate si tie si ingerasilor tai! Imi pare tare rau pentru necazurile tale, dar nu uita: toate vor trece si vei rade intr-o zi de ele! Si tu stii ca am dreptate!

Zoazarel :biggrin: :) :) .

Verber , ești pe aproape :D (benvenuta). Bentrovato.

Esti draguta....din italiana mai stiu 2 vorbe!!

frumos blog!

M-ai facut sa rad Stella :) Cred ca nici eu n-as reactiona mai frumos daca mi-ar aduce Maya soricei..am o sila teribila..si mila de ei :)

Cu timpul m-am "obisnuit"... ce sa fac? Nu îmi plac, la fel mi-e si mila cînd îi aud tziuind, dar mi-e si sila. Baietii mei blanosi însa, sînt tare bucurosi :D Eu cred ca ei îmi vad panica în pupile si de aia faca asa. Panica mea e ca o injectie cu adrenalina pentru ei :)

Cît despre copii, la noi nu se bate, dar ce-i drept se mai zbiara. Noi sîntem foarte deschisi unu cu altul si toti la gramada, ne spunem ce avem de zis, si mai tre' sa zbieram sa ne facem întelesi, sa ne auzim :D Fiica-mea, desi o pestoaica, nu e sensibilizoasa, ci se ia în gura cu mine fara probleme. Dupa ce zbieram 5 minute si "scuipam" ce avem pe suflete, ne trece si ne hahahaim si hlizim imediat despre ceva, de zici ca nu ne-am certat niciodata. Nu tinem mînie mai mult de juma' de ceas :D

Bun venit Emma! Îti doresc o sedere cît mai placuta la noi! ^_^

Zoazarel ^_^ :) :) .

Verber , ești pe aproape :) (benvenuta). Bentrovato.

Bentrovata :D...verb e una donna .

sedere placuta pe arta.

Bună Maya, mulțumesc. :)

Îmi cer scuze Verber pentru greșeală :) . Bentrovata. :)

Mulțumesc Stella pentru urare și pentru atenționare. ^_^

M-ai facut sa rad Stella :D Cred ca nici eu n-as reactiona mai frumos daca mi-ar aduce Maya soricei..am o sila teribila..si mila de ei :D

Cu timpul m-am "obisnuit"... ce sa fac? Nu îmi plac, la fel mi-e si mila cînd îi aud tziuind, dar mi-e si sila. Baietii mei blanosi însa, sînt tare bucurosi :D Eu cred ca ei îmi vad panica în pupile si de aia faca asa. Panica mea e ca o injectie cu adrenalina pentru ei :D

Idem,dar cu timpul te obisnuiesti,cel mult eu anul asta de cand il avem pe Schatzi m-am obisnuit.Ma scarbesc,dar nu mai crizez ca inainte :)

Geany, cum spuneau si fetele, trebuie usurel sa il inveti pe Bub sa nu mai fie asa mamos.

Nepoatele mele sunt mamoase rau de tot.Am stat 8 luni la una din surori si mai ramaneam cu cea mijlocie acasa cand sora mea avea de facut drumuri, plangea nene de ziceai ca o taie cineva.Pana a inceput sa se obisnuiasca cu mine, ne jucam, ne uitam la filme,desene, coloram.

Acum esti acasa,dar probabil ca in viitor vei vrea sa te reangajezi,ce faci, tot dupa fusta ta o sa fie?

Cu cat cresc,cu atat e mai greu.

Nepotica cea mica ,fata surorii celelalte ,la fel e lipita de maica-sa,plus ca inca suge si are acusic sambata 4 ani ^_^ .Cand vine sora mea de la servici e toata calare pe ea ca saraca nu poate face nimic.

Cu bataia nici eu nu sunt de acord.Pe noi parintii nu pot spune ca ne-au batut, eu mi-am luat-o odata pt faptul ca am venit acasa cu vre-o doua ore intarziere si mai bine de cand terminasem scoala si mama era inspaimantata,dar si acum regreta ca m-a atins.Sora cea mare si-a luat o palma de la tata la 18 ani pe motiv de un baiat,iar ce mijlocie in trecere o palma peste cour din motiv de dat cu dorsalul de pamant.Au fost singurele noastre "batai" de care parintii nostrii nu sunt mandrii,

Sotul meu de ex nu si-a batut niciodata fata,desi a avut la un moment dat o viteza in mana sa o smuceasca,dar ca sa nu de-a in ea a dat in perete,fiindca era constient ca v-a regreta daca o sa o loveasca.El nu si-a batut copilul in schimb si-a permis asta actualul sot al mamei fetei care a batut-o in asa hal de am ajuns cu ea la Institutul de medicina legala :) si asta fara ca cea care vrea sa fie numita mama sa reactioneze, ci din contra a zis o merita :)

Eu pe oamenii astia am boala.

Alina, sanatate multa bolnaviorilor si tie refacere rapida.Cu restul sti cum e, sanatate sa fie,ca restul se rezolva.

Si nu in ultimul rand La multi ani tuturor ce si-au serbat astazi ziua.

PS: Emma, bine ai venit.

Ioana ,asa incerc sa fac,dar din pacate nu am cu cine sa-l las pe bub' fara mine momentan,mama lucreaza de dimineata pana seara,socrela lucreaza ,tata nu prea are rabdare si nu se pricepe,in caz de ''calamitate'' :) el e primul vizat,dar daca nu ie' calamitatea'' nu doreste nici el sa se implice daca bub' nu vrea ,dar e mai bine decat era in trecut,eu cred ca lucrurile evolueaza inspre bine,despre batut,maltratat copii nici nu poate fi vb. la mine ,la cat e de alintat bub' iti dai seama ^_^ ,de la copil maltratat si o urecheala sau o palmuta la fund cand chiar nu se poate /nu pricepe de vb. buna,e cale lunga ,sa nu exageram.

E mamos rau ceea ce nu e bine deloc ,incerc sa remediez si eu cum pot ,dar din pacate nu am nici un ajutor din jur si nici alternativa momentan nu am !

Somn usor tuturor! :)

Eu nu sunt de acord cu bataia si cred ca reiese clar din ce am scris eu asta!

La istericale, eu una nu mi-am luat-o niciodata, e drept ca nu era apanajul meu, imi fura scena varul de care spuneam!

Dar ca mi-am luat-o, mi-am luat-o, si de la profesori, si de la unchi, si de la matusi!

Pe tot soiul de motive din care pe unul singur il consider intemeiat, ma jucam cu varul susnumit bagand mine de creion in priza si cand a intrat unchiu-meu si ne-a vazut s-a infipt in noi si mi-a ars una, lui urmind sa-i dea un sut de langa priza, dar ala la cat exersase trantitul in coor, l-a fentat! Bietul om era speriat ca ne curentam, dar in rest, le-am luat de dracii ce-i aveau: profesorii, unchii, matusile, etc.

Rade omul de mine cand ma aude ca o bomban pe Pisi : daca te bagi in plasa iti trag una, sa ma tii minte!! rade de se tavaleste: cica ea crede ca o alinti, ca nu le-ai lovit niciodata, e ca un ritual la desfacut plasele!

PS bine ai venit Emma

Ioana ,asa incerc sa fac,dar din pacate nu am cu cine sa-l las pe bub' fara mine momentan,mama lucreaza de dimineata pana seara,socrela lucreaza ,tata nu prea are rabdare si nu se pricepe,in caz de ''calamitate'' :-* el e primul vizat,dar daca nu ie' calamitatea'' nu doreste nici el sa se implice daca bub' nu vrea ,dar e mai bine decat era in trecut,eu cred ca lucrurile evolueaza inspre bine,despre batut,maltratat copii nici nu poate fi vb. la mine ,la cat e de alintat bub' iti dai seama :love7: ,de la copil maltratat si o urecheala sau o palmuta la fund cand chiar nu se poate /nu pricepe de vb. buna,e cale lunga ,sa nu exageram.

E mamos rau ceea ce nu e bine deloc ,incerc sa remediez si eu cum pot ,dar din pacate nu am nici un ajutor din jur si nici alternativa momentan nu am !

Somn usor tuturor! :hug:

Geanino neata fetele....eu cunosc pe cineva care (cind avea virsta) si a dat baietelul la sport....mai precis la ruiby.Amin!!

Acum e ditamai vlajganul barbat vinjos cum trebuie.... nu tinar efeminizat

Da fiecare face cum vrea!!!

Buna dimineata...eu mi-s nascuta lenesa de mica la gimnastici si alte chestii sportive...dar

cre'ca tre s-o iau si eu incetisor cu musciularizarea, ca prea ma doare umarul :love7:

o zi faina tuturor.ultima zi bucurestenoasa :hug:, si contrar prognozei meteo, pare ca va fi faina totusi :-*

Buna dimineata...eu mi-s nascuta lenesa de mica la gimnastici si alte chestii sportive...dar

cre'ca tre s-o iau si eu incetisor cu musciularizarea, ca prea ma doare umarul :hug:

o zi faina tuturor.ultima zi bucurestenoasa :-*, si contrar prognozei meteo, pare ca va fi faina totusi :)

Stella buna dimineata

Iti urez sa te bucuri din plin de ziua 'bucurestenoasa'...si nu i bai daca nu esti cu sportul....eu ma mai dreg cu acupunctura ,fizioterapie d astea.....nu zic nici PIS de utilizarea... cremele 'parfumate' sil Pusica :love7:

hello, hello!

mi-e un somn de nu mai pot, Mihaili, Gavrili, mda!

ma pregatesc sa plec la birou, m-am invoit cateva ore dimineata ca stiam ca va fi grea scularea.

hai pa! si-o zi buna!

Neatza, sigur c-o sa fie frumos, voi va uitati la ce scriu astia la meteo??

Neatza, sigur c-o sa fie frumos, voi va uitati la ce scriu astia la meteo??

Buna dimi'! nu,nu am vazut ,ce spun astia la meteo?! :hug:

La noi momentan e inorat asa ca speram sa se faca frumos sa iesim iar la plimbare,mici cumparaturi(paine si destea) si la uta,in rest program de curatenie :-*

O zi faina tuturor! :love7:

P.S Am intins niste rufe,e chiar frig deabinelea' :)