September 10, 201214 yr comment_162582 Buna dimineata!!!! Spun si eu cu intarziere: LA MULTI ANI!!!! tuturor celor ce poarta numele Sf.Maria si Sf.Ana! O Ana am si eu acasa, pe mamitza mea. Dar din pacate lui mama i-a fost cam rau, cu voma, diaree, ameteala, am tras amandoua si sambata mi-a fost mie rau, de am ajuns la urgenta, mi-am dat bila peste cap. M-au tinut vreo ora, mi-au facut ei ce mi-au facut acolo, mi-am revenit si m-au trimis acasa. Duminica m-am odihnit. Cam asta am facut eu in week-end. O zi frumoasa si o saptamana usoara va urez in ultima saptamana de vacanta! Report
September 10, 201214 yr comment_162602 Buna Ziua,Multumesc pentru urari! Eu m-am suparat putin; cand eram si eu fericita ca mi-a lasat sotul aparatul acasa si pot sa descarc poze, mi s-a stricat hardul la calculator. Acum trebuie sa astept. Nu am calculator decat la munca. Astept in seara asta sa imi aduca cumnatul o unitate mai veche, pana se rezolva problema cu cel vechi.Ieri am facut si eu cu mama o serie de zacusca de fasole, reteta Mayei, careia ii multumesc.Georgi multa sanatate tie si mamei tale, tare nasol cu crizele astea de fiere. O zi buna! Report
September 10, 201214 yr comment_162603 Zoazo, clatite dintr-o juma de ou, si din cealalta jumate galuste la supa Buna idee! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif Stellina! Cica si-asa am facut multa musaca.Sa ma vada el cand om termina-o! Deci, e multaaa, breee! Sa mor, nu alta!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif Report
September 10, 201214 yr comment_162610 Georgi multa sanatate tie si mamei tale, tare nasol cu crizele astea de fiere. O zi buna! Si voua multa sanatate!Si calculatorul meu de acasa s-a bulit si am chemat mesterul sa-l dreaga, il astept saptamana asta, insa sa vedem daca mai poate sa-l dreaga, daca nu, altul. Report
September 10, 201214 yr comment_162615 Giorgiuta, o-mbratisare calda si de la mine si-un pupic intarziat, mamei tale.Sper ca azi va simtiti mult mai bine!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gifSalutari tuturor! Report
September 10, 201214 yr comment_162625 Multumim, fetelor! Sanatate multa si voua! Astazi ne simtim mult mai bine amandoua, asa sa fie mereu! Report
September 10, 201214 yr comment_162626 Vroiam sa va zic ca aseara am fost la un festival al berii, in parcul tineretului!Copii puzderie, am mancat mici, am baut bere,au cantat niste cetateni, nu stiu cine erau, dar sunau mai bine ca multe trupe cu pretentii.Eu, in general am fler, banuiesc ca o sa-i mai vad.Ne-am simtit bine! Si cand te gandesti ca nu vroiam sa mergem la inceput! Giorgiana, eu de la o criza de bila am ajuns sa chem salvarea, mi-au umflat fundul de injectii si am zacut vreo 3 zile, lata! Atunci s-a pierdut Pisi, ca a fugit pe langa brancardieri! Mie nu mi se da bila peste cap de la mancare, numai de la nervi si griji! Deci ai grija! Report
September 10, 201214 yr comment_162628 Ooo Giorgi,imi pare rau sa aud asta,multa sanatate tie si mamitii! Report
September 10, 201214 yr comment_162631 Vroiam sa va zic ca aseara am fost la un festival al berii, in parcul tineretului!Copii puzderie, am mancat mici, am baut bere,au cantat niste cetateni, nu stiu cine erau, dar sunau mai bine ca multe trupe cu pretentii.Eu, in general am fler, banuiesc ca o sa-i mai vad.Ne-am simtit bine! Si cand te gandesti ca nu vroiam sa mergem la inceput! Giorgiana, eu de la o criza de bila am ajuns sa chem salvarea, mi-au umflat fundul de injectii si am zacut vreo 3 zile, lata! Atunci s-a pierdut Pisi, ca a fugit pe langa brancardieri! Mie nu mi se da bila peste cap de la mancare, numai de la nervi si griji! Deci ai grija! Nu este prima mea criza de bila, m-am cam invatat, ca sa zic asa si eu nu de la mancare o dau peste cap, tot nervi, griji. Noi sa fim sanatosi! Anul trecut am fost si noi la un festival al berii tot in Parcul Tineretului si au cantat cei de la Karpaten Show si anul asta tot ei cred ca au fost si mi-au placut foarte mult. Si mi-a placut si atmosfera, ca eu cu berea mai putin, stii tu! Report
September 10, 201214 yr comment_162632 Ooo Giorgi,imi pare rau sa aud asta,multa sanatate tie si mamitii! Multumim frumos! Si voua de la mic la mare multa sanatate! Report
September 10, 201214 yr comment_162635 Eu azi,nu stiu ce-i cu mine,parca am doua maini stangi scap tot din mana tot uit dupa ce m-am dus la frigider sau la camara,am spart un pahar am chemat sotul (ce era la un vecin la calculator )nervoasa ca nu-mi merge tv.-ul si-mi incepeau ''italienii'' (rai uno prova del cuoco,sezon nou ),m-a intrebat intai daca am bagat si mufa scart si antena ,i-am zis ca da, antena n-o bagasem cred ca mai bine trag un pui de somn cu bub' ca azi clar nu-s in apele mele Report
September 10, 201214 yr comment_162649 Gianonooooooooo, dormisi? gata s-au spart ghinioanele pe ziua de azi?Pupam bubul national. Report
September 10, 201214 yr comment_162654 Georgi ai grija cu sanatatea te rog:)Multumesc de urari pt Choupy....zau nu stiu vetul nu e azi;( Report
September 10, 201214 yr comment_162669 Gianonooooooooo, dormisi? gata s-au spart ghinioanele pe ziua de azi?Pupam bubul national.Ha ha ha! Daa!! Sper ca s-au spart ghinioanele pe azi! voiam sa fac placinta cu mere dar am amanat-o Report
September 10, 201214 yr comment_162676 Si pizza si ciorba!Uitasi? Mai bine ca nu te-ai apucat ca cine stie ce mai faceai.Te-a ajuns si pe tine oboseala, las-o si tu mai moale, ca n-au intrat zilele-n sac si nici nu dau turcii! Report
September 10, 201214 yr comment_162680 Si pizza si ciorba!Uitasi? Mai bine ca nu te-ai apucat ca cine stie ce mai faceai.Te-a ajuns si pe tine oboseala, las-o si tu mai moale, ca n-au intrat zilele-n sac si nici nu dau turcii!Noo nika' iubitam! stai linistita ca nu m-am omorat doar ca eu si sotul cred ca avem o legatura speciala,pe bune,el azinoapte nu a dormit ca a fost de serviciu ,si zau ca si eu am vazut toate orele pe ceas,azi cand l-am vazut cat e de obosit,(toata ziua a motzait) acum vad ca doarme de-a binelea,imi transmite cumva starea lui,dar borsul l-am facut bun de pui (un pui galben si gras) am pus si cimbru proaspat si leustean ,loboda rosie ,a iesit grozav,le-a placut f. mult! Placinta acum e in cuptor (nu am mai facut nici o boacana cum spune bub' care m-a supravegheat extrem de atent,m-a parat si lui mama ca am spart paharul si faza cu tv. ca nu bagasem antena, el s-a amuzat tare mult ) Acum sa vad daca se trezeste sotul si pe langa placinta mai vrea si pizza ii fac repede una rapida pe dosul tavii,daca nu amanam pe maine! P.S Placinta cu mere! E calda! serviti va rog! PS de p.s ,ziua de azi departe de a se fi terminat,am scapat sticloanta de oloi' din mana,i-a sarit dopul cat colo si am improscat cu ulei toata bucataria si pe mine ,pana acum am frecat,noroc ca e din plastic,nici nu am avut nevoie azi de ulei dar mi s-a nazarit mie ca nu sta bine in dulap nu era la locul ei ,pe raftul potrivit asa ca am facut eu bine sa fac ordine ,deci jur ca azi nu ma mai ating de nimik,il pun pe bub' sa stinga becul si calculatorul ,ca-s dezastru national ..... Report
September 11, 201214 yr comment_162741 Neata La Han, dragele si dragii mei! La Multi Ani tuturor celor ce poarta numele de Maria si Ana, sa va traiasca si toti/toate cele persoane dragi! ... si mie mamica, picea, matusica, prietenele, colegii etc. Mutti, merci de urari si tie sa-ti traiasca Elena, sa fie sanatoasa si cuminte! ... ca nu mai tin minte daca ti-am pus urarea pe 24, am in cap clar ca am intrat special pt asta, dar nu mai apuc sa ma uit in urma. Cum e pana la urma cu concediul romantic, insotit de vecin si cei 2 purandei?E ascultatoare Elena de cand s-a facut mare... de 2 ani? Multa sanatate tuturor si toate cele bune. O vreme fantastica avem, desi usor racoroasa dimineata si seara Am pus poze cu piciomena (si cu mine) la bubuleti Stella, mana usoara dentistului tau! Report
September 11, 201214 yr comment_162757 Va salut si eu Eu tot prin vacante si greu cu timpul, mai ales ca a inceput Jasu gradi, are si teme, trebuie sa o invat sa scrie numere , alfabetul, mi se par prea multe cerinte la un copil de 4 ani Am reusit sa va citesc dar de comentat mai greu Am sa va pun cateva pozici din capitala Americi, Washington DC, aici am stat 9 zile, ne-a placut f mult. Foarte curat, lumea prietenoasa, se merge f mult pe jos nu ca la noi unde nu se vede mai mult de 5 persoane mergand pe jos -zic de Florida. Ce mi s a parut mie cel mai istet de la persoanele din capitala este ca pe langa faptul ca erau f bine imbracati si se grabeau sa mearga la servici, in picioare aveau adidasi sau slapi si in gentute aveau papucii de schimb (papuci cu toc...etc) si mai pui ca acolo erau drumuri frumos pavate nu ca la noi in Romania unde sunt drumuri de-ti rupi gatul doar daca mergi cu slapi dar apoi cu tocuri , dar lumea continua sa mearga inconfortabil (zic de Romania) cu tocuri f subtiri si inalte ,eu una nu pot sa merg asa, fiecare cum e obisnuit... aici suntem la Casa alba.. ne racoream picioarele ... eu cu picea... aici la ferma lui George Washington, am pus doar o pozica,daca era sa va arat cum era acolo, imi trebuiau cel putin 20 de poze pupacioasele cea mare mai mult cu tati la fete le place tare mult sa se joace cu tati si lui nu-i displace mai deloc Jasu: "mami, eu sunt mare, beau cafea!! fa poza! sunt multe poze de pus ,sunt multe de spus de capitala...dar imi trebuie multe pagini Ce mi-a mai placut la capitala ca muzeele, gradinele botanice si cele zoo sunt gratis Va pup si mai revin si cu pozici de la munte Report
September 11, 201214 yr comment_162761 Oana , frumoase poze . Spui alfabet , la gradi , la 4 ani ?!!! M-ai socat putin Report
September 11, 201214 yr comment_162768 Vă salut şi eu mai pe fugă aşa... nu apuc să scriu, doar trebuie să-i spun Oanei că tare-mi plac pozele Report
September 11, 201214 yr comment_162769 Oana , frumoase poze . Spui alfabet , la gradi , la 4 ani ?!!! M-ai socat putin MDA...si eu sunt destul de socata , acum de exemplu are litera F si trebuie facuta si mica si mare( F mare si f mic), in loc sa inceapa cu liniute, cerculete, bastonase,sa le fie mai usor la copii, au inceput cu greul. Lui Jasu ii este greu, trebuie sa-i explic sa faca o linie apoi sa o curbeze, sau o pregatesc facand cateva liniute, bastonase, sau ii fac puctulete si sa se ia dupa ele, asa invata sa faca litera...complicat! Trebuie sa stie sa-si scrie numele, sa numere pana la 30, sa stie toate culorile si multe altele...ne-a bagat prea multe profa in cap ca nu stiu de unde sa incep...mda... Asa ca! am distractie acum, ca ma plictiseam rau de tot Pupici! Report
September 11, 201214 yr comment_162770 Vă salut şi eu mai pe fugă aşa... nu apuc să scriu, doar trebuie să-i spun Oanei că tare-mi plac pozele multumesc Te pup si eu! Report
September 11, 201214 yr comment_162771 Minunate poze Oana! Eu azi am mai pus castraveciori la murat si am facut salata de sfecla rosie cu hrean O zi faina tuturor! Report