September 11, 201214 yr comment_162778 Minunate poze Oana! Eu azi am mai pus castraveciori la murat si am facut salata de sfecla rosie cu hrean O zi faina tuturor! uite ca mi-ai dat ideii! Maine vreau sa fac friptura de miel si ma gandeam la brocoli dar mai bine merge sfecla rosie cu hrean M a amuzat tare pisicuta Report
September 11, 201214 yr comment_162779 Hello, Oana faine pozele...si curaj la rolul de supraveghetoare, educatoare si mamitza .Gianinoooooooo, pai mai e o saptamana, parca asa am citit , ca incepe scoala pe 17.Daniella, ce face Bea? pup tulemond. Report
September 11, 201214 yr comment_162781 Hello, Oana faine pozele...si curaj la rolul de supraveghetoare, educatoare si mamitza .Gianinoooooooo, pai mai e o saptamana, parca asa am citit , ca incepe scoala pe 17.Daniella, ce face Bea? pup tulemond.La noi pi trishpi! Asa ceva! Sa înceapa scoala joi Oana, frumoase poze, voi si mai frumosi! Janino, azvîrle si aici o bucata de placinta cu mere! Salutari la han! Report
September 11, 201214 yr comment_162782 hello, hello! Prea multe cerinte ptr niste copii asa de mici! Credeam ca numai la noi e nebuneala asta cu care io nu-s de-acord. Da' nu conteaza! Oana, plimbareti mai sunteti, imi place despre voi! Giani, o sa-ti iasa peri albi, ai grija ce-ti doresti. Parerea mea e ca s-a cam dus linistea ta. Cea mai usoara perioada in cresterea unui copil mie mi s-a parut a fi gradinita. Cand a inceput scoala a tb sa-mi fac program doar in functie de el. Cel putin in clasele mici... mi s-a parut dificil! Pana s-a invatat cu programul de scoala, apoi de lectii acasa...seara nu voia sa se culce mai devreme, iar dimineata dormea pe el...eu eram tot intr-o fuga la serviciu...ooo, n-am amintiri prea placute! Report
September 11, 201214 yr comment_162785 Arunc ,arunc Maya! Moatzo' el e inca la gradinita (teoretic) ,si el abea asteapta sa reinceapa,pisicuta m-a amuzat pe mine Oana ma bucur daca te-am inspirat,acum fac niste cartofi prajiti ii rad cu putin cascaval fac olea' de mujdei cu smantana sa putem degusta salata Asa sa vedem cum a iesit Report
September 11, 201214 yr comment_162788 Oana, sunteti niste frumosi , iar blondinele tale m-au dat gata ,cat is de scumpe Subscriu la ce a zis Moatza.Si pentru mine a fost destul de greu .Si cand erau la cresa respectiv gradinita era greu ca ne sculam la 5 dimineata, da macar nu aveam grija lectiilor si rechizitelor. Report
September 11, 201214 yr comment_162791 Multumesc Steluta draga, la mine e debea inceputul distractiei, chiar ca-mi trebuie curaj Maya , multumesc de complimente.Moatza, ne place sa ne plimbam decat sa facem sute de case sau tot sa ne remodelam casa noi suntem importanti , nu lucrurile- asa gandesc eu ce-l putin.Nici eu nu sunt deacord cu ritmul asta de a invata si mai ales la copii atat de mici, imi este frica ce-o fi mai incolo! Deja nu am timp sa le fac pe toate...ufffff!Geany, dar harnica mai esti fata! Eu am pt astazi de mancat supa crema de ciuperci salbatice si am sa fac o placinta cu bostan/dovleac alb, ca tare-mi este dor!Lili, esti o draguta! Uff, nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie mai incolo... Gata! Plec sa o duc pe Jasu la gradi. Vorbim... Va pupic! Report
September 11, 201214 yr comment_162793 Oana chiar ma intrebam pe unde esti....unde altfel decit la CASA ALBA.Parinti tineri,fericiti si frumosi si fetite dulcele foc....cum altfel ???Sa va fie de bine vacanta.Eu azi am pus ardei la cuptor miine fac mincarica de ardei copti...ca mi ati facut o pofta Aici a inceput vara indiana...slava D ca am scapat de cuptor.Giani nu mai pot cu postarile tale m au am putin si rod la calculatorul omului pup gasca si Stella sper sa nu te fi durut la dentist. Report
September 11, 201214 yr comment_162796 Oana, pozele sunt superbe sivoi niste frumosi!Bafta multa la scoala si sporla lectii! Ps. Aura a avut acum un an prezentari orale in fata clasei, in clasa pregatitoare. Acum e in clasa intai si in cartea ei de matematicaau probleme cu grafice-histograme. Exemplu: profesorul face un sondaj cu activitatile preferate ale elevilor si obtine rezultatele din graficul de mai jos... si mai jos trantec un grafic cu numarulde elevi pe axaverticala sicu activitatile pe orizontala... si copilul tre sa stie sa citeasca graficul, sa si dea seama ca 6 copii prefera skiul, 8 patinajul,etc. Si intrebarea finala e cat costa iesireadaca proful alege activitatea preferata de majoritatea copiilor pt toata clasa Lpretul per copil e 2$). Deci al meu copil trebuiesa stie sa adune datele din grafic ca sa obtina nr total de elevi si apoi sa faca 2+2+2+2+2+2+... pentru ca incanu stiu inmultirea...in clasa intai!! Scuze de greseli de ortografie, scriu de pe tel si mi-e mai greu. Report
September 11, 201214 yr comment_162797 Merci doamnelor...singura durere va fi la buzunar...ca azi era doar de definitivat un implant si o carie mica...la dolorosa urmeaza sa soseasca Report
September 11, 201214 yr comment_162798 Oana, stiu ca cea mica zisa si Bebe e cea mai ocrotita, dar cea mare are niste ochi fenomenali, ai vazut ce gene are?? Bine ati facut ca v-ati distrat si relaxat!Acum eu nu stiu ce sa zic, ca n-am copii( mda, nu se pot toate, pe lume)dar eu preferam sa-mi fi dat sa invat materia de anul intai la facultate in clasa a doua!Tineam minte absolut orice!Si in clasa a doua ma plictiseam de moarte ca mai erau 38 in clasa, trebuia sa-i asculte pe toti si eu n-aveam ce face 4 zile pe saptamana minimum. Asa ca ma rezum sa va zic ca-mi iesisem din minti de plictiseala si ca primul meu biletel trimis pe la colege era in clasa a 3-a cam atat de interesata eram eu de ce se intampla in jur!Am iesit destul de bine dupa toate! Report
September 11, 201214 yr comment_162812 Verber, ha, ha! M-ai amuzat mult Multumesc pt complimete. Vreau si eu mancarica de ardei copti, deja ii simt mirosul..iami! Cum mai stai cu sanatatea? La mine mai este pana se mai racoreste putin, inca o luna..Ralesu, multumesc mult! Nu am mai auzit de tine de multisor, ce-ti mai face odorul? Hm...prea vrea sa-i scoate pe copii roboti...Zerda, wow! Tu ai fost un copil feroce! Eu nu vroiam deloc la scoala,imi era gandul numai la joaca sau la mancare E mai ocrotita cea mica dar toata atentia este asupra celei mari -Jasu, ea e mai activa,Bebe e mai calma , traieste in lumea ei de printese, nu vrea asa multa atentie, dar Jasu vrea, numai ca ea nu e asa de pupacioasa acum, cand era mica ne pupa des. Bebe e mai pisicuta Report
September 11, 201214 yr comment_162813 Am uitat-o pe Dani Dani, ce scumpa e Beuta!! M-au bucurat f mult pozele puse si tu esti de urcat pe podium, ce astepti? Cum mai esti? Cred ca tot in stres cu munca...Dar cu kg? Eu le-am pus inapoi , eu sunt noua in arta dietelor, mai am de invatat Pupici! Report
September 11, 201214 yr comment_162839 Moatza, ne place sa ne plimbam decat sa facem sute de case sau tot sa ne remodelam casa noi suntem importanti , nu lucrurile- asa gandesc eu ce-l putin. Ps. Aura a avut acum un an prezentari orale in fata clasei, in clasa pregatitoare. Acum e in clasa intai si in cartea ei de matematicaau probleme cu grafice-histograme. Exemplu: profesorul face un sondaj cu activitatile preferate ale elevilor si obtine rezultatele din graficul de mai jos... si mai jos trantec un grafic cu numarulde elevi pe axaverticala sicu activitatile pe orizontala... si copilul tre sa stie sa citeasca graficul, sa si dea seama ca 6 copii prefera skiul, 8 patinajul,etc. Si intrebarea finala e cat costa iesireadaca proful alege activitatea preferata de majoritatea copiilor pt toata clasa Lpretul per copil e 2$). Deci al meu copil trebuiesa stie sa adune datele din grafic ca sa obtina nr total de elevi si apoi sa faca 2+2+2+2+2+2+... pentru ca incanu stiu inmultirea...in clasa intai!! Doamne, pe mine ma-nspaimanta modul asta de abordare a vietii de scolar de clasa I! Nu contest, copiii sunt f isteti si cei mai multi pricep, dar chiar tb asta din clasa I? Stiti ca ma plangeam de calitatea apei potabile de la Buzau? Cel putin in zona mea.Azi a culminat nesimtirea: pe factura de apa, mi-a venit o suma in rosu, denumita diminuare cauzata de calitatea apei in valoare de 0.27+tva 0.06=0.33lei. Deci la un total facurat de aprox 60lei, mi-au scazut 0.33lei ca n-a fost apa buna. Macar (voalat) au recunoscut, nesimtitii! Report
September 12, 201214 yr comment_162871 Buna dimineata,La ora 6.27 a fost cutrenur 6.2 se spune s a scuturat patul usile de la toate s au deschis,Choupy plingea de fricaAcum totul normal:(O sa deschid televizorul grecpup fetele...revin Report
September 12, 201214 yr comment_162873 Buna dimineata...aoleu Verb, ma duc si eu sa ma uit pe stiri.Sper ca e totul ok. numai bine si sanatate multa. Report
September 12, 201214 yr comment_162874 Bine ca nu ai patit nimic grav!Choupy, ti-am zis eu ca e de garda!! Report
September 12, 201214 yr comment_162877 Multumesc fetele...nu am patit nimic...o mica sperietura dar a trecut:(Ca dovada ....omu care si acum inca 'nu a cazut din pat'Oricum eu stiu de cutremurul ala mare din 77 cind stateam deasupra la magazinul Muzica(buc) ...atunci da infern:( Report
September 12, 201214 yr comment_162878 Buna dimineata!!!! Oana, ma bucur sa te vad si sa va fie de bine vacanta!!!! Pozele sunt superbe, iar fetele, ce sa mai zic! Succes la gradi! Ce racoare se lasa acum seara si dimineata, gata s-a dus vara de acum, dar este frumoasa vremea si asa! Verber, bine ca a fost doar atat, sa nu mai fie niciodata ca in'77! Si fiintele astea blanoase sunt tare sensibile, chiar ati fost la vet? O zi frumoasa va doresc! Report
September 12, 201214 yr comment_162879 Bună dimineaţa la han. verb, bine ca a trecut cu bine. Doamne, ce se mai scutură pământul... Oana, Ralu, şi mie mi se pare exagerat ce se cere de la copii aşa mici. Mai ales ca mai târziu scad mult de tot cerinţele.Slavă Domnului, la noi încă e normal, cel puţin la şcoala unde este Maia mea. Au învăţat să scrie şi să citească în clasa I, cu beţigaşe şi bastonaşe. E drept că ea a sărit peste clasa pregătitoare (ne-a sfătuit educatoarea să o dăm la şcoală, altfel se va plictisi) dar totuşi nici ceilalţi copii din clasă nu ştiau să scrie şi că citească cursiv, poate unul sau doi. Una e să cunoască literele şi cifrele şi alta e să citească şi să scrie de mână.M-aş pune mai mult pe scris că mă revoltă chestiile exagerate, în general, dar mai ales când e vorba să chinuie copii https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_fessee.gif Noroc că n-am timp. Puşa, păi cu recunoaşterea voalată a celor de la apă mi se pare nesimţirea şi mai mare. Dacă tot recunoşti oficial că ai livrat un produse de calitate proastă atunci fă ceva consistent în privinţa asta. Reducerea aceea din factură mi se pare de-a dreptul o sfidare!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gifLa noi e deja răcoare tare dimineaţa Vă doresc tuturor o zi cât mai frumoasă, fără surprize neplăcute Report
September 12, 201214 yr comment_162880 Buna dimineata!Verb',bine ca nu a fost mai puternic mie imi e tare frica de cutremuros' Si la noi e frig dimineata! O zi minunata tuturor! Report
September 12, 201214 yr comment_162882 Eu ma gandeam sa-mi achizitionez o crizantema, daca vremea e tot asa, macar sa fiu in ton cu ea! Report
September 12, 201214 yr comment_162883 Eu ma gandeam sa-mi achizitionez o crizantema, daca vremea e tot asa, macar sa fiu in ton cu ea! Poftiti, va rog, "madame" este servita!!!! Report
September 12, 201214 yr comment_162884 da Georgi...50.40e vetul 3 injectii...infectie la stomac cica....vom vedea caci tot bleg epup Report