Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Merci doamnelor , as vrea si eu sa mai am 20 de ani, dar doar la partea cu vacante si distractii; altfel, zau ca nu-i invidiez pe tinerii din ziua de azi...

incep si eu ca babele...apoi pe vremea mea , maica ...aveam timp si de scoala si de cate-o mica distractie etc etc...astia daca nu stau nonstop cu burta pe carte, pierd anul...si dupa, alt stress sa gaseasca job, sa fie cat de cat legat de ce au studiat, sa le si placa....aiiiiiiiii; greu zau asa....de asta ma bucur cand are momente din astea privilegiate si placute. ca din 18 incepe iar facul..anul 2 greu si asta , dupa primul care a secarat jumate din efectiv...din 195 au ramas vreo 90 in anul 2.

Miti, gradinita placuta, si 10 luni trec repede...

Buna dimineata! Verber sanatate multa, Stella distractie placuta lui Vale,Miti imi pare rau ca iar ramai singura aici, dar o sa vezi ca trece timpul cu provocarile noi de la gradinita!

Daniella si eu sunt la fel ma simt ca in sanul lui Avram la malul marii!

Stella si Zerda va multumesc mult pentru incurajari :floare:

Totusi ma consolez ca am parintii si surorile pe langa mine.

Diana deabia asteapta gradinita, e al doilea an care merge si mereu imi spun: "Cand mergem la copii mei?"

Va doresc o zi buna!

Buna dimi'!

post-405-13469161173145_thumb.jpg

Verb' ma bucur sa aud vesti bune! :floare:

Miti' si bub' spune exact la fel ''cand mergem la copii mei'' :pupic:

O zi faina tuturor!

'neaţa la han https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif

verb, vezi că dacă eşti optimistă vin şi veştile bune? :pupic: Multă sănătate îţi doresc şi să-ţi fie cât mai uşor.

Dani, să aveţi vreme frumoasă şi relax la mare.

stella, distracţie faină lui Vale şi un an cât mai uşor. Şi "pe vremea mea" parcă tot mai aveam timp şi de altceva în timpul şcolii. Doar sesiunile erau crunte.

Miti îmi pare rău pentru tristeţea ta, dar trec şi astea 10 luni.

Pup toată gaşca, fără excepţie. Oricine trece pe aici (şi vrea https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif) are un pupic de la mine.

Când am început să scriu mesajul ăsta, cam acu' o oră, era soare şi frumos afară. Acum s-a pâclit, dar e bine.

Vă doresc tuturor o zi frumoasă :floare:

Buna dimineata si de la Brasov

Verber,sanatate multa :hello: :floare:

Miti chiar asa, 10 luni trec repede :) ( asa imi spun si eu mie ca daca o fi sa plec un an trece repede)

Dany,distractie placuta la mare

La fel si lui Vale , distractie placuta

La restul fetelor o :pupic: si sa va mearga bine,

No, azi fata mea face 24 de ani.

Vai, vai , cum a trecut timpul.Parca mai ieri veneam acasa de la maternitate si socrul meu si sotul meu si ai mei erau in culmea fericirii ca au primul nepot.

Va pun o poza cu Andreea de la ultima nunta la care a fost , in 18 august.E domnisoara in rochita neagra.

post-1233-13469185560288_thumb.jpg

Lili, La multi ani domnisoarei tale (am impresia ca iti seamana, nu?), sa fie fericita si sanatoasa, ca frumoasa e de numa!

No, azi fata mea face 24 de ani.

Să fie sănătoasă şi fericită, Lili, şi să-ţi aducă multe, multe bucurii. Frumoasă fată ai! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif

2ut, boni, multumesc mult si voua va doresc la fel. :floare:

Eu o vad frumoasa ,na ca cioara

Buna dimineata si de la mine!!!!

Verber, sanatate cu carul, felicitari pentru card si sanatate si pufosului!

Stella, sa nu te mai aud ca te plangi de batranete, se poate, tu esti o "pustoaica" inca! Si lui Vale mult succes in noul an scolar, este grea medicina!

Miti, cred ca iti vine greu sa plece jumatatea pentru asa o perioada lunga, dar cu puiul si cu problemele de zi cu zi o sa treaca repede timpul.

Daniella, zile placute si insorite la malul marii sa aveti! Eu anul asta nu am ajuns deloc la mare, ata e!

Pup pe toata lumea si va urez o zi frumoasa!

post-88-13469208577523_thumb.jpg

post-88-13469208724114_thumb.jpg

post-88-13469208866833_thumb.jpg

post-88-13469208954671_thumb.jpg

post-88-13469209031601_thumb.jpg

post-88-13469209127335_thumb.jpg

post-88-13469209199696_thumb.jpg

post-88-1346920927876_thumb.jpg

post-88-13469209366977_thumb.jpg

post-88-13469209438247_thumb.jpg

post-88-13469209511867_thumb.jpg

post-88-13469209591701_thumb.jpg

Si o inima sanatoasa sa aveti!

post-88-1346920975045_thumb.jpg

Georgi , merci de complimente...vale nu-i la medicina :floare: e la polly sectia de fizica .... da e grea si asta .

Georgi , merci de complimente...vale nu-i la medicina :pupic: e la polly sectia de fizica .... da e grea si asta .

Auuu, am "scufundat" borcanele, dar urarile sunt valabile! :floare:

Lilisor ,frumoasa tare domnisoara ta :hello:

Giorgi' ce de bunatati :)

Eu recunosc spre rusinea mea ca azi am o lene de ma duoare' :pupic: sunt doar eu cu bub' acasa si nu am chef de nimic,mi-e si foame dar parca nimic nu ma coafeaza' :floare: mi-e dor de o salata verde cu de toate ,dar nu am vazut pe la noi :)

Lui bub' am ce sa-i dau ,supita de pui ,pilaf cu ciocanel de pui,dar eu nu vreau de astea :)

Fetelor va pup de incurajari :floare: :pupic:

Doamnelor sa fiti mindre ca aveti asa gratioase domnisoare :hello:

Noroc si sanatate si aiba ca in rest ce ne am mai dorii??

Georgi mama cu atitea bunatati se ingrasa si inimioara....noroc ca s virtuale

Bizuiesc :) :) fetele mele dragi :)

Astazi am chef de o salata orientata, asa ca am fiert barabulele si ouale. ramane sa le curat , taiat rondele si adaugat restul...ceapa, ulei, otet , masline :occasion15:.

Verb ma amuzat neologismul...bizuiesc :occasion15: ...de la frantzuzitul biz/bisous ...pupaturi :pupic: ...eu citesem...ma bizuiesc pe fetele mele dragi ( de la romanescul a te bizui pe cineva ...:) )

:occasion15: Baii deci mie imi e fuoammee '!! :)

Am desfacut o conserva mica de ton,zeama de lamaie,ceapa rosie ,porumb,olea de maio am amestecat cu putin iaurt gros ,putin mustar si fulgi de cilli :occasion15: cica s-o fac mai intrensanta' vb. lui bub' :pupic:

post-405-13469264663967_thumb.jpg

Brava...eu am facut orientata, ma duc s-o *orientez* in burdihan .

Pofta buna Stelin' :occasion15: asi fi facut si eu orientata' dar din pacate azi nu am cu cine sa o impart ,si nu am nici masline ,asa ca nu ar mai avea nici un haz :pupic: ciudat acum ca am facut-o nu imi mai e foame,am pus-o la frigi' sa o pap mai tarliu :occasion15: sunt sucita rau ...

Geany, arunca salata aia pana la mine ca si asa mie foame :occasion15:

Geany, arunca salata aia pana la mine ca si asa mie foame :occasion15:

Ha ha ha ! Deschide geamul ca o arunc spre tine :occasion15: eu mac' la Stelin sa gust din orientata ei :pupic:

Hai fugutza, ca deja am dat iama-n orientata.mai e de-o portie buna si pun si de-o cafea :occasion15:

Ia-l si pe bub , sa nu ramana singur.

Hai fugutza, ca deja am dat iama-n orientata.mai e de-o portie buna si pun si de-o cafea :)

Ia-l si pe bub , sa nu ramana singur.

:occasion15: :occasion15: :pupic:

:)

Astazi am chef de o salata orientata, asa ca am fiert barabulele si ouale. ramane sa le curat , taiat rondele si adaugat restul...ceapa, ulei, otet , masline :occasion15:.

Verb ma amuzat neologismul...bizuiesc :pupic: ...de la frantzuzitul biz/bisous ...pupaturi :) ...eu citesem...ma bizuiesc pe fetele mele dragi ( de la romanescul a te bizui pe cineva ...:) )

Merge oricum Stellaki mou (Stela mea):occasion15: