Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Pai cica vine pe 21 decembrie :) .

O.k! Mai vb. pe 22 atunci, sa-mi spui ce bunatati faci de craciun :drool:

:drool:

Citeam pe net acum ceva vreme ca, cica s-a schimbat data, de pe 21 dec pe 15 februarie :drool:

Nu va inteleg nici sa ma pici cu ceara cu naturistele voastre! Singura data cand am facut bronsita a fost cand m-am tratat cu oscilococinum si alte idiotenii din alea de pus sub limba, ca aveam o amica care era medic homeopat! De atunci nu ma mai ating de ele ca in afara de ceaiul de anason sau chimen, n-am vazut in veci vreo ameliorare in urma vreunei plante!

Depinde de fiecare organism in parte. Io halesc granule de cateva luni si nici macar n-am stranutat. Si-am bantuit prin frig, am avut parte si de curent.... da' mi-s bine-mersi. C-o fi efectul placebo, c-o fi organismul mai calit (pentru moment), ca-s bune (pentru mine) acele granule, caaa..... habar n-am ce, dar n-am nici urma de raceala. E drept ca eu mai halesc si capsule de vitamina C organica - cate o capsula in fiecare seara (pe prospect zice 3 capsule pe zi, dar cum eu iau mai mult preventiv si contra, imi ajunge una). Ceaiuri am baut numai cand am fost la Stella (ma refer la ultimele 2 luni). In rest, eu nu m-am invrednicit nici macar sa cumpar ceai aici!

Cum ziceam... fiecare suporta in felul lui anumite chestii / tratamente.

Asa, apropo de racitul tau dupa oscillococcinum, cand eram in clasa a 9-a (sau a 10-a), mi-a dat un coleg o pastila mentolata - Strepsils. Mi s-a parut mie ca mi-a racit gatul instant, dar am zis ca poate mi se nazare mie. No, de-a doua zi n-am mai pupat eu scoala timp de 2 saptamani. Am avut o raceala crunta!!! Dureri in gat de imi era greu sa si respir. De-nghitit.... cu greu aluneca apa, iar macarea..... nici pomeneala! Cel putin nu in primele 3 zile! Si totul mi s-a tras de la acea pastila chipurile contra racelii. Mda, sigur!

Io vreau sa stiu ce alcoale se consuma pe sub tejghea aici! Ca vad ca ati dat-o in alte alea, zici ca avem emisiune cu Becali! Ala o luase cu sectele sataniste, voi cu sfarsitul lumii, bun asa!

Moama, am crezut ca vorbiti de mine, si nu intelegeam diminutivele, si de la cine sa fi luat cafteala, si io nu stiu :drool: ???

Cand am citit prima oara comentariul, asa am crezut si eu. Si ma speriasem, incepeam sa ma intreb ce-ai patit..... apoi mi-am adus aminte ca mi-a potolit jupanu' elanul aseara. Vroiam sa ma uit la teveu la meci, da' cand mi-a zis sa nu mai dau, ca e deja 3-0, m-am linistit! :drool: Da'asa fac porcii si magarii intotdeauna. Se dau mari si tari si apoi fac rahatu' praf! Sunt niste increzuti! :drool:

Geanino tu esti prea tinerica pt mine....fac corupere de minori....dar zau unde sunt timpurile acelea ???

Na ca acum vine si sf lumiii.... :drool:

Hai ca nu vine chiar acu'. Mai avem o luna! Lasa-ma si pe mine sa ajung acasa, sa-mi vad jupanu' si apoi poa' sa vina si sfarsitu' lumii. Se stie si ora! La 10 dimineata! :drool:

Pai cica vine pe 21 decembrie :D .

O.k! Mai vb. pe 22 atunci, sa-mi spui ce bunatati faci de craciun :lol:

=))

Citeam pe net acum ceva vreme ca, cica s-a schimbat data, de pe 21 dec pe 15 februarie =))

Gata? Deja au reprogramat? =))

Io vreau sa stiu ce alcoale se consuma pe sub tejghea aici! Ca vad ca ati dat-o in alte alea, zici ca avem emisiune cu Becali! Ala o luase cu sectele sataniste, voi cu sfarsitul lumii, bun asa!

Io asa bea asa ceva... Am vazut prin Paris acum 2 saptamani o sticloanta de asta, mai deosebita, da' nu-mi aduc aminte exact unde. Tre' sa iau la puricat locurile pe unde am bantuit! :lol:

post-46-13537087624592_thumb.jpg

Ma sacrific eu pentru aia cu Perfectly black and preciously red!

Ca n-o fi dracu asa de negru, ei ash, e blond!@ Toma Caragiu

No, aia-i a ta! Se mai baga careva la beuturit? Mai avem inca cateva sticloante.... :lol:

Hello, am ajuns si eu acasa dupa concert , si o receptie :lol: ...

Noapte buna la tot hanul, si un wend placut tuturor

Pai cica vine pe 21 decembrie :D .

O.k! Mai vb. pe 22 atunci, sa-mi spui ce bunatati faci de craciun :lol:

=))

Citeam pe net acum ceva vreme ca, cica s-a schimbat data, de pe 21 dec pe 15 februarie =))

Aha! n-o vazusem pe asta! Deci ne facem planuri de revelion pana la urma! =))

No, aia-i a ta! Se mai baga careva la beuturit? Mai avem inca cateva sticloante.... =))

Paii nu stiu ce fel sunt! ''lichioare''?! Sau ce ?! :lol: ca din poza nu-mi dau seama!

Buna dimineata!

Azi o sa facem la mama mici(mititei) ca-i e pofta tatii! :lol:

Va las si o cafea!(care preferati,stanga-dreapta =)) )

post-405-13537422593521_thumb.jpg

O zi minunata tuturor! =))

Neatza la han...Gianino , Grand Marnier e un lichior de portocala, dulce si parfumat...se foloseste mult la dulciuri .

Si la cafele pe a din stanga fata, ce sa fac cu aia botoasa??

O zi faina, gratareala placuta la mici .

Neatza la han...Gianino , Grand Marnier e un lichior de portocala, dulce si parfumat...se foloseste mult la dulciuri .

Aaa! Sar-na,atunci nu ma bag :lol: astea prea dulci si parfumate nu prea imi plac,dar poate imi da fox un pic sa pun la tortul de revelion =))

Bub' deabea asteapta sa mearga la bunica-sa sa faca mititei ,ma tot intreaba cat e ceasul,si de ce trece timpul asa de greu =))

Gianino, Gianino, ce pofta mi-ai facut de mici.....

'Neata buna la han si weekend de poveste sa aveti!

Draga Ariel,si sotului i-am facut pofta(din cauza de treburi' nu a ajuns si el la mama asa ca i-am facut si lui acasa)micii sunt cam urati ca i-am format eu (si cu pasta m-am mai jucat,am mai framantat-o eu cu ceva mujdei si piper,cilli si cimbru )dar au iesit f.f. buni.

post-405-13537738739019_thumb.jpg

Aaa! Sar-na,atunci nu ma bag :lol: astea prea dulci si parfumate nu prea imi plac,dar poate imi da fox un pic sa pun la tortul de revelion =))

Caut si eu sa-mi aduc aminte unde am vazut o sticloanta faina prin oras, da' nici daca-mi dai cu paru'-n cap nu-mi aduc aminte! =)) Ca vreau sa iau o sticloanta, da' inca n-am dat de ea! =)) Mai caut! Daca gasesc, iti dau si tie! :D

Generoasa,lu' mama ,care ma iubeste ea pe mine! :lol: =))

Da ia zi un mic nu-ti face cu ocheanu'?! =))

Generoasa,lu' mama ,care ma iubeste ea pe mine! =)) =))

Da ia zi un mic nu-ti face cu ocheanu'?! =))

Sincer, chiar nu! Nu ma impac prea bine cu micii. Daca e musai, da, halesc. Dar daca nu.... nu ma grabesc sa cumpar / dau atacul.

Mai degraba imi faci pofta cu sarmalele din ceaun, decat cu micii! :lol:

Sarmalute,mi-am propus sa nu fac pana la craciun =)) atunci o sa fac in foi de varza murata :lol:

Vise taica! Mama nu s-a aratat nici ea f. incantata de placinta ''galactica'' =)) ,spune ca e prea dulce ca mai vine si insiropata,asa ca pas =))

Good evening, ladies! Mai schimb si eu salutul =))

Vad ca vorbiti de Grand Marnier. Am avut musafiri. Eu si prietena mea am tras cate un snaps de Grand Marnier-e cam tare totusi :lol: Baietii au baut un Ararat De Luxe care nu era de noi =))

Incalzita si plina de idei, dupa ce au plecat musafirii m-am dus in bucatarie si am realizat o rulada cu fructul pasiunii si ciocolata alba. Zilele astea v-o arat si voua =))