August 29, 201214 yr comment_161471 Ma uitam la salamul asta : http://www.evz.ro/fileadmin/multimedia1/2012/AUGUST/28/14_Salam.jpg din articolul postat de verber. Data de valabilitate este 09.12. 2012, adica decembrie 2012? Ca nu am vazut nciodata ca un asemenea salam fiert sa aibe tata de valabilitate mai mult de 2-3 saptamîni. Cît despre retetele alea originale, cred ca sînt retetele mezelurilor de casa, ca în comert salamuri sau parizer fara anumiti stabilizatori sau conservanti nu au existat niciodata. Nici macar în anii '70.Maya buna...eu am primit acest lucru si m am gindit ca e bine de stiut. vad ca va puneti de intilneli vine muntele la Mahomed.....intilneala placuta Cit despre mine ...jale....probleme nesanatoase poate fara finalizare la orizont:( De doua zile am descoperit ca pe etajera mea din balcon acolo unde omu' pune orisice....doarme un porumbel gri cu gusita alba...O fi vre un semn...de dincolo??? ma cheama cineva??? in fine....acum cu putine forte ma pun pe citit ,dind binete fetelor mele:) Report
August 29, 201214 yr comment_161475 O fi vre un semn...de dincolo??? ma cheama cineva??? Daa cred ca mai degraba te cheama cineva de dincoace ca sa te ia de urechi ca te gandesti la prostii Sotul de cate ori vin porumbei sau vrabiute pe pervaz spune ca vin la om bun si acolo unde e casa de oameni buni Multa sanatate draga Verb' si nu te mai gandi la matze' negre Buna dimi' tuturor! La noi e soare frumos dar racoare,o sa-l scot pe bub' la plimbare si la uta (se cam plictiseste mititelul,abea asteapta sa inceapa gradi' )O zi faina tuturor! Report
August 29, 201214 yr comment_161476 P.S Daca tot vb. si de salamuri etc,eu cel putin moldoveanca fiind mananc cel mai sanatos fara e-uri ,aka bancul pe care l-a pus fox la zambiti va rog.. Cica moldovenii mananca cel mai sanatos.Adica fara E-uri:carnifasolifructietc. Deci eu din punctul asta di vederi' sunt mai mult di cat uokei' Report
August 29, 201214 yr comment_161479 Buna dimineata. Verb, cum spune Gianina, nu te mai gandi la prapastii.Gianinoooo, fara E , bine fata mea.Sa va shii di ghini.Ca de obicei, calare pe matura ( ca prea am lenevit peste vara ).Va las vreo doua smochine Report
August 29, 201214 yr comment_161482 Cica moldovenii mananca cel mai sanatos.Adica fara E-uri:carnifasolifructietc. Deci eu din punctul asta di vederi' sunt mai mult di cat uokei' Geany, mi-ai înseninat ziua https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gifEu mezeluri nu mai cumpăr tare de mult. Îmi fac pateuri diverse sau friptură rece pe post de mezel. Bună dimineaţa tuturor. Şi la noi e deja răcoare dimineaţa. A venit toamna, o simt şi văd peste tot. Dar e toamnă frumoasă Verb, te rog eu frumos NU! Gândurile noastre fac foarte mult, ne ajută sau, din contră, ne înbolnăvesc. Îţi doresc multă sănătate şi voie bună https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Stella, să ai o zi uşoară. Smochinele acelea nu-s prea verzi? N-am mâncat încă proaspete, deşi am tot jinduit la reţetele puse pe aici cu brânzuri şi alte cele... O zi frumoasă şi uşoară doresc pentru toată lumea Report
August 29, 201214 yr comment_161483 Boni, asa e soiul...aici dupa *dezpielitare* inainte de a deveni dulceata Report
August 29, 201214 yr comment_161488 O fi vre un semn...de dincolo??? ma cheama cineva??? Daa cred ca mai degraba te cheama cineva de dincoace ca sa te ia de urechi ca te gandesti la prostii Sotul de cate ori vin porumbei sau vrabiute pe pervaz spune ca vin la om bun si acolo unde e casa de oameni buni Multa sanatate draga Verb' si nu te mai gandi la matze' negre Ce-aveti breh, cu matzele negre?? Eu am una in casa si nu-mi merge asa de rau, mie imi poarta noroc, matzele negre si cateii albi, cand plec undeva si vad asa ceva sunt super incantata, zic ca-mi merge bine! Si-mi merge! O fi gandirea pozitiva, cine stie!Altfel salutari si multa sanatate! Report
August 29, 201214 yr comment_161489 Total de acord cu zerda...mâtzele negre sunt wow . am avut si eu unul, tare mult iubit offffffff. Report
August 29, 201214 yr comment_161492 Buna dimineata!!! Eu de abia astept week-end-ul asta sa plecam cu cortul in mica noastra vacanta, fara cupil, fara catel, pisoi si alte fiinte. Ne ducem pe malul Lacului Vidraru, langa cabana Cumpana, din pozele de pe net am vazut ca este o zona superba. Alex se simte mai bine si il las dadaca acasa cu mamitza si sa aiba grija si de blanosi/panosi. Verber, sanatate multa si din partea mea!!! Si fara matze negre, am avut si eu unul si l-am iubit tare si de frumos ce era mi-a fost furat. Va doresc o zi cat mai frumoasa! Report
August 29, 201214 yr comment_161495 Ce-aveti breh, cu matzele negre??Hi hi! departe de mine gandul sa ofensez vreo pisicuta (neagra sau de orice culoare ar fi ea,mie mi se par toate dragute)era doar o vb. un fel de a spune si nu ma refeream practic la pisicuta,ca atunci cand se spune:''noaptea toate pisicile sunt negre'',asta nu inseamna ca noaptea se inegresc toate pisicicile ci la faptul ca o persoana poate vedea toate lucrurile in negru,prapastios, si are tendinta de a exagera dar dimineata iese soarele si totul nu mai pare chiar atat de drastic ceea ce voiam sa-i transmit si lui Verb Report
August 29, 201214 yr comment_161498 Bine o s-o pup pe Cafe din partea ta sa-i treaca ofensa! Aia cu pisicile sunt negre din cate stiu eu se referea la o confuzie comuna, dar daca te gandesti ca si verber face confuzii cand se gnadeste la prostii, merge si asa!Oricum, eu zic ca nu e dracul chiar atat de negru! Vorba lui Toma Caragiu: " ei, as, e bloond!" Report
August 29, 201214 yr comment_161499 Bine o s-o pup pe Cafe din partea ta sa-i treaca ofensa! Oricum, eu zic ca nu e dracul chiar atat de negru! Vorba lui Toma Caragiu: " ei, as, e bloond!"Hi hi daa!! Si cum eu sar de la un subiect la altul ma intorc la e-uri si la mancarea nesanatoasa ,mi se pare super tare bunicuta asta Cum a ajuns la 116 ani cea mai batrana persoana din lume: "Imi vad de treaba si nu mananc fast food".. Report
August 29, 201214 yr comment_161506 hello, hello!o zi pe placul meu, racoroasa dar insorita?oare s-a terminat vara? ca-n we au anuntat 33C.ma rog! chestia buna e ca eu ies din depresie cand se face aerul respirabil si am chef de bucatarit. ieri le-am facut tarta sarata, clatite si popoversi, azi le fac o fasole, isi revine Mitza! in rest, as vrea s-o trag si pe Verb in frenezia care m-a cuprins: draga mea, tu mai ai multe de facut pe-aici, nu te gandi la prostii!ingrijeste-te si-o sa fie bine! vreau sa te-aud cu vesti bune, ca asta-ti aduce porumbelul. si La multi ani ptr Manu! sa creasca mare si norocoasa, sa-i bucure pe parinti! Giani, cate prostii mancam, nimic nu-i safe din ceea ce cumparam. putem controla putin situatia, dar nu in totalitate. daca omenirea mananca natural de cand a facut-o Dumnezeu, cum sa ne schimbam organismul intr-o suta de ani, ca sa putem procesa toate chimicalele posilbile? nu ma mai gandesc si la asta, azi e racoare! Report
August 29, 201214 yr comment_161543 Hello, la mine e racorel bine, a si plouat oleac , cat sa ma stropeasca pe mine Report
August 30, 201214 yr comment_161568 buna dimineataUite ca m am inspirat de la o reteta de pesto(caci asta este) si am adaugat peste paste. adica am facut paste cu patrunjica.Frumos si dau binete cu aceasta acazie dnei care a scris aici aceasta reteta simpla pe care culmea tocmai o discutasem cu un domn italian din vacanta mea anterioara din ROAseara a fost (sper) ultima bejaiala in satAdicatela orchestra etc mese intinse....din pacate nu am stat m a luat raul si acasa cu mine unde mi am revenit.Si apropos de reveneala...porumbelul nu a fost pe etajera lui(deci nici pisica neagra O fi simtit ca Choupy al meu il pindea???(binenteles aveam blanosul la vedere)E bine acum, temperaturile alea de cuptor au cazut...na, ca trece cel ce vinde din camioneta peste.Va urez o zi buna....si eu astept sa treaca saptamina asta inceputa naspa.Cafegeala placuta fetelor mele. Report
August 30, 201214 yr comment_161571 hello, hello!prima dimineata in care am simtit nevoia unei puloverici de cand astept ziua asta! o zi buna tuturor! Report
August 30, 201214 yr comment_161583 Buna dimineata,mi s-a intors copila dupa o aproape saptamana de Barcelona, incantata de oras de muzee, de alea alea, mancare etc.Si a si shoppingat oleaca ( un costum de baie, tenisi, si 2 tshirts faine). mi-a adus cadou , sa ne bem noi doua cafeaua, 2 cescute cu model Gaudi. stie ea ce-i face placere mamitzei.eu am o zi pliiiiiiiiiiiina.va doresc una racoroasa si placuta.asa arata o planta de capere. Report
August 30, 201214 yr comment_161591 prima dimineata in care am simtit nevoia unei puloverici de cand astept ziua asta!chiar mă gândeam la tine azi în drum spre muncă. la noi e racoare bine deja dimineaţa şi seara, aşa ca speram ca măcar ceva-ceva să se simtă şi la voi. stella, parcă te văd cu Vale, în grădină, bând cafeluţă din ceştile noi https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love3.gif o zi frumoasă tuturor Report
August 30, 201214 yr comment_161609 Va salut cu mare drag!Sper ca sunteti cu totii bine. O sa-mi ia o saptamana numai sa citesc din urma. Report
August 30, 201214 yr comment_161610 Va salut cu mare drag!Sper ca sunteti cu totii bine. O sa-mi ia o saptamana numai sa citesc din urma.Hello! Hello! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif Mi-a fost dor de tine.În săptămâna asta să ne mai şi scrii, nu doar să citeşti https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif Report
August 30, 201214 yr comment_161617 Va salut cu mare drag!Sper ca sunteti cu totii bine. O sa-mi ia o saptamana numai sa citesc din urma.Hello! Hello! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif Mi-a fost dor de tine.În săptămâna asta să ne mai şi scrii, nu doar să citeşti https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif Si mie inca mi-e extrem de dor de voi, prieteni vechi !Insa nu revin chiar curand, am intrat sa va salut. Mai e putin si revin . oooooo fete noi! Bine ai revenit! Hey Coffee, merci mult ! Report
August 30, 201214 yr comment_161621 Ziua buna! Va pup si eu, pe Anutz' mai apasat ca-mi era dor de ea Am aterizat si eu ca am dus baietii la tuns ,am incropit ceva de mancare rapid ,si in sf. mi-am luat niste praf de curatat si am scos si eu cada la liman ca de la apa colorata'' care ne-a venit dupa ce a fost luata ,mi-o facuse varza si nu se lua cu detergent obisnuit asa ca cif si praf de curatat Ce bine ca s-a racorit! O zi faina tuturor! Report
August 30, 201214 yr comment_161622 Ziua buna! Va pup si eu, pe Anutz' mai apasat ca-mi era dor de ea Am aterizat si eu ca am dus baietii la tuns ,am incropit ceva de mancare rapid ,si in sf. mi-am luat niste praf de curatat si am scos si eu cada la liman ca de la apa colorata'' care ne-a venit dupa ce a fost luata ,mi-o facuse varza si nu se lua cu detergent obisnuit asa ca cif si praf de curatat Ce bine ca s-a racorit! O zi faina tuturor! Geanino , abia astept sa iau forumul la rasfoit si in special hanul, sa vad ce-ati mai facut ! Report
August 30, 201214 yr comment_161623 Geanino , abia astept sa iau forumul la rasfoit si in special hanul, sa vad ce-ati mai facut ! Spor la treaba ..Ai ceva de prestat Report