Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

da Georgi...50.40e vetul 3 injectii...infectie la stomac cica....vom vedea caci tot bleg e

pup

Infectie la stomac, cam ce a avut Cody, doua saptamani i-au trebuit sa-si revina cum trebuie si tot asa era bleg si nu vroia decat sa doarma. Injectii i-a facut vreo 4 zile la rand si i-am dat si regim sa pape.

Ziua buna .

Pup Choupy pe botic , ce mila mi-e de animalute cand sufera. Legat de cutremur , bine ca nu a fost nimic grav si bine ca a trecut.

Picea mea spune ca o doare gatul si vorbeste putin pe nas ;) Nu stiu ce a patit , dar sper sa ii treaca repede.

In rest , galagie mare la noi in bloc , vad ca vecinii s-au apucat de daramat pereti :pupic: De asta chiar nu-mi era dor :)

In rest , galagie mare la noi in bloc , vad ca vecinii s-au apucat de daramat pereti ;) De asta chiar nu-mi era dor :)

:pupic: a lor mei le-a trecut,nush' cum dar cand ii apuca ii apuca pe toti o data ;)

Multa sanatate lui Iza ;)

Asa e Geany , cand ii apuca , ii apuca pe toti . Ieri unii si-au schimbat usa , azi altii darama pereti :pupic: Dar asa e cand stai la bloc si mai ales la bloc cu 10 etaje , unde-s multi . Atata bai sa fie ! E enervant dar tre' sa suportam , fiecare ne mai facem cate ceva in casa.

Asa e Geany , cand ii apuca , ii apuca pe toti . Ieri unii si-au schimbat usa , azi altii darama pereti :) Dar asa e cand stai la bloc si mai ales la bloc cu 10 etaje , unde-s multi . Atata bai sa fie ! E enervant dar tre' sa suportam , fiecare ne mai facem cate ceva in casa.

;) eu le-am batut asa de tare in tzevi cu lingura ca a sarit vocsaua',m-a certat sotul dar aveam ;) ca si eu inteleg ,ca mna' fiecare ne mai facem dar un minim de bun simt nu te apuci la 7 dimineata,intre ora 15-17 (ca mai sunt si copii mici) si dupa ora 22 ,dar cum am mai zis eu am vecini i-a tunat si i-a adunat ,toata ziua liniste doar orele care le-am mentionat,paii e posibil?! :pupic:

Oricum ii durea la teneshi,eu am ramas cu vocsaua' ciobita la tzevi' a zis sotul sa le vopsesc eu..vezi sa nu ;)

Pe mine ma fugaresc astia cu reparatiile pe unde merg! Prin vreo 4 case i-am rabdat.

Eu le-am pus conditie la mesteri, nu inainte de ora 8 nu dupa ora 2pana la 5.

Ca la omul acasa ajunsesem la balamuc era unul care in FIECARE sambata la ora 7 dadea gauri cu bormasina! Nu m-a lasat el ca vroiam sa ma duc sa-l intreb daca dupa atatea luni mai are vreun locsor de dat gauri sa fac si eu o poza!

Nu m-a lasat sa ma duc peste el!

Salutare la Han!

Georgiana, multumesc. Ti-am vazut si eu pozele, arati tare bine! Care-ti este secretul?

Verber, ma bucur ca nu ai patit nimic din cauza cutremului.

Izuk, multa sanatate!

Geany, ce papa bun pregatesti astazi!

Va pup!!

Ha ha ha! :) era bancul ala se intitula "

Vecini nesimtiti''

Pe la 4 dimineata vecinul mi-a batut cu pumnul in usa,m-am speriat asa de tare ca am scapat bormasina din mana ...

;)

Oana nimic azi sunt, singura cu bub' asa ca in afara ca am facut dimineata ceva curatenie,baie lunga, relax,cosmeticareala :pupic:

Ha ha ha! ;) era bancul ala se intitula "

Vecini nesimtiti''

Pe la 4 dimineata vecinul mi-a batut cu pumnul in usa,m-am speriat asa de tare ca am scapat bormasina din mana ...

;)

Oana nimic azi sunt, singura cu bub' asa ca in afara ca am facut dimineata ceva curatenie,baie lunga, relax,cosmeticareala :pupic:

Ce am mai ras!! :)

La mine este lene de facut curat..

Buna dimineata...la mine e o serie calare pe matura, de abia am timp sa parchez matura seara ...

o zi faina va doresc si va las o cafelutza si niscai fructe si ceva de rontzait

post-16-13475157534637_thumb.jpg

post-16-13475157929463_thumb.jpg

post-16-13475158287961_thumb.jpg

post-16-13475158417612_thumb.jpg

Vad ca nu a mai dat nimeni pe aici, of, of ,of!

Am primit o poza care este mai mult decat frumoasa, chiar induiosatoare, o las pe ea sa vorbeasca (scuzati insa baia, chestii puse la uscat, da este totusi o baie, na!) :

post-88-13475421503012_thumb.jpg

Georgi,foarte faina poza .Chiar ca induiosatoare. :occasion15:

Mare a crescut si Alex al tau? Barbat in toata regula.

Pup cioculetul frumos :biggrin:

Am primit o poza care este mai mult decat frumoasa...

Foarte frumoasă poza https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Vai ce-mi place zâmbetul tău!!!

Giorgi, gata, nu mai ai băiat în casă, e mare Alex al tău, bărbat, te-a lăsat în urmă aproape cu un cap :occasion15:

Doua porumbite si-un porumbel? Doi porumbei si-o porumbita? Oricum, doi din ei sunt gata sa-si ia zborul...

Superba poza!

:occasion15: pentru voi toti, cei buni si frumosi din casa aia! Aici includ Cody si Ursula!

Georgiana!!! :occasion15: :biggrin:

Prea scumpi imi sunteti!! Dragalasi amandoi!

Care-i mama?

Am facut astazi gogosi lui Ellani, f buni!! Reteta aici: https://forum.artaculinara.ro/topic/4093-berliner-pfannkuchen/

dovada..

post-1297-13475621461242_thumb.jpg

si salata de sfecla cu branzica, smantana si lamaie care am avut-o la friptura de miel si cartofi copti, idee de a lui Geany, multumesc mult draga prietena!

post-1297-13475622114204_thumb.jpg

si sa vedeti ce distractie avem noi cu temele...greu, greu!

post-1297-1347562254761_thumb.jpg

post-1297-13475622915399_thumb.jpg

mda...

Va pup!!

Giorgi'! :) (si eu sunt in aceeasi ''situatie'' cel mare 21 de ani :) )

Draga Oana daca ai sti cat ma bucur! :biggrin:

( ii facusem Oanei pofta cu salata de sfecla rosie cu hrean,dar sotului Oanei nu-i place cu hrean,asa ca i-am povestit ca mama intr-o excursie demult in Rusia,a servit o salata cu sfecla rosie coapta/fiarta,a detectat ea acolo dresingul de ulei cu zeama de lamaie deasemeni smanatana/iaurt gras, mai era branza gen cascaval ras,se mai poate pune a aflat ea in functie de preparatul langa care se serveste in dresing un catel de usturoi doar de damf. si vreo 2 mieji de nuca prajiti deasupra :) )

Off acusi ma asteapta si pe mine lectiile cu bub',eu nu prea mai am rabdare..cred..o sa trebuiasca sa-mi fac :occasion15:

Eu am gasit in sf. salata verde si am mancat intr-o veselie ,ca-mi lipsea asa ca sunt f. fericita :floare:

Somn pufos tuturor! :)

Vad ca nu a mai dat nimeni pe aici, of, of ,of!

Am primit o poza care este mai mult decat frumoasa, chiar induiosatoare, o las pe ea sa vorbeasca (scuzati insa baia, chestii puse la uscat, da este totusi o baie, na!) :

post-88-13475421503012_thumb.jpg

pup lumea cuvintatoarelor si lumea zburatoarelor :tongue3:

Buna dimineata!!!!!

Multumim frumos pentru urari!!!!! Sa traiasca toti copiii, sa fie sanatosi, norocosi si sa-si ia zborul spre destinatia dorita de ei!!!!

Oana, ce-mi plac gogosile!!! Dar si lectiile lui Jasmine! :tongue3: Si sa stii ca in poza aceea era si mama pe undeva, dar nu ai vazut-o tu. :floare:

Geany, tu o iei de la capat, cand de abia scapasesi de lectii, ata e! :appl: Succesuri sa aveti!

In drum spre servici m-am intalnit cu dumnealui/dumneaei si am impartit un sandwich.

post-88-13476022754027_thumb.jpg

Acum va las cate ceva bun si o zi frumoasa va doresc!

post-88-13476027406225_thumb.jpg

post-88-13476027464595_thumb.jpgpost-88-13476027515824_thumb.jpg

post-88-13476027569593_thumb.jpg

post-88-13476027669192_thumb.jpg

post-88-13476027759166_thumb.jpg

post-88-13476027846655_thumb.jpg

post-88-1347602795471_thumb.jpg

post-88-13476028147985_thumb.jpg

Buna dimineata . Giorgi faina poza cu porumbeii tai :tongue3:. si da, e de acum un tanar adult deja. asa ca pregateste-te sa tii condica de prezente feminine.

O zi faina tuturor. azi mai relax, ca scapai de repetitia de dimineata. doar concertul diseara si o ora de retusuri ( fac astia un DVD )

altfel o saptamana mai domoala imi doresc si va doresc.

Buna dimineata . Giorgi faina poza cu porumbeii tai :floare:. si da, e de acum un tanar adult deja. asa ca pregateste-te sa tii condica de prezente feminine.

Am inceput deja sa tin condica. :tongue3:

Buna Dimineata!

Oana minunate pozele de la Washington! Sa iti traiasca familia si sa fiti sanatosi!

Gogosile au iesit super, si Jasu mititica ce frumos a scris literele.

Georgy si tie sa iti traiasca baiatul, acum e barbat in toata regula!

Eu tot fara calculator acasa, sper sa mi-l faca weekend-ul asta. astazi dupa masa ma duc cu pitica la medic, ca nu ii mai trece tusea si luni gata incepem gradinita!

Va doresc o zi buna si salut toate fetele de la han!

Va las si eu cate ceva pentru Micul Dejun!

post-614-13476041647208_thumb.jpg

post-614-13476042156966_thumb.jpg

post-614-13476042248019_thumb.jpg

post-614-1347604240573_thumb.jpg

post-614-13476042626198_thumb.jpg

post-614-13476042858043_thumb.jpg

post-614-13476043641966_thumb.jpg

Neata, eu nu va mai aduc nimic, ca e plin hanul cu bunatati!

Oana, foarte faine pozele si foarte frumosi sunteti voi, ma bucur ca ati avut o vacanta reusita! (gogosile nu le vad...)

Georgi, esti o mamica fericita, chiar ca e mare Alex al tau (mi se pare un pas tare mare trecerea la liceu).

Eu n-am prea mai avut timp sa intru, ca m-am apucat de facut filme din ce-am filmat prin concedii si imi cam prind urechile, nici sa mananc n-am apucat, ca m-a prins tare treaba asta.

In alta ordine de idei, analizele alea pe care le asteptam si de care m-am stresat foarte tare, au iesit ok (nici nu mi-a venit sa cred, au iesit prost de 2 ori si acum au fost bine), le mai repet peste 9 luni, dar am fost tare, tare usurata. Va multumesc mult de tot pentru toate gandurile voastre bune, sunt convinsa ca au contat mult.

Va pup!