Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

'mneatza!

fetelor , merci de incurajari si de felicitari....numai ca uneori nu le meritam ;). La cresa nu spune niciodata cand face , o pun ele din ora-n ora pe WC si face. Acasa spune dar....daca nu vrea sa faca si eu o intreb atat se ofenseaza domnisoara.......

Plus ca ieri dupa masa se juca cu tat'su prin iarba , se tavaleau amandoi ( el in pantalonii de la costum :) :) =)) ) si ea n-a mai apucat sa spuna si am vazut-o ca se ridica iute , da drumu' la pipi si zice UPS , mama , Enena pipi !

Nu stiu de unde a invatzat in Ro DU-TE MAH ! si cum o deranjam cu ceva se intoarce furioasa la noi si striga Du-te , mah!

La cresa vorbeste romaneste cu toata lumea..ieri ii explica la educatoare: Vezi? pucii mei ...

Face propozitzii intregi in romaneste! O sa scriu alta data la PAROLE ce mai palavrageste , ca aici monopolizez topicul.

Buna!

Draga Simo' merita Elenuta toate laudele :) mici ''accidente '' :) se mai intampla ,important e ca vrea la olita ceea ce e un pas urias,unii o fac mai devreme,altii mai tarziu.

Bub' de la un an si 7-8 luni cam asa a inceput ,dar peste noapte ii mai puneam pempars ! ;)

O zi faina tuturor! =))

Oho! Bine ai revenit! ;) Felicitari lui Elenuta :) si bebe' a lui Oana face la olita ;)

Oare Bea ce o mai face?! =))

Imi este dor de Bea...

Da e bine cand incep copii sa faca la olita, scapi de gunoiul mirositor de la scutecele si apoi mai scapi de o cheltuiala in plus :)

Buna dimineata .

Felicitari Elena pentru ca esti fetita mare de acum :)

Nu apuc sa citesc din urma , sper ca sunteti bine .

Eu ma pregatesc de concediu , sambata plecam in Croatia. Iza ramane la buni . Pe de-o parte mi-e greu fara ea , dar pe de alta parte am nevoie si eu de o pauza. Mergem cu sora mea si cumnatul meu , nu am mai fost de mult in concediu impreuna. Abia astept sa ma arunc pe sezlong la malul marii , fara nici o grija =))

Super!! Iti doresc o vacanta cat mai relaxanta.

Te pup!

Buna fetelor!

Am ajuns si noi sambata seara acasa...dsr zau ca n-am apucat sa scriu. Toata ziua aranjez si sterg praful...parca s-a bagat peste tot!!!!

In primul rand LA MULTZI ANI, ZERDA!!!!!

apoi....sa va povestesc pe scurt:

Elena face la toaleta!!!!!!!!!!!!!!!!! URA!!!!!!!!!!!

Am fost in Maramures aproape o saptamana , la Borsa si in inprejurimi , a fost SUPER!!!!!!!

am cules zmeura salbatica :)

Am fost in Suceava la Cacica la salina....

in rest...vizite , plimbari...

Va pup ca am de aspirat =))

Astept si poze sa vedem cat de super au fost plimbarile :)

Felicitari Elenei!! Cati ani are?

Pupici!

Buna!

Draga Simo' merita Elenuta toate laudele =)) mici ''accidente '' :) se mai intampla ,important e ca vrea la olita ceea ce e un pas urias,unii o fac mai devreme,altii mai tarziu.

Bub' de la un an si 7-8 luni cam asa a inceput ,dar peste noapte ii mai puneam pempars ! :)

O zi faina tuturor! ;)

Bebe a facut debea acum la olita si am asteptat ceva timp, acum are 2 ani si 4 luni, cam batranica, dar e bine ca face. Seara ii pun scutecel, inca nu stie sa se ceara noaptea, ea ziua se pune singura la olita, isi duce la veceu , trage apa, de multe ori nici nu stiu cand a facut ;)

Ieri de exemplu statea pe olita ca si cum era pe scaunel si se juca, era in chilotel, si la un moment dat a facut pipi pe chilotel, ea uitase ca era pe olita sa se joaca nu sa faca pipi, accidente se intampla..

Izuk , drum bun si vacanta placuta. eu mai stau inca vreo 10 zile, si apoi gata, inchis capitolul prea cald, balaceala ( acum ca e la 400m zic ,azi n-am chef, mai am cand sa merg...si dupao sa-i duc dorul).

Elena e in trendul normal de invatacel...fiimea a avut pamp's pana la 2 ani total si 2 ani jumate...mai ales noptile.

Fetelor, baieti, e culmea, circ, balci, bataie de joc! O duc din avarie in avarie de Enel! Ai naibii, cum le merge lor imprimanta la facturi, ca in cartierul meu iar n-a mers curentul la greu! Nu ma mai enervez, dorm cu lanterna la cap, mancarea se strica de pe o zi pe alta cu 10 ore de avarie la 36 de grade.... la omul sarac, nici boii nu trag!

Relaxare placuta Izuk, ca pe aici sunt tot soiul de anomalii!

asta cu penele de curent e chiar tragic pe caldura asta.

azi am avut si noi pana la birou, da' a tinut fix 8min, cred c-au avut o lucrare scurta. deja intrasem in trepidatii cu AC. biroul meu are un perete aproape numai sticla si este expus toata ziua la soare. o bagasem pe maneca, ma pregateam sa cer bilet de voie.

Oana , Elena face luna asta pe 24 doi anisori. Nici nu stie sa se dezbrace :) sau sa se imbrace. Bun , de tras mai trage chilitzeii cum poate....putzin mai sus de genunchi :).

La somn primeste si ea pampers. La amiaza e uscat dar cel de noapte e plin ca bea 250 ml de lapte noaptea!!!!

Voi suntetzi avansate bine daca ducetzi olitza singure =)).

N-ai incercat cu scaritza de WC? Capac de WC cu scara...

Elenei nu-i place , mai bine pe WC normal , scaritza aia nu-i place.

Oana , Elena face luna asta pe 24 doi anisori. Nici nu stie sa se dezbrace :drool: sau sa se imbrace. Bun , de tras mai trage chilitzeii cum poate....putzin mai sus de genunchi :).

La somn primeste si ea pampers. La amiaza e uscat dar cel de noapte e plin ca bea 250 ml de lapte noaptea!!!!

Voi suntetzi avansate bine daca ducetzi olitza singure ;).

N-ai incercat cu scaritza de WC? Capac de WC cu scara...

Elenei nu-i place , mai bine pe WC normal , scaritza aia nu-i place.

Suntem mai avansate si la varsta, la un copil conteaza mult cele 4 luni, cresc de la luna la luna si invata chestii. Atunci ii urez la multi ani!!

Si la WC face,si ii este foarte usor ca am capac dublu si nu trebuie sa-i pun eu, doar il da ea in jos pe ala mic si face. Am trepte din alea, care le muta ori la chiuveta ori la WC, dar tin olita prin apropiere, cand se joaca , sa nu uite sa faca pisu, si sa se duca repede la olita.

Pupici Elenei!!

Ce capac dublu , Oana? dai un link , te rog , ca sa vad si eu o poza?

Eu ziceam de scarile astea :

http://www.baby-walz.at/index.php?a833&ltnr=95090278&L=0&campaign=Affiliate/Affilinet/babywalz&mb3_partner=affilinet&group=29775&product=6303250&ordernumber=144520&ref=416635&affmt=2&affmn=14&wtr=750&zlg=611&mb3_wersch=750611

Dar capacul ala dublu suna interesant , eu n-am vazut....

Mama a luat pt. bub' desta http://www.ebay.de/itm/WC-Sitz-Familie-Kind-Sanwood-Toilettendeckel-TOILETTENSITZ-WC-DECKEL-/180860820610?pt=Bad_Accessoires dar bub' baietel fiind a vrut mereu sa faca la toaleta cu capacul ridicat ,se inalta pe vf. ca sa ajunga :drool: in rest la olita (ca se concentra mai bine :) )cand mergeam la restaurant sau terasa cu ai mei avea preferinta cu cine sa mearga (doar sa-l insoteasca,ca in rest se descurca singur)si zicea acuma melg cu bicu',sau cu bica,sau cu tati (pe mine mai putin ma solicita)si era o favoare ,pe cine alegea,o data s-a dus cu taica-miu si cumva i-a cazut capacul (de la toaleta) saracutul, deatunci mereu zicea insotitorului''atentie la papac,atentie la papac '' ;)

Saracu' bub, si acolo are aventuri ;)

Daa !! ;) Asta e veche,acum e baiat mare :)

P.S Ca tot suntem pe subiect,cand merge la local la tauleta',adora sa se spele bine-bine pe maini si sa vada ce fel de sapun este ,daca miroase bine sau :''bllee!!'' ;) ii place aparatul ala de usuca mainile si consuma si o gramada din rola de servetel...se mai intampla ca nu mai e sapun sau aparatul de uscat maini nu functioneaza (sau ambele ceea ce in opinia lui e grav rau) atunci sta cu ochii ca pe butelie sa abordeze pe fata care debaraseaza/serveste sa aduca la cunostinta ,sau daca aceasta nu apare isi face drum pe la bar sa faca reclamatia:''sa stiti ca nu mai e sapun la tualeta/sau ca aparatul de uscat pe maini nu functioneaza :drool: trebuie sa chemati un nene sa-l lepale ''..apoi vine in fuga super satisfacut sa ne comunice ca defectiunea va fi remediata imediat datorita lui ;)

;) ;)

Buna dimineata tuturor, la noi soare, dar racoare, faina vreme.

Cum ieri am avut mai multa vreme, am descarcar cateva poze din concediu, vi le aduc si voua.

Meteora, care m-a impresionat foarte tare

post-639-13444927437523_thumb.jpg

Melisani lake, foarte frumos mi s-a parut

post-639-13444927977664_thumb.jpg

Plaja Myrthos, una dintre cele mai spectaculoase din Grecia, din cate am citit

post-639-13444928412921_thumb.jpg

si plaja noastra, copiii fericiti

post-639-13444929527464_thumb.jpg

Deja mi-e dor...

Sa aveti o zi minunata!

ce frumoasa-i poza cu astia mici!

hello si de la mine!

simt ca-mi revin, ca m-am uitat pe net si pana pe 23 zice de temperaturi normale. sper sa fie asa!

in rest sunt cam cu griji ca-mi vin in we un var cu nevasta si tocmai i s-a descoperit un diabet agresiv, cu 524 glicemie. acuma-i stabilizat, dar face insulina, dieta etc. asa ca tre sa gatesc si ceva special ptr el. si nu doar o masa, ci 2 zile. plus ca-mi facusem un anumit plan, acuma nu prea merge, dar m-oi descurca eu cumva.

Sigur o sa faci fata cu brio, mai ales daca e mai racoare si te poti desfasura in voie.

ce frumoasa-i poza cu astia mici!

hello si de la mine!

simt ca-mi revin, ca m-am uitat pe net si pana pe 23 zice de temperaturi normale. sper sa fie asa!

in rest sunt cam cu griji ca-mi vin in we un var cu nevasta si tocmai i s-a descoperit un diabet agresiv, cu 524 glicemie. acuma-i stabilizat, dar face insulina, dieta etc. asa ca tre sa gatesc si ceva special ptr el. si nu doar o masa, ci 2 zile. plus ca-mi facusem un anumit plan, acuma nu prea merge, dar m-oi descurca eu cumva.

Pusa , in legatura cu mancarea pt diabetici , cumpara un inlocuitor de zahar si fac dulcele/ prajitura cu el ( nush cum se numeste la voi , nu mai tzin mine , eu tot timpul fac prajituri pt soacra-mea cu asa ceva , e la raionul cu zaharina. Il folosesc pur si simplu ca pe zahar).

Si fa multa carne, ceva legume fierte pt el si fara cartofi....si cam fara paine.

Pt dimineatza potzi sa iei si un borcan de dulceatza pt diabetici....