July 23, 201214 yr comment_158115 ALEX felicitari si o vara pe masura succesului! +1,felicitari Alex! Report
July 23, 201214 yr comment_158116 hello, hello!Giorgi, s-a intamplat asa cum a vrut Alex, felicitari si lui si voua! azi ceva program administrativ dimineata, omu' i la munca - i-a terminat caldurile astea mari, serpuieste linia la cele aproape 60C cate sunt in ea. F periculos, lumea nu-si da seama si vrea ca trenurile sa mearga repede... Fi-miu e cu mandra la Cislau, s-au dus sa vada herghelia, frumosi-s calutzii! eu, lejer! aseara am copt o placinta cu branza dulce, monti am facut-o, vad ca n-a bagat nimeni de seama. la pranz le bag o friptura cu niste ciuperci si salatzi...trece ziua! hai sa va racoresc c-o poza de la Voineasa Frumos tare acolo! Pupici! Report
July 23, 201214 yr comment_158119 Foarte frumoase fotografi! Se vede ca Iza a avut distractie. Dar poze cu tine, cu sotul? Multumesc . Poze cu mine la costum de baie , pe net , nu vei vedea veci De fapt , apar in ultima cred :)La fel si sotul , apare pe undeva Report
July 23, 201214 yr comment_158120 Foarte frumoase fotografi! Se vede ca Iza a avut distractie. Dar poze cu tine, cu sotul? Multumesc . Poze cu mine la costum de baie , pe net , nu vei vedea veci De fapt , apar in ultima cred :)La fel si sotul , apare pe undeva Esti si tu si sotul in poze dar nu se vad asa bine... Report
July 23, 201214 yr comment_158121 Geany, si eu ma bucur sa te revad. Mi-a fost f dor de voi, m-am gandit la voi tot timpu. Daca tot am fost si la munte dupa venirea mea din Romania, va pun si eu cateva poze, ca am multe, multe Am fost in statul alaturat de noi, Georgia, intr-un orasel mic la munte, f frumos acolo! Multe cascade, am si facut plaja si ne-am balacit mult..Am stat la o ferma, la o cabanuta, a fost bine. Daca tot e vara, ne balacim si la munte. Un lac f curat si Jasu fericita ceva bunut care am mancat... Noi fetele, cucuietele Eu cu un plus de 3 kg care mi se trag 2 din Romania si apoi al 3-lea a fost usor sa-l pun la venirea mea acasa Eu cu Jasu, cocotate frumoasele lui mami o idee de castron pt copii care mi-a placut mult se vede in poza, nu mai trebuie sa zic eu ceva daca tot se mananca porumb pe aici, mananca si fetele mele Tati, dimineata cu fetele afara din cabanuta, serveau iaurtul facut cu fructe, cereale.. daca mai pun poze, cred ca nu ma mai lasa Report
July 23, 201214 yr comment_158122 Salut hangitele frumoase!Da Boni, din cand in cand reusesc sa mai intru si sa va citesc. Cu scrisul mai greu...Noi momentan suntem bine.In ultimul timp am trecut peste o bronhopneuomonie cu Giulia... Pe Mara am gasit-o cu o intoleranta la lapte. Pana incepe scoala trebuie sa-i facem ochelari Marei.Eu continui sa muncesc ca disperata.Soata si-a luat doua saptamani de concediu ca sa poata sta cu fetele... verisoara care ma ajuta cu fetele a plecat o saptamana in Croatia si maine pleaca in Romanica.Cam astea sunt ultimele noutati la noi.Le luam pe toate asa cum vin... cu calm. Am avut o perioada ca-mi era frica de ziua de maine. Acum suntem intr-o perioada de calm.Sa speram ca sunteti mai baftoase ca mine. Va pupacesc! Ma bucur tare mult sa te vad optimista dupa toate cele intamplate. Asa te vreau!Pupici! Report
July 23, 201214 yr comment_158125 Sorina, sanatate la fete, si tie forta sa mergi inante; ai totusi grija si de tine, si ia macar o saptamana de vacanta.aoana, sa va fie de bine vacanta. foarte faine pozele;arati superb, nu se vad cele cateva grame puse in vacanta.Izuk, splendide poze, si Iza arata super incantata.Gianinooooo, te vad...ce face bub? Report
July 23, 201214 yr comment_158126 Oana unde ascunzi fata kg. alea in plus?! Sub unghii Stelino bub' deale lui' Nu vrea sa stea la poznat'.. Aici studiaza atent pe domnu' vaca (vaca domnului)de fapt sunt niste gargarite de ciocolata... Calareste pe taica-su.. Zic: ma ,stai sa fac si eu poza lu' tanti' Steluta ca-i e dor de tine...asi ia' cum se stramba Asta e ,poze mai artistice alta data cu alta ocazie Report
July 24, 201214 yr comment_158131 Buna dimineata,Pup fetele mele si pe fetitele lor dragalase(IZUK,Oana )dar si pe Bubulica ochisor matasos!!Zoazule mercik...am sunat sa stii dar nu era deschis telefonulAcus ma duc la spital...ma simt naspa nu am dormitO ce bine ca e mai racoare!! ps cine ma poate ajuta si pe mine cu un sfat(chiriasul meu vrea sa se declare PFA....ce risc pot avea eu???) Report
July 24, 201214 yr comment_158136 Verber, sanatate multa, multa; cu chiriasul nu te pot ajuta, ca nu stiu.Sorina, ma bucur sa te vad, ai grija si de tine un pic. Concediu n-ai deloc? Oana, foarte faine pozele, foarte faine sunteti si voi, fetele, chiar nu se vad kilograme in plus, arati tare bine.Geany, sper si eu sa-i placa in tabara, pana acum e ok (asa astept telefoanele ei, sar in sus cand vad ca suna). Pup bubuletul concentrat! Report
July 24, 201214 yr comment_158147 Hello şi de la mine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gifIntru iute să vă pup, că am văzut mişcare pe aici, şi lume care a mai lipsit. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gifSă vă fie de bine excursiile, concediile, vacanţele, taberele care au trecut sau să fie frumoase cele care vor urma (am băgat tot într-o oală https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif).Multă sănătate tuturor. Era să uit. La noi a plouat dis de dimineaţă şi s-a răcorit bine. Acu' nu mai plouă şi e o zi splendidă. La fel vă doresc şi vouă https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif Report
July 24, 201214 yr comment_158174 Multumesc fetelor de complimente In poze poate nu se vad kg in plus, dar eu le vad, si vad si.. Daca tot am vazut ca s-au dat premii, eu dau lui Stela premiul 1, ca-l merita din plin, cu toate cadourile date la copii frumosi si nu numai...pt inima ei mare ,si poi lui Verber locul 2 si ...ma vad eu.. Pup lui Bubulet zambaret si ochios. Mi-a fost tare dor de el.Verber, multa sanatate! Eu astazi vreau sa fac ceva dulce, ca-mi vine maine finutul in vizita. De data asta ii servesc doar cu o pizza facuta de mine si ceva dulce, nu prea am chef sa gatesc mult,sunt doar 2 persoane.In rest...cald si umed la mine, merge de Ocean mai mult decat sa te plimbi in oras ca transpiri instantaneu dar cand va era voua frig noua ne era bine, asa ca...nu ma plang Voi ce mai gatiti? Ma bucur ca nu mai aveti canicula. va pup! Report
July 24, 201214 yr comment_158175 Eu ii urez sanatate lui verber, ca pe aici canicula s-a gandit mai bine si a zis ca mai sta!Altfel, ocupata si eu! Report
July 24, 201214 yr comment_158188 Pupam Bub strambaretz , sanatate verber si ai grija de tine.Coffe kiss&hug de la mine, Oana, merci de premiu , dar il impart cu tot hanul, ca toate suntem de de nota 10.Bia , si fiimea e in voiaj la hamburg, si astept mereu tel sau eme cu drag.Aici a fost mare furtuna toata noaptea si dim, era de-a dreptul racorel...23 grade, si batea vantul in disperare...acum e soare si cald:)eu de sambata am tot felul de ameteli, asa ca fusei la ORL...ceva la urechea interna...asa ca si mai mult relax , si mai iau si medicamente...Fiocco a venit azi dimineata, murat bine, parca era un sobolan...l-am stres bine si sotul meu a vrut s-l usuce bine cu foenul...si asta s-a speriat si a stres-o....o seara placuta tuturor , si numai bine. Report
July 24, 201214 yr comment_158190 Multa sanatate Stelin! Ia' gogoashe' pt. toata lumea,parfumate,vanilate,sunt calde!!...ia gogoasa neamulee!! Report
July 24, 201214 yr comment_158194 Stela, asa-i cum zici tu, toate fetele merita cate un premiu, toate au un merit.Geany fato!! Ce mi-ai facut tu mie?! Lasa ca fac prajitura cu lamaie gen alba ca zapada si ai sa vezi mataluta cum stam! Report
July 24, 201214 yr comment_158195 Stela, asa-i cum zici tu, toate fetele merita cate un premiu, toate au un merit.Geany fato!! Ce mi-ai facut tu mie?! Lasa ca fac prajitura cu lamaie gen alba ca zapada si ai sa vezi mataluta cum stam! Sa nu indraznesti! Las' ca ma servesc virtual si aia nu ingrasa Asta ma bantuie si in somn https://forum.artaculinara.ro/topic/3595-tort-de-lamaie/ Report
July 24, 201214 yr comment_158199 Stela, asa-i cum zici tu, toate fetele merita cate un premiu, toate au un merit.Geany fato!! Ce mi-ai facut tu mie?! Lasa ca fac prajitura cu lamaie gen alba ca zapada si ai sa vezi mataluta cum stam! Sa nu indraznesti! Las' ca ma servesc virtual si aia nu ingrasa Asta ma bantuie si in somn https://forum.artaculinara.ro/topic/3595-tort-de-lamaie/ stiam eu E bine ca nu esti ca mine, asa mai pofticioasa, ca te apucai de mult de facut Report
July 24, 201214 yr comment_158200 Hm...caut de ceva timp prajitura lui Zoazo, aia fina cu nuci si mere, dau nu o mai gasesc, nu stiu de cum nu am salvat-o ca-i tare buna! Report
July 24, 201214 yr comment_158202 Hm...caut de ceva timp prajitura lui Zoazo, aia fina cu nuci si mere, dau nu o mai gasesc, nu stiu de cum nu am salvat-o ca-i tare buna!Mnee! Cine te iubeste pe tine?! Ia la mama https://forum.artaculinara.ro/topic/487-prajitura-mea-cu-mere-rapida-si-pufoasa/ Report
July 24, 201214 yr comment_158204 Hm...caut de ceva timp prajitura lui Zoazo, aia fina cu nuci si mere, dau nu o mai gasesc, nu stiu de cum nu am salvat-o ca-i tare buna!Mnee! Cine te iubeste pe tine?! Ia la mama https://forum.artaculinara.ro/topic/487-prajitura-mea-cu-mere-rapida-si-pufoasa/ aici greseam..eu scriam fina in loc de pufoasa, ma blocasem pe prajitura fina Multumesc Geany Eu si mai mult Report
July 24, 201214 yr comment_158206 Hm...caut de ceva timp prajitura lui Zoazo, aia fina cu nuci si mere, dau nu o mai gasesc, nu stiu de cum nu am salvat-o ca-i tare buna!Mnee! Cine te iubeste pe tine?! Ia la mama https://forum.artaculinara.ro/topic/487-prajitura-mea-cu-mere-rapida-si-pufoasa/ aici greseam..eu scriam fina in loc de pufoasa, ma blocasem pe prajitura fina Multumesc Geany Eu si mai mult Pff! Fa si tu mama ca mine dai cu gogu' prajitura mere si nuci zoazorel forum artaculinara'' si ..ttaaadda!! Is' dishteapta' rau Report
July 24, 201214 yr comment_158207 Hm...caut de ceva timp prajitura lui Zoazo, aia fina cu nuci si mere, dau nu o mai gasesc, nu stiu de cum nu am salvat-o ca-i tare buna!Mnee! Cine te iubeste pe tine?! Ia la mama https://forum.artaculinara.ro/topic/487-prajitura-mea-cu-mere-rapida-si-pufoasa/ aici greseam..eu scriam fina in loc de pufoasa, ma blocasem pe prajitura fina Multumesc Geany Eu si mai mult Pff! Fa si tu mama ca mine dai cu gogu' prajitura mere si nuci zoazorel forum artaculinara'' si ..ttaaadda!! Is' dishteapta' rau Mei da disteapa mai esti!Ptu, ptu! sa nu te deochi! Report