November 12, 201213 yr comment_169925 Hello la han!Georgi, multa multa sanatate lui Alex, asta e cel mai important, apoi celelalte se rezolva. Boabe,nici mie nu-mi place sa calc si nici nu stii ce teanc de rufe ma asteapta. Report
November 12, 201213 yr comment_169926 Mai fetelor...Lili , Giorgi multa sanatate lui Alex ( nu pot fi si de la crestere durerile astea? fiimea avea asa cand s-a lungit tare ); si eu ca Moatza ma intreb daca nu se putea negocia, diminua, amana etc acea amenda ??Bobitza, eu ( se stie ca detest calcatul) am rezolvat chemand o tanti de 2 ori pe luna cate 3h...are o viteza nenica de te da pe spate.In general bag kla inaintare camasile mnealui , lucrurile lui V si ale mele, camasi Tshirt etc....si daca mai e timp lenjeria alea alea...care la o adica le pot rasoli si eu daca mai ramane cate ceva.Pupaciuni. Zoazo Report
November 12, 201213 yr comment_169940 Bonjour , am si eu ceva timp liber , am venit numai sa va pupez pe toate! O zi buna va doresc! Report
November 12, 201213 yr comment_169945 Va pup si eu pe toate Giorgi sanatate lui Alex, restul, trec Lili Report
November 12, 201213 yr comment_169948 of, Giorgi, ce de necazuri!n-ai putut contesta amenda? era indreptatita? poate macar o mai amanai.Sanatate ptr toata lumea, mai ales lui Alex! hello, hello! si-o saptamana mai buna!io-s racita, c-a venit sefa din concediu cu boala si ne-a dat-o si noua. asa ca, acuma toate trei suntem mooci. am nervi de numa'!si cireasa din motz, am facut un abces pe mandibula, dar pe interior. ca si cum mi-ar iesi o masea de minte. fara sa ma doara maseaua . azi ma gandeam sa ma duc la dentist, da' daca-s racita...cred ca n-ar fi corect! nu prea ma doare, dar ma jeneaza, simt locul inflamat si ma doare daca vreau sa mestec ceva mai dur. mda! cum ziceam, hai s-avem o saptamana mai buna, ca-i nevoie! va pup! Bobita - cum iti zice de fapt? - eu am gasit o tantita care sa calce, dar mi-a luat acu vreo 3 ani 20lei ptr 4 camasi si mi s-a parut mult. acuma cred ca ia si mai mult.Cristina ma cheama. Cred ca ma lasa memoria pt ca am avut impresia ca am scris pe undeva Pai intr-adevar era cam mult...La banii astia o "arvunesc" (cum zice o buna prietena) pe bunica ca si asa mereu ma cearta si ma bate la cap ca nu-i place cum calc. Numai ca la cate am de calcat ar obosi-o prea tare. Soacra-mea si la nunta mi-a zis "in sfarsit scap de calcat si de frecat dupa barbat-tu" . Stia ea saraca ce ma asteapta! Sper sa va faceti bine cat mai repede. Apropo, sunteti o draguta! Am vazut fotografiile din vacanta de la Budapesta. M-ati inspirat si am fost si noi intr-o vizita fulger in octombrie. Tare mult mi-a placut! Report
November 12, 201213 yr comment_169949 Emma , itzi spun si eu , cu intarziere , Bun venit!Georgi , sanatate lui Alex!Moatza , bun venit in clubul bolnavilor! Eu cred ca iar merg la ORL , mi-s infundata de aproape 2 luni!Stella , am egoism pe tine! Eu am azi o zi super-incarcata!Geany , dar tzie nu tzi-e rusine cu pepenul ala , mai? Report
November 12, 201213 yr comment_169950 Zoazo , ce mai face mami tau?Foxulina , tu pe unde mai esti? Bobitza , nu mai vorbi de lucruri sfinte , de calcat , ca iar am o capitza cat casa! Verber , nici nu stiam de tpu.ro Report
November 12, 201213 yr comment_169952 Mai fetelor...Lili , Giorgi multa sanatate lui Alex ( nu pot fi si de la crestere durerile astea? fiimea avea asa cand s-a lungit tare ); si eu ca Moatza ma intreb daca nu se putea negocia, diminua, amana etc acea amenda ??Bobitza, eu ( se stie ca detest calcatul) am rezolvat chemand o tanti de 2 ori pe luna cate 3h...are o viteza nenica de te da pe spate.In general bag kla inaintare camasile mnealui , lucrurile lui V si ale mele, camasi Tshirt etc....si daca mai e timp lenjeria alea alea...care la o adica le pot rasoli si eu daca mai ramane cate ceva.Pupaciuni. Zoazo Musai sa gasesc si eu pe cineva! Cu restul le mai fuseresc si eu dar camasile, costumele si zecile de cravate ma dau pe spate. Cand pleaca in delegatii (adica f des) sau cand are conferinte calc si murmur printre dinti cate-n luna si-n stele la adresa aluia care a inventat costumele calcate la dunga Sanatate socrului! Sper ca se simte mai bine! Report
November 12, 201213 yr comment_169955 Ntz! lui barbat-miu sa-i fie rusine ca el i-a pus Mai Giorgica' sa dea d-zeu sa treaca,cat mai repede aceasta perioada si multa sanatate la baiet Eu desi pe drumuri am umblat cu folos azi Pe seara iar or stramba astia ai mei din nazboc' dar am mai scos o punguta cu ficatei de pui (tata mi-a luat) trebuie sa mai fac loc in congelator,si nu aveam ce sa le mai fac de mancare deseara asa ca asta e, cui nu-i convine sa faca,greva foamei Eeeii!!! Report
November 12, 201213 yr comment_169957 Zoazo , ce mai face mami tau?Foxulina , tu pe unde mai esti? Bobitza , nu mai vorbi de lucruri sfinte , de calcat , ca iar am o capitza cat casa!Vaiii, am mai stricat si altora dispozitia! Ce sa facem si noi...Eu nu calc lenjeriile de pat. Le intind bine cand le pun la uscat si am grija sa cumpar din cele care nu se sifoneaza. Si cu toate astea am vesnic de calcat Tinand cont ca eu la mama mea acasa nu am pus mana pe nimic si nici un ou ochi nu faceam, totusi ma descurc onorabil acum E relevant de spus ca de pe la sfarsitul lui 2008 a dat "nenorocirea" peste lenesa de mine. Bunica si soacra-mea au crezut ca o sa murim de inanitie si pe un munte de murdarie Report
November 12, 201213 yr comment_169958 Ce mai face Daniella? Ce mai face printzesa ei? Pe a Cristinei am vazut-o , o frumusetze de fata! Sa va spun de a mea , e din ce in ce mai obraznica. Dupa ce ca in concediu cum nu-i placea ceva tzipa la tat'su Termina , Valentin! , acum a inceput cu mine. Pana acum zicea Liniste!!! Acum zice in nemtzeste Ruhe jetzt! si asta nu suna deloc frumos. Cred ca la gradi educatoarele asa vorbesc cu ei....ca nu se poate! Am fost vineri seara cu felinarul prin oras , cu toata gradinitza , apoi la azilul de batrani si am cantat. Saptamana trecuta a facut noaptea , din nimic , 40 si nu mai cobora!!!!! Nici cu frectzie nu a scazut. Dupa 2 ore a inceput sa scada. Cred ca-s maselele din spate. Report
November 12, 201213 yr comment_169959 Ntz! lui barbat-miu sa-i fie rusine ca el i-a pus Mai Giorgica' sa dea d-zeu sa treaca,cat mai repede aceasta perioada si multa sanatate la baiet Eu desi pe drumuri am umblat cu folos azi Pe seara iar or stramba astia ai mei din nazboc' dar am mai scos o punguta cu ficatei de pui (tata mi-a luat) trebuie sa mai fac loc in congelator,si nu aveam ce sa le mai fac de mancare deseara asa ca asta e, cui nu-i convine sa faca,greva foamei Eeeii!!! Ai zis ficatei? Vin si eu la masa la tine daca imi dai si niste pepene murat Report
November 12, 201213 yr comment_169961 Ce mai face Daniella? Ce mai face printzesa ei? Pe a Cristinei am vazut-o , o frumusetze de fata! Sa va spun de a mea , e din ce in ce mai obraznica. Dupa ce ca in concediu cum nu-i placea ceva tzipa la tat'su Termina , Valentin! , acum a inceput cu mine. Pana acum zicea Liniste!!! Acum zice in nemtzeste Ruhe jetzt! si asta nu suna deloc frumos. Cred ca la gradi educatoarele asa vorbesc cu ei....ca nu se poate! Am fost vineri seara cu felinarul prin oras , cu toata gradinitza , apoi la azilul de batrani si am cantat. Saptamana trecuta a facut noaptea , din nimic , 40 si nu mai cobora!!!!! Nici cu frectzie nu a scazut. Dupa 2 ore a inceput sa scada. Cred ca-s maselele din spate.A fost ceva sarbatoare la voi de ati mers cu felinarul? Asa fain mi se pare! Report
November 12, 201213 yr comment_169963 Doamnelor a ti scris mult...deci pupicei la toata lumea,bafta la noi toti(inclusiv la teze!)sanatate noua maxima si persistenta si sa se duca relele de pe capul Alexutzului!!In resumé....toate cele bune noua tuturor....eu tocmai am venit de la pus anunturi pt 'cedare' pisicei!!pup you!!ps Zozulica pup bine ai revenit!! Report
November 12, 201213 yr comment_169964 Ieri a fost Sf. Martin la catolici. Se organizeaza procesiuni prin oras si apoi se fac focuri de tabara. Si se mananca gasca.Felinarele le-am facut impreuna cu copii la cresa , sunt din hartie si au o un bec cu baterii inauntru. Anul trecut am facut ciupercutze , anul asta i-a lasat sa picteze ce au vrut ei , moama , ce a fost!!!! Atata vopsea a pus Elena ca nu se mai usca foaia! Canta cantece de genul: http://www.youtube.com/watch?v=pEkdABUs7OM Report
November 12, 201213 yr comment_169965 Tinand cont ca eu la mama mea acasa nu am pus mana pe nimic si nici un ou ochi nu faceam, totusi ma descurc onorabil acum E relevant de spus ca de pe la sfarsitul lui 2008 a dat "nenorocirea" peste lenesa de mine. Bunica si soacra-mea au crezut ca o sa murim de inanitie si pe un munte de murdarie Cristina, fara de suparare dar dumnealui de ce nu calca? Eu sunt obisnuita cu barbatii sa puna mana sa-si faca singuri, ba sa mai calce si pentru cosoarta ca nu obosesc (si fratele meu tot asa a fost crescut) Mie imi place sa calc, dar, nu sa fie obligatia mea sa o fac. Giorgi sanatate multa lui Alex Report
November 12, 201213 yr comment_169966 Fetelor, din pacate amenda nu am putut sa o contestam, nici sa o amanam, intai am consultat vreo doi avocati care ne-au zis ca singura solutie: plata amendei, daca nu, risca sontul dosar penal. Unii, carora sontul le-a facut un bine, le-a dat ceva de lucru, i-am tinut si in gazda pe nimic, i-au facut reclamatie si de aici s-a ajuns la concluzia ca la el in firma (firma fiind pe 0, fara profit de doi ani, nu mai renta sub nici o forma, asa ca o inteleg tare bine pe Lili) acei "unii" munceau la negru. Si nu era adevarat, dar..... Acum el sa fie sanatos si sa poata munci incat sa traim decent si sa dam si datoria inapoi. Am luat analizele lui Alex, par OK, doar VSH, normal 12/mm/f si el are 20/mm/h. Glicemia buna, Hemoglobina buna, Fibrinogenul bun, Sumarul de urina negativ, Exudatul faringian negativ, Aslo < 200. Trebuie sa ajung la medicul de familie si sa vedem ce zice. In afara de VSH-ul putin marit, restul sunt in regula. Insa pe el il dor totusi incheieturile picioarelor. Ne-a zis un ortoped ca il dor de la platfus, dar el cu platfusul s-a nascut, a purtat si talonete si ghetutzele invers cat a fost mic si degeaba. Si il doare de la platfus asa tare tocmai acum la varsta asta?Nu stiu ce sa zic, la doctor ajung maine dupa-amiaza si sa vad atunci ce ni se spune. V-am zapacit cu ale mele, ma duc la munca! Si va multumim pentru urarile de sanatate, ceea ce va doresc si voua! Si sa se duca pe pustii toate necazurile! Report
November 12, 201213 yr comment_169967 Ieri a fost Sf. Martin la catolici. Se organizeaza procesiuni prin oras si apoi se fac focuri de tabara. Si se mananca gasca.Felinarele le-am facut impreuna cu copii la cresa , sunt din hartie si au o un bec cu baterii inauntru. Anul trecut am facut ciupercutze , anul asta i-a lasat sa picteze ce au vrut ei , moama , ce a fost!!!! Atata vopsea a pus Elena ca nu se mai usca foaia! Canta cantece de genul: http://www.youtube.com/watch?v=pEkdABUs7OM Ce frumos!!! Report
November 12, 201213 yr comment_169976 Sanatate multa lui Alex si lui Mutti! Eu am avut VSH-ul mare in ultimii 20 de ani, indiferent de tratamentele urmate!Vedeti ce se poate face, poate e cum a zis Stella!De amenda imi pare rau, dar pana la urma banii, se mai pun la loc.Lili sus inima!Boabe de cafea, eu nu calcam costume si cravate in veci, de aia exista curatatorii profesionale, eu prefer sa nu dau banii pe dulciuri, ci pe curatatorie, dar e alegerea mea. Acum am scapat de alegerea asta, omul este IT-ist se duce in blugi la munca, dar fostul numai impopotonat mergea, 5 camasi pe saptamana! Cu privire la restul eu n-am probleme cu calcatul, imi place sa calc, calc o camasa masculina in 3 minute de exemplu, bluzele mele ce se calca mai greu ca au cute si pliseuri. Ma bucur ca s-a distrat Enena, chiar daca are si ea probleme, o pup sa-i treaca! Report
November 12, 201213 yr comment_169978 Cristina, fara de suparare dar dumnealui de ce nu calca? Eu sunt obisnuita cu barbatii sa puna mana sa-si faca singuri, ba sa mai calce si pentru cosoarta ca nu obosesc (si fratele meu tot asa a fost crescut) Mie imi place sa calc, dar, nu sa fie obligatia mea sa o fac. Giorgi sanatate multa lui Alex Uma, mai calca si el dar de obicei nu-l las eu la cele mai complicate sau care se calca cu mai multa atentie. Are un costum pe care abia il calc eu dar care este superb si nu ma lasa inima sa nu i-l mai dau.In plus, de obicei sta mult mai prost cu timpul fata de mine si prefer sa ma ajute sa fac alte chestii atunci cand il prind liber Spalatul vaselor ii revine aproape mereu lui, stersul prafului si aspiratul de cate ori il prind.Pana la urma cred ca voi cauta pe cineva care sa ma ajute. Report
November 12, 201213 yr comment_169987 Sanatate multa lui Alex si lui Mutti! Eu am avut VSH-ul mare in ultimii 20 de ani, indiferent de tratamentele urmate!Vedeti ce se poate face, poate e cum a zis Stella!De amenda imi pare rau, dar pana la urma banii, se mai pun la loc.Lili sus inima!Boabe de cafea, eu nu calcam costume si cravate in veci, de aia exista curatatorii profesionale, eu prefer sa nu dau banii pe dulciuri, ci pe curatatorie, dar e alegerea mea. Acum am scapat de alegerea asta, omul este IT-ist se duce in blugi la munca, dar fostul numai impopotonat mergea, 5 camasi pe saptamana! Cu privire la restul eu n-am probleme cu calcatul, imi place sa calc, calc o camasa masculina in 3 minute de exemplu, bluzele mele ce se calca mai greu ca au cute si pliseuri. Ma bucur ca s-a distrat Enena, chiar daca are si ea probleme, o pup sa-i treaca! La mine in targ avem vreo 4 curatatorii din care numai una este ca lumea si culmea e ca aia e deschisa de la ora 9 pana la ora 15, sambata si duminica liber. Asa ca niciodata nu ma potrivesc cu programul lor. Daca am de dus nu stiu cate costume, paltoane, sacouri, etc trag o fuga de la serviciu (20 km de oras). Daca nu, pentru camasi chiar nu am cum sa fac sa ajung. Cu banii nu ar fi un capat de tara ca nu-i extraordinar de scump dar vb unui coleg "logistica ne omoara"! Dar pana la urma tot gasesc eu o tanti Report
November 12, 201213 yr comment_169988 Ntz! lui barbat-miu sa-i fie rusine ca el i-a pus Mai Giorgica' sa dea d-zeu sa treaca,cat mai repede aceasta perioada si multa sanatate la baiet Eu desi pe drumuri am umblat cu folos azi Pe seara iar or stramba astia ai mei din nazboc' dar am mai scos o punguta cu ficatei de pui (tata mi-a luat) trebuie sa mai fac loc in congelator,si nu aveam ce sa le mai fac de mancare deseara asa ca asta e, cui nu-i convine sa faca,greva foamei Eeeii!!! Ai zis ficatei? Vin si eu la masa la tine daca imi dai si niste pepene murat Dau!cum sa nu De nu i-oi poza eu deseara neatinsi sa-mi spui mie cutzu' de data asta pun picioru-n prag! fac scandal''maret'' zau ashea' sa nu ma nerveze' ca am si telenovica pe canal d astaseara asa ca nu am timp de mofturile lor ... Report
November 12, 201213 yr comment_169990 Ntz! lui barbat-miu sa-i fie rusine ca el i-a pus Mai Giorgica' sa dea d-zeu sa treaca,cat mai repede aceasta perioada si multa sanatate la baiet Ai zis ficatei? Vin si eu la masa la tine daca imi dai si niste pepene murat Dau!cum sa nu De nu i-oi poza eu deseara neatinsi sa-mi spui mie cutzu' de data asta pun picioru-n prag! fac scandal''maret'' zau ashea' sa nu ma nerveze' ca am si telenovica pe canal d astaseara asa ca nu am timp de mofturile lor ... As veni eu sa te scap de ficatei numai ca-s cam departe! Nu stiu ei ce pierd! Report
November 12, 201213 yr comment_169993 Paii la drept vb. nici eu nu-i mananc,dar asta e partea 2 au promis ca vor fi cuminti si or manca acum sa vedem le fac si mamaliguta si mujdei si cartofi prajiti,eu mi-am luat o salata ,dar olea de mamaliguta calda cu mujdei un cartofior-2 si un pic de sos de la ficatei o sa mananc si eu Report