July 30, 201214 yr comment_158733 Buna dimineata la han.am trecut rapid ca sa va salut.o zi si o saptamana faina Report
July 30, 201214 yr comment_158752 Neata! La noi e racoare, a plouat azi noapte de numa, nici acum n-a aparut soarele.Noi am fost in week-end langa Belis, la o pensiune, super a fost, ne-am incarcat bateriile.Sa aveti o saptamana faina! Report
July 30, 201214 yr comment_158760 Buna dimineata la hangite si la Han!!!! Am mai aparut si eu pe aici. A fost foarte bine la cursul de la Poiana Brasov, insa m-am intristat cu mamita mea care a facut o raceala puternica cu febra 39,6, cu stat in pat trei zile fara chef de mancare, fara vlaga si am fost nevoita sa-mi iau o saptamana de concediu sa am grija de ea, sa o pun pe picioare. Asta este viata, cu rele, cu bune! Acum mi-am revenit la munci, cu drag si spor, de plecat in concediu pe undeva, nu cred, finantele sunt de vina! Va urez o zi frumoasa si racoroasa!Am admirat pe toata lumea de la mic la mare, pup dulce pe toata lumea de la mic la mare!!! Si niste poze de la curs: Report
July 30, 201214 yr comment_158761 Giorgi, sanatate mamitzei tale. tu ca de obicei, o fetiscana. Report
July 30, 201214 yr comment_158797 hello, hello!activitate pe sponci pe-aici!mare caldura, mare! mi s-a luat de tot de vara asta imposibila! in jurul meu toata lumea se vaita si-i apatica! cum naiba sa muncesti pe-o asa vreme?noi ne-am adunat de pe drumuri, dar cel mai rau e c-a trebuit sa sarim direct in hartii, ca-i gata bucata asta de concediu. chiar nu se mai termina canicula asta? Neata!!fui la Fosani,trecui printr un oras,ma gindii la cineva!! te pomeni ca la mine! sanatate multa! eu am trecut ieri prin Bacau, la-ntoarcere. si am stat la un semafor langa o florarie Geanyna. zic, te pomesti ca si-a tras Giani florarie! cand ma uit mai bine, era si-un fastfood, aceeasi marca , Gianyna. zic: clar, ale ei sunt! vreau si eu un pic de ploaie si nor si frig! Report
July 30, 201214 yr comment_158814 Ha ha ha ! Moatzo e la tic-tac,acolo sta maica-mea,n-are nici o legatura cu mine,sigur ai trecut si podul la Narcisa,deci pe sub geamul meu Eu am fost la insula sa vad dezastrul.. Eii ii pun eu la loc Vestea buna e ca dezastrul e doar la intrare si dupa terase pe insulita,locul nostru si terasele neatins(doar crengi rupte) Pesti or mai fi?! Ia liniste om la umbra.. O bere la cioata(am avut si hot-dogi' facuti de acasa ca nu stiam ce om gasi acolo) Si pe terasa.. Ce rece e inghetata astaa!! O zi superba,a fost si soare dar si norisori nu canicula,siiuuppeerrbbb!! Relax la maxim! Report
July 30, 201214 yr comment_158821 Bravo Gianino...vazuram si bubul national.sa va fie de bine iesirea. ma bucur ca locul vostru e ok.aici azi, caldura mare nene...38 la umba si sufla si un vant calllllllllllld. Report
July 30, 201214 yr comment_158823 ''''''''''Doamna faceti niste poze de toata jena chiar nu vedeti ca lumea face poze mai de efect asa nu numai hai sa pun si eu o poza.Mai bine nu mai faceti poze serios deranjeaza privirii in comparatie cu ce poze fac celelalte doamne.''''''''' Cam asa suna mesajul primit astazi.Imi pare nespus de rau si m-am simtit ca ultimul om.E adevarat ca n-am un aparat performant si ca fac poze cu telefonul si e la fel de adevarat ca n-am talent ,nici timp suficient.Nu imi gasesc cuvintele si am plans pentru ca nu credeam ca deranjeaza pozele si prezenta mea ,poate exagerez dar se pare ca si lumea virtuala e cam la fel de rea ca si cea reala.Si o jignire virtuala doare ,cel putin pe mine m-a durut rau , ca eu nu am avut niciodata intentia sa jignesc sau sa supar pe cineva.Mi-am deschis sufletul cu toata sinceritatea si increderea.As putea sa sriu un roman dar ma opresc aici. :floare: Report
July 30, 201214 yr comment_158824 ''''''''''Doamna faceti niste poze de toata jena chiar nu vedeti ca lumea face poze mai de efect asa nu numai hai sa pun si eu o poza.Mai bine nu mai faceti poze serios deranjeaza privirii in comparatie cu ce poze fac celelalte doamne.''''''''' Cam asa suna mesajul primit astazi.Imi pare nespus de rau si m-am simtit ca ultimul om.E adevarat ca n-am un aparat performant si ca fac poze cu telefonul si e la fel de adevarat ca n-am talent ,nici timp suficient.Nu imi gasesc cuvintele si am plans pentru ca nu credeam ca deranjeaza pozele si prezenta mea ,poate exagerez dar se pare ca si lumea virtuala e cam la fel de rea ca si cea reala.Si o jignire virtuala doare ,cel putin pe mine m-a durut rau , ca eu nu am avut niciodata intentia sa jignesc sau sa supar pe cineva.Mi-am deschis sufletul cu toata sinceritatea si increderea.As putea sa sriu un roman dar ma opresc aici. :-* Lili, ti-am scris si la dulciuri, da ignore, ca multi "binevoitori " sunt pe lume.Doamna sau domnul respectiv de se crede ca e mai bun ca tine ar tb sa stea in banca lui.Pozele tale nu sunt nici profi da nici de toata jena, sunt poze normale,facute din suflet sa impartasesti cu noi ce faci.Nu te intrista, sa nu crezi ca lumea virtuala e mai buna ca cea reala, e uneori si mai rea,fiindca mult se ascund in spatele unui nick si n-au curajul "sa se arate" .Asa ca fruntea sus, pieptul -nainte si nu-i baga in seama Report
July 30, 201214 yr comment_158825 Stelin!! Duoamne' Lili cine a putut sa-ti scrie asa un mesaj?!eu dintodeauna am pus poze de toata jena ca nu ma pricipesc la poznat',dar sunt poze reale nu cu fotoshop si mai stiu eu ce ,cui nu-i place sa nu sa uite...Si ai mai si plans aii'' maii iesti' copil?! Poate nu mai pui poze ca ma supar rau! Report
July 30, 201214 yr comment_158827 ''''''''''Doamna faceti niste poze de toata jena chiar nu vedeti ca lumea face poze mai de efect asa nu numai hai sa pun si eu o poza.Mai bine nu mai faceti poze serios deranjeaza privirii in comparatie cu ce poze fac celelalte doamne.''''''''' Cam asa suna mesajul primit astazi.Imi pare nespus de rau si m-am simtit ca ultimul om.E adevarat ca n-am un aparat performant si ca fac poze cu telefonul si e la fel de adevarat ca n-am talent ,nici timp suficient.Nu imi gasesc cuvintele si am plans pentru ca nu credeam ca deranjeaza pozele si prezenta mea ,poate exagerez dar se pare ca si lumea virtuala e cam la fel de rea ca si cea reala.Si o jignire virtuala doare ,cel putin pe mine m-a durut rau , ca eu nu am avut niciodata intentia sa jignesc sau sa supar pe cineva.Mi-am deschis sufletul cu toata sinceritatea si increderea.As putea sa sriu un roman dar ma opresc aici. :-* Lili, ti-am scris si la dulciuri, da ignore, ca multi "binevoitori " sunt pe lume.Doamna sau domnul respectiv de se crede ca e mai bun ca tine ar tb sa stea in banca lui.Pozele tale nu sunt nici profi da nici de toata jena, sunt poze normale,facute din suflet sa impartasesti cu noi ce faci.Nu te intrista, sa nu crezi ca lumea virtuala e mai buna ca cea reala, e uneori si mai rea,fiindca mult se ascund in spatele unui nick si n-au curajul "sa se arate" .Asa ca fruntea sus, pieptul -nainte si nu-i baga in seama Iar nu pot sa stau de/o parte. Sunt revoltata, mai ales pentru ca asa cum a spus Ioana, astfel de persoane se ascund in spatele unui nick si nu au curajul sa/si spuna eventualele nemultumiri, in fata. Nu trebuie sa fii suparata, pur si simplu ignora. Acum imi dau seama ca nefiind in situatia ta este usor sa dau sfaturi, dar astfel de "personaje" (incerc sa nu folosesc cuvintele care/mi vin la gura) nu merita decat decat dispretul nostru si sunt "DEMNE" de multa compatimire ... Report
July 30, 201214 yr comment_158828 ''''''''''Doamna faceti niste poze de toata jena chiar nu vedeti ca lumea face poze mai de efect asa nu numai hai sa pun si eu o poza.Mai bine nu mai faceti poze serios deranjeaza privirii in comparatie cu ce poze fac celelalte doamne.''''''''' Cam asa suna mesajul primit astazi.Imi pare nespus de rau si m-am simtit ca ultimul om.E adevarat ca n-am un aparat performant si ca fac poze cu telefonul si e la fel de adevarat ca n-am talent ,nici timp suficient.Nu imi gasesc cuvintele si am plans pentru ca nu credeam ca deranjeaza pozele si prezenta mea ,poate exagerez dar se pare ca si lumea virtuala e cam la fel de rea ca si cea reala.Si o jignire virtuala doare ,cel putin pe mine m-a durut rau , ca eu nu am avut niciodata intentia sa jignesc sau sa supar pe cineva.Mi-am deschis sufletul cu toata sinceritatea si increderea.As putea sa sriu un roman dar ma opresc aici. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Imi pare rau,lili,ca esti suparatahttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gifDoamna sau domnul care ti-au trimis mesajul este de toata jena,pacat ca exista astfel de oameni,dar asta e!De unde nu e,nu ai ce cere!Ti-a spus si foxxy la celalalt subiect foarte frumos cum sta treaba! Doamnei/domnului care se simte deranjat de pozele tale sau a altor useri ii transmit ca poate accesa butonul"Administreaza useri ignorati" din partea dreapta a paginii(dupa ce dau click pe nickname-ul propriu) si uite asa se scapa de useri care posteaza poze maui fara efect https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/tongue.gif Report
July 30, 201214 yr comment_158835 Ar trebui sa ma duc la ce ma enervez,da nu pot spune ca ma enervez cu adevarat,defapt sunt doar deceptionata.Am asistat la o discutie pe facebook, o persoana pe care o apreciam m-a facut sa ma intristez.Eu sunt o fire pasnica si nici nu ma intereseaza politica.De cand cu demiterea lui Basescu am vazut atatea discutii.Asta e fiecare are dreptul la opinia lui si normal e dreptul fiecarui cetatean, dar de aici pana la discutii de genul: baaai, trista natiune!!!!! tristilor! imi vine sa vorbesc urat ma da zau ca meritati, astia de nu v*ati miscat cururile puturoase sa va duceti dracu la vot, sa va faceti si voi odata datoria de cetateni!!!! ; santem o natiune pe moarte, ne-am exterminat singuri, ca bolile autoimune! este incredibil, a existat O SANSA si si-au bagat una-alta in ea niste retardati care -au considerat mai buna o leneveala cu o bere rece intre picioare, sau o indiferenta bolnava! bai tristilor baaai, o sa v-o luati peste bot la fel de urat cum si-a luat-o jumatatea asta de tara care s-a mobilizat pentru schimbare!;da da, m-am gandit bine.... o sa ma linisteasca... deci: BAAAA ENORIASILOR BAAAA, FUTU-VA MUMA-N CUR BAAAAAAAAAIar persoana in cauza este o Doamna, nu un domn, deci deziluzia mea e si mai mare. Este treaba mea de ce nu m-am dus la vot,dar de aici la astfel de injurii.... e cale lunga.De ce oare astia cu gura mare nu se e fac ei politicieni si sa aduca Romania la liman?Parerea mea e ca inca nu s-a nascut politicianul care sa salveze Romania.Nici dupa 22 de ani de la revolutie si nici inca dupa alti 22 nu o sa iasa ceva bun de acolo.Imi pare rau sa o spun, sunt romanca chiar daca am ales sa traiesc in alta parte, ma doare sa vad cum suntem priviti de catre alte tari.Dar urasc fazele de genul asta cand toti stiu ce e bine dar nimeni nu face nimic. Gata m-am descarcat Report
July 30, 201214 yr comment_158837 Da,si eu am ramas putin mirata,sa-i zic asa,la citirea mesajului,putin(mai mult) deplasat, de pe FB.Nici eu nu m-am dus la vot,ei si ce?Nu o sa merg nici in 4 ani!!! Report
July 30, 201214 yr comment_158840 Eu, una , am fost la vot. N-am scris absolut nimic despre asta pe fb, tocmai pentru ca am asistat la discutii patimase pe-acolo, intre oameni pe care-i cunosc dar si intre oameni pe care nu-i cunosc.Cred ca asa cum eu am avut dreptul sa merg, altul are dreptul sa nu o faca, dar sa postezi asa ceva pe facebook, sau alte mesaje pline de ura si amenintari, nu cred ca rezolva cu ceva situatia grea din tara.Asta e, oamenii sunt imperfecti... Lili, da la spate intamplarea, zau, nu merita sa te necajesti, niciodata n-o sa poti multumi pe toata lumea.Noua ne plac pozele tale, asa ca pune-le pentru noi , nu pentru doamna care ti-a reprosat aspectul lor, care, mie una, mi se pare absolut normal. Report
July 30, 201214 yr comment_158842 Mai, eu sunt antipolitica, adica nu ma pricep.De ce m-as duce la vot sa votez cu cineva in care eu nu am incredere, doar ca sa pice concurenta si sa le fac pe plac celorlati?Si ce ma minuneaza este gloata de oameni din spate care vin si sustin pe o persoana ca cea mai de sus vizata.Este democratie?Pai atunci avem dreptul de a alege sa ma duc sau sa nu ma duc. Unii efectiv vor cu tot dinadinsul sa-si impuna parerea. Oricum romanul e asa de impatimit, de furios ca de multe ori(egal ca traieste in tara sau diaspora) are ochelari de cal.Daca unu zice NU si nu ca restul DA trebuie criticat si trimis la colt.Oare ce inteleg ei prin democratie? MAma ce m-am enervat.Ca cu cat se comenteaza la subiectul ala ,cu atat ma enervez.M-a mancat undeva sa-mi spun parerea Report
July 30, 201214 yr comment_158844 Nici eu nu am fost la vot si atata timp cat locuiesc in afara Romaniei, nu voi merge. Report
July 30, 201214 yr comment_158845 Lili, inafara de un procentaj limitat de fotografifi ca Maya&cie , eu ca si Gianina, fac parte din grosul ce pune poze naturale...cui nu-i plac sa nu se uite la ele...eteeeeeeeeIoana, eu nu comentez si nu ma bag in aceste discutiipatimase, pen'ca 1 la mana nu stau in RO , si 2 la mana nu am pass RO; e drept ca interventia pe FB e deplasata , si eu una traiesc intr-o tara in care este de *prost gust* si foarte pros perceput daca intrebi pe cineva cat castiga sau ce a votat , si gasesc ca este just. opiniile politice sunt personale si nu trebuie sa interfereze in relatiile dintre prieteni , rude, cunostinte etc.asa cum eu respect opinia fiecaruia, asa si ei trebuie sa-mi respecte opinia si alegerea mea.Xand citesc atata patima si inversunare, ma intreb inafara de nervi si o criza de bila, ce pot castiga oamenii ?? sincer , nici macar respectul, dupa asa interventii Report
July 30, 201214 yr comment_158852 Aa, mi-am amintit apropo de poze si eu pun poze nemodificate, cu-i nu-i place sa nu se uite, le fac chiar si strambe,da mie asa imi plac, sunt eu-l meu, ma reprezinta.Ce ne-am face daca toti am fi perfecti?Cam la fel si in politica.Si , da Stela, votul este secret si e normal.Eu in urma discutiei de acu ceva timp cu nasa mea am ales a nu ma duc la vot, am considerat ca atata timp cat nu locuiesc acolo nu pot vota pe cineva de care nu stiu nimic.Eu am deja 6 ani ca sunt plecata din tara, sau schimbat multe acolo, plus ca nici nu merg des, deja am 2,5 ani ca n-am mai fost in Ro.Ce m-a revoltat pe mine a fost limbajul si asta am incercat sa o fac sa inteleaga, nu apartenenta politica, da atat ea cat si restul de cuconitze din lista ei Pro "x-ulic" mi-au sarit in cap, dar nerevizuindu-si comportamentul sau limbajul.Si nu doar ca a fost suparata pe faptul ca am ripostat, a mai si scris alte subiecte cu diverse injurii.Fiecare face ce vrea si scrie pe Wall-ul lui ce vrea, normal ca n-am sa o sterg din lista, asa cum isi doreste, ca pana la urma imi plac produsele ei.Dar atat cat am cunoscut-o virtual mi s-a parut de bun simt, iar eu de la doamne am pretentia de limbaj elevat si nu porcesc ca de maidan. Dar se pare ca eu vreau prea multe de la oameni, as vrea ca toti sa vorbeasca la fel ca mine care fie vb intre noi n-a injurat niciodata Report
July 30, 201214 yr comment_158857 Citisem undeva,candva,o ''cugetare'' zicea cam asa:'' Daca esti tipul de persoana careia ii place sa-si vada de ale ei,fara a se interesa de soarta altora si ti-ar place poate sa fii tratata ca atare,eii bine se va intampla exact invers,cumva vei atrage in jurul tau exact acel tip de persoane a caror unica preocupare pare a fi persoana ta,faptele ,actiunile tale etc'' (mai pi' romaneste iti poarta grija )Am exclamat atunci:''povestea vetzii' mele!'' Pe bune Report
July 30, 201214 yr comment_158863 Lili,cum ti-am mai spus, ma superi, nu baga in seama rautatile, pe mine tot fetele (cand eram pe Culi) m-au invatat asta si bine au facut! Ca si Koral si eu am fost la vot, eu am fost de fiecare data la vot, ca sa nu imi reprosez eu insumi ca nu am facut ceea ce am simtit, dar nu as scrie despre opinia mea cu un limbaj atat de defectuos pe un site de socializare, doamnei sa-i fie rusine, daca are asa ceva! Report
July 30, 201214 yr comment_158870 Ziua buna! Oana cum au fost bombolonili'?! Pe mine ma chinuie porcul in sos dulce-acrisor cu ananas...https://forum.artaculinara.ro/topic/2079-intrebare-intrebatoare/page__pid__158671__st__160&?do=findComment&comment=158671vedem ce-o iesi momentan crosetez' mai intrebi?! Super buni! am pozat in graba, Bomboloni cu branzica Imi place mult carnea de porc, dar sunt cam alergica la ea si prefer sa stau cumintica. mai pap la restaurant cate un gratarel de purcel sau costite, in rest nu gatesc deloc. Inainte mai faceam tochitura, dar am incetat sa fac si aia.. Report
July 30, 201214 yr comment_158872 Georgiana!! Pup la fetiscana Arati tare bine!Geany, pup la Bubulet scump si cumintel Din poze se vede ca e foarte cumintel, isi vede de treaba lui, nu deranjeaza pe nimeni. Scump tare!Lili, nu mai pune suflet la toate rautatile,unele persoane doar asta urmaresc, tu nu trebuie sa le dai satisfactie, ingnora-le, este ce-l mai bine! Masajul asta imi aduce aminte de un un alt forum de gatit, si poate sunt aceleasi rautati care intervin si aici, ca sa spulbere linistea, dar aici sunt cu mult mai multe persoane diplomate si nu vad ca o sa le mearga Ioana, daca pup, trece?! :-* Eu am 2 cozonacei pusi la cuptor si am facut bezele cu migdale, fulgi cocos si strugurei uscati, ca sa nu arunc albusurile ramase de la aluatul cozonaceilor Report
July 30, 201214 yr comment_158884 Tot eu Mie imi este rusine sa ma duc la alte topice, cum ar fi Ce dulciuri ati gatit astazi'ca nu am mai dat de mult pe-acolo , asa ca pun aici , pozica cozacelului si a bezelelor poze naspa, dar gust de nedescris, ca si acasa! Report