November 25, 201213 yr comment_171914 Sarmalute,mi-am propus sa nu fac pana la craciun atunci o sa fac in foi de varza murata Vise taica! Mama nu s-a aratat nici ea f. incantata de placinta ''galactica'' ,spune ca e prea dulce ca mai vine si insiropata,asa ca pas bre doamnelor imi pare rau ca nu a ti incercat desertul asta....ca sigur e dulce!Acum cind o insiropezi....concentratia de zahar din sirop poate fi mai'domoala'In fine....parerea mea e ca e fff buna,prea si da dependenta.Deci vorba de mai sus ....mai bine OXI(NU)!Si daca am zis de dependenta.....mama....MICI si SARMALE o sa maninc cind apar :) Report
November 25, 201213 yr comment_171918 hello everybody! Stella, stii de cite ori fac mincare, o pozez sa ma laud, si ma iau cu altele si-mi trece?Zau ca nu inteleg cum fac altii de reusesc atit de multe... +1 ! Te inteleg perfect ariel!!! Hello, hello. Maya draga, sper ca a trecut bleah-ul, si ca esti mai bine. Daniella, buna vestea ca esti pe fagasul cel bun; si ma bucur ca ai dat de un nene dr cu capul pe umeri pentru miss. Buna ideea cu parfumul...vezi ca inveti mereu cate ceva. stiam, ca e bine sa le dai ceva inghetat ( gen un cub de ghiata) inainte de a le da un medicament ( al carui gust nu e grozav) fiindaca *recele* anesteziaza usor si gustul trece mai neobservat...sau sa suga o bomboana inainte , sau chiar o tartina cu ceva gen nutela ( cica ar badijona mucoasele)cubul unde, in mana sper ? nu in gura ? multe medicamente de astea de tuse se dau "pe mucoasa goala" ca sa aiba efect de badijonare.Smecheria cu parfumul (apa de mare sprayata in nas) a tinut doar prima oara. Dupa a zis ca ea vrea "papumul" dupa ureche si pe gat, asa cum da si mami, nu in nasuc Avem impresia ca astia micii nu inteleg, dar nu inceteaza sa ne uimeasca ce inteligenti sunt la varsta asta ... pe toate le stie ... Ma bucur sa aud ca Dani este mai bine, imi pare rau ca Maya se simte rau!Daniella sa stii ca medicamentul cu pricina este foarte bun, poate iei de la doctor sa ai o cutie! Daca-mi trecea prin tartacuta ca n-ai luat paracetamol sinus, te indrumam catre el, eu am mereu prin casa, bate Coldrexul de departe! Dar pe bune cum de n-ai luat un amarat de paracetamol??Nu va inteleg nici sa ma pici cu ceara cu naturistele voastre! Singura data cand am facut bronsita a fost cand m-am tratat cu oscilococinum si alte idiotenii din alea de pus sub limba, ca aveam o amica care era medic homeopat! De atunci nu ma mai ating de ele ca in afara de ceaiul de anason sau chimen, n-am vazut in veci vreo ameliorare in urma vreunei plante!Chiar ieri radeam cu mama cum incerca tata sa ma trateze cu hrean ras cu miere si lamaie de tuse, rezultat final, nu mai tuseam ca varsam non-stop, eu nu suport mierea!Edit, imi plac foarte tare lamaile si portocalele, le pun in mai toate, dar nu-mi pot permite sa le mananc goale in ritm de 1 pe zi macar,ma distruge stomacul asa ca prefer sa beau vitamina C fiole, care are un gust groaznic, dar nu ma ustura stomacul!eu homeopate nu prea iau, ca nu am dat inca de un homeopat (desi imi doresc sa intalnesc unul bun - bun), doar osciloccocinum, care pe mine ma ajuta, stodal -sirop de tuse si nu stiu dc am mai luat ceva. De regula la raceala luam paracetamol sinus, dar de cand am descoperit tinctura de propolis (si din sarcina-lauzie) am "uitat" cumva obiceiul de a lua paracetamol ... mai ales dupa ce am citit cat ii ia ficatului sa elimine o banala pastila de paracetamol ... Contrar experientelor din ultimiii 5 ani, la raceala asta nu mi-a mers tinctura, care pana acum facea minuni. Mai este o varianta: posibil ca punandu-mi direct in gat (pt a evista zahar/paine si alte fixatii de ale mele), sa fi pus prea mult si sa fi ars gatul - se face cu alcool de 90 grade. Si iar am pus -si iar ma ardea etc... Ma rog, acu dau cu 2 paracetamoale pe zi si multe citrice + stodal (cand imi aduc aminte...).Zerda, sa stii ca homeopatia nu e o stiinta pt oricine. Ca sa dea un remediu bun trebuie sa fie un homeopat bun-bun ... parerea mea ...e ca e o stiinta foarte grea - sa dai un singur remediu, in concentratia perfecta, care sa regleze per ansamblu echilibrul organismului - nu e la indemana oricui a facut un curs de homeopatie. Ma rog, eu sunt mult mai bine, picea insa acum s-a copt si tuseste gros si adanc ... Imediat ma duc dupa fete si apoi la cumparaturi. La noi s- a declarat stare de revelion: chef sambata trecuta, chef maine si o s-o tinem tot asa pana prin aprilie anul viitor.Daca e cu canasta, pastrati un loc, imi rezerv fiecare sambata sa vin si eu. Care sunt echipele, cine e mai tare, care triseaza ? Compatimesc cu Any si Eataly! Maya, care e starea de sanatate? 2ut/zerda, pt colesterol si grasimi a inceput sa-mi zica dieta, pe care eu oricum o tin (fara prajeli, mezeluri, foietaje, patiserie, sosuri, adaosuri - conservanti/coloranti, fara dulciuri, fara grasimi, fara porc, fara pui din comert, fara piele de la pasare, of course fara carnati/mici, doar ulei la rece EV masline) cand i-am zis ca toate astea le fac a zis sa maresc nr. de mese de peste la minimum 5 /sapt exclud fumatul/cafeaua/alcoolul si fara branzeturi maturate, adica doar branza de veci, urda, cas si telemea proaspata, nu cascaval sau branzeturi tip brie, camemembert, etc. No, pai eu numai pe astea le mananc dintre lactate! Cu toate recomandarile aceastea extra pe langa ce deja e dieta mea destul de naturala mi-e greu, adica sa inmultesc pestele consumat pe sapt mi-ar placea, dar e complicat cu procurarea sa, ca peste proaspat gasesc taman la naiba-n praznic, la metro, pierd 3 h pe putin drumul, magazinul, formalitatile si nu am cum sa fac asta 5 zile pe sapt, iar eu ma tem sa tin ceva de peste de pe o zi pe alta, ca am avut numai experiente neplacute in sensul asta. Cu urda si branza de veci nu o sa ma vezi, ca nu-mi plac deloc. Iar de fumat, cafea si alcooale m-as lasa, dar e mai greu ca-mi plac ... Eniuei, a zis ca nu-s marite decat un picut, si am factori pozitivi: colesterolul bun mare, menstruata si nehormonata (nu iau anticonceptionale). Deocamdata nu ar fi probl, pana la menopauza, dar sa incerc sa aplic ce a zis si sa refacem analizele peste 3 luni. Zerda, de anxiolitice nu a vrut sa auda, a zis sa reglez manaegmentul somnului din cap si sedinta la psiholog sa ma invete sa fiu nesim' si sa aplic metode de relaxare . Mi-a placut si asta si mi-am si facut o programare pe 27, dar nu cred ca ajung ca sapt asta o am in pauza de masa, full de cosmeticareala, cate 1 pe zi: epilat, mani+pedi, tratament mutrita etc si doar 4 zile disponibile ... we a zis mamaie ca o ia pe Bea pe la ea (i se face dor si o data pe saptamana o lasam sa mearga), dar vineri nu ca are treaba, sambata dimineata are treaba, dupa amiaza dupa ce o culc ... . Ok, zic la ce ora (sa-mi stiu a face si eu un program), zice "te sun eu cand termin treaba" .... Aha ... nici pana acum nu a mai sunat ... Ma rog ... nu-i problema, dar nu promite copilei ... si asa ... de cate ori merge, vine cu vari obiceiuri proaste: de 4 luni nu mai ae pampers, mamaie-sa ii pune, ca sa nu-i ude patul si dupa 2-3 nopti de dormit cu pampers ne face pipi in pat si acasa + diverse altele si mai urate ...gen unghiile muscate etc... Dar mai aveam si eu nevoie de 1 zi 2 sa fac ordine in casa ca e peste tot ca dupa bomba atomica Hai ca ma cheama picea sa ne jucam ...abia am reusit sscriu pe bucati, in timp ce i-am tot desenat floricele ... si ea pe cearceaf cateva ...Va doresc o duminica fantastica! Report
November 25, 201213 yr comment_171919 Daniella mult succes la reglatul mecanismul somnului din cap!! Numai cate am citit despre somn, ma doare capul sa-mi aduc aminte!Eu cred ca cine reuseste sa se calmeze de unul singur, nu are de fapt o problema, ci pitici pe creier. In cazul meu eu dorm 4 ore pe noapte cand iau Stilnox,ceea ce in general da jos un om cam 8 ore, ce mi-ar putea face mie un psiholog?? Am fost si la psiholog, am dat si bani, este exact ca la homeopat, rar gasesti unul bun!Asa ca pana la urma am ajuns epuizata de nesomn, la psihiatru direct, deci am dignostic verificat de doi medici de tulburari de somn. Si nu, degeaba imi spun eu sa ma relaxez, eu de adormit, adorm usor, dar ma tine 30 de minute si ma trezesc! Si apoi iar adorm si iar ma trezesc. Si uite asa nu ma odihnesc nicodata ca lumea. Report
November 25, 201213 yr comment_171920 Sarmalute,mi-am propus sa nu fac pana la craciun atunci o sa fac in foi de varza murata Vise taica! Mama nu s-a aratat nici ea f. incantata de placinta ''galactica'' ,spune ca e prea dulce ca mai vine si insiropata,asa ca pas bre doamnelor imi pare rau ca nu a ti incercat desertul asta....ca sigur e dulce!Acum cind o insiropezi....concentratia de zahar din sirop poate fi mai'domoala'In fine....parerea mea e ca e fff buna,prea si da dependenta.Deci vorba de mai sus ....mai bine OXI(NU)!Si daca am zis de dependenta.....mama....MICI si SARMALE o sa maninc cind apar :) Da si eu m-am gandit ca pot sa reduc,cantitatea de zahar la sirop,merci! (am vazut undeva despre cum povestesti tu desprea ea reteta ta era ceva cu 7 cesti de lapte ,etc...)Oricum eu nu am renuntat la idee,doar s-a amanat ,cine stie cand apar cu ea de dupa colt O zi faina tuturor! Report
November 25, 201213 yr comment_171925 Zerda, nu cred ca e simplu, dar totusi eu am facut niste incercari reusite, dar trebuie concentrare si nu mereu am chef... e mai usor sa bananai pe net, sau sa deretic prin casa ... Spre exemplu am scoase dintr-o carte care mi-a placut, vreo 7 pagini de pasaje care mi-au parut util de repetat.... mi le-am copiat in telefon si daca ma pun sa le citesc cand ma trezesc (si eu ma trezesc in jur de 2) .. pana ajung la sfarsit adorm ... Pt mom. mi-am luat niste hapuri de valeriana, natural si din plante. Am vrut sa iau extraveral (credeam ca e exclusiv din plante), dar cica si ala se da doar cu reteta. Merge bine ... nu mai apuc seara a citi nimic si nu ma mai trezesc ... , dar astea se pot lua cica doar vreo 2 sapt si apoi ar trebui sa reusesti sa dezobisnuiesti proastele obiceiuri... La mine trezitul la o anumita ora si culcatul seara foarte tarziu sunt proaste obisnuinte... cred .... Report
November 25, 201213 yr comment_171926 Mai fete...deci de la voi am luat beleaua de boala! Acum doua saptamani am fost lata la pat, doua zile nu am stiut cine vorbeste cu mine si nu am avut voce cam o saptamana. Peste noapte m-a pocnit, cu friguri, cu ameteli cu pierderea auzului, foarte nasol! Medicul mi-a dat direct antibiotic ca nu era cazul sa facem experiente. Daca aveti infectie in gat, amigdalita, valea la doctor nu mai stati, ca se poate extinde la urechi si daca ati facut o otita din aia ascunsa alea sunteti. Despre ce prajitura insiropata este vorba in propozitie, va rog? Report
November 25, 201213 yr comment_171928 Ma scuzemoati, manierele mi-au ramas in dormitor cred, saliu la toata lumea! E o vantoasa aici si uraaaaaat si nu am chef de nimic! Report
November 25, 201213 yr comment_171932 Mai fete...deci de la voi am luat beleaua de boala! Acum doua saptamani am fost lata la pat, doua zile nu am stiut cine vorbeste cu mine si nu am avut voce cam o saptamana. Peste noapte m-a pocnit, cu friguri, cu ameteli cu pierderea auzului, foarte nasol! Medicul mi-a dat direct antibiotic ca nu era cazul sa facem experiente. Daca aveti infectie in gat, amigdalita, valea la doctor nu mai stati, ca se poate extinde la urechi si daca ati facut o otita din aia ascunsa alea sunteti. Despre ce prajitura insiropata este vorba in propozitie, va rog?Aici(galaktoboureko_) Multa sanatate Laponel tie si tuturor bolnaviorilor,mari sau mici! Report
November 25, 201213 yr comment_171933 Multumesc Geany, eu m-am pus pe picioare dupa o saptamana intreaga cu antibiotic. Sper ca ceilalti bolnavi sa se simta bine si sa scape de raceala, infectii, amigdalita cat mai repede posibil! Cu gatul si urechile nu e de glumit. Imi place galakto asta, e din seria duuuulce de te ustura ficatul. Io astora nu le pot rezista. De ani intregi ma tot tin sa fac o baclava si tot nu am mai apucat. Report
November 25, 201213 yr comment_171934 Multumesc Geany, eu m-am pus pe picioare dupa o saptamana intreaga cu antibiotic. Sper ca ceilalti bolnavi sa se simta bine si sa scape de raceala, infectii, amigdalita cat mai repede posibil! Cu gatul si urechile nu e de glumit. Imi place galakto asta, e din seria duuuulce de te ustura ficatul. Io astora nu le pot rezista. De ani intregi ma tot tin sa fac o baclava si tot nu am mai apucat. Asa e Laponel,eu totusi cu placinta ma gandesc sa o fac cu mai putin zahar,in crema asi pune doar 6 linguri zahar + 2 pliculete de zahar vanilat (ca la placinta cu iaurt) iar sirop nu cana pe cana de apa cu zahar ci la o cana de apa sa pun 1/3 cana de zahar ars zeama de lamaie si esenta de rom(cam ca la sirop de tort) in felul asta eu cred ca ar fi justa de dulce,apoi gustul il vor mai da si vanilia ,coaja si zeama de lamaie zic eu Ia sa va servesc cu pizza calda,simpla-simpla si asta,anume nu am innecato cu branza legume si mezelic deloc,contine doar sos de rosii,cilli,ceapa alba si rosie,un fir de ulei de masline,oregano,putina branza si 2 feliute de masline ,e de departe pizza mea preferata,asa in simplitatea ei! Report
November 25, 201213 yr comment_171936 stau si ma gandesc ca am un manunchi de apio, o telina potrivita si vreo 5-6 morcovi ... habar nu am ce sa fac cu ele, ca nu am carne de o supa/ciorbaam luat niste ficatei sa-i mai fac picei "tochitura" ca ne-a placut noua 2. Acu's la ape reci ... si diseara ii bag in lapte pana maine, citire de la Geany. Oare sa le dau drumul si legumelor mentionate mai sus acolo? cam multa telina ... ar merge si niste drob din ficatei ...dar .. .la fel parca prea multa telina ...supa crema merge si de telina, sau e prea puternica aroma? azi am trantit 2 feluri de pastrama (manzat si oaie) si 3 feluri de carnati( pui, oaie si porc) pe gratar si astept sa se rumeneasca. Nu fac alaturi decat o saalta din 2 rosii si un ardei+castravete verde de-al lung, taiate cuburi mici ca la turci ... O salata de ceapa rosie cu sumak. Si am humus, prajesc muguri de pin si-i dau fata cu boia dulce si sumak + ulei de susan. diseara avem bilete la teatru ... sa vedem daca avem cu cine lasa picea ... Lapo am fost la dr si primit antibiotic, dar nu prea m-a ajutat antibioticul ... se vede treaba ca e alt soi ... Eu nu am amigdale ... bun, deci ce fac cu legumele acelea? any ideea? cred ca le tai fasii si le pun in congi ... ca nu am chef sa mucegaiasca pe aici pana la sfarsit de sapt cand mai am timp de gateala ... Report
November 25, 201213 yr comment_171937 Exact Dany' daca ai putin loc la congi ,taie si pune in pungute o sa-ti prinda bine cand vei dori sa faci ragu de exemplu(in Italia sunt cutiute de cumparat cu clasicul soffritto ,tije de telina ,morcov si ceapa maruntite)care e baza multor sosuri de paste si mancaruri . Daca nu poti face o ciorbita de legume ,fara carne ! Report
November 25, 201213 yr comment_171942 Zerda, nu cred ca e simplu, dar totusi eu am facut niste incercari reusite, dar trebuie concentrare si nu mereu am chef... e mai usor sa bananai pe net, sau sa deretic prin casa ... Spre exemplu am scoase dintr-o carte care mi-a placut, vreo 7 pagini de pasaje care mi-au parut util de repetat.... mi le-am copiat in telefon si daca ma pun sa le citesc cand ma trezesc (si eu ma trezesc in jur de 2) .. pana ajung la sfarsit adorm ... Pt mom. mi-am luat niste hapuri de valeriana, natural si din plante. Am vrut sa iau extraveral (credeam ca e exclusiv din plante), dar cica si ala se da doar cu reteta. Merge bine ... nu mai apuc seara a citi nimic si nu ma mai trezesc ... , dar astea se pot lua cica doar vreo 2 sapt si apoi ar trebui sa reusesti sa dezobisnuiesti proastele obiceiuri... La mine trezitul la o anumita ora si culcatul seara foarte tarziu sunt proaste obisnuinte... cred ....Deci crede-ma ca eu nu ma calmez cu nimic, cand mi-e bine adorm si rezemata de metrou in picioare, cand ma roade ceva... e alt celcashoz! Uite sa-ti dau un exemplu, aud cam tot ce se intampla in jur cat dorm, deci este somn superficial. Intr-o casa normala nu ar fi nimic grav, dar asa ma trezesc ca imi toarce o pisica sau ca alta a trantit o perna din pat! Daca sforaie cineva, adio!Aud vecina de jos cand vorbeste la telefon! E drept ca ea urla, dar orisicat, rareori a trezit pe altii, desi recunosc ca s-a intamplat, ca e un fenomen al naturii! Cat despre extraveral, este numai din plante si se da numai cu reteta, vorba unei farmaciste si cucuta este numai o planta! Uite pentru si mai buna exemplificare, cand am ajuns eu la doctor, deci nu psiholog, luam 6 extraverale pe zi, daca nu se punea interdictia de vanzare, nici nu ma duceam la doctor, si eu tot prost dormeam cu alea 6! Acum 2 ani, am stat o vreme la mama cat a fost plecata in strainatate sa am grija de casa, am gasit la ea o cutie de extraveral. Cum aveam niste probleme la munca, am luat doua cica sa dorm( nu mai luasem de 4 ani, nimic) pe la orele 2, am mai luat 2 si la 4 inca doua, la 6.30 m-am trezit ca tot nu dormeam! Deci nici macar chestiunea de obisnuinta nu se putea pune, dupa 4 ani!Am o cunostinta care doarme asa din 1994, daca doarme 2-3 ore pe noapte e multumita, si s-a tratat inclusiv la Viena! De aia ziceam eu ca problemele nu se rezolva cu texte si mantre, alea sunt doar paleative, iar doua saptamani de tratament cu extraveral e ca si cum vii la mine si-ti dau eu apa cu zahar!Mie mi s-a atenuat, nu disparut, insomnia dupa 6 luni de tratament scazind doza, iar la prima criza majora s-a facut totul de la capat! Asta pentru ca eu sunt anxioasa din fire, asa ca nu-mi pot scoate firea din gene! Report
November 25, 201213 yr comment_171944 Bunaazi am fost la spital...am o veste buna (nu am intrat in insuficienta cardiaca) dar si o veste proasta pe care o voi scrie la pisiciApoi la o actiune caritativa a strainilor ce stau aici....Mos Cracila ,bazar....mincare(pe natiuni) voie buna....totul pe malul marii.Multa lume, ELFI,Mosi de zapada, balamuc....formatiiBanii se duc la azilele grecilor unde situatia ca si in RO e de plins (in hohote)Fui si la o farmacie(miracol deschisa) si ma aprovizionai cu antibioticemama ei de viata!!Asta....acum ma documentez pe net !!pupicei(nu am citit nimic.... Report
November 25, 201213 yr comment_171948 Zerda si eu ma trezesc de la orice zgomot, cat de mic. Dar fac exercii: altfel nici nu as putea dormi cu geamul deschis... Eu o sa iau usurel cu ceaiuri de somn, chestii de astea mai usoare, poate ajung si la psiholog, dar da, cred ca e adevarat ca cei buni sunt rari ... mda ... greu de gasit ... verber, ma bucur de vestea buna si ca te-ai dixtrat vazand iarmarocul vesel ... Report
November 25, 201213 yr comment_171952 Extraveralul are in compozitie extract uscat de valeriana 80mg si fenobarbital 20mg, deci nu e doar planta inocenta Eu am cumparat pentru vecinii de aici, din farmaciile din Drumul Taberei, unde mi-au dat la liber cate o cutie. Am incredere in medicina homeopata, dar e drept, aici am gasit medici care lucreaza in combinatie cu medicii de familie. Imi pare bine ca exista multe medicamente care ne salveaza, dar nici abuzul nu-i bun, ca fiecare medicament, oricat de inocent, are o contraindicatie. Daniella incearca sa iei vitamine B complex, ajuta mult cu partea de stress - eu am gasit o combinatie perfecta care are si vitamina C 500mg si zinc. Nu stiu daca le gasesti in tara, dar eu le prefer pe cele de la Jamieson.http://www.jamiesonvitamins.com/node/134 Report
November 25, 201213 yr comment_171977 da, asa mi-a spus si farmacista ca nu e la liber pt ca are in compozitie si fenobarbital. Si eu incerc remedii cat mai naturale, pt ca la cele de sinteza, cat de inofensive par .. .ca de ex un paracetamol, intotdeauna exista pe partea cealalta un efect negativ, o reactie adversa, corpul le elimina greu etc etc ... Asa ma gandeam si eu ca tot cu vitamina B6, sau poate un complex de B-uri o sa rezolv partea de stres, care la mine e responsabila si de insomnii. Merci de link, verific .... Ieri tocmai am luat un complex de B marin ... nu am apucat sa citesc prospectul inca ... Report
November 25, 201213 yr comment_171980 Exact Dany' daca ai putin loc la congi ,taie si pune in pungute o sa-ti prinda bine cand vei dori sa faci ragu de exemplu(in Italia sunt cutiute de cumparat cu clasicul soffritto ,tije de telina ,morcov si ceapa maruntite)care e baza multor sosuri de paste si mancaruri .Daca nu poti face o ciorbita de legume ,fara carne !Merci, Geany, sa vad maine ce combin, daca nu apuc sa le pun la congi, poate le bag la storcator un suc de mere cu telina si morcov si o bea si prichindutza... ca-i place sa butoneze aparatul Report
November 25, 201213 yr comment_172018 da, asa mi-a spus si farmacista ca nu e la liber pt ca are in compozitie si fenobarbital. Si eu incerc remedii cat mai naturale, pt ca la cele de sinteza, cat de inofensive par .. .ca de ex un paracetamol, intotdeauna exista pe partea cealalta un efect negativ, o reactie adversa, corpul le elimina greu etc etc ... Ieri tocmai am luat un complex de B marin ... nu am apucat sa citesc prospectul inca ...Cum iti spuneam eu mai sus cucuta este perfect naturala! n-are fenobarbital! Dar te rezolva!Cum iti explici ca sunt atatea persoane alergice la: fructe de padure, miere, lapte, apa dulce??tot ce bagi in tine, are unele efecte, eu sunt alergica la ceva ce nu e inca aflat, dar la medicamente alopate, m-au testat si nu sunt!Si daca nici nu ai citit nici macar prospectul... uite era parca B2 sau B 12 nu mai stiu care, mi-o dadea o matusa doctorita cand aveam multe examene, ca stimula activitatea cerebrala, pai cum poti tu sa dormi daca ai activitatea cerebrala stimulata?? Nici algocalminul nu e la liber si la cat am inghitit eu pana acum , moleculele mele trebuiau sa ajunga deja in Marea Bariera de Corali! Eu cred ca-ti face bine ce crezi tu ca-ti face bine, in cazul meu, nu suplimentele astea despre care stiu ce industrie formidabila sunt, deci nu cred in ele. Report
November 25, 201213 yr comment_172052 Eu cred ca-ti face bine ce crezi tu ca-ti face bine, in cazul meu, nu suplimentele astea despre care stiu ce industrie formidabila sunt, deci nu cred in ele.Matale esti Gica contra oricum (o zic cu simpatie) mai ales in chestii de sanatate (dar doar ca suferi de ceva nu te face specialist in domeniu). Pana la urma nimeni nu stie adevarul absolut asa ca fiecare face ce crede ca e mai bine B12 nu o sa te tina treaza asta e clar - nu rontai destul sa ai clipe de super putere magica a creierului -sau daca o sa am vre-o clipa din asta (ca eu nu renunt la vitamine), promit solemn sa impartasesc sclipirea din noapte .Din fericire eu nu am probleme cu somnul, dar stresul de poate manifesta in multe alte moduri si vitaminele B ajuta. Deci Daniella succes, sper ca pe tine sa te ajute la fel de mult. Daca matale nu crezi in ele, foarte bine! Eu cred. Si ce daca Report
November 26, 201213 yr comment_172061 Neatza la doamne; bre si eu cred, si iau tot felul de Bcomplexuri.Nu toate odata, ci dupa indicatiile unei doamne care¨mi le recomanda. si imi priesc O saptamana faina. la mine pleaca azi fratello spre Zh, si maine ia samaliotul la bucale.Eu azi pe baricade, a aparut si musiu Fiocco , acun zace pe fotelul preferat.Am fost sambata seara cu prietene si fiimea la spectacol de revista ( e o traditie , mergem de ani de zile) ...amuzant , dar lipsea un pic de piper.o zi buna si lina va doresc si cui poate un mic dejun la pat Report
November 26, 201213 yr comment_172073 Eu cred ca-ti face bine ce crezi tu ca-ti face bine, in cazul meu, nu suplimentele astea despre care stiu ce industrie formidabila sunt, deci nu cred in ele.Matale esti Gica contra oricum (o zic cu simpatie) mai ales in chestii de sanatate (dar doar ca suferi de ceva nu te face specialist in domeniu). Pana la urma nimeni nu stie adevarul absolut asa ca fiecare face ce crede ca e mai bine Din fericire eu nu am probleme cu somnul, dar stresul de poate manifesta in multe alte moduri si vitaminele B ajuta. Deci Daniella succes, sper ca pe tine sa te ajute la fel de mult. Daca matale nu crezi in ele, foarte bine! Eu cred. Si ce daca Crede-ma ca nu m-am nascut Gica Contra, dar dupa ce nu o data i-am vazut pe marii specialisti cum se calca pe picioare si se contrazic, am ajuns la concluzia ca mai bine fac media aritmetica si fac ce zic eu, macar ma ucid eu pe mine, nu altii. Daca stiam adevarul absolut nu mai aveam eruptii cutanate si nici o tuse despre care nu se stie de ce exista, nu sunt fumatoare. Si as fi dormit!!!!!!!!!!!!Azi m-am trezit la 4.57 ora noastra si niciun specialist nici homeopat, nici alopat, nici psiholog nu poate explica de ce eu nu dorm normal!Cum insa somnul e vital pentru refacerea organismului, as zice ca am o problema serioasa.Cum am zis tot ce credeti ca va face bine, e bun, parafrazindu-l pe Alexandre Dumas!va urez sa aveti o saptamana mai buna ca a mea care a inceput deja acum 4 ore si deja am chef sa ma duc sa ma culc la ce vreme e afara! Report
November 26, 201213 yr comment_172080 Buna dimineata!La noi azi e destul de noros si cam frigut, dar merge...nasol e doar ca e luni azi!In weekendul asta doar am lenevit si am facut ceva papica, dar tot a trecut repede, Ale deja de ieri zicea ca de-abia asteapta joia (joi si vineri sunt liberi, veselie mare, ce mai).Pupici la tot hanul si ...sa dormiti bine noaptea, ca vad ca pe-acolo sunt ceva probleme! Report
November 26, 201213 yr comment_172084 hello, hello!dimineata, la prima ora, ceata groasa. acum - soare si frumos, nu bate vantul si de-asta-i bine! Bia, da' de ce-s fetele libere si joi? joi e 29, nu? o saptamana buna va doresc! Report
November 26, 201213 yr comment_172085 Buna dimineata la tot Hanul!!!! In sfarsit am aparut si eu pe aici. Adica am inceput munca. De acasa imi este imposibil sa intru pe calculator. Sunt bine, atat eu cat si restul familionului. Concluzia este ca noi nu am avut streptococ, un alt virus. Dany, inteleg ca si tu esti mai bine! Sanatate multa si la voi! Sanatate la toti bolnaviorii/oarele!!!! O saptamana usoara va doresc si ne asteapta un week-end prelungit! Report