Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Astazi mamita mea implineste o varsta respectabila cu cifra 8, sa fie sanatoasa, asta este cel mai important si cat mai mult alaturi de noi si cu mintea intreaga!

La multi ani maicutei tale! :love7: Si multa sanatate! :D

post-46-13438063666463_thumb.png

Georgi, La multi ani mamei tale, sa fie sanatoasa!

Izuk, te imbratisez si eu si asteptam sa intri cat de repede sa ne spui cum esti.

Va doresc si eu o zi frumoasa!

Georgi, LA MULTI ANI maicutei tale :occasion14: ,multa sanatate si tot binele din lume.

Bine ai ajuns acasa Izuk.Sa va ajute Dumnezeu sa aveti parte de liniste,armonie ,sanatate si multe multe bucurii :hug: :notworthy:

Giorgi, La multi ani mamitei tale. azi e si ziua nationala a confederatiei elvetice...are cu multi mai multi ani ca mamitza ta :occasion14:

hello, hello!

la mine a plouat fix 10sec, pana am ajuns la geamul de la bucatarie se oprise iar asfaltul era complet uscat. acum sunt 33C si soare puternic, sunt depresata!

Dorina, fiti binevenite, sper sa-ti gasesti linistea si multumirea!

Giorgi, sa-ti traiasca mamitza! eu am sarbatorit-o pe-a mea saptamana trecuta.

Stella, felicitari ca ti-ai ales asa o tara, ai de ce sa fi mandra ca traiesti acolo!

daca mai zic astia ca urmeaza inca 2luni de canicula, sa ma cautati la Spitalul 9! hai va pup!

Moatzo nu dispera, ca eu am sadit doi portocali si s-au prins, daca o sa fie cald iti aduc portocale la Obreja pana trece canicula!!!

Si la noi a facut pipi un nor azi noapte, nu semnificativ, dar azi am vazut in alte zone balti, deci undeva a plouat mai tare in Bucuresti. Asta e, din cauza voastra e asa de cald la Gara, ca va tot foiti pe drumurile tarii si se incinge de la sina!

Am revenit de pe drumuri, am mers mult cu metroul, asa ca a fost ok, pana aici, unde m-a lovit caldura drept in cap, ca e si zapuseala, nu mai bate vantul, deci la noapte iar dorm sinistrata cu pisicile, sub a/c!

daca mai zic astia ca urmeaza inca 2luni de canicula, sa ma cautati la Spitalul 9! hai va pup!

vin si io dupa tine.

asa am auzit si io, ca va fi cald pana in octombrie :occasion14:

de-aia te-ai grabit tu s-ajungi. sa ne traiasca toate mamele!

M-ai prinssssssssss! :occasion14:

Sa ne traiasca.

Motzulina, a venit si socru'meu de la Bz, a zis ca a dormit 3 ore in 3 zile.Cuptor. :notworthy:

Eu sunt cu bluza cu maneci lungi si beau o horinca sa ma incalzesc. :hug:

Izukule, bine-ai venit acasa!Sper din tot sufletul sa-ti fie bine!:notworthy: si pentru Iza!

Sa va traiasca mamicile, Giorgie, Moatza, Eataly!:occasion14:

Zerda, in Salajan a plouat mai multisor.Dimineata era chiar racorica!

La mine nu s-a schimbat nimic.Tatalui meu nu-i e nici mai bine, nici mai rau.E slabit, fara vlaga si fara chef de viata!

Va rog mult, daca stiti, ziceti-mi cam ce vitamine sa-i dau!Nu vrea sa mai manance, abia de bea iaurt!:hug:

Lili, te rog eu mult, lasa la spate vorbele rele despre pozele tale!Eu nici macar n-as fi citit ce scria acolo!Pozele tale sunt ale tale si gata!Cui nu-i place, nu se uita!Eu sincer, abia asteptam sa-ti vad creatiile.Mancarea, adica, nu realizarea artistica a pozelor.Cine vrea arta fotografica, e liber/a sa se duca pe forumurile dedicate acestei arte!

Giorgi' la multi ani mamicii! :occasion14:

Zoazo' astept vesti bune! O sa-l intreb maine pe tata despre vitamine desi nu stiu daca stie prea bine nici el :hug:

Doreste cineva pop-coarne'?! :hug: cerere de la sot ca are meci :notworthy: Sunt calde!

post-405-13438477705721_thumb.jpg

P.S Maine am glume in program iar mergem pe coclauri,nu stiu inca unde ca noi ne hotaram pe moment :hug:

Zozo, intyreb si eu de vitamine, imi pare rau ca nu aud vesti mai bune!!

Eataly, deci esti la racoare, sa vezi ce bine o sa te simti cand dormi!

La multi ani mamicilor!

Zoazo, imi pare rau ca nu e mai bie tatal tau.ce are ca diagnostic?

poate ca si de la caldura , tot e bine ca bea iaurt, si in special atentie sa nu se dezhidrateze.

Neata la han! Sa va traiasca mamele, sa fie sanatoase multi ani de-aci inainte! Si eu i-am sarbatorit pe ai mei, mama in 21 iulie si tata in 26.

Si la noi e cald, dar a mai tot plouat zilele astea, nu-i asa de rau, eu inca nu m-am saturat de caldura si de vara...

Zoazo, imi pare rau ca nu e mai bine tatal tau, din cate am inteles eu Vitamax-ul are efecte bune (mi-au spus mai multi ca s-au simtit bine dupa el) si Extremvit are iarasi destul de multe vitamine in compozitie, plus ceva ginseng, mi se pare.

Lily, pune-o poza de-acasa!

Zi faina tuturor!