September 19, 201214 yr comment_163721 Pai singurul lucru care i-a impiedicat pe toti sa inghete a fost ca mie-mi place sa umblu la foc, am stat toata noaptea si-am tinut sobele aprinse, ajuta si antrenamentul de insomniac, dar oricum , asta imi place, am si zis!In Kiseleff era Groapa Leilor, asa-i ziceam noi, langa Muzeul de Geologie era o panta adanca rau, aia era cea mai tare! Deci sa nu crezi ca eu n-am venit acasa uda pana la piele, ca n-am fost cel mai cuminte copil, doar ca a doua zi cand ma duceam la scoala nu-mi convenea ca stateam patru ore murata ca trecuse unul in goana printr-o balta de apa si gheata. Report
September 19, 201214 yr comment_163723 In Kiseleff era Groapa Leilor, asa-i ziceam noi, langa Muzeul de Geologie era o panta adanca rau, aia era cea mai tare! Si eu ma jucam mereu aici...am poze cu varul meu Edmond...ce mai vremuri:) Report
September 19, 201214 yr comment_163726 Ziua buna.Am ajuns s-o vad si pe asta - fiica-mea reaua clasei Sunt putin suparata pentru ca se pare ca are o antipatie , se bate/cearta/impinge zilnic cu o fetita . Astazi am avut un schimb de replici si cu mama fetitei pentru ca Iza a muscat-o de mana, desi se pare ca fetita ar cam provoca-o ( mi-a soptit mie o vrabiuta ). Educatoarea i-a spus ca e pedepsita si a vorbit urat si cu ea ( nu mi-a spus doamna, ci chiar Izabela ). Daca o tine tot asa , nu stiu ce ma fac. Pe cat de mult vrea sa mearga la gradi si pe cat de mult ii place , pe atat e de rezvratita. Ma gandesc cu groaza la ziua de maine Report
September 19, 201214 yr comment_163729 Off! Izuka imi pare nespus de rau sa aud asta! cred ca ar fi bine sa vb. cu Iza,sa vezi exact ce s-a intamplat si daca cealalta fetita o provoaca,sa o inveti sa incerce sa o ignore si sa spuna imediat doamnei daca cealalta fetita o necajeste,deasemeni eu asi vb. cu doamna sa fie un pic atenta si sa le tina un timp la distanta pe cat posibil una de cealalta,conflicte de acest tip se intampla destul de fregvent intre copii,mai ales la inceput pana ajung sa se cunoasca,doamna ar trebui sa stie cum sa reactioneze in asfel de cazuri.Si in clasa la bub' a fost in trecut caz similar,mamele s-au certat ,mereu scandal,apoi copii si-au vazut de ale lor ,ca asa sunt copii,asa ca e bine sa fii diplomata si calma sa vezi cum va decurge ziua de maine ,nu-ti fie groaza ca nu ai de ce!Te pup! Report
September 19, 201214 yr comment_163735 Eu am avut incidente din astea cu o colega, pana la urma am ajuns si la scoala impreuna, trebuie un pedagog bun ca sa afle care e problema, deci doaman respectiva trebuie sa se implice mai tare, e cel mai usor sa dai vina pe X!Solutia este sa afli ce le starneste si sa le convingi ca nu e bine sa procedeze asa, stiu necesita rabdare si intelepciune. Report
September 19, 201214 yr comment_163750 La Multi Ani, Darius, ingeras blond! Felicitari mami pentru pregatiri si dragostea cu care iti inconjori si protejezi copilasul! Report
September 19, 201214 yr comment_163752 Uma, bine ai revenit si sa-ti fie de bine vacanta! next?! daca nu iubeai iarna, nu cred ca te stabileai in Canada (sper ca nu gresesc). In schimb mie mi-ar placea sa traiesc intr-o zona insorita cu temperaturi constante de circa 30 grade, caldura uscata, plaja si mare la nasuc. Si mie imi placea iarna si abia asteptam sa ninga sa mergem la sanius, cand eram mica, apoi schiatul mare, de vreo 10 ani m-am bosorogit insa ... Nu mai suport frigul. Zerda, ai trecut la sosete?Admiratul dansului fulgilor de nea e mirific din fata sobei, unei cabane montane. Mai greu cu iesitul din casa ... Asa e Stella, nu ar fi rau micul dejun zilnic la malul marii si lenevitul pe o plaja din sud, toamna, ori in orice anotimp...daca-i o clima blanda si insorita chiar si iarna. Eu aseara am scos pilota, middle season (Subtirica).Motzulina , mai merge la cracii goi pana la sfarsit de septembrie si anul acesta ? Stau pe ganduri daca sa pun dres maine, sau nu? Azi am ajuns acasa devreme la 8 jum seara si erau inca 23 grade. Doar dimineata e racoare. Anyway clima perfecta, daca nu ploua. I like Bub din grupa zero. Sa-i pastrezi poza cu vestuta, e splendida. Aveam si eu o poza in vestuta albastra tricotata de bunica mea, pe care apoi am dat-o ursuletului de plus si mai apoi catelului meu, care a "rezolvat-o". Izuk si noua ne-a spus educatoarea ca Bea ieri l-a muscat pe Matei, colegul ei mai mic de grupa si pe care ea il "place" ..., dar si pe noi ne musca ... in joaca ... si spune ca e Cora (catelusa din curtea noastra). Nu stiu daca e musai chestiune de antipatie ..., e drept ca Iza e mai mare si stie ca doare muscatura ... , dar nu cred ca e nici un capat de tara. Nu te impacienta, o sa fie bine si o sa se adapteze vesela Izuk mica si provocarilor, iar timpul si "experienta" va sti cum sa raspunda oricarui comportament intalnit. Azi m-am cam "certat" cu the boss! Nu-s in stare sa zic yes boss, I'll do my best, cand stiu ca nu se poate ... sau la orice rahat! yolalarihuuu Nu mai stiu ce si cui vroiam sa mai raspund ... ca am mintile imprastiate ... Anyway, all the best to everybody! Si sa aveti fiecare parte de vremea pe care v-o doriti, cat mai multe zile-n an! Report
September 20, 201214 yr comment_163764 Buna dimineata. e greu cu socializarea la inceput, si cred ca la copiii unici ( neavand frati surori, sa invete sa imparta tot ce au, incepand cu dragostea parintilor )e mai complicat .pana la urma invata ce si cum, dar inceputurile sunt grele. Bafta la gradi domnisoarelor.eu o sterg deja ca am o sedinta acusica...am fugit, pup tulemond. Report
September 20, 201214 yr comment_163768 Buna dimineata!!!!! Intr-adevar este greu cu adaptarea la gradinita si Alex a intampinat probleme, problema lui era legata tot de chestia cu ochiul, avea impresia si cred ca nu numai impresia ca copii rad de el, pana la urma a ajuns un fel de lider si toti copiii se strangeau pe langa el. Si incepuse atat de mult sa iubeasca gradinita, copiii, educatoarea ca nu mai vroia seara sa-l iau acasa: "Mai lasa-ma un pic!", asa imi zicea in fiecare zi. Fetelor, ultima chestie la liceeanul meu, vrea sa se mute in cealalta clasa, unde sunt si colegi din fosta lui clasa generala, la clasa de mate-info bilingv italiana si normal ca l-am luat la rost, de ce nu a vrut de la inceput acolo? mai ales tacsu, asa ca maine ma duc pana la liceu sa ma interesez cum sa-l transfer in clasa aceea. L-a incantat si doamna de matematica care l-a vazut ca stie destul de bine matematica si l-a intrebat daca nu vrea la clasa ei, tinand cont ca mai sunt locuri libere, ea fiind acolo diriginta. Asa ca.... Report
September 20, 201214 yr comment_163778 Bonjour la fete! N-am mai intrat de multa vreme ca pur si simplu nu apuc! Toata ziua desenam si lipim si decupam.....cand am ore mai putzin fug acasa , fac cate ceva , iau fata la 4 si numai cu ea stau. Acum are nevoie de multa atentzie. Asa ca am luat foarfeci d-alea terapeutice , cu manere duble , si taiem tot ce prindem!!!! E innebunita dupa asta! + a vevenit fan Mickey Mouse!!!! Sosete , tricou...trepideaza de bucurie cand vede un MM ! La cresa e cam nasolo , lipsa de personal....una-i in concediu...alta nu stiu unde , 2 educatoare cu pruncii dupa ele...in fine , e o perioada mai nasoala. Ieri cica Elena l-a tras pe un prunc de cap pana i-a ramas par in mana!!!! Am fost socata. De ce? Cum? Ce s-a intamplat??? N-a vazut nimeni pt ca educatoarea era ocupata cu altzi copii. Catzi avea in acel moment in grupa ??? 6!!!!! Pai cum sa nu stii daca aveai numai 6 copii??? putea fi mai rau , putea sa-l muste de fatza...mai stiu eu ce! Fact e ca Elena in ultima vreme e cam agresiva , si cum zice tat-su , nu acasa a invatzat sa traga de cap , ca ma-sa si cu tat-su nu se trag de cap!!!Acolo la ei se intampla ceva ciudat! Report
September 20, 201214 yr comment_163780 Hi hi hi! Sa va inveselesc putin! la mine marele eveniment muraturos' in sf. a avut loc ieri am vazut ca sotul motzaia cu telecomanda pe burta asa ca am inceput pash' pash' sa-mi fac terenul pe balcon,aka' scos toate prostiile care le depozita sotul in butoiul vechi pt. muraturi (va rog sa nu ma intrebati cate minuni avea acolo,ca balconul e terenul lui de joaca ,si el e strangator rau ),la un moment dat a sarit ca ars ca a auzit bocaniturile ,baiatul cel mare era la usa cu un gentoi mare pt. aruncat ,asa ca sotul a verificat in amanunt toate ,sipcile,sipculitele,sarmele sarmulitele borcane si alte cantarole vechi,dar si eu am stat ferma pe pozitie,astea se arunca imi pare rau nu mai e spatiul la' ca mai ai slava domnului Am spalat eu butoiul ,am pregatit eu toate vasele ,el dupa mine,ca el voia sa le faca el (mda' intr-o suta de ani poate)... In sf. el a curatat usturoiul el a feliat legumele etc etc etc...acum zice ca sa-l laud pozele sun facute de el mna ziceti-i si voi cat de gospodar e ca sa se simta si el apreciat Scuzati peretii pe balcon sunt decorati de bub' personal... Eu stau critica in prag si comentez dupa cum vedeti... Mddaa' Itepam pepenasii.. V-am zis io' ca sta 3 ani sa taie 2 sipci?! Haidi' bre' ca-mbatranesc aici... Report
September 20, 201214 yr comment_163781 Haha Gianinoo, vad ca ti-a scos peri albi sosul...asta e. ne acomodam noi:)arata fain muraturicile. Report
September 20, 201214 yr comment_163783 Haha Gianinoo, vad ca ti-a scos peri albi sosul...asta e. ne acomodam noi:)arata fain muraturicile.Ha ha ha! Daa Stelin' ,el e mai tipicar si mai mocait la chestii destea dar ii place sa fac el,eu rapid jap-jap ca nu mai am rabdare (am probleme cu mansarda )apoi stau numa cu gura pe el si-l critic si apoi mi-e mila de el ca-l cert saracu' eii sa faca bine sa ma accepte asa cum sunt de i-o place,nu i-o place alta mama nu mai face Eu oricum il pacalesc ,ca ieri am pregatit si spalat tot vase tot,statea la tv. si butona plictisit inainte si inapoi,zic''beleste' si tu usturoiul '' zice:''la' ca-l fac maine''..zic:''bine il fac eu atunci''..zice:''nu, nu adu-l ca-l fac eu'' ,ce bine i-a prins dimineata ca era tot pregatit numai sa le puna,cat le punea el atent cate una parca punea bibelori in vitrina bre' io' pe la spate in baie faceam cu galeata de 10l saramura,m-a prins da' ce faci tu acolo?!''saramura zic...ai pus sare de muraturi?!..pus...ai masurat exact cate linguri?!..masurat ... ..dute si lasa-ma Report
September 20, 201214 yr comment_163786 deci am inteles cine-i boss in casa Sssaatt el crede ca e el ... paii daca era dupa el stateam cu toata casa cu cracii in sus toata ziua ,eu mai am si alte treburi acum trebuie sa fac de mancare si sa-i pregatesc si pachet pt. maine ,apoi il culc pe bub',apoi pe seara din nou alta dixtractie' ..paii?!.. Acum fac oleaca de tochitura in ceaun,mancam si-i dau si la el cu branza de oi mamaliguta si i-au placut gogosarii copti marinati (ca-s mai dulci lui nu-i place otetul)asa ca mai am o tura la copt pe tabla asa ca nu-s eu chiar asa de rea, dar am si eu programul meu,si cat is toate pe foc mai stau si la o barfa cu voi Report
September 20, 201214 yr comment_163787 Brava. Carmennnnnnnnnnnn, ma bucur sa te vad...tocmai am facut foile tale de placinta faimoase, si cum facusem si branza de veci...acum stii ce e in cuptorul meu Report
September 20, 201214 yr comment_163788 Stella Ma bucur ca-ti plac foile, ar trebui sa fac si eu placintacu mere caci mi-ai facut pofta, pana la cuptorul tau e cam departe Fetelor va imbratisez pe toate o zi buna tuturor. Report
September 20, 201214 yr comment_163789 Geany, voi ati pus muraturile alea cu sare la butoi, asa-i!Noi am pus doar castraveciori la borcan cu otet, noi, gresit spus, adica al meu sontz, care este un moldovean de Bacau tare harnic si priceput, pupa-l mama! El pune de fapt toate muraturile, ca sunt cu sare, cu otet, el le pune si....tot el le mananca, ar manca si cu un mare tort de ciocolata. Si Alex idem tacsu.Si tochitura cea moldoveneasca tot dumnealui o face. Report
September 20, 201214 yr comment_163790 Geany, voi ati pus muraturile alea cu sare la butoi, asa-i!Noi am pus doar castraveciori la borcan cu otet, noi, gresit spus, adica al meu sontz, care este un moldovean de Bacau tare harnic si priceput, pupa-l mama! El pune de fapt toate muraturile, ca sunt cu sare, cu otet, el le pune si....tot el le mananca, ar manca si cu un mare tort de ciocolata. Si Alex idem tacsu.Si tochitura cea moldoveneasca tot dumnealui o face. Daa Giorgi' si harnicutul meu e de pe langa Bacau ,muraturile sunt specialitatea lui (atata ca-i cam ticait dupa gustul meu,mai meticulos asa )lui nu-i place otetul,asa ca da le-am pus cu sare la butoi (el avea o putinica cu doage la tara ,nu-i prea incantata el de viata la oras si de butoiul de plastic dar mna' asta e...)dupa cum vezi el cu sipcile puse in cruce deasupra cu cataroiu' peste saramura la 1 l. de apa 1 lingura de sare la 10 l. de apa pun 10 linguri de sare mare de muraturi neiodata + inca 1 ca asa i-a spus ''mamica'' (maica-sa,aka' socrela ),in plus am mai pus si mere si vreo 2 ardei capia de gust,deja i s-a facut pofta si nu mai are rabdare asa ca m-a pus sa-i fac un pic de tochitura la ceaun Report
September 20, 201214 yr comment_163791 Geany, cred ca asa pune si al meu, 1 lingura de sare la 1 l apa, dar a zis ca le punem la sfarsitul lunii. Mai trebuie sa punem gogosari la otet si varza la butoi. Si poate sa vina iarna! Report
September 20, 201214 yr comment_163792 Ohooo, cata munca, eu ma simt o indolenta, in afara de gogosarii marinati, si aia pusi ca sa valorific produsele bio, nu am pus nimic!O sa pun niste muraturi asortate, totusi! Report
September 20, 201214 yr comment_163799 Varza imi pune mama ca eu am o problema cu mirosul zarzavat nu pun ca eu am la dispozitie tot anul la magazinul de la scara blocului ,radacina de telina,patrunjel/pastarnac,morcov, ceapa ,verdeata,si nu-s scumpe,in rest rosii si ardei eu daca nu e sezonul nu pun in mancare si asta e ,inrosesc cu sos de rosii sau bulion cumparat ,dar tot ma mai capatuiesc eu cu zarzavat de la matusa de la mama dau la schimb muraturi totusi o tura de gogosari marinati tot mi-asi pune Report
September 21, 201214 yr comment_163844 Buna! Brrr!!! da ce frig e la noi,o ploaie deasa si rece si un vant de trece prin toate cele,am ajuns zburatacita O zi faina tuturor! Report
September 21, 201214 yr comment_163845 Buna! Brrr!!! da ce frig e la noi,o ploaie deasa si rece si un vant de trece prin toate cele,am ajuns zburatacita da, şi la noi e fix aşa https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/20.gif şi a trebuit să iau maşina şi sunt 2 străzi principale în lucru + altele "sparte" de ăştia de la gaz şi e o nebuneală pe drum... ioi ce bine am început ziua azi https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/20.gif dar în rest viaţa e frumoasă, ceea ce vă doresc şi vouă https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/105.gif Report
September 21, 201214 yr comment_163846 Buna dimineataLa mine e cald asa cam de 30 grade si cu putin vint....suficient ca sa mi umple casa de frunze si floriMa lasa calculatorul de birou.....ii trebuie doftor:(in rest o noapte cu amorteala de brat:(pup Report