August 13, 201214 yr comment_160113 La multi ani Bub!!! Sanatate multa si noroc cu carul Geany distractie placuta Si la noi e inorat si destul de rece.Azi noapte am pus si noi patura .O saptamana reusita la toata lumea Report
August 13, 201214 yr comment_160115 Multumesc! Sorica e blonda ,ii sta bine culoarea rochitei ,e mai portocalioasa asa,nu ca in poza unde pare mai roz,dar ei nu prea ii place nuanta,momentan o pastram si mai cautam alta daca nu asta ramane! Momentan creatia mea creatoare arata asa...Il mai coafez pe moment ca vad ca se intinde culoarea la stelute pe umed asa ca o sa estompez si repar dupa oricum mai vin si lumanarele si scrisul Report
August 13, 201214 yr comment_160116 La multi ani, Bub! sa cresti mare, destept si frumos! Giani, daca asta-i tort facut in goana calului...respectele mele! esti talentata si harnica foc! la mine s-a racorit si-mi place de nu mai pot! simt ca traiesc, am avut chef si de plimbari si de bucatarit, as face de toate. tine-o, Doamne, asa! saptamana asta promite un trai rezonabil. hello tuturor! Report
August 13, 201214 yr comment_160122 Geany, foarte frumos tortul !La Multi Ani lui Bub! sa creasca sanatos si sa va aduca bucurii cat mai multe ! Report
August 13, 201214 yr comment_160140 Ha ha! Deci tortul nu-i in goana calului e ''in goana calului turbat'' vreau sa spun ca am gasit si pe domnu' vaca sa il pun pe tort Copii vor la mc. asa ca ii ducem pe seara ,apoi mergem acasa sa taiem tortul,acum sorica si cumnatelul sunt cu treburi (programare la dentist si cumparaturi )asa ca am timp si sa-l culc o ora pe bub' sa nu fie obosit! Multumesc tuturor cand am timp o sa pun umila mea creatie la prajitura rapida care ar trebui sa se numeasca prajituri rapide deacu',poate mai inspira pe cineva grabit si nu cu tot talentul la el ca mine de ezemplu' Report
August 13, 201214 yr comment_160145 Geany, spune-i surorii tale ca portocaliul aduce noroc, poate asa o sa fie mai impacata cu nuanta! Mie una mi-au inghetat picioarele, ca bate vantul si am picioarele sloi! Report
August 13, 201214 yr comment_160146 Ha ha! Deci tortul nu-i in goana calului e ''in goana calului turbat'' vreau sa spun ca am gasit si pe domnu' vaca sa il pun pe tort Fata, ce frumos de gustos a putut sa iasa tortul aista!!!! Sa-ti traiasca domnisorul Bub' si al mare si sa fiti sanatosi cu toti!Daca sunt cuminte poate imi faci si mie asa un tort de ziua mea cu tot cu domnu' vaca! Report
August 13, 201214 yr comment_160147 Geany, spune-i surorii tale ca portocaliul aduce noroc, poate asa o sa fie mai impacata cu nuanta! Mie una mi-au inghetat picioarele, ca bate vantul si am picioarele sloi! Trebuia sa-ti pui si tu un dres ceva sau cizmulitze din acestea care sunt la moda. Of! Nu stii nimic! Report
August 13, 201214 yr comment_160189 Bravo Gianino, arata splendid.Sa nu dati cu pietre...spun incet de tot cand ajung acasa cat am stat la mare.dar tot o sa-i duc dorul...abia astept sa ies la pensie sa stau cate 3-4 luni pe aici Report
August 13, 201214 yr comment_160195 Sa nu dati cu pietre...spun incet de tot cand ajung acasa cat am stat la mare.dar tot o sa-i duc dorul...abia astept sa ies la pensie sa stau cate 3-4 luni pe aici Sa-ti fie de bine Stella. Si mie imi place oceanul - am stat 8 ani la malul lui si am pastrat acolo o casuta - la pensie sau cand mai creste Annabelle acolo ne intoarcem.Oana ce fetite dulci ai! Cea mica este chiar o papusa.Foarte faine cizmulitele Giorgiana!Geany sa va bucurati de tort si la multi ani baiatului! Cum il cheama? Portocaliul este culoarea mea preferata - am multe haine culoarea asta si mai nou am inceput sa folosesc si in decorarea casei si vine foarte frumos - aduce multa lumina si voie buna. Chiar ma duc sa-mi pregatesc haine cu portocaliu pentru azi - ca am o zi tare grea si lunga!O zi buna va doresc! Report
August 13, 201214 yr comment_160209 Sarumana' tuturor! Cristina pe bubul meu il chiama Alexandru,Alex ,Aie' isi spune el ,noi il stim de bub' sau shefu' A primit si bani si hainute si cadoaie' ... Asta de la bunica-sa i-a placut cel mai mult... Cu var-su' Am fost la mc. asa ca tortul rapid acasa pe o masuta... Stati ca suflu' Dupa atata tam-tam poate eram datoare cu o sexiune'.. Asta ee!! Simplu,nu mare shmecherie' noi babaciunile' am beut' cornata facuta de tata (sincer un lichioras slab rau dar tare gustoasa si buna)si spumant ,per ansamblu a fost frumos zic eu,si bub' super incantat ,si asta e cel mai important. Report
August 14, 201214 yr comment_160212 Oana, mie imi face impresia ca sunt 4 papusi in poza. Este atat de dulce fetita ta Multumesc de compliment, esti tare draguta! Report
August 14, 201214 yr comment_160213 eh, Giani! suntem maiastre la improvizatii!eu i-am promis kinderului ca-i fac un diplomat. si de-aici a inceput: ca nu am vrut sa-i fac blat sau sa pun piscoturi, am hotarat sa renunt si la gelatina...asa ca am facut o crema de vanilie, am amestecat-o cu niste frisca, am pus si doua albusuri batute spuma...a iesit un fel de crema-spuma de vanilie. ca sa fie tacamul complet am pus si-un ananas din conserva, doua nectarine taiate bucatele. am niste biscuiti pe care-i bucatzelesc, servesc totul la pahar si-i pun deasupra si niste fulgi de ciocolata...curat diplomat! ce-o zice fi-miu? Oana, bb n-a mai avut o mana, ca mai cara vreo papusa. Sa-ti traiasca! Suna bine improvizatia ta, dar fara albusurile- eu nu sunt cu oulele crude la prajituri. Maioneza o pap cu placere,dar na...trebuie sa am si eu ceva acolo care sa nu-mi placa A fost tare draguta picea cu toti bebeii Pupici! Report
August 14, 201214 yr comment_160214 am si eu stolurile mele de pasarele.Care "falfaie" la fel ca si stolurile mele. Ce e natural, corpul stie sa proceseze - ce e ametit si para-procesat chimic, bleah! Da bine zici matale , eu de cate ori mananc in oras, greu mai procesez si mi se umfla burta de parca-as fi in luna a 5-a insarcinata, mda... Report
August 14, 201214 yr comment_160215 La noi a plouat si s-a racorit bine de tot (e chiar frigut) mergem la mama ca vine in sf. sor-mea A pregatit mama aperitive,salata beof,(eu deasta vreau) in rest nu mai stiu friptura,sormea' vrea salata de gogosari copti,ardei umpluti destea ( a muncit mama ca eroaua' tata se lauda ca el a facut toata munca )O zi faina tuturor! Ma bucur tare mult de venirea surorii tale, profita din plin de ea. Pupici! Report
August 14, 201214 yr comment_160216 Va pupez! Scriu la 1 de noapte,ca nu mai stiu cand voi mai intra ,nu mai stiu de mine,eu cu sorica cu evenimenturi' (unele mici de sanatate si mai neplacute,dar asta e... Poze facute deaiurea la gramada,va servesc (scuzati brambureala) cu salata buf. Salata de icre.. Niste pui cu cartofii mei imbatabili' Sorica are o nunta si a probat o rochita de la mama din stand si nu prea-i place mai ales culoarea ,ia sa va cerem parerea ,anume am decapitat-o dar zambetul ei inconfundabil nu m-am indurat sa il sterg .. 2 verisori.. Au un joc.. Bub' e fascinat.. Si mai fascinat.. Maine e ziua lui bub' si tortul lui acum la ora 1 noaptea arata in felul asta... dreptunghic' insiropat si uns cu un strat de dulceata de capasuni' .. Crema cioco' de trufe cu rom (de la plik' ca nu am timp nici sa respir ) Ciocolata si pralina .. Asta-i doar baza pe principiul prajitura rapida'' https://forum.artaculinara.ro/topic/3971-prajitura-rapida-alla-geany/ Acum nu mai poci' dar mai continuiez' maine cu etajul vreau sa-l fac patrat dar pus deasupra nu paralel cu baza dreptunghica ci cumva in romb'daca ma intelegeti va fi insiropat 3 straturi uns cu dulceata de portocale facuta de je' crema de lamaie si frisca,deasupra felii de fructe si sigilate cu jeleu de la tort gelle,ornat rapid alla je' ca n-am timp si nici talent..anul trecut am facut diplomat acum nu mai vreau nici rotund si nici diplomat ,dar mai bine cumparam unul dar eu sunt cu capu',pa somn pufos ca mor aici de oboseala pe tastatura... Vai, vai!! Nu mai pot de pofta, vreau din toate acum!! Ce ma fac!? Ma stii pe mine cum sunt pofticioasa si mai ales ca am terminat dieta data de dr,iarasi am scapat la mancare adevarata Frumoase poze! Soara ta arata f bine. Pup la ea!La multi ani, Bubulet! Sa fi sanatos si fericit in viata! Pupici! Report
August 14, 201214 yr comment_160217 Neata si de la mine! Si la noi e racoare (prea racoare dupa parerea mea), a si plouat, mi-am luat bluza cu maneca lunga si pantofi in picioare...In weekend am fost iar la Felix, la fete, a fost fain, ne-am balacit, ne-am dat pe tobogane, cu un drum am cumparat si diverse pentru scoala, din Oradea (uf, repede se termina vacanta). Azi avem in plan sa zugravim camera fetelor si mi-e groaza de numa ca au adunate milioane de prostii prin birouri si dulapuri, sper ca pana vineri ce mergem dupa ele sa terminam.Oana, e mortala Bebe, greu sa fii mamica...Geany, La multi ani pentru Bub, sa fie sanatos si voi la fel, sa-l sarbatoriti fain!Stella, ma gandesc la tine, tare-as mai vrea si eu o baie in mare. Anul asta a fost primul in care am stat 10 zile la mare (de obicei aveam sejur de 7 zile), dar tot nu mi s-a parut de-ajuns, nu stiu cat ar trebui sa stam ca sa ma satur de mare.Na, am dat si raportul, ma duc la lucru!O zi faina! Ma bucur ca v-ati distrat la Felix.Da, e destul de greu sa fii mamica Dar ce? Apa de la mine nu-ti prieste? Glumesc Te pup! Report
August 14, 201214 yr comment_160218 Buna dimineata!!!! Si la noi este racoare, am dormit inveliti cu patura, dar am dormit si asta este important.Chiar si lui Cody i-a fost frig si a dormit bagat tot in noi, cat este cald doarme tolanit pe pervazul geamului. Imi place asa de mult cand e racorici si trebuie paturici E frig tare la tine? Te pup! Report
August 14, 201214 yr comment_160219 Multumesc! Sorica e blonda ,ii sta bine culoarea rochitei ,e mai portocalioasa asa,nu ca in poza unde pare mai roz,dar ei nu prea ii place nuanta,momentan o pastram si mai cautam alta daca nu asta ramane! Momentan creatia mea creatoare arata asa...Il mai coafez pe moment ca vad ca se intinde culoarea la stelute pe umed asa ca o sa estompez si repar dupa oricum mai vin si lumanarele si scrisul Wow!! Capodopera nu alta!Frumos tort ti-a iesit, bravo!Inca o data la multi ani lui Bubulet! Report
August 14, 201214 yr comment_160220 La multi ani, Bub! sa cresti mare, destept si frumos! Giani, daca asta-i tort facut in goana calului...respectele mele! esti talentata si harnica foc! la mine s-a racorit si-mi place de nu mai pot! simt ca traiesc, am avut chef si de plimbari si de bucatarit, as face de toate. tine-o, Doamne, asa! saptamana asta promite un trai rezonabil. hello tuturor! Vreau si eu un pic de racorici, imi place mult sa ma plimb atunci. La mine pe la sfarsitul lui septembrie se mai racoreste si merge de plimbarici. Pupici! Report
August 14, 201214 yr comment_160221 Sa nu dati cu pietre...spun incet de tot cand ajung acasa cat am stat la mare.dar tot o sa-i duc dorul...abia astept sa ies la pensie sa stau cate 3-4 luni pe aici Sa-ti fie de bine Stella. Si mie imi place oceanul - am stat 8 ani la malul lui si am pastrat acolo o casuta - la pensie sau cand mai creste Annabelle acolo ne intoarcem.Oana ce fetite dulci ai! Cea mica este chiar o papusa.Foarte faine cizmulitele Giorgiana!Geany sa va bucurati de tort si la multi ani baiatului! Cum il cheama? Portocaliul este culoarea mea preferata - am multe haine culoarea asta si mai nou am inceput sa folosesc si in decorarea casei si vine foarte frumos - aduce multa lumina si voie buna. Chiar ma duc sa-mi pregatesc haine cu portocaliu pentru azi - ca am o zi tare grea si lunga!O zi buna va doresc! Multumesc Esti o draguta Pupici! Report
August 14, 201214 yr comment_160222 Va salut pe toate! Eu si mai ocupata, se incepe maine gradinita, pregatiri ...alea, alea..Ne pregatim si pt mini vacanta de 9 zile la Washington si tot asa...nu vreau sa va plictisesc cu ale mele va pup!! Report
August 14, 201214 yr comment_160223 Buna dimineata dragele meleNimic nou la mine doar ca ieri am fost la o initiere SAHAJA YOGAAstazio sa am o aventura cu cei care mi au revirat banii(casa de pensii a mun Buc...pt ca nu am contract)Luati la tel ziceau ca am platit pina la sf lui decembrieCe haos!!Toate acesta pt a va spune ca trebuie atentie cu astia...socotelile lor sunt varza:( Apoi intinire cu colegii la Gargantua Cam atit,pup copilasii frumosi,aniversatii, prietenele mele hangitele si le urez o zi racoroasa!! Report
August 14, 201214 yr comment_160229 Buna dimineata dragele meleNimic nou la mine doar ca ieri am fost la o initiere SAHAJA YOGAAstazio sa am o aventura cu cei care mi au revirat banii(casa de pensii a mun Buc...pt ca nu am contract)Luati la tel ziceau ca am platit pina la sf lui decembrieCe haos!!Toate acesta pt a va spune ca trebuie atentie cu astia...socotelile lor sunt varza:( Apoi intinire cu colegii la Gargantua Cam atit,pup copilasii frumosi,aniversatii, prietenele mele hangitele si le urez o zi racoroasa!! Verb, deci toate-s vechi si noi is toate, nu stiu daca-i de ras sau de planscu sanatatea cun stai? distractie placuta cu colegii fata descurcareata si mult noroc sa rezolvi toate problemele Report
August 14, 201214 yr comment_160232 Imi place asa de mult cand e racorici si trebuie paturici E frig tare la tine? Te pup! Oana, nu este frig tare, insa este mai racoare de vreo doua zile noaptea si dimineata chiar, in dimineata asta am simtit bine cele 14 grade Celsius. Dar se incalzeste, pleaca Alex in tabara la Costinesti si trebuie sa fie vreme frumoasa si calda de scaldat in valurile marii. Si voua concediu placut! Si pupici! Report