Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

un we glorios!

Eu eram ferm convinsa ca azi e joi :biggrin: , zic de ce zice Moatza de week-end daca azi e joi :floare:

tulai, Any, tu ma vrei si maine la munca???

Ioi! Nu-mi zi de stelutza,sotul e in lacrimi :lol:

ai mei is fericiti, ofticatii! ei sunt caini dinamovisti :biggrin:

io fac pe nepasatoarea, ca sa nu le dau satisfactii, da' ma enerva si-aseara-n somn cat au putut fi de zdrente!

scuzati limbajul, aici vorbeste-un microbist :floare:

Moama, am crezut ca vorbiti de mine, si nu intelegeam diminutivele, si de la cine sa fi luat cafteala, si io nu stiu :biggrin: ???

Moama, am crezut ca vorbiti de mine, si nu intelegeam diminutivele, si de la cine sa fi luat cafteala, si io nu stiu :floare: ???

Ha ha ha! :lol: ... :biggrin: ... :71:

Verb, ai sa razi, le face ea si pe astea, adica prajeli pe balcon, ca altfel nu-mi explic cum de-mi intra mirosul de peste prajit in casa cu ferestrele inchise :biggrin: .

Atunci ramine varianat cu grenada!!!

:floare: :lol:

Vecinii mei de jos aseara faceau karaoke cu copii la 10,30 pm. :lol:

Macar acum cantau si sopii, da-i tragic cand canta el singur. :floare:

Pana aici nimic ciudat(?), da' sa-l vezi in uniforma(gardian la inchisoare) cu bulan la sold si ochelari matrix.

:71:

ha ,ha...ia zi cit ii beletu' la reprezentatie....sa inteleg ca pe alocuri in partile esentiale ....nu stiu de ridicol :biggrin:

Ioi! Nu-mi zi de stelutza,sotul e in lacrimi :71:

ai mei is fericiti, ofticatii! ei sunt caini dinamovisti :biggrin:

io fac pe nepasatoarea, ca sa nu le dau satisfactii, da' ma enerva si-aseara-n somn cat au putut fi de zdrente!

scuzati limbajul, aici vorbeste-un microbist :floare:

deci da, ti-am spus ca ii iubesc pe ai tai?? :lol:

Vecinii mei de jos aseara faceau karaoke cu copii la 10,30 pm. :lol:

Macar acum cantau si sopii, da-i tragic cand canta el singur. :floare:

Pana aici nimic ciudat(?), da' sa-l vezi in uniforma(gardian la inchisoare) cu bulan la sold si ochelari matrix.

^_^

:D Merci! Chiar m-ai facut sa rad dupa o zi de kko la servici

Stiu ca nu va chiar intereseaza rugbyul, dar poate trimiteti un gand bun pt meciul de maine cu Argentina :71:. Musai sa-i batem. Macar de dragul sanatatii mele mintale va rog :biggrin: . Dl e la un curs maine asa ca iar ma voi certa cu tv-ul.

Imediat ma duc dupa fete si apoi la cumparaturi. La noi s- a declarat stare de revelion: chef sambata trecuta, chef maine si o s-o tinem tot asa pana prin aprilie anul viitor.

Alpha, pai e de bine, draga mea...intr-un chef pana in aprilie, ia sa dau si eu o raita...inca nu stiu cand apuc sa vin in frumoasa voastra insula.
Hai Stella cat mai curand. Vin la Cork intr-o fuga! N-am mai indraznit sa intreb pt ca ultima data cand ai dat strigare n-am putut veni. Da' data viitoare nu scapi :drool:

:drool: :drool:

:drool: :) :)

mai, azi am dat bir cu fugitii de la han, mi-a adus dl.Any o lada cu ciuperci, culese de un prieten.

Mai frate, atata pamant aveau pe ele, nu va puteti imagina. Le-am curatat eu, sper sa fie ok.

:drool: :drool:

:) :) :)

mai, azi am dat bir cu fugitii de la han, mi-a adus dl.Any o lada cu ciuperci, culese de un prieten.

Mai frate, atata pamant aveau pe ele, nu va puteti imagina. Le-am curatat eu, sper sa fie ok.

ce faci din ele??? :drool:

Eu cumpar casolete si le folosesc pt omlete,ciulama,la cuptor cu diversein ele,la sos spaghetti...

Fetelor saptamina viitoare invitam niste neni cu nevestele la o taverna unde proprietarul ne e amic (deci ne lasa sa venim cu diverse)

EU as face in extra un antreu....dar ce?

Un cotlet( imens) de porc umplut cu na....ciuoerci sau mai stiu eu ce mi mai trazneste

dar ce dulce sa fac(nu ma complic la aluaturi....sa fie simplu si usor....ceva bomboane na.... trufe sau rafaello ar fi ok??

PS nu am fi mai multi de 12,13 persoane ....mare majoritate masculi(doar 4 muieri:)

un sfat va rog.... :drool: :drool:

Fetelor saptamina viitoare invitam niste neni cu nevestele la o taverna unde proprietarul ne e amic (deci ne lasa sa venim cu diverse)

Un cotlet( imens) de porc umplut cu na....ciuoerci sau mai stiu eu ce mi mai trazneste

dar ce dulce sa fac(nu ma complic la aluaturi....sa fie simplu si usor....ceva bomboane na.... trufe sau rafaello ar fi ok??

PS nu am fi mai multi de 12,13 persoane ....mare majoritate masculi(doar 4 muieri:)

:drool: https://forum.artaculinara.ro/topic/3760-trufe-de-ciocolata/

:drool: https://forum.artaculinara.ro/topic/3760-trufe-de-ciocolata/

sarut mina Geanino....da hirtioarele astea la gasesc la supermarcheuri???

PS Bre gata nu mai frec' artaculinara' azi ca am incins o prea rau.....ma duc la citit!!

un sfat va rog....

:) https://forum.artaculinara.ro/topic/3760-trufe-de-ciocolata/

sarut mina Geanino....da hirtioarele astea la gasesc la supermarcheuri???

PS Bre gata nu mai frec' artaculinara' azi ca am incins o prea rau.....ma duc la citit!!

Sincer nu prea stiu nici eu :) sper sa gasesti ,arta cu cat e mai incinsa cu atat mai bine :drool: ,parerea mea :) ca doar n-o sa stam ca mutzii pe-aici,ca daca ar fi pe asa pe mine ma pierdeti de musteriu :) nu-mi tace gura o secunda,i-am terorizat pe ai mei de mica,tata care e un taciturn,si mama, nu e ca scoti vb. de la ei prea usor,decat cu clastele,eu vb. pt. toata familia reunita,nu-mi tace gura o secunda tzaca-tzaca-tzaca-tzaca :) nu aveam nici un an cand cantam cat ma tinea gura in autobuzul super aglomerat ''tttuuttuuaattii'' (in traducere :'' casuta noastra'' :drool: )

http://www.youtube.com/watch?v=oMHLwuTLMN8

Mama mereu spune:''fata,nush' cui sameni'' ...pa' pi' mini' ma intrebi?! :drool:

:) :)

P.s: Nu am voce de nici o culoare :drool: :''da mai conteaza?!'' :drool:

Bub' daca ma aude ca lalai fuge.. :drool:

P.s: Nu am voce de nici o culoare :drool: :''da mai conteaza?!'' :drool:

Bub' daca ma aude ca lalai fuge.. :drool:

Hai ca m ai amuzat dar mi ai adus in memorie ...amintiri de mult cind mica cintam in terasa casei lui tataia preotul cintece de muzica usoara la moda pe vremea aceea

TURTURELE,turturele,turturele.....

sau cintecul sovietic...'CIND INCETISOR SERA S A LASAT SI orasul sa luminat...daca a ti sti si voi ce frumos este la Moscova'....(nu l gasesc pe youtube....)

Sau neuitatul:

LALELE,LALELE

Geanino tu esti prea tinerica pt mine....fac corupere de minori....dar zau unde sunt timpurile acelea ???

Na ca acum vine si sf lumiii.... :drool:

pai mai bine cumperi o camioneta rulezi cu ea,o incarci cu de toate si apoi pleci cu ea in ro unde o poti vinde

Faci economie la biletul tau si la colete( am inteles ca platesti la kilogram dar daca e ceva aparatura 5 sau 10 e in plus pe aparat)

Oricum trebuiesc reverificate infos;

Deci cind vi in ro?....Nu ne putem vedea in F caci eu apar pe 17.18 dec in lille.....dar poate ramine optiunea cu sf de ian,februarie

pup si eu HANUL si zic BUNA DIMINEATA

:drool:

Sa nu exageram.... n-am chiar atatea lucruri! :drool: Mie mi-e mai degraba de volum, nu neaparat de kile. Zilele urmatoare primesc joacele comandate si tre' sa vad cat spatiu ocupa. Daca-i musai si nu se poate altfel, le duc la autocar si salut. Se trimit pachete in tara, am intrebat si mi-au confirmat indivizii, asa ca mi-am luat de-o grija (repet, asta e in cel mai rau caz!).

Oricum, nu iau nici un aparat de aici, n-are rost sa ma complic. Pierd garantia daca-l iau de aici si-l folosesc in tara. Prefer sa dau niste bani in plus, dar sa stau linistita dupa aia. Nu-mi convine in mod deosebit, dar incerc sa iau toate aspectele in calcul, in momentul cand cumpar aparate.

Geanino tu esti prea tinerica pt mine....fac corupere de minori....dar zau unde sunt timpurile acelea ???

Na ca acum vine si sf lumiii.... :)

Eii!!!vine,cucu-noris! '' :drool: vezi de treaba ,ce nu a mai venit sf. lumii?! :drool: de mai multe ori :) ,si o sa mai vina..

Acum cica super eruptie solara(din nou) ..nenorocire :) ..ma lasHi?!!.

Dar asa strigam:''lupul''!! de multe ori ,ca daca ar veni,nu ar mai crede nici bunica :drool: pe bune!

Pai cica vine pe 21 decembrie :drool: .

O.k! Mai vb. pe 22 atunci, sa-mi spui ce bunatati faci de craciun :drool: