August 22, 201214 yr comment_160815 Va salut cu drag harnicutelor si frumuselelor (am dat o tura la topicul - culinarii in toata splendoarea lor). hello si tie!si ia mai arata-te si tu in splendoarea ta! Report
August 22, 201214 yr comment_160822 Bun (re)venit, fata frumoasa Ce mai fac copiii de ciocolata? Giorgi, gata, ai scapat de emotii deocamdata. S-a intors puiul. De acum trebuie sa te pregatesti de tot mai multe, din moment de i-a placut. Daca a prins gustul de independenta gata, nu mai sta pe langa closca Cald, foarte cald si la noi. Am cam gafait pana acasa, pe bicicleta. Dar macar bate un pic de vant si se vad niste norisori datatori de sepranta. Report
August 22, 201214 yr comment_160830 Va salut cu drag harnicutelor si frumuselelor (am dat o tura la topicul - culinarii in toata splendoarea lor). hello si tie!si ia mai arata-te si tu in splendoarea ta! gata! m-am aratat! Bun (re)venit, fata frumoasa Ce mai fac copiii de ciocolata? Giorgi, gata, ai scapat de emotii deocamdata. S-a intors puiul. De acum trebuie sa te pregatesti de tot mai multe, din moment de i-a placut. Daca a prins gustul de independenta gata, nu mai sta pe langa closca Cald, foarte cald si la noi. Am cam gafait pana acasa, pe bicicleta. Dar macar bate un pic de vant si se vad niste norisori datatori de sepranta. toate bune nu pot sa zic dar cum se zice pe aici "andando" . Adica se misca lucrurile. Report
August 22, 201214 yr comment_160837 Luanda bella , ce mult ma bucur sa te vad :) :) stelutaaaa! si eu ma bucur sa te vad tot mai instelitoare!! :) Report
August 22, 201214 yr comment_160842 Bun venit Luanda!! sa stii ca ne-ai lipsit!! Frumoase poze ai pus, iti incanta ochiul! Report
August 22, 201214 yr comment_160843 Bun venit Luanda!! sa stii ca ne-ai lipsit!! Frumoase poze ai pus, iti incanta ochiul! unde?unde?? Report
August 22, 201214 yr comment_160844 Bun venit Luanda!! sa stii ca ne-ai lipsit!! Frumoase poze ai pus, iti incanta ochiul! unde?unde?? La poze patriotice Report
August 22, 201214 yr comment_160846 Bine ai (re) venit Luanda! Chiar ca frumoase poze ai pus Uite aici stelino-instelitoare https://forum.artaculinara.ro/topic/3975-hai-romania/page__pid__160836__st__60&?do=findComment&comment=160836ne mai racorim privind la zapada si mai uitam de canicula Report
August 22, 201214 yr comment_160859 Bine ai (re) venit Luanda! Chiar ca frumoase poze ai pus Uite aici stelino-instelitoare https://forum.artaculinara.ro/topic/3975-hai-romania/page__pid__160836__st__60&?do=findComment&comment=160836ne mai racorim privind la zapada si mai uitam de canicula Geanyco manca-ti-as cozonacii bine te-am gasit! hahahha o sa ma fugaresca stella!! Report
August 22, 201214 yr comment_160860 Hi hi! Daa!! vedem de sarbatori ce cozonaci om mai cozonaci,deabea astept sa vad ce mai combini teama mi-e ca nu ti-or iesi prea grozavi taman cand ai respecta reteta ,ar fi culmea Asi inchina steagul sa ma duc la nani dar parca nu ma indur inca Somn pufos tuturor ( da'fara purici ca zau ca nu-i suport de nici o culoare ) Report
August 22, 201214 yr comment_160863 Haha, sa stii dragalaso , ca mi-au prins bine pozele tale, ca am copt vinete si ardei pana acum ( inclusiv curatatul)asa ca oleac de omat proaspat mi-a facut placere sa vad( de altfel eu omatul il iubesc doar in poze sau sa-l vad departe alb si imaculat=))...urasc zapada fleoscaita si murdara, dar mai dihai urasc derdelusul cand ingheata tot .Gianinoo, noapte buna, somn usor.breeeeeee, maine-i 23 august...un mic o bere ceva??? Report
August 22, 201214 yr comment_160865 e ziua uneia din finele lui mama, deci un pic respect! Merita si ea un mic si-o bere! :) Report
August 22, 201214 yr comment_160867 sa fie fericita si sanatoasa si norocoasa, in rest le rezolva ea pe toate!! Report
August 22, 201214 yr comment_160868 sa fie fericita si sanatoasa si norocoasa, in rest le rezolva ea pe toate!! Aferim, LMA Report
August 23, 201214 yr comment_160880 Buna dimineata!!!! Da, astazi 23 august, trebuie iesit la un mic si o bere, dar cum eu nu ma omor dupa ele.... asta ca sa fim nostalgici!Insa cand imi aduc aminte de cand eram eleva si ne ducea obligatoriu la manifestatii si ne chinuia cu tot felul de exercitii si ne mai tinea pe deasupra si in cantonament fortat..... Luanda, bine ai revenit in randurile noastre!!!!Ti-am admirat pozele cu placere si am facut un bbrrr! Report
August 23, 201214 yr comment_160884 Buna dimineata! Ha ha da Stelin',un mic o bere merg de numa' azi si sa te inveselesc pe tine si ''pe inca cineva'' ia sa va mai povestesc dintr-ale lui bub' Se pregatea sor-mea de mers la nunta si era gatita de numa,cocotata pe neste' toace di-un metru,cu rochita vaporoasa in vant ,coafata numa zulufi,machiata etc si ficiorsu' Andu' nepot-miu numai o admira:''ce frumoasa esti mama,parca esti o zana...parca esti albacazapada...parca esti cenusareasa''..etc..etc..etc si era tare dulce ca el cand o lua pe italiana(biancaneve,cenerentola etc) cand isi dadea seama traducea si in romaneste Si apare si cumnat-miu' la costum cravata si camasa la care bub' isi da si el cu opinia:''uite mami' el parca e mr. bean'' ... Acum ca ma gandesc,cam avea dreptate bub' http://www.youtube.com/watch?v=YuQ2v8QjVRE Glumesc maii era f. mandru si el (asta in caz ca citeste ) Report
August 23, 201214 yr comment_160887 Neatza...haha asa mama asa Bub , apoi adevarul iese din gura copchiilor mereu.ma duc sa fac pungile cu vinete si ardei pentru congi Report
August 23, 201214 yr comment_160888 stellla e riaaaaaa! ca are produse smechere si le-a si bagat in congelator! Report
August 23, 201214 yr comment_160925 Salutare la han .Eu inca nu am pus nimic la congelator , desi vreau neaparat vinete si ardei , niste spanac daca voi gasi . Astept sa ajung la mine acasa si ma pun pe treaba . Mai o saptamana Saptamana viitoare vreau sa fac cu mama zacusca de vinete aici la ea acasa si o sa o transport la Timisoara , ea are oala mare de fiert zacusca . Geany , Bub e de coma , pupici la baiatul istet Report
August 23, 201214 yr comment_160976 Daa !! Bub' ii trimite un pupic aici la han lui tanti' Cuieta'... Si eu aduc gogoashe' calde vanilate (turnate,sau cu lingura reteta Cerulina) am facut cu niste smantana ce aveam Tare-mi plac ca nu muncesc deloc la ele Report