July 26, 201214 yr comment_158434 Verb' sedere placuta la Govora si sa stapanesti sanatoasa "achizitiile"!Yandri, si mie mi-e mila sa tai pomul, dar daca trebuie...Uuff, grea decizie!Dorina, drum bun si mult noroc in tot ce ti-ai propus!Stii doar ca gandurile noastre bune va vor insoti!Si, odata ajunsa in Romania, vei avea tu 5 min sa zici c-ai ajuns bine.De rest, tot aici ne vei gasi!Si we asta si celalalt voi fi tare ocupata.Nici eu nu cred ca voi intra, dar, cum ma linistesc putin, vin sa beau o bere cu voi!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif Report
July 27, 201214 yr comment_158521 Drum bun Izuk, te asteptam cu vesti bune!Verber, sedere placuta la Govora, sa te simti bine pe acolo si sa ne mai dai cate-un semn.Geany, te bat...ma omori cu zile!Zoazo, stau cuminte si astept sa bem berea impreuna! Apropos de bere, in ultima vreme m-am dat pe berea aia radler cu lamaie, tare mult imi place!La noi ploua de aseara, dar e destul de cald, e ciudata vremea.Va pup pe toate! Report
July 27, 201214 yr comment_158522 hello, hello!Dorina, drum bun si te-astept cu vesti bune! io am facut bagajul ficiorului ca pleaca sa se hodine oleac' la turci, s-a stresat mult cu invatatul, manca-l-ar mama! apoi, cand o veni omu' de la dr, ca s-a dus la control cu galcile, plecam si noi. am facut si bagajul nostru, dar nu stim sigur incotro plecam , oricum, undeva unde-i mai racoare. ati mai pomenit asa ceva? o zi suportabila va doresc, nu ca la mine cu 38C :D Report
July 27, 201214 yr comment_158524 Buna ziua, aici zapuseala!Azi noapte am dormit pe canapea in sufragerie cu patura pe mine sa ajunga aerul conditionat pana in dormitor la om! Cand m-a vazut cu patura sa moara de ras! Maine program administrativ, fac varza 2 tricouri minim la cat e de cald! Report
July 27, 201214 yr comment_158526 Hello si de la mine. Drum bun Moatzo, si racoare dupa plac.Aici bate un vanticel agreabil ceea ce este bine. eu tot usor ametita, asa ca relax pe sezlong pe terasa, citit, mai facut o salata, mai certat matza plina de scaetzi ... si cam asta e nou.a, uitam , intre una si alta tot fac cate 3-4 borcane cu sos de rosii sa aibe copila pe iarna .deja s-au strans vreo 12 borcane si borcanele. Report
July 27, 201214 yr comment_158527 Buna dimineata!Canicula mare si la noi ( am inceput cu vaicareala )L-am convins azi pe bub' sa facem curat la jucarii ca era jale in afara ca le scosese pe toate peste tot multe s-au mai stricat masini fara roti,jocuri descompletate si stricate etc,asa ca am umplut 3 pungi (dealea de-un leu) ,el m-a urmarit cu ochi de vultur si a negociat pan' la ultima rotita de masinuta ,acum sa le ducem la tomberon,si sa-l duc la topogane ,sa-i iau o inghetata O zi faina tuturor! Si urarea de sezon:''canicula placuta'' P.S Ia uitati ce dezastru a fost din cauza furtunii la insula unde mergeam noi http://www.contrasens.com/2012/07/23/insula-de-agrement-din-bacau-la-o-saptamana-dupa-furtuna.html Report
July 27, 201214 yr comment_158540 Bună ziua la han. Am trecut să vă salut şi să-mi iau scutire de lipsire motivată. Plec la mare!!! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif Am să vă duc dorul, dar voi supravieţui https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif că prea îmi trebuia concediu. Zăpuşeală mare şi la noi. E nor dar cald. Azi am obosit pe drum de parca doar ieri m-am suit pe biţă https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_scratch.gif N-aveam aer să respir. Şi cam aşa e şi acum, în birou. Dorina, drum bun să aveţi. Şi să-ţi fie bine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Verb, Stella şi cine mai are nevoie, multă sănătate! Spor la bagaje şi concediu plăcut, că am văzut ca se mai pregatesc şi alţii de plecare Vă pup cu drag pe toate. Să ne vedem cu bine! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Report
July 27, 201214 yr comment_158548 Boni, drum bun si concediu fain sa aveti, o sa-mi fie dor de tine!Oau, Geany, zdravana furtuna, noi am avut noroc pana acum, n-am avut deloc vijelii din astea. Report
July 27, 201214 yr comment_158550 Boni, drum bun si concediu fain sa aveti, o sa-mi fie dor de tine!Oau, Geany, zdravana furtuna, noi am avut noroc pana acum, n-am avut deloc vijelii din astea.Drum bun Boni Dixtractie' placuta si vreme faina iti urez! Abea astept sa vii cu impresii! Draga 2ut si la noi au mai fost furtuni si vijelii dar parca nu chiar ca asta Azi nu gatesc,ma gandesc sa-mi desfac o conserva de tonno cu lamaie Report
July 27, 201214 yr comment_158551 Boni, drum bun si concediu fain sa aveti, o sa-mi fie dor de tine!Oau, Geany, zdravana furtuna, noi am avut noroc pana acum, n-am avut deloc vijelii din astea.Drum bun Boni Dixtractie' placuta si vreme faina iti urez! Abea astept sa vii cu impresii! Draga 2ut si la noi au mai fost furtuni si vijelii dar parca nu chiar ca asta Azi nu gatesc,ma gandesc sa-mi desfac o conserva de tonno cu lamaie Pun pariu ca pana diseara tot te apuci tu sa bucataresti ceva Report
July 27, 201214 yr comment_158552 Boni, drum bun si concediu fain sa aveti, o sa-mi fie dor de tine!Oau, Geany, zdravana furtuna, noi am avut noroc pana acum, n-am avut deloc vijelii din astea.Drum bun Boni Dixtractie' placuta si vreme faina iti urez! Abea astept sa vii cu impresii! Draga 2ut si la noi au mai fost furtuni si vijelii dar parca nu chiar ca asta Azi nu gatesc,ma gandesc sa-mi desfac o conserva de tonno cu lamaie Pun pariu ca pana diseara tot te apuci tu sa bucataresti ceva Nu cred ,e prea cald cel mult niste paste cu sos picant pt. bub',ca lui chiar nu stiu ce sa-i dau! Report
July 27, 201214 yr comment_158560 Si eu tot la niste paste m-am gandit pentru diseara, la cat e de cald numai asta-mi lipseste sa stau langa cuptor! Report
July 27, 201214 yr comment_158587 Am scăpat de făcut prostii pentru că nu mai are timp pachetul să ajungă la timp, că plecăm duminică în concediu concediu placut! Report
July 27, 201214 yr comment_158588 Multumesc din suflet pt urarile de sanatate Stella...nu ma dau batuta!Cafeluta un mare merçi ,ca ai avut amabilitatea sa ma suni (caci eu cap sec am uitat) si ca m ai deslusit!!tzuc,tzuc!!!Aoleu ce foame m ai facut cu preparatele tale....si cind ma gindesc ca Gara de nord nu i asa de departe de Vatra.....Apa in gura am ,dar nu i nimic ca face bine la canicula!!!Ieri de bucurie ca am primit o veste buna s a lasat cu un mall deci 2 ojele si o posetica...mare gaura n buget!! Multa sanatate! Vreau sa aud numai vesti bune de la tine Report
July 27, 201214 yr comment_158589 Ia sa mai fac aprovizionarea si la han! Inodate,deznodate,umplute cu branza cu stafide,cu lapte batut facut de je'.. Sunt calde! rea! rea! trebuie sa fac gogosi, ca nu se mai poate ! Report
July 27, 201214 yr comment_158590 hello, hello!Dorina, drum bun si te-astept cu vesti bune! io am facut bagajul ficiorului ca pleaca sa se hodine oleac' la turci, s-a stresat mult cu invatatul, manca-l-ar mama! apoi, cand o veni omu' de la dr, ca s-a dus la control cu galcile, plecam si noi. am facut si bagajul nostru, dar nu stim sigur incotro plecam , oricum, undeva unde-i mai racoare. ati mai pomenit asa ceva? o zi suportabila va doresc, nu ca la mine cu 38C :hug: drum bun si distractie placuta! Report
July 27, 201214 yr comment_158591 Eu de suparici ce am fost nu am mai vrut sa mai intru pe net. Socrii mei nu mai pot veni anul asta de sarbatorile ierni, cum obisnuiau.Socru meu nu prea se simte bine, el a avut si cancer de colon si ficat si nu prea ii mai rezista ficatul la toxine, proteine.. Ne faceam planuri de vacanta, unde sa mergem prin decembrie, dar de-acum.. Verber cum mai esti? Geluta, tu? Ce ati mai facut astazi? Report
July 27, 201214 yr comment_158592 Boni, vacanta placuta si drum bun.Oana ,imi pare rau sa aud de socrul tau. cat mai multe ganduri pozitive si bune, sa aiba mereu moralul ridicat cat se poate.In bolile astea mentalul e foarte important.Eu ma simt mai bine, am inceput sa fac diverse exercitii , merci Elenutza draga.Gianino, imi pare rau de insula voastra. si eu am facut la sot azi paste cu ton ,capere si masline.mie imi place si salata de ton cu fasole si ceapa ...gusturi peizane Gela draga mea, multa sanatate si sa ne dai doar vesti bune, ca bonus pe langa minunatiile pe care le atesti mereu.pup tulemond Report
July 28, 201214 yr comment_158653 Boni, vacanta placuta si drum bun.Oana ,imi pare rau sa aud de socrul tau. cat mai multe ganduri pozitive si bune, sa aiba mereu moralul ridicat cat se poate.In bolile astea mentalul e foarte important.Eu ma simt mai bine, am inceput sa fac diverse exercitii , merci Elenutza draga.Gianino, imi pare rau de insula voastra. si eu am facut la sot azi paste cu ton ,capere si masline.mie imi place si salata de ton cu fasole si ceapa ...gusturi peizane Gela draga mea, multa sanatate si sa ne dai doar vesti bune, ca bonus pe langa minunatiile pe care le atesti mereu.pup tulemond Da, asa-i, ai drepatate. Multumesc de sustinere. Report
July 28, 201214 yr comment_158656 Daca tot m a bombardat Geany cu gogoselele ei , astazi oare ce fac? Am deja aluatul de Bomboloni alla crema...Geany, la crescut De data asta ii voi face cu branzica. voi ce mai faceti? Report
July 29, 201214 yr comment_158663 Eu misun pe aici. am fost sa ud lamaiul si smochinul din batatura .drept care am si mancat asa pe racoare o smochina abia culeasa din copac.Vad ca aticam dezertat hanul; se vede ca e vara si vacanta.o duminica faina tuturor, si pupaciuni la copilasii din dotare. Report
July 29, 201214 yr comment_158664 Neatza! Am la treaba de nu ma vad, dar am dormit prost asa ca nu ma indemn la treaba!Sper ca voi sunteti mai cu spor! Report
July 29, 201214 yr comment_158670 Eu am frecat baia si deja m-a apucat lenea... mi-a mai ramas tot restul casei... Problema e caldura si starea de tampeala care mi-o provoaca.Nu am nici un chef!Va pupacesc! Report
July 29, 201214 yr comment_158672 Ziua buna! Oana cum au fost bombolonili'?! Pe mine ma chinuie porcul in sos dulce-acrisor cu ananas...https://forum.artaculinara.ro/topic/2079-intrebare-intrebatoare/page__pid__158671__st__160&?do=findComment&comment=158671vedem ce-o iesi momentan crosetez' Report
July 30, 201214 yr comment_158732 Neata!!fui la Fosani,trecui printr un oras,ma gindii la cineva!!va pup si fug la spital!! Report