August 30, 201214 yr comment_161625 chiar mă gândeam la tine azi în drum spre muncă. Doamne, ce-mi place chestia asta!Dimineata, pe la 7 si-un pic, zicea la meteo ca la Sibiu sunt 13 sau 14 grade. Imediat m-am gandit la tine. Ma crezi? Any, lume noua si draga! Se strang randurile, ma bucur sate vad!Mai ramane s-apara si Dani! Stella, arata-ne si noua cescutele! Am mai auzit pe cineva ca de la Barca si-a luat o cana frumoasa de cafea, de pe Rambla. Giani, eu am suferinta cronica cu apa murdara de la chiuveta. Vasul de wc e-ntr-o suferinta continua, mereu are depuneri. Suna ca naiba, da' asa-i! Report
August 30, 201214 yr comment_161627 chiar mă gândeam la tine azi în drum spre muncă. Doamne, ce-mi place chestia asta!Dimineata, pe la 7 si-un pic, zicea la meteo ca la Sibiu sunt 13 sau 14 grade. Imediat m-am gandit la tine. Ma crezi? Any, lume noua si draga! Se strang randurile, ma bucur sate vad!Mai ramane s-apara si Dani! Stella, arata-ne si noua cescutele! Am mai auzit pe cineva ca de la Barca si-a luat o cana frumoasa de cafea, de pe Rambla. Giani, eu am suferinta cronica cu apa murdara de la chiuveta. Vasul de wc e-ntr-o suferinta continua, mereu are depuneri. Suna ca naiba, da' asa-i! Eu pana acum nu am avut probleme am apa buna,dar acum nush' ce fac astia ca vor sa traga apa de la valea uzului si nush ce lucrari fac,ca m-au omorat,eu inainte le tineam din scurt si fash-fash' cu orice detergent ieftineala nu aveam treaba,dar acum' fu groasa ca mi le nenorocise...Ma mai inteleg bine cu asta eu Parca e mai bunicel asta,si cif-ul Report
August 30, 201214 yr comment_161629 da, si eu folosesc.la mine acasa eu nu pot bea apa de la robinet. de multe ori fac si mancare cu apa minerala.la Focsani era asa de buna apa! Report
August 30, 201214 yr comment_161666 Buna seara la han ! Moatza, da un izvor ceva de unde sa aduceti apa buna nu aveti? Noi avem noroc, aducem de la fantana... Si eu vreau sa vad canitzele Stellei de la Barcelona.Au fost nasii nostri in primavara si i-am rugat sa-mi cumpere si mie una de aia gen mozaic -Gaudi, m-au sunat si m-am lasat pagubaga cand mi-au spus cat costa. M-am multumit cu-o soparla. Report
August 30, 201214 yr comment_161667 Buna seara la toata lumea! De o saptamana am net cad si cum , s-a satricat aparatul , ne-au trimis unul nou dar aia de la posta ne cautau tot pe la 10 dimineatza , asa ca azi m-am dus dupa Box si iar functzioneste treaba. Dar de intrat n-am mai intrat de pe vremurile cand imi mergea net-ul....am avut insa multe pe cap. Vineri am sarbatorit-o pe printzesa . Au fost aproape 10 copii dupa-masa , cu mamica sau taticul..petrecerea trebuia sa se termine la 6 dar au plecat abia pe la 8. S-au distrat de minune , am avut un Hüpfburg ( ca o casa din perne unde sar pruncii de numa' ) in gradina , tobogane , leagan...Eu m-am pregatit cu cartzi de colorat , foarfeci si toata trusa de lucru-manual daca va fi vreme rea dar nici n-au vrut sa auda. Au tzopit in curte intruna!!! Dupa ce au plecat pruncii am facut gratare in cerc restrans , cumnata-mea , Carmen si Jesus , prietenii nostri si niste vecini. Ne-am culcat la 3.00. Ne-am trezit la 8.00. Am fost buimaca!!!! In fine... Tortul: vineri , de ziua ei , un tort rotund la gradi cu o papusica sambata , un tort dreptungiular cu 2 papusi , una mare si uan mica , doar face fata 2 ani , nu? O sa va pun poze , nu ma prea pricep eu la torturi , aici pe arta culinara par o nimica toata dar pe nemtzi i-am dat gata!!! Maine am liber!!!!!!!Ia ghicitzi ce fac???? DAAAAAA , atzi ghicit , ma apuc de calcat!!! Va pup!! PS , Cafelutzo , mai esti supi? Nush cine te-a suparat dar daca-l prind!!!!!!!!!!! Report
August 30, 201214 yr comment_161671 Geanino ,nu stiu nik , maine-s 2 saptamani de la pocinog si acusica-mi vine scrisorica in posta. De-ar fi numai amenda ar fi bine , dar sigur ma lasa astia pieton. Si nu ´numai o luna..........din pacate. Report
August 30, 201214 yr comment_161672 Geanino ,nu stiu nik , maine-s 2 saptamani de la pocinog si acusica-mi vine scrisorica in posta. De-ar fi numai amenda ar fi bine , dar sigur ma lasa astia pieton. Si nu ´numai o luna..........din pacate.Off! sa ma tii la curent ! eu parca tot sper intr-un final fericit Report
August 31, 201214 yr comment_161681 Buna dimineata fetelor,Mutti un sincer LA MULTI ANI pt printesa ta si sa aibe parte de tot ce este mai bun pe lumea asta Cu toate ca starea sanatatii mele nu mi permite sa imbogatesc in mod continuu zestrea acestui site, ei uite aseara am pregatit si eu niste kalitzunia la cuptor.Au iesit f bune se doreste reluare:)Ieri am dormit dupa amiaza 2 ore si aseara la orele 22 eram in pat....fac si medicamentele astea ceva efect.Motzule drag.....cum adica apa ta nu e de folosit pt bucatarie? Asa e in tot orasul??Rym .....ce faci domle ai aparut si pe aici? Ce bine A, iar a aparut porumbelul acela dar imi e frica sa i dau de mincare caci atunci cind plec ce va face??Tot ieri m am batut cu niste viespi.....se pare ca suntem bunuti de trac toate alea la noi Azi am in plan sa merg la cumparaturi electromenajere si tot diseara sunt asteptata la o sarbatoare(muzici chestii d astea)Sper sa suport caci ultima data am esuat lamentabil Si acum va urez o zi buna si ma indrept catre primele doua hapuri dar si catre cafea caci nu se poate altfel:violent1: (dependenta de dependenta is )ps visez la supa de rosii sa vedem caci am in plan si dorada la gratarPup pe toate fetele mai putin pe anonima fara nume circotasa maxima de altfel. Report
August 31, 201214 yr comment_161685 Neatza tuturor!Tinem pumnii lui Muttisa nu primeasca scrisorica!Verb, ai grija cu cafeaua! Report
August 31, 201214 yr comment_161687 helo, hello!azi n-am mai necesitat puloverica, hm! oricum, ieri cand am plecat de la birou era destul de cald. hai ca v-am innebunit cu obsesia mea, imi dau seama.Vineri am sarbatorit-o pe printzesa . La multi ani, Elenei, frumoasa mea draga! sa fie sanatoasa si sa v-aduca multe bucurii! Ia ghicitzi ce fac???? DAAAAAA , atzi ghicit , ma apuc de calcat!!! [i]sambata am calcat si eu patru ore, la final s-a rupt masa de calcat ieri mi-am luat alta.spor sa ai[/i]! Motzule drag.....cum adica apa ta nu e de folosit pt bucatarie? Asa e in tot orasul?? cand am venit noi in buzau, acum 11 ani, era in toi reabilitarea canalizarii si aductiunii de apa in oras. deci, teoretic, nu e prea veche tzevaraia, ca nu apa ar fi de vina, cica. dar periodic, si destul de des, apa vine murdara, nu e limpede si n-o pot folosi la mancare. am facut reclamatii, au venit aia de la companie sa ia probe, apa era evident tulbure si raspunsul la analiza apei a fost ca e potabila, proprie consumului. noi, pur si simplu, nu stim ce sa mai facem altceva. iar cand e cate o zi de sarbatoare, cand lumea sta acasa si se gateste mai mult, poti sti dinainte ca apa va fi rea. sa mai zic iar ca vreau o tara ca afara? si Iulia, izvor (nesecat) avem la supermarketurile din oras, da! azi am in plan sa fac pasta de ardei ptr iarna. mie-mi e f folositoare si nu vreau sa renunt.ca ieri am fost asa de harnica si m-am invrednicit sa scot cardul sin geanta si sa-mi iau pasta de rosii, bulion, suc si castraveti in otet de la K, deci pe-astea le-am rezolvat. De-obicei prestam eu, dar cum piata s-a scumpit destul de mult, iar la magazin mi s-au parut preturile f bune, m-am rezolvat si-am taiat de pe lista munca.interesatilor, puteti face o vizita la K. Report
August 31, 201214 yr comment_161688 Moatza nu stiu exact unde stai tu, dar la parintii omului la Buzau, apa e ok, daca nu se lucreaza, ca atunci vine ruginie la toata lumea. Report
August 31, 201214 yr comment_161689 Neatza tuturor!Tinem pumnii lui Muttisa nu primeasca scrisorica!Verb, ai grija cu cafeaua!Da iubita ar trebuii si pe asta s o tai de pe lista Da mai bine tac ca viata e frumoasa pup Report
August 31, 201214 yr comment_161690 Buna dimineaza . Anutzaaaa, bine ai revenit fata draga. Doamnelor dragi , va promit sa le pozez, dar sa vad cand ajung, ca tot pe cal calare mi-s , si intr-o fuga.de aia am profitat sa zac la mare la relax total:) Report
August 31, 201214 yr comment_161691 Moatza nu stiu exact unde stai tu, dar la parintii omului la Buzau, apa e ok, daca nu se lucreaza, ca atunci vine ruginie la toata lumea. noo, la mine ruginile vin fara sa se lucreze, de fapt, chiar n-a mai fost avarie de nu-mi aduc aminte.sa stii ca se poate, cand ma plang la serviciu, am colege care zic ca la ele-i buna apa.la mine la gara e pb. Stella , jos de pe cal! Report
August 31, 201214 yr comment_161692 ...facute cu tel , in mare graba.......... si-a adus si una pentru ea , si mai speciala, dar n-o gasesc si ea doarme. Report
August 31, 201214 yr comment_161693 Buna' dimi'! Nici nu a rasarit bine soarele si bub' ma intreba :'' melgem la utza la topogane?!'' O zi minunata tuturor va urez! Report
August 31, 201214 yr comment_161699 neaţa la han https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif Mutti, să-ţi trăiască fata, să fie sănătoasă şi să vă bucuraţi unii de alţii. La mulţi ani, Elena! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion15.gifÎţi ţin pumnii să nu ai probleme cu carnetul. Motzule, la noi a venit deja toamna, aşa că nu cred să mai vină/ţină căldurile mari la voi... Eu dimineaţa plec de acasă ca o ceapa să pot să dau jos din haine, sau să le pun la loc, după caz. Steluţo, îmi plac cescuţele tare de tot https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love3.gif. Numai bune de taifas. Verb, pentru tine multă sănătate şi optimism! Geany, topogăneală frumoasă vă doresc zerda, ţi-a trecut supărarea, aşa-i? Vorba lui verb, viaţa e frumoasă Salut şi pup pe toată lumea, şi pe cei nenominalizaţi, fără exceptie. Să aveţi o zi frumoasă Report
August 31, 201214 yr comment_161700 Multumesc ca va ganditi la mine si da mi-a trecut supararea. Ca am avut un motiv mai mare de suparare. Asa ca s-au anulat reciproc!In orice caz unii oameni asa sunt ei,nu poti sa-i schimbi, doar ignore! Report
August 31, 201214 yr comment_161701 Ziua buna si de la mineFrig, de dimineata erau doar 7 grade , dar acum incepe sa se incalzeasca si dau ploverul jos. Sanatate multa fetelor, La multi ani ,Elena ,La multi ani, Manu , parca a fost si ziua printesei blonde, sper sa nu ma insel sau sa fac vreo gafa.Viata e frumoasa dar cateodata grea a naibii. Ah,Stella ce imi plac cescutele.Eu am o boala pe cescute si mi-as cumpara mereu, da ma abtin cu greu ca am un dulap plin si barbati-miu mereu ma intreaba ce fac cu atatea cesti , ca unele nici nu le-am folosit vreodata,ca tot in cana fumurie imi beau cafeaua Report
August 31, 201214 yr comment_161703 Buna dimineata fetelor, Rym .....ce faci domle ai aparut si pe aici? Ce bine Pup pe toate fetele mai putin pe anonima fara nume circotasa maxima de altfel. In primul rand; Buna dimineata tuturor! Verber,dupa cum bine ai observat am intrat.... cu stangul. sper sa am mai mult noroc in viitor.de imbogatit sa' stie (unii) ca nu imbogatesc pe nimeni...da'macar stiu a respecta si aprecia ceea ce este demn de luat in seama. o zi buna in continuare.... Report
August 31, 201214 yr comment_161705 Draga mea bine ai venit! Ai intrat cu dreptul pentru ca ai fost de partea unei cauze drepte! Eu am vorbit mult cu Zozo, ultimul lucru de care avea nevoie erau comentarii de pe margine! Report
August 31, 201214 yr comment_161707 Salut!Any, bine-ai venit, La multi ani, Manu si Shefa, bun venit, Rym!Am intrat sa salut lumea si sa va pup(aliniereeeaaa!), ca nu ma lasa IT-ul mai mult!Azi plec la Braila, asa ca nu stiu daca voi mai putea intra pana maine!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Report