Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Buna dimineata si de la mine!

Este cam innorat si frig, dar au zis ca iese soarele. Ieri a fost o zi placuta.

Nici eu nu ma omor cu calcatul si ai mei se imbraca cu blugi, tricouri nepretentioase, asa ca. Insa nu ma lamuresc cu mama ca asternuturile sa nu le mai scrobesc si sa ma chinui dupa aceea o gramada sa le calc. Eu mi-am luat asternuturi din astea creponate care nu trebuiesc calcate. Insa asternuturile lui mama sunt din acelea stravechi si nescrobite si calcate pana ametesti nu arata cum trebuie. Dar poate o lamuresc sa-i iau si ei tot din astea noi si creponate.

Astazi ma duc la doctor cu analizele lui Alex, sa vedem ce ne spune. Ieri s-a descurcat bine la teza de lb.italiana, asa spune el, insa cand a ajuns acasa imi spunea ca asa tare il dor incheieturile de la picioare. :notworthy: In afara de nurofen si sa-l ung cu crema antiinflamatoare nu i-am facut nimic altceva. Insa tot mi se pare ciudat sa aiba asa dureri dintr-o data si sa-l tina asa de mult. Cumva trebuie sa se rezolve!

O zi buna va doresc si sanatate multa la bolnaviori/oare!

Giorgiutzo, tare rau imi pare sa aud ca Alex sufera.Dar si eu cred ca-i de la crestere!Si eu imi amintesc de durerile astea la varsta lui!Pup si eu Alexut bolnavior!

Cu amenda aia cum v-ati "captusit"? De unde vi s-a tras?

Da! Si ii plac si lui bub',noroc de oloiul' lui Any ca m-a inspirat,chiar nu stiam ce sa le fac asta seara!bub' e inca f. somnolent ,l-am adus in sufragerie si inca tot motzaie cu lumina si tv. aprins ,asta nu-mi place :drool:

:notworthy:

Dragul de el, si noi astia mari la fel de lesinati suntem la raceala, apai el mititelul.

Eu parca din nas infundat, o dau in tuse acum.

Motzulino, mie aftele astea-mi trec cu bicarbonat.Umezesc putin un deget sau un betisot de urechi, il trec prin bicarbonat si tamponez locul.Trece repede.Asa procedez si la herpes.

Gianny, ;) Bubulicul bolnavior. Dl Zoazo voia sa-l mangaie prin ecran! Las'ca se face el bine!;)

Stellina, vesti bune astept!

Nemergandu-mi citarea multipla :notworthy: , nu mai pot da in urma sa vad ce si cui sa mai scriu, asa ca va pup pe toate, va urez sanatate si spor.

De maine se-anunta frig!E exact perioada din an pe care O URASC din tot sufletul!

Usa de la autobuzul cu care facem naveta la Bolintin si retur nu se-nchide, si, mai ales dimineata, e crima!

Deja ma mananca fata si mainile de frig.Picioarele nici nu mi le mai simteam dimineata! Daca nu fac astia nimic, imi bag medical!Si nu-s singura!:drool:

N-am mai facut nimic deosebit, asa ca admir pe la voi!

;) :drool: ;) :drool:

Motzulino, mie aftele astea-mi trec cu bicarbonat.Umezesc putin un deget sau un betisot de urechi, il trec prin bicarbonat si tamponez locul.Trece repede.Asa procedez si la herpes.

Gianny, ;) Bubulicul bolnavior. Dl Zoazo voia sa-l mangaie prin ecran! Las'ca se face el bine!;)

Stellina, vesti bune astept!

Nemergandu-mi citarea multipla :notworthy: , nu mai pot da in urma sa vad ce si cui sa mai scriu, asa ca va pup pe toate, va urez sanatate si spor.

De maine se-anunta frig!E exact perioada din an pe care O URASC din tot sufletul!

Usa de la autobuzul cu care facem naveta la Bolintin si retur nu se-nchide, si, mai ales dimineata, e crima!

Deja ma mananca fata si mainile de frig.Picioarele nici nu mi le mai simteam dimineata! Daca nu fac astia nimic, imi bag medical!Si nu-s singura!:drool:

N-am mai facut nimic deosebit, asa ca admir pe la voi!

;) :drool: ;) ;)

Pup fata ca sa-i treaca frigul! ;) :drool:

Hello, hello..am intrat incet in ritmul normal.

Socrul a iesit azi din spital, totul e spre bine;

Fiocco isi vede de treburile lui pisicesti...acum zace-ntr-un fotel, ca e epuizat.

o seara placuta si calduroasa va doresc.

Zoazo, da-te cu niscai crema pe fata fatacand e frig, ca mai protejeaza oleaca.

:notworthy:

zozule fi atenta sa nu racesti in busul neanderthalian!!

Sanatate micului national,sa treaca aftele...mama lor!

Any eu cu uleiul care ma inconjoara o las mai moale caci e sanatos 'da are la calorii....maiculitza

Totusi recunosc ca consum mult....si la mine a iesit promotia noua...miroase bine dar trebuie consumata in viitoarele 12 luni caci nu are conservant sau alte alea

fug pup hanul....ca am kalitzunia la cuptor!!

Terminati-va cu uleiul ala bun si nou, ca o dau in cersit!!

Bubul este somnolent si de la tratament, se face el bine dupa un somn bun, dar nu l-as trimite maine la gradi.

Zozo de ce ai spus cuvantul frig??

Merci,si lui domnul Zozo :drool:.. l-am pupacit si mangaiat pe bub' pana l-am trezit ca la noapte ce mai facem?!vestea buna e ca nu are febra ,i-am dat nurofen din nou.Sa vedem cum om trece noaptea,daca nu-mi face febra e bine :notworthy:

Am framantata aluatul,pregatit ceapa,sa bag focacia cu ceapa,uleiul maslinos si fulgi de ardei iute la cuptor.

Pt. afte noi am avut glicerina boraxata!

Bubul este somnolent si de la tratament, se face el bine dupa un somn bun, dar nu l-as trimite maine la gradi.

Da,cred ca e si de la tratament ,somnolenta!

Eu zoazo, asi face o baie calda!

P.s Va servesc si eu virtual ,contine si ceapa rosie si ceapa alba,si ulei de masline(,sper ca ceapa si ardeiul iute sa-i faca bine lui bub' e f. incantata tot mai cere :notworthy: )

post-405-13528321884525_thumb.jpg

'Mna seara!

Sanatate multa tuturor bolnaviorilor, bafta celor ce au cate-un hop / prag de trecut si salutari la tot poporu'!

Stiati ca, desi e noapte afara, puteti vedea eclipsa totala de soare din nordul Australiei? Iote-aici! :)

Eu am picat acum vreo ora de la munca, mi-e cam somn si-s obosita. Mai stau nitel si trag pe dreapta. :)

Zerda, am zis ce simt! Si simt frig!Si-l urasc urganic pe frig!

Stellina, tu stii ca eu transpir tare la fata, chiar si cand e frig, asa ca e total inutila crema pe prosop(da, Motzulina, si iarna am prosopul cu mine, ca pierd calciu si transpiiiir! Chiar mai tare ca vara, cand se mai usuca de la caldura.De aici si sinuzita!Da'nu-i bai, noi sa fim sanatoase! :) )

Gianny, si eu pup Bub si mama lui!Sa se inzdraveneasca repede!

Verb, asta-i , cu asta defilam!Geaba facuram scandal...Nu se-aude nicaieri!:) Si maine vor fi max. 8*C!:)

Fox:headbang: Ce dor mi-a fost de tine!:) Linkul zice ca e o eroare si nu putem vedea azi! Poate maine!:)

Am ajuns si eu "la baza"!

Stellina, bine-ai ajuns si tu! Ce mai face socrelul? Cum se simte?

Pe la "ce gatim"am avut o super-surpriza:Ariel si Lorica! Ieeee:headbang: Ar trebui sa le convingem sa dea si p-aici!

Parastasul a iesit foarte bine.Mama si matusa facusera deja coliva si colacul, pachetele le-am "zapacit" toate trei vineri seara.Sambata la 7:30 eram cu toate la biserica, am dat si p-acolo niscai pachete la niste copii, apoi la cimitir, am tamaiat si-am gasit niste muncitori care ridicau un monument funerar.Era 8:30 dimineata si pachetele mele au fost mai mult decat bine primite.Asa o pofta aveau cand mancau...Erau vreo 6, si vin n-am avut decat o juma de kil. Dar a fost suficient.S-au incalzit putin si le-a dat putere sa munceasca.Era ceata deasa in cimitir, dar mie nu mi-e frica.Asa ca a iesit bine!

Mama se simte bine, dar schimbarea de vreme, ca pe toti reumaticii, o doboara.Nu mai are durerile pe care le-a avut, dar o mai doare putin, cand si cand.Ieri a mers singura pana la poarta si-napoi, adica fix 100 de metri. Sunt mandra de ea! Si nici n-a mai plans!

Sunt de acord total cu teleportarea.Subscriu!

Va pup, ca dor mi-a fost de voi zilele-astea!:love7:

Zoazo, eu pe aici dau nu chiar zilnic, dar aproape. Dar nu zic nica, ca s timida, LOL.

Serios vorbind acum, e ca si cum as da navala intr un cerc facut deja, si nu vreau sa i stric rotunjimea :71:

Dar zau va citesc; uneori zimbesc larg, alteori ma intristez, dar imi e nu stiu cum sa dau buzna.

Dar nah, acum am dat.

Ce mai face Daniella? Ce mai face printzesa ei? Pe a Cristinei am vazut-o , o frumusetze de fata!

Sa va spun de a mea , e din ce in ce mai obraznica. Dupa ce ca in concediu cum nu-i placea ceva tzipa la tat'su Termina , Valentin! , acum a inceput cu mine. Pana acum zicea Liniste!!! Acum zice in nemtzeste Ruhe jetzt! si asta nu suna deloc frumos. Cred ca la gradi educatoarele asa vorbesc cu ei....ca nu se poate!

Am fost vineri seara cu felinarul prin oras , cu toata gradinitza , apoi la azilul de batrani si am cantat.

Saptamana trecuta a facut noaptea , din nimic , 40 si nu mai cobora!!!!! Nici cu frectzie nu a scazut. Dupa 2 ore a inceput sa scada. Cred ca-s maselele din spate.

Mutti, Daniella si picea relativ ok. Nu mai apuc sa scriu si de multe ori nici sa citesc. La serviciu nu mai apuc sa deschid macar, deci imi ramane seara dupa ce adorm fata, dar de mule ori cad si eu lata.

Si picea a avut o perioada de obrazniceala, in care nu asculta nimic din ce ii spuneam, orice era NU-NU-NU. Apoi vreo saptamana a avut: lasa-ma in pace! Sunt insa faze trecatoare. Acum parca a inceput sa fie mai ascultatoare/intelegatoare. Totul e sa ai rabdare cand vin fazele astea, ca nu e usor sa nu iti iesi din minti, cand vezi ca nu asculta si se face ca nu intelege nik. Acum a scapat-o tat-su la boboane si cocolata si ne-am dat naibii ca a facut toti dintii dulci, ca tat-su! Orice nu vroia pana acum obtin imediat cu o boboana de supt pt gat. LOL E cumintica, dulce foc la vorba si funny rau in perioada asta. Singura noastra problema e cu imbracatul. Dimineata pt plecat la gradi e circoteca, trebuie sa ma joc cu ea si sa o alerg toata casa ...vreo juma de ora, 1 ora pe putin dureaza. Seara la fel, cand o dezbrac sa o bag in pijama nu mai e chip pana nu ridic tonul la ea ....di dimineata cam la fel. Ea se ascunde sub plapuma goala, sau vrea joaca ... nicidecum imbracata.

Ne-au cerut la gradi costum de craciunita pt serbarea de Craciun.

Ma bucur ca v-ati distrat in vacanta si cu felinarele!

Sanatate maxima!

Sanatate maxima si lui Alex si tuturor care mai au nevoie. Mi-am facut si eu toate analizele ca tuseam de 2 luni si mi-a iesit si mie un streptococ, am si dureri la incheieturile mainilor.

Ligamentele si oasele dor la cresterea brusca, foarte rau, mai ales la sportivi, trebuie sa intrerupa o perioada antrenamentele cand intervin puseuri de crestere. Daca e asa, sa aiba grija la sport sa nu forteze articulatiile/ligamentele/musculatura in per asta.

Boabe de cafea, eu nu calcam costume si cravate in veci, de aia exista curatatorii profesionale, eu prefer sa nu dau banii pe dulciuri, ci pe curatatorie, dar e alegerea mea.

Idem! eu nu am mai auzit sa speli costume si cravate in casa. Pierd tinuta. Mama, care calca tot de la chiloti, sosete, maieuri, lenjerii, prosoape, camasi etc intotdeauna a dus costumele si cravatele tatei la curatatorie.

Eu mi-am stricat vreo 3 rochii dragi si noi cu spalatul acasa. Asa ca prefer sa duc articolele pretioase la servicii specializate.

La noi e 7 lei o camasa serviciu complet si 15 lei un costum. Si le face bine. Cum in Rm. Vlacea doar 4 curatatorii? Aici e plin! Si toate centrele comerciale au. Trebuie insa incercate pana dai de 1 care curata bine si sa fie si pret acceptabil. Cele ecologice nu prea curata bine din experienta mea.

La mine vine mama la 2 luni si calca tot (Camasi, rochite, pantaloni), dar noi purtam in general care nu se sifoneaza si nu necesita calcare, daca ai tehnica de impachetare foarte riguroasa. Doar ce e de panza/tercot calcam. Lenjeriile intr-o saptamana in dulap, perfect intinse si impachetate juri ca sunt calcate. La fel tricourile. Dar pt asta tb sa pierd eu vreme si dureaza aproape cat si calcatul. Daca pun pe mama soacra sa-mi stranga si impacheteze rufele, cand le iei din raft zici ca sunt din cosul de rufe. Trebuie sa o iau de la capat cu impachetatul dupa ea. La fel nici femeia care imi face curat la 2 saptamani nu mi le impacheteaza impecabil, ca sa nu fie nevoie de calcat, deci nici pe ea nu o las, decat cand sunt chiar cu timpul in pioneze ...

:71: Paii la drept vb. nici eu nu-i mananc,dar asta e partea 2 :(( au promis ca vor fi cuminti si or manca acum sa vedem le fac si mamaliguta si mujdei si cartofi prajiti,eu mi-am luat o salata ,dar olea de mamaliguta calda cu mujdei un cartofior-2 si un pic de sos de la ficatei o sa mananc si eu :love7:

Geany, daca nu e nimeni amator, de ce nu faci pateu din ficatei? Ia fa o incercare-! e asa de bun ala de casa si de regula sun mai multi amatori decat de ficatei, care sunt mai innecaciosi. Sau fa-le un sos alunecos, ori fa-i inveliti in bacon. De regula nu e lumea prietena cu ficateii, pt ca sunt innecaciosi si daca a fost "macelarul" nepriceput pot fi si amari.

problema e ca eu vin cu wizzul si astia fac alergie la ulei!!!:love7:

Am ajuns si eu "la baza"!

Stellina, bine-ai ajuns si tu! Ce mai face socrelul? Cum se simte?

Pe la "ce gatim"am avut o super-surpriza:Ariel si Lorica! Ieeee:headbang: Ar trebui sa le convingem sa dea si p-aici!

Parastasul a iesit foarte bine.Mama si matusa facusera deja coliva si colacul, pachetele le-am "zapacit" toate trei vineri seara.Sambata la 7:30 eram cu toate la biserica, am dat si p-acolo niscai pachete la niste copii, apoi la cimitir, am tamaiat si-am gasit niste muncitori care ridicau un monument funerar.Era 8:30 dimineata si pachetele mele au fost mai mult decat bine primite.Asa o pofta aveau cand mancau...Erau vreo 6, si vin n-am avut decat o juma de kil. Dar a fost suficient.S-au incalzit putin si le-a dat putere sa munceasca.Era ceata deasa in cimitir, dar mie nu mi-e frica.Asa ca a iesit bine!

Mama se simte bine, dar schimbarea de vreme, ca pe toti reumaticii, o doboara.Nu mai are durerile pe care le-a avut, dar o mai doare putin, cand si cand.Ieri a mers singura pana la poarta si-napoi, adica fix 100 de metri. Sunt mandra de ea! Si nici n-a mai plans!

Sunt de acord total cu teleportarea.Subscriu!

Va pup, ca dor mi-a fost de voi zilele-astea!:71:

Serios vorbind acum, e ca si cum as da navala intr un cerc facut deja, si nu vreau sa i stric rotunjimea :

bina ai venit!!

cercul se face , se reface si asa tot inainte cu spor!!

:love7:

Neatza la lume. Zoazo dragutza mea, poate sa stai mai departe de usa defectiuoasa...nu-s ce sa-ti zic fata draga. am inteles faza cu prosopul. de fapt nici eu nu ma cremuiesc pe fata, decat la mare :71:...poate ca ar trebui sa incep de acuma...

Ariel dragatzo, aici e han unde tot omul doritor poposeste, ia un loc, bea o gura de *vorbe* si-si vede de drum, nu e cenaclu' literar cu pretentii inrelectuale :love7: , asa ca fa bine matale si intra *in hora* si mai zi-ne cate ceva despre voi. Ce face muzicianul tau?

pup tulemond, si incalec matura cotidiana.

post-16-13528739109691_thumb.jpg

post-16-13528739260891_thumb.jpg

Hi hi! Draga Dany,de cumparat mi i-a cumparat tata(ca el cu ofertele prin supermarketuri :love7: )eu ii tin in apa rece,ii caut bine de spline si-i fac stropiti cu lapte si cu ceapa tocmai pt. ai indulci,si-i inabus frumos nu-i usuc sau ceva ,ii pun alaturi de mamaliguta cu mujdei,piure sau pilaf,dar data trecuta s-au cam strambat cand i-au vazut,mofturi ,asa ca dupa perdaful ce li l-am tras acum nu au mai cracnit si i-au mancat.

Pateu nu merita sa fac,ca nu mi-l mananca(mai tin cate o cutiuta in frigi' de maxima necesitate,daca desface unul abea mananca, cate o felie si ramane prin frigider)mi-a trimis mama facut de ea dar la fel au mancat putin din el,se merita la vre-un aperitiv de sarbatori,la oua umplute sau drob,cand sunt si musafiri,ca in rest ,copii nu mananca doar sotul,eu nu (ca in ultimul timp sa nu mai vad carne :71: nu mai suport gustul,nush' de ce)

Bub' nu a facut febra si am descoperit si misterul .Azi voiam sa-l tin acasa dar el nici nu a vrut sa auda ca:'' el vrea la doamna si la copii lui'',asa ca l-am dus si i-am povestit doamnei ca l-am gasit cu frisoane ,ca-i clantaneu dintii si tremura din tot corpul si mainile reci ca ghiata,si mi-a spus ca-i f. frig in clasa toata scoala nu are caldura,eu nu mi-am dat seama ca venind imbracata deafara mie mi se parea ok.,asa ca lui i-a fost f.f. frig mititelul,deacum il imbrac bine sa nu aud vreunul ca behaie pe la scoala vrea camasuta alba si vestuta ca-l mananc de viu,pana or da caldura, plovere toate culorile :((

Acestea fiind spuse,buna' dimi' tuturor! :((

La noi a plouat azinoapte,dar acum s-a oprit cu toate astea nu mi se pare extrem de frig,parca zilele trecute a fost mai frig decat azi!

Am fugit la treburi!

O zi minunata tuturor!

Neata la han!La noi cam frigut azi si noros, dar poate-apare soarele mai incolo.

Geany, ce face bub, cum e? Si noi am fost ieri la ORL cu Ioana ca e a treia saptamana in care e infundata si mucoasa si parca nici nu aude bine si ne-a dat tratament cu antibiotic, picaturi, aerosoli, pastile...noroc ca e cuminte, ca picaturile-s amare de numa.

Ariel, bine-ai venit si pe aici, hai cu curaj si mai des!

Dani, mortala e picea ta, mi-o si imaginez alergand in pielea goala prin casa...De-acum incolo, parca te intelegi mai usor cu ei si-s mai intelegatori oleaca, cel putin la noi asa a fost.

Edit: intre timp ai scris geany despre bub, ma bucur ca nu e altceva.

Va pup si eu, spor la "trebi" tuturor!

Si sa se duca pe pustii toate necazurile!

asa sa fie! VSH marit indica o infectie. Daca nu a iesit la analize si nici la exudat faringian/nazal, o sa ii mai faca la radiografie la plamani si probabil o ecografie abdominala generala. Daca nici asa nu o gasesc o sa-i dea antibiotic cu spectru larg, pe bajbaite - fara antibiograma, si apoi o sa refaca analizele. Asteptam vesti bune!

multa sanatate!

Wow...eu facui o mancare chinezeasca cu sos acru-dulce , si ma declar satisfacuta de mine pe ziua de azi :((

arata f bine (o zarii pe fb) si eu facui vineri una cu muschiuleti de pui, mix chinezesc de legume si urechi de lemn + sos de stridii. super buna, se batura pe ea. Tu ce ai pus?

Luni am facut supa de pui de tara cu galusti din grau integral si aseara am scos carnea de pe oase si am facut ostropel cu pieptul si ciulama de ciuperci cu restul de pui. Am servit cu mamaliguta. I-a placut picei.

Am degustat in seara asta uleiul nou.

delir! vreau si eu! ce traditie frumoasa Any! Si reusiti s aconsumati totul in 1 an? Uneori iese mai aromat decat in alti ani? Am gustat la ziua mea un ulei absolut fantastic la un restaurant din Giardini Naxos, tot asa cu chifle siciliene diferite feluri, facute de ei in casa. Squisitoooo! Daca mergi in zona, iti recomand restaurantul ala e o experienta culinara absolut deosebita. Nu am apucat sa pun pozele de anul asta la calatorii...

cand io va zic ca Romanica e-un caz special de supravietuire! aseara m-am uitat intentionat in Carrefour, la o spalatorie, sa vad cat costa o camasa de calcat si spalat -7.9lei (1euro-4.5lei), iar o fusta sau o pereche de pantaloni -13.5lei. ptr mine sunt niste preturi prohibitive, mi-e sila !

Asa e Pusica ca sa traiesti pe meleagurile mioritice trebuiesc nervi de otel,bafta si mult banet

O sa ma duc si eu la chimic sa dau o canadiana umpluta cu fulgi de gisca si o sa va spun cit m a costat

Oricum eu nu am probleme cu calcatul(imi place sportul asta) dar daca ar fi altfel mi as trimite cu busul geamantane de spalat si calcat la prietenii de afara

cred ca si as a as iesii in cistig :71:

aici parca tot 7 lei e canadiana de puf, dar verific si eu .... Oricum difera preturile de la o curatatorie la alta si difera si serviciul prestat - lucrul curatat ca lumea! dar in cazul asta nu e pret mai mare- curatat mai bun

da, la noi tot e scump. Nu va mai zic cat imi mai ia femeia de la curatenie, ca ma ia capul!!! dar e singura buna peste care am dat, restul dadeau rasol. Iar aia de la serviciu imi vine sa o dau afara in fiecare zi! Nimic nu face pute pamantul sub ea! Nu-i in stare sa spele o furculita ca lumea ... nu mai zic ce praf e pe sus pe dulapuri etc.

Buna dimineata! Ceru-i de plumb si ploua, ploua, ploua. Asta o sa auziti vreo 4-5 luni de-acum incolo https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif

alpha asa e si la noi de 2 zile! nu-mi da o stare buna vremea asta. Nu mi-ar placea deloc sa fie asa 6 luni. Eu ador vara, soarele, caldura si marea. urasc frigul, umezeala si iarna. Merci de detaliile cu polipii. Sa faci poze in laborator chimistilor. :love7:

...ca am kalitzunia la cuptor!!

ce e asta? foto, descriere si trimite-mi oleak din aroma si gustul sau te rog :(( Imi place tonusul tau. Ti-ai schimbat moodul de cand ai aflat vestea cu inimioara ... Nu mai esti asa trista ... :P

Emma, bun venit si de la mine si sedere placuta, depanare bogata de evenimente!

Ariel, aici nu e cercul inchis, usa de la han e mereu deschisa si atmosfera primitoare, hangitele la fel!... Spor la povesti si tie!

VA DORESC TUTUROR O ZI FANTASTICA. Eu tuse, nas, urechi si streptococ, inca nu am ajuns la medic, doar in 22 era prima programare libera, desi in antibiograma zice clar la ce e sensibil ... ma intreb de cand dateaza streptococul meu, ca nu am mai facut un exudat de cand haul...

2ut, merci :love7: E si amuzant, dar pe frigul asta si enervant ... Acu o pacalesc cu ciocolatele si bobana. Daca nu pui geaca nu iti dau bobana. Unde pana acu nu i-amd at deoc dulciuri, ce noroc pe capul ei ...

Sa purtati costumele de schi sanatoase si sa aveti parte de zapada multa si buna pe partie. De la ce magazin/firma? o fi si la noi la Bucuresti? si noua ne.ar trebui

boni, te pup!

Lili, sper ca esti mai bine si ca incet, incet te gandesti la altceva ... Stiu ca nu e usor!

Foxulino, cum e pe acolo? Ati vizitat ceva in primul we? munca multa? oboseala mare?

Geany, deci nu e virus, deci e bine. Azi te-ai repezit sa-i duci freun pulover ceva?

Zozo, ai grija cu bus-ul ca-mi ingheata oasele numai cand povestesti! Imbraca-te ca o maicuta batrana, cu braul de lana si imbrobodeste-te bine si la cap.

Maya, si eu am taiat 35 cm din par, ca imi cadea de nu mai stiam ce sa fac + se incurca si se subtiase, se uscase, se demineralizase/devitaminizase. Mai cade si acum, dar parca nu chiar asa rau si nu mi se mai incurca, dar in schimb daca inainte nu se ingrasa nici in 2 saptamani, acum 2 zile e gata, nu-s ce naiba e dat peste cap in partea ailalta! Inca ii dau o masca, pt ca e tot aspru altfel dupa sampon. Cred ca se ingrasa si de cand am inceput sa folosesc uleiuri presate la rece in loc de demachiant, ramane uleiul ala pe fata in exces si se ingrasa parul.

Mi-a parut cam rau sa tai atat din par, dar asta e. As vrea sa ma duc azi/maine sa ma vopsesc, ca nu imi mai sta nici un fel, parca am matura in cap ... nu sh ce nu mai are tinuta deloc! uff!

va imbratisez si va pup pe toate, iertati-ma daca am uitat ce si cui mai vroiam sa spun.

2ut, merci :love7: E si amuzant, dar pe frigul asta si enervant ... Acu o pacalesc cu ciocolatele si bobana. Daca nu pui geaca nu iti dau bobana. Unde pana acu nu i-amd at deoc dulciuri, ce noroc pe capul ei ...

Sa purtati costumele de schi sanatoase si sa aveti parte de zapada multa si buna pe partie. De la ce magazin/firma? o fi si la noi la Bucuresti? si noua ne.ar trebui

Campagnolo se cheama, nu cred ca-s chiar nemaipomenite, dar arata foarte bine, au pret tare bun si sper ca-s si de calitate, cat de cat.

Giorgiutzo, tare rau imi pare sa aud ca Alex sufera.Dar si eu cred ca-i de la crestere!Si eu imi amintesc de durerile astea la varsta lui!Pup si eu Alexut bolnavior!

Cu amenda aia cum v-ati "captusit"? De unde vi s-a tras?

Doi medici ne-au spus ca poate sa fie de la microbul din gat, mai ales ca Alex face foarte des amigdalita cu puroi si a avut de doua ori streptococul care declanseaza scarlatina. Si analizele trebuiesc repetate la interval de 2- 3 luni inca de doua ori. S-ar putea sa nu scape de injectii.

ZoazoNico, amenda ni s-a tras, am mai spus pe aici, de la unii carora noi le-am facut un bine, Nelu le-a gasit si de lucru, le-a dat si casa si masa si ei.....

Pupici tie si lui mamitza!