Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

REbuna dimineata la hangite

lasa Zuzule...sanatoasa sa fii :rolleyes:

Noi am cumparat ieri un pui crescut in aer liber si nu prea am ideii :D

....adicatelea tot ma uit la ce am mai cumparat de la supermarché chinezesc....adica 5 condimente chinezesti(piper,gingimber,canella,anis,fenui,cuisoare)

Ma rog zic ca s facute de ei :71:

Deci cum fac zburatoare o macerez in prafuri si si????

help.....

Buna' dimineata! La multi ani''! tuturor celor care-si sarbatoresc numele :rolleyes:

Draga Verb nu stiu cum sa te ajut ,daca tu cauti o reteta chinezeasca,daca nu, sunt o groaza de retete cu pui la index retete in imagini,este vanatorescu,unul al lui Maya cu legume,bashcaliosul lui Alexandru etc,la retete de mancaruri este reteta de stifado din cate stiu se poate face si cu pui,depinde ce vrei tu sa faci il vrei la cuptor suculent?,il vrei cu sos?! cu legume?! maya are si varza cu pui,deci depinde ce te coafeaza pe tine!

Sa-mi spui cum l-ai facut pana la urma ca-s curioasa.

Eu daca asi avea pui crescut in aer liber ,cred c asi face 2 feluri din el,poti sa-l portionezi si sa faci si o ciorba, supa sau racitura(piftie) iar la felul 2 una din retetele de mai sus care iti place..

Daca vrei link-uri la ele sa-mi spui.

O zi minunata tuturor! :71:

Buna dimineata si la multi ani sarbatoritelor, nu-mi vine in cap decat Mutti acum, dar La multi ani pentru toate si pentru mama mea!

Buna Dimineta,

La Multi Ani celor care isi serbeaza azi ziua de nume! :notworthy:

La Multi Ani Zerda si pentru mama ta :floare:

Astazi ne strangem si noi la mama ca e ziua de nasterii a surori mele si din nou ziua de nume a pitici mele!

Va doresc un weekend placut si o zi buna!

Cafeluta LMA mamicii tale ,Mitti petrecere faina :notworthy:

Eu ma sarbatoresc prin munca...m am apucat de cotofana aia o fac cu ....legume si orez salbatec.... e deja totul in wok... dar acum gata nu mai fac nimic caci parca trebuie sa ma hodin oleaca :floare:

pup gasca :-*

Va las si eu un soi de aluat prajit ca nu stiu cum sa-l numesc altfel :notworthy:

Asta cu smantana si branza.

post-405-13470964078113_thumb.jpg

Si micute simple si resturile le-am prajit( ca-s crizata de timp,fug la mama si nu am timp sa crosetez)

post-405-13470964549072_thumb.jpg

Buna dimineata si la multi ani sarbatoritelor, nu-mi vine in cap decat Mutti acum, dar La multi ani pentru toate si pentru mama mea!

La multi ani, mamicii tale.La multi ani si mamicii mele.La multi ani tuturor!:notworthy:

Buna Dimineta,

La Multi Ani celor care isi serbeaza azi ziua de nume! :notworthy:

La Multi Ani Zerda si pentru mama ta :floare:

Astazi ne strangem si noi la mama ca e ziua de nasterii a surori mele si din nou ziua de nume a pitici mele!

Va doresc un weekend placut si o zi buna!

La multi ani surorii tale si printesucii tale!:-*

Iar nu-mi merge citarea multipla!Uuufff!

Cum am zis acum ceva vreme , noi sarbatorim mai mult pe 15 aug...asa ca azi , mai putzin. Fata a primit un micutz cadou azi dimineatza ( e si ea Maria) , o carte cu cai....ce i-o mai impartzit , care-i a lu' ma-sa , care-i al ei..care-i a lu' tat'su.....

N-avem musafiri , dupa masa iesim totzi impreuna...

hello, hello!

La multi ani si de la mine ptr toti sfintii de astazi! Numele sa le poarte noroc!

Frumoasa zi!

La multi ani tuturor Mariucilor. eu o am maine pe soacra ca e Ana.

Am avut repetitii toata ziua, asa ca in seara asta ma relaxez oleac :notworthy:

La multi ani tuturor Mariucilor. eu o am maine pe soacra ca e Ana.

Am avut repetitii toata ziua, asa ca in seara asta ma relaxez oleac :floare:

Sa va traiasca soacra, Stellina!

Buna dimineata!

V-ati baut cafeaua?

post-73-13471695518359_thumb.jpg

Bună dimineața și de la mine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif

La mulți ani pentru ieri și pentru azi, tuturor Mariilor și Anelor și echivalenților masculini https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion15.gif

Vă doresc tuturor o zi frumoasă.

Buna dimineata la han. sa ne traiasca si sa va traiasca Anele si Ioachimii.

Azi e asa mai de relax ziua, ceea ce va doresc si voua.

post-16-13471721577353_thumb.jpg

post-16-13471721838164_thumb.jpg

post-16-13471721929582_thumb.jpg

post-16-13471722077747_thumb.jpg

post-16-13471722277283_thumb.jpg

Eu o sa sun ca o placa stricata, La multi ani Mutti!!

Si daca trebuie, mai zic de 3 ori La multi ani,ca draga mi-ai devenit!

Muttiiii!!!:( :(

Te-am pupat si ieri, si azi, la topicele dedicate, dar te pup si-aici! Si pe SHEFA!:(

Am facut musaca din...doi cartof mai mici si 200 gr carne! Ce-o mai urma?:(

Buna dimineata fetele mele

Sambata am fost cu pretenii frantuji in port .....tinerete multa baruri superbe , muzici...si totul in fata yahturilor luxuoase din marina

Era ora 2 dimineata lumea se distra de zor si noi( dupa papa la restaurantul libanezului)...tot dadeam tircoale barcutelor :(

Gata m am hotarit in viata viitoare o sa am asa ceva.AM ZIS. :(

Si cind zic barcute sa va ginditi asa la ceva maret...ca doar veneau din Australia....

O minunatie de ...bogatie.

Si poze ioc caci asa se poarta :(

Deci aparem pe la casele noastre la ora 3....vrem si noi sa facem nani dar ce sa auzi...fetele vecinului se sarbatoreau cu orechestra in curte....mai erau si bete si cintau la microfon :(

Deci dopuri in urechi si gata.

Da,dar vecinu Mateo la ora 5 se scoala sa spele butoaiele ca se pregateste de facutul vinului.....si zdranganeste si zbiara ca un apucat

Rezumat din toate astea a fost ca ieri am fost un ZOMBI :(

Azi am in program ceva calcat si niste vizite la idiotu de vet...ca Choupy ieri iar a fost bolnav:(

Acus ma duc catre o licoare transparenta numita cafea si va urez O SAPTAMINA NOROCOASA :(

Buna dimineata. Verb bafta la vet , sanatate matzului, si tie rabdare si incearca sa faci o siesta reparatoare azi.

O zi faina tuturor, si o cafelutza la cine doreste , sau poate doriti o banana...sau alta fructa...sau ce va doriti de pe masade mic dejun

post-16-13472534133268_thumb.jpg

post-16-13472534396552_thumb.jpg

post-16-13472534617415_thumb.jpg

post-16-1347253470722_thumb.jpg

post-16-13472535257335_thumb.jpg

Buna dimineata!

Iau si eu un corn si o banana Stelin'si inca una pt. bub' (la el nu lipseste banana cu branzica si iaurtel la micul dejun :( )

Pt. azi am in plan un bors bun de pui cu smantana si pe seara cred ca o pizza asa ca meniu moldovo-italienesc :(

Si o placintuta cu mere mai vreau sa fac!Dar intai trebuie sa merg la cumparaturi!

O zi si o saptamana minunata va urez sa aveti! :(