Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

haha, Gianinooo, noroc ca nu pusesi cele 2 cani si de faina, ca iesea chitan.

zerda, nici la mine n-ai sa gasesti veci margarina sau hulala (frisca); am si eu stolurile mele de pasarele.

aici tot cald, dar mai suportabil.siapa marii nu mai e chiar supa, ci asa un ceai de tei càlâu :floare:

eu prefer cand bate tramontana si apa e mai recisoara, si te invioreaza :sad3:

Hi hi! Stelin' eu nu contest reteta fetei dar cu modificarile mele se vede ca din prostie am zbarlit-o bine pana la urma bub' e extrem de incantat...

si asta e cel mai important ca el e seful

post-405-13445968859952_thumb.jpg

post-405-13445968813648_thumb.jpg

post-405-13445968734668_thumb.jpg

Sotul in schimb zice ca e prea dulce (si asta desi in loc de 1 cana 1/2 de zahar am pus doar una,dar bananele au fost f. dulci si cuiburile cu dulceata or fi fost de vina,asa ca lui i-am servit cu iaurt :floare: )

Ce mandru e Bub? Si ce dulce e cu boticul pudrat :floare:

Pup dulce :sad3:

Mutti,tare-i frumusica Elena!

2ut, super pozele!! Vreau mai multe!! Fetele sunt scumpe tare!

Moatza,multa sanatate varului tau.

Geany,daca Bub a papat inseamna ca ti-a iesit tare buna prajitura =))

Hai sa va amuz si eu cu 2 pozici de ale lui Bebe, eu am ras mult dupa ce am vazut-o.

Imi aduce aminte de un film...

post-1297-13446057813847_thumb.jpg

post-1297-13446057889828_thumb.jpg

Sa aveti un w-end racoros!

Pusa, multa sanatate varului. e mare pericol la diabetici. in plus cred ca si caldurile astea mari, te darama, cand esti mai fragil cu sanatatea.

Oana, dulceata ta, e mama eroina cu cei trei BB ai ei =))

wend placut tuturor.

Zoazo, daca intri pe aici kiss&hug de la mine

eh, Giani! suntem maiastre la improvizatii!

eu i-am promis kinderului ca-i fac un diplomat. si de-aici a inceput: ca nu am vrut sa-i fac blat sau sa pun piscoturi, am hotarat sa renunt si la gelatina...asa ca am facut o crema de vanilie, am amestecat-o cu niste frisca, am pus si doua albusuri batute spuma...a iesit un fel de crema-spuma de vanilie. ca sa fie tacamul complet am pus si-un ananas din conserva, doua nectarine taiate bucatele. am niste biscuiti pe care-i bucatzelesc, servesc totul la pahar si-i pun deasupra si niste fulgi de ciocolata...curat diplomat! ce-o zice fi-miu? =))

Oana, bb n-a mai avut o mana, ca mai cara vreo papusa. Sa-ti traiasca!

am si eu stolurile mele de pasarele.

Care "falfaie" la fel ca si stolurile mele. Ce e natural, corpul stie sa proceseze - ce e ametit si para-procesat chimic, bleah!

eh, Giani! suntem maiastre la improvizatii!

eu i-am promis kinderului ca-i fac un diplomat. si de-aici a inceput: ca nu am vrut sa-i fac blat sau sa pun piscoturi, am hotarat sa renunt si la gelatina...asa ca am facut o crema de vanilie, am amestecat-o cu niste frisca, am pus si doua albusuri batute spuma...a iesit un fel de crema-spuma de vanilie. ca sa fie tacamul complet am pus si-un ananas din conserva, doua nectarine taiate bucatele. am niste biscuiti pe care-i bucatzelesc, servesc totul la pahar si-i pun deasupra si niste fulgi de ciocolata...curat diplomat! ce-o zice fi-miu? :D

Oana, bb n-a mai avut o mana, ca mai cara vreo papusa. Sa-ti traiasca!

:D Draga Moatzo' oi fi eu maestra la improvizat (si sunt :P )dar de data asta a fost neintentionat ca am omis o cana de faina DECI O CANA DE FAINA :D la o prajitura sa omiti sa o pui e = dezastru in conceptia mea,eram nervoasa nu ca asi fi investit cine stie ce in ea dar ca le promisesem alor mei si o si vedeam la gunoi,am vb. la telefon cu cel mare al meu si m-a vazut ca-s nervoasa ii raspund in 2 peri :) si m-a intrebat care-i treaba ,i-am zis ,la care-mi raspunde:''eii sunt sigur ca iar faci o prajitura buna,nu o sa se cunoasca''..m-am nervat si mai tare si i-am zis ca sigur e clatita la cuptor,ca e compromisa,el :''bine! ai sa vezi'' ...acum imi spune satisfacut:''vezi ca am avut dreptate'' .. :) Mnnee!! paii a avut ce sa-i mai spun?! =))

Acum e preocupat de muzica :) au o mica trupa el e solistul ...e doar un hoby',poate imi fac curaj si va arat o piesa de-a lui :D

Buna dimineata; e un pic de racoare si oleac de norisor :)

o zi faina tuturor.

Gianino , pe unde plimbi azi bubul??

La noi a plouat si s-a racorit bine de tot (e chiar frigut) :P mergem la mama ca vine in sf. sor-mea :P

A pregatit mama aperitive,salata beof,(eu deasta vreau) in rest nu mai stiu friptura,sormea' vrea salata de gogosari copti,ardei umpluti destea :P ( a muncit mama ca eroaua' tata se lauda ca el a facut toata munca :) )

O zi faina tuturor! :P

Petrecere frumoasa Gianino.

eu azi am fost eroina bucatareasa :)....facut la pranz crevetoi mari la tigaie si

dorada tot la tigaie..cu salata verde si rucola.

pe diseara am facut un castron de chiftele si sos de rosii, plus salata de caracatita....gata....fac o siesta cat spala masina...si ug la mare.

ca spre apus e minunat de placut, nu mai e zapuseala, si marea e splendida.

Neatza, eu inchid hanul, io-l deschid :floare:, asta inseamna ca lumea e in vacanta sau cu program de wend. pup tulemond.

Buna vin si eu sa va spun o zi buna!!

Da e racoare a stat ploaia si e mai bine!!

pup gascuta!!

Va pupez! Scriu la 1 de noapte,ca nu mai stiu cand voi mai intra ,nu mai stiu de mine,eu cu sorica cu evenimenturi' (unele mici de sanatate si mai neplacute,dar asta e... :) )

Poze facute deaiurea la gramada,va servesc (scuzati brambureala) cu salata buf.

post-405-13448089039143_thumb.jpg

Salata de icre..

post-405-13448089118748_thumb.jpg

Niste pui cu cartofii mei imbatabili' :D

post-405-13448089179393_thumb.jpg

Sorica are o nunta si a probat o rochita de la mama din stand si nu prea-i place mai ales culoarea ,ia sa va cerem parerea ,anume am decapitat-o dar zambetul ei inconfundabil nu m-am indurat sa il sterg ... :D

post-405-13448089241021_thumb.jpg

2 verisori.. :)

post-405-13448089326585_thumb.jpg

Au un joc.. :)

post-405-13448089398699_thumb.jpg

Bub' e fascinat.. :)

post-405-13448089464355_thumb.jpg

Si mai fascinat.. :D

post-405-13448089523841_thumb.jpg

Maine e ziua lui bub' si tortul lui acum la ora 1 noaptea arata in felul asta...

dreptunghic' insiropat si uns cu un strat de dulceata de capasuni' ..

post-405-13448089595793_thumb.jpg

Crema cioco' de trufe cu rom (de la plik' ca nu am timp nici sa respir :) )

post-405-13448089701907_thumb.jpg

Ciocolata si pralina ..

post-405-13448089770355_thumb.jpg

Asta-i doar baza pe principiul prajitura rapida'' https://forum.artaculinara.ro/topic/3971-prajitura-rapida-alla-geany/

Acum nu mai poci' dar mai continuiez' maine cu etajul vreau sa-l fac patrat dar pus deasupra nu paralel cu baza dreptunghica ci cumva in romb'daca ma intelegeti va fi insiropat 3 straturi uns cu dulceata de portocale facuta de je' crema de lamaie si frisca,deasupra felii de fructe si sigilate cu jeleu de la tort gelle,ornat rapid alla je' ca n-am timp si nici talent..anul trecut am facut diplomat acum nu mai vreau nici rotund si nici diplomat ,dar mai bine cumparam unul dar eu sunt cu capu',pa somn pufos ca mor aici de oboseala pe tastatura... :D

:)

La multi ani Bub!!!

Geany esti eroina, eu nu m-as apuca de un tort sa ma ameninti cu arma, poate doar ca sa-l ucid pe cel cu arma de exasperare!!!

Asa un chec, o placinta, chiar o paine sau o pizza ma incumet, dar la creme si blaturi, sunt un spectacol al naturii. O explicatie ar fi ca daca nu-mi place dulcele, nu vad de ce sa-mi bat capul cu el, dar iti trebuie si experienta, nici din asta nu am!

Sora ta are un zambet frumos, iar rochia nu-i sta rau deloc, acum depinde de cum se potriveste la pielea si parul ei culoarea aia, ca asta nu se vede din poze...

La multi ani Bubului national.

Serbare faina azi...si eu ca Zerda, nu ma pot pronunta fara a sti cum se potriveste cu *capul*

in plus, daca ei nu-i place, nu se va simti in largul ei...asa ca jeaba ne dam noi cu parerea:)

va-mpupez, in special pe Bub si petrecere frumoasa leului din familie.

LA MULTI ANI BUBULETZ OCHISOR MATASOS!!

La cit mai multe cadouri dulcele si jucarii ultimul strigat!!

:) :) :D

Neata si de la mine! Si la noi e racoare (prea racoare dupa parerea mea), a si plouat, mi-am luat bluza cu maneca lunga si pantofi in picioare...

In weekend am fost iar la Felix, la fete, a fost fain, ne-am balacit, ne-am dat pe tobogane, cu un drum am cumparat si diverse pentru scoala, din Oradea (uf, repede se termina vacanta). Azi avem in plan sa zugravim camera fetelor si mi-e groaza de numa ca au adunate milioane de prostii prin birouri si dulapuri, sper ca pana vineri ce mergem dupa ele sa terminam.

Oana, e mortala Bebe, greu sa fii mamica...

Geany, La multi ani pentru Bub, sa fie sanatos si voi la fel, sa-l sarbatoriti fain!

Stella, ma gandesc la tine, tare-as mai vrea si eu o baie in mare. Anul asta a fost primul in care am stat 10 zile la mare (de obicei aveam sejur de 7 zile), dar tot nu mi s-a parut de-ajuns, nu stiu cat ar trebui sa stam ca sa ma satur de mare.

Na, am dat si raportul, ma duc la lucru!

O zi faina!

Si eu sunt de aceeasi parere, nu stiu cat ar trebui sa stau la mare ca sa ma satur! :)

Buna dimineata!!!!

Si la noi este racoare, am dormit inveliti cu patura, dar am dormit si asta este important.

Chiar si lui Cody i-a fost frig si a dormit bagat tot in noi, cat este cald doarme tolanit pe pervazul geamului.

LA MULTI ANI!!!! Bub ochios si sprancenat! sa fii sanatos, voios, frumos, destept ( si cu bani) si mult noroc in viata!!!! Si fericit alaturi de familion!

post-88-13448381099447_thumb.jpg

Oana, sa-ti traiasca bebelina, este dulce foc! :)

2ut, spor la zugravit, poate vii si la mine ca eu nu mai ajung sa zugravesc! :)

Stella, o harnicutza ca intotdeauna, poate imi trimiti si mie un pic din marea aceea splendida! :D

ZoazoNico! de la mine: :) :) :) oriunde ai fi!!!!!

O zi minunata va doresc!

post-88-13448387496436_thumb.jpg

post-88-13448387568663_thumb.jpg

post-88-13448387742099_thumb.jpg

post-88-13448387443125_thumb.jpg