July 15, 201214 yr comment_157365 Moatzo? Esti tu in poza sau pretena juniorului? Mutti, Moatza zice ca-i ea, da'cine-o crede? Moatzo, Anamaria, tu vb serios? Anca e mai slaba decat Giorgiana.Da' s fericita ca ma confunzi Report
July 15, 201214 yr comment_157370 Buna dimi! Cred ca o stergem iar pe malul apei pe sub salcii cu niste mici,dar ma cam ingrijoreaza vremea sunt niste norisori si un vanticel,acum e perfect dar daca se zburleste?! zi Doamne-ajuta! si sa apeleze toti norii la mine!mi-am udat iar salciile de dimineata. saracele, nu le mai ajunge doar o data pe zi. am fost dimineata in piata, f frumoasa si incarcata! cu toata arsita de Buzau, piata e ieftina. muncesc bietii oameni, uda cum pot ca sa se faca cate ceva. Cristina, fiecare pozeaza ce are, tu canguri, eu vaci si magari zi si mie, te rog, cangurii au blana fina, afanata? eu traiam cu impresia ca au parul scurt si tare, ca caii. scuzati!Am fost ,a fost frumos dar a venit furtuna de furtuna,am ajuns chiar inaintea ei acasa... A smuls acoperise,table ,plase de tantari spart geamuri s-a luat curentul deci chiar a fost sinistru pe bune Report
July 15, 201214 yr comment_157377 Giani, parc-ati mai avut evenimente de-astea, am vazut la tv.la noi nici macar un nor, nici macar o boare. exact ca-n moartea caprioarei Report
July 15, 201214 yr comment_157380 Daa! De data asta a fost chiar urata! vant de 130 km. la ora.. http://www.youtube.com/watch?v=m92Ecm3Y_ts Report
July 15, 201214 yr comment_157382 Ce poetica si romantica te facus, Motzulino! Nici aici nu-i inca nimic, si nici piciorul meu inca nu zice c-ar urma!Gianny, sper ca sunteti bine si n-ati patit nimic! Report
July 15, 201214 yr comment_157384 Ce poetica si romantica te facus, Motzulino! Nici aici nu-i inca nimic, si nici piciorul meu inca nu zice c-ar urma!Gianny, sper ca sunteti bine si n-ati patit nimic!Suntem bine! ne-am speriat nitel ca eram singura cu bub' sot de serviciu,la el a smuls copaci,la vecinii mei a spart geamuri,smuls plase de la termopane si acoperise antene parabolice etc,parca a trecut o mica tornada ,acum e ca si cum nici nu ar fi fost daca nu ar fi lasat prapadul asta in urma ,nu a dat ghiata,cel putin eu nu am vazut doar vijelie f. puternica! Report
July 15, 201214 yr comment_157411 Cristina, ce haiosi sunt cangurii, mi-ar place si mie acolo la voi printre ei. Din canicula am vazut ca dati in ploi si deja se trece cod galben portocaliu pe altele.Vorba ceea " cand de k_r , cand de ga_a_a" , cam asa si vremea in Romania. Macar la noi nu tine mai mult de 1 saptamana caldura cea mare.Ieri a fost o zi superba, 23 de grade, azi 16,ploaie,dar si soare Pentru vremea de aici ma felicit ca am ales tara asta, ca altfel in Bucuresti daca ramaneam toata vara ma hraneam cu aspacardin .Sa aveti o noapte racoroasa, va las si o regina noptii sa va incante cu mirosul ei si o frezie plouata Report
July 15, 201214 yr comment_157415 Salutari si imbratisari calde la tot hanul. Felicitari lui Alex si Giorgi!Sanatate bolnaviorilor!sa va fie de bine vacantele tuturor, care v-ati intors deja!superbe poze si aici si pe celalat topic! Armonie si confort termic tuturor! Eu nu vacanta in vara asta, doar foarte mult (peste 12h /zi ma prind in fiec zi la birou) de lucru si weekendurile evadare la mare sau la munte. Va citesc soara, orica tde tarziu si obo ajung acs, dar nu mai am putere sa si scriu ...Numai bine va doresc si mi-e dor de voi! Report
July 15, 201214 yr comment_157419 OOoo! Dany ce ma bucur sa te vad,cand ai timp da-mi te rog vesti despre Bea! Report
July 15, 201214 yr comment_157420 Despre vreme! eu sper sa nu intru in polemici dar aceste fenomene devin din ce in ce mai violente si temperaturi extreme si fenomene meteo extreme,or' fost si in trecut dar au fost cazuri izolate,vazusem un articol destul de ingrijorator,cum ca vor ajunge copii nostri sa vada temperaturi atat de ridicate incat acestea de care ne plangem noi vor fi cele mai racoroase zile din vara (cred ca era ceva de genul,nu exact asta dar cam asa suna: http://www.evz.ro/detalii/stiri/ne-prajim-la-40-de-grade-si-viitorul-e-sumbru-avertismentul-expertilor-copiii-nostri-vor-99184.html) Inainte de asta si pe mine,sot,mama, baiatul cel mare si cunostinte ,dureri de cap ,nu am facut legatura initial dar acum ca ma gandesc Report
July 15, 201214 yr comment_157435 Eu vara nu dorm,nu am somn... http://www.youtube.com/watch?v=WSjCt1Li0Jc Pff! Aiurea! Mi-e somn de mor ,da' toarna si trazneste la noi de numa! Mi-e cam urat! Bine ca bub' doarme bustean! E racorica bine ,daca n-ar fi si atata galagie ar fi perfect! Report
July 16, 201214 yr comment_157437 Buna dimineata. Gianino, si mie mi-e grrrrr cand sunt ploi violente, cu fulgere, si mai ales vant puternic.am ramas cu sechele din 97, cand lothar a dezradacinat ditamai copaci, etc.O zi faina si clementa la tulemond.Daniella, ma bucur ca ai dat vesti; vara placuta in wenduri, si pupiloi lui Bea.Mutti , cum mai e la voi cu cele doua donsoare ?pup tulemond, ma-csa-mi fac o cafea. Report
July 16, 201214 yr comment_157439 Daniella ma bucur ca esti ok...dragaleste o pe Beutza !!pupicei!! Report
July 16, 201214 yr comment_157440 regret ca nu pot raspunde,buna dimineata trebuie sa fug la aeroport!!pup hanul!! Report
July 16, 201214 yr comment_157452 hello, hello!a tunat si la noi 10min az'noapte si a plouat 5. bine ca m-am trezit sa vad ca altfel n-as fi crezut dimineata.dar e un pic mai bine decat zileletrecute si bate vantul. in rest, senin, prea senin ptr asteptarile mele. o saptamana racoroasa va doresc!sau, dupa caz, asa cum v-o doriti Report
July 16, 201214 yr comment_157455 Sunt pachet de nervi de inceput de saptamana!!! Saptamana trecuta au inlocuit cheia de la intrare in bloc! JOI!!!azi nu merge!Deci nu va spun tot scenariul, dar se pare ca avem un vecin care defecteaza broasca in mod intentionat asta e a treia oara! Nu mai pot de draci! Sa schimbam interfonul nu vor, cheia o rup in broasca, taie circuitele!Am zis ca fac plangere la politie ca nu mai pot sa ma rog de la coltul strazii sa mearga cheia la intrarea in scara! Si daca nu merge intru pe la gunoi?? Ca alta scapare nu am ca eu mai vin pe la 12-1 noaptea acasa, nu pot suna la vecini! Report
July 16, 201214 yr comment_157461 Sunt pachet de nervi de inceput de saptamana!!! Saptamana trecuta au inlocuit cheia de la intrare in bloc! JOI!!!azi nu merge!Deci nu va spun tot scenariul, dar se pare ca avem un vecin care defecteaza broasca in mod intentionat asta e a treia oara! Nu mai pot de draci! Sa schimbam interfonul nu vor, cheia o rup in broasca, taie circuitele!Am zis ca fac plangere la politie ca nu mai pot sa ma rog de la coltul strazii sa mearga cheia la intrarea in scara! Si daca nu merge intru pe la gunoi?? Ca alta scapare nu am ca eu mai vin pe la 12-1 noaptea acasa, nu pot suna la vecini! eu zic sa-l suni tocmai pe vecinul pe care-l banuiesti de rele tratamente. Report
July 16, 201214 yr comment_157475 Subscriu la ce-a zis Moatza! Afla cine-i si cat are la interfon si, cand ajungi acasa, suna la el.Da' suna pana-ti raspunde!Si mai povesteste si altor vecini, sa faca la fel!Poate-asa se potoleste! Cica de azi se racoreste. Am vorbit cu mama.Nici la Braila n-a plouat.Doar a tunat si-a fulgerat.Cred ca, de fapt, se vedea/auzea furtuna de la Buzau. Report
July 16, 201214 yr comment_157490 Fetelor cochetelor nu pot decat sa va multumesc pentru aprecierea pe care o aratati fata de mine si fata de ceea ce gandesc, gandurile voastre bune ma fac mandra. Va pupez ca-s pe fuga:* Report
July 16, 201214 yr comment_157493 Georgiana, m-a chemat Zoazó ca sa te felicit pentru sucesul baiatului (si al tau !). Multe felicitari amandorura ;imi imaginez cata madrie si satisfactie simtiti. Ii dorez mult noroc in continuare si tie multe satisfactii cu el. Desi nu am intrat sa comentez, eu te-am urmarit si cunosc povestea voastra si ma bucur foarte mult pentru voi. Alt motiv pentru care m-a chemat Zoazorica a fost trofeul de veterana. Am aflat ca dati medalii celor mai batrane si m-am infiintat si eu. Am 68 de ani si in pozele de mai jos prietenii imi sarbatoreau ultimii 67 de ani impliniti (caci eu nu imi sarbatoresc ziua de nastere- 23 aprilie-), ci ziua dinainte, 22, adica ultimii ani impliniti ... Ca sa nu zic ca nu i-am trait bine Voi va plangeti de timp, si noi la fel: ploua mereu si e frig. Nici urma de tara tropicala. In schimb, ca si voi, santem in alegeri, doar ca noi le-am contestat si acum asteptam ca justitia sa-si dezlege ochii si sa intoarca capul spre noi Report
July 16, 201214 yr comment_157496 Yandira o mare imbratisare din sud.cat de sud? Puglia? te invidiez si te sarut. Report
July 16, 201214 yr comment_157499 Yandira o mare imbratisare din sud.cat de sud? Puglia? te invidiez si te sarut.Eu nu stiu bine situatia din tara insa am gasit un articol interesant despre asta. Asa o fi? http://www.eurasia-rivista.org/il-proconsole-americano-in-romania/16406/print/ Report
July 16, 201214 yr comment_157500 Yeees, a aparut Yandira! N-as zice c-arati de cat zici! Sigur ai...68?Verber, sorry, fata, da'cazusi pe locul trei! Tu ai vrut-o! Festivitate de premiere: Se confera locul intai si medalia de aur Yandirei, cea mai sexi artista culinareasa, care, sustine ea, are 68! :appl: Stellina, sper ca nu te-ai suparat ca esti pe locul doi! Yandri, intra mai des, ca ne e dor de tine! Report