Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Doamna Yandira ma bucur sa va revad!

Eu am avut o zi mai ... :appl: obosita si ma dor toate celea (spatele si toate oasele)parca m-a calcat tramvaiul 14 :appl:

Nici de gatit nu am gatit,am scos la bataie niste sardele (conserva) cu lamaie ceapa rosie si masline.apoi branza cu rosii,cartofi prajiti si carnati ,muraturi,bub' spune ca :''vlea' pijitula'',pijitula' nexam ca mami e in pioneze (tare i-a placut aia cu crema ganaj numa' el a mancat nu dadea la nimeni decat sa guste sa vaza ce buna-i si i-o lua repede inapoi :appl: )asa ca i-am dat o ciucalata' si inghetata ,si el a fost f. apatic si somnolent azi ,i-am fiert un out de tara si la papat pe tot!

Si gata asta e :appl:

Seara buna tuturor! :appl:

Yeees, a aparut Yandira!:appl: N-as zice c-arati de cat zici! Sigur ai...68?

Verber, sorry, fata, da'cazusi pe locul trei! Tu ai vrut-o!:appl:

Festivitate de premiere: Se confera locul intai si medalia de aur Yandirei, cea mai sexi artista culinareasa, care, sustine ea, are 68!:appl: :appl:

post-73-13424580500799_thumb.jpg

post-73-13424580607558_thumb.jpg

Stellina, sper ca nu te-ai suparat ca esti pe locul doi!:appl:

post-73-13424582019017_thumb.jpg

post-73-13424582192856_thumb.jpg

Yandri, intra mai des, ca ne e dor de tine!:appl:

Ha hahahaha Zoazorico esti la fel de nazdravana cum te stiam.

Mersi de primire si premiere.

Yandira, jos palaria, arati superb pentru varsta care sustii ca o ai(ca altfel nu te-as crede) :appl:

Uraaaa! Yandira!! Poate mai intri, ca mai gasim noi loc de premii!! Pentru cea mai inteleapta, cea mai simpatica, s-o mai gasi ceva!! Numai sa mai intri!

Oricum varsta ti-o porti cu o gratie exceptionala!! :appl: :appl: :appl:

Yandira ,

Ma bucur mult sa te revad .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

Plecaciuni dna locului UNU :( :(

Am navalit printre boutiquri si mi am luat..ceas SWATCH,oja si LADY MILLION de la paco

Omu de aia nu vrea sa ma lase nesupravehgeata prin aeroport

va pup si noapte buna :(

PS Pt locul 3 a trebuit sa ma consolez

Yandira, draga mea, multi ani frumusico, tinerico, pupa-ti-as obrajii si mangaia-ti-as inima de draga ce-mi esti! Tare ma bucur de tine! :(

Zerdo, nu te stiu ghine dar cre'ca nici tu nu ai toate tiglele pe casa...bre, nu's ce telefon ai, si nici nu stiu ce locatie ai dar eu acasa, la Onestiul meu, daca m-ar incuia aia pe dinafara blocului as baga melodia asta..fara numar,la maximim ..stereo,bre, tare!

Deci melodie de interfon asa, mai pe'nserat

http://www.youtube.com/watch?v=8z6D5hTccMU

Si scuzati,ca-i la cafeaua voastra dar tre sa-i dau Moatzei una, care pe cat pare de fragila pe-atata de inversunata ii, ca Dunarea ce ne-o aratat-o si tare ca zidurile Huniarzilor, dar o pus o poza in care barba-su o soarbe din ochi si ea ii toata miere, cuminte foc...cum sa n-o iubesti.

Domnisoara lu' Savoy pentru Moatza sa-l invete pe barba-su versurile...na!

Si special videoul cu bentitza sa se vada

http://www.youtube.com/watch?v=W61DqUEZwyQ

Buna dimineata, si bun venit floricica la han.

Yandira yesssssssss, in puglia draga mie sunt.

o zi minunata, si sper ca Gianina e deja mai bine...eu zic sa faci doar oleac de ganache ca "plijitula"...o poti intinde pe biscuiti, ca sa nu

mai cocalesti si mai ales sa coci.

ieri am fost o doamna si refacut salata de vinete la mosafiri si ardei prajiti ( d'aia mici si subtiri, seamana cu cornu caprei)

pup tulemond la han si va doresc o zi faina

Steluto, dragilor, stiu ca inca ma mai iubiti dar zau, "pi cuvant", cate-odata mi-o inghetat gandu', am ras si am plans si am tinut pumnii stransi si m-am bucurat si v-am simtit ca pe "pielea mea" , toata is cu ochii pe voi ca-mi sunteti dragi. :(

Floricica excelenta recomandare!!! numai ca nesimtitul daca e ala pe care-l banuim, sta la etajul 5 si nu stiu daca aude!!! In schimb aud sigur toti vecinii de la parter si unu iar astia, ma stiu de mult !!! :(

Intre timp scandalul facut de mine a revulutionat blocul, s-a decis ca n-am tiglele pe casa, deci cu asta ai nimerit-o, acum ramane de vazut ce vor face, eu propun un alt interfon, altii alta cheie, ideea este ca se va face!

Pun pariu ca stii pe unde stau ca stau langa Gara de Nord, de aia mai exista si suspiciunea de aurolaci care se dixtreaza, asa ca melodia s-ar putea sa-mi aduca un grup de fani in spate!

Buna dimineata!!!!

Am aparut si eu pe aici, ieri mi-am pierdut toata ziua cu acte de legalizat, poze de facut si de stat la coada pentru inscrierea la liceu. In sfarsit, de astazi am terminat cu toate procedurile! Si ieri au avut "intalnirea bobocilor" in Herastrau, asa ca sa se cunoasca intre ei.

Multumim pentru felicitari "matusilor" si mai ales lui Yandira!!!! Pe care o pup de nu se poate! :( :(

Si bine ca s-a mai racorit putin!

post-88-13425064345876_thumb.jpg

post-88-13425064413831_thumb.jpg

post-88-13425064463489_thumb.jpg

post-88-13425064551772_thumb.jpg

post-88-13425064601097_thumb.jpg

post-88-1342506465514_thumb.jpg

post-88-13425064722897_thumb.jpg

post-88-13425064779121_thumb.jpg

post-88-13425064850339_thumb.jpg

Buna dimineatza/ziua la toata lumea!

Mie-mi vine sa-mi iau campii.....ieri a fost totusi mai bine ca maica-mea a binevoit sa stea cu fata pana am plecat la niste cumparaturi. Ca Elena plange fara mine , ca ea nu sta cu doua....cumnata-mea si ea e figura , rade cu gura pana la urechi ca mama nu vrea sa stea cu Elena ca-i rea ( stitzi voi cum e , concurentza dintre copii , daca nu zice de 10 ori pe zi ca Elena-i rea nu-i bine...dar eu tac , nu veau sa intru in jocul asta si sa tot fac comparatzii intre fete...). Dar nici cumnata-mea nu zice ca sta ea cu a ei ca sa poata sta mama cu a mea , e de la sine intzeles ca a ei tre' sa stea cu mama , Elena e cam in plus...

In fine , nu mai fac eu veci d-astea: am venit cu fata in Ro ca sa o vada bunicii , in Bucuresti a terminat-o caldura , se umpluse de bubitze , aici toata ziua merg toate televizoarele ca Andreea se uita la desene. Elena parca e drogata si ea. Cea mare umbla cu mancarea prin casa , mananca atunci cand vrea ea...aici am avut mai mult success cu Elena , noi mancam la masa si gata. Dar cu desenele am pierdut pur si simplu!

Toata ziua-s dadaca!

Neata la han!

Mai intai si mai intai, felicitari pentru Alex (mai intarziate, asa, dar din toata inima), cum sa nu fie totul ok cu asa mama si cu asa sustinere de la "matusi"...

Yandira, ma bucur tare sa te vad, arati minunat!

Floricico, mai pune o plaja, o apa, ceva, ca tare frumoase-s!

Mutti, :( , auzi, Elena rea, ma oftic io, cum sa zica cineva de Elena ca-i rea, mie tare-mi place cum o cresti!

Foarte urat!!! Imi aduc aminte cand ma duceam la bunica-mea la Petrosani, asa pateam si eu: eu eram aia rea, care se bate, care se cearta( normal, eu aveam un frate mai mare cu 4 ani, trebuia sa-mi apar punctul de vedere) dar bunica, unchiul si matusa, nununu, ca-s rea! Ca uite ce cuminte e verisoara( era o bleaga, alintata, nu e genul sportiv si-i era frica si de umbra ei), ca uite ea mananca tot, eu nu mancam nici cu bataia, ca uite ce frumos se poarta, e drept ca eu eram simpatica numai cu cine-mi placea, in rest ignoram oamenii care nu-mi placeau! Cateodata imi doresc sa-mi fi pastrat aceasta calitate....

Tu tine-te tare! Fata sa manance numai la masa, iar cu desenele era previzibil c-o sa pierzi, deci nu-ti face sange rau!

Si Elena sa fie rea, ca ea e Shefa!

Ziua buna .

Nu am mai intrat de cateva zile , dar v-am tot citit. Incerc sa ma tin cat mai putin legata de bucatarie in ultima vreme , implicit si de internet ,ca-mi vin idei , pentru ca oricum nu fac nimic bun . Concluzie dupa ce baga la burta ca spartul ! :( Noroc cu vecinii , mai aud si eu o vorba buna si un "multumesc , a fost foarte bun". Trece si perioada asta :(

La noi a plouat tare de tot duminica , nu am vazut asa furtuna cu tunete si fulgere de mult . Iza se sperie de tunete , noroc ca aveam musafiri si s-a linistit repede . A fost ocupata sa se joace cu baietelul .

Am vazut topul varstelor , felicitari castigatoarelor , sunteti superbe si-mi doresc sa fiu ca voi peste ani , daca mai apuc :(

Mutti , cred ca e greu , dar treci tu si peste asta . E tare aiurea cand iti obisnuiesti copilul intr-un stil , apoi vin altii si strica ce ai facut tu.

neaţa la han https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif

Yandira, floricica vă pup pe amândouă şi tare mă bucur că aţi mai dat semne de viată. Mie dor de poveştile şi pozele voastre.

Giorgi, felicitări lui Alex şi ţie. Doamne ce trece vremea!!!! Tot nu-mi vine să cred că Alex începe liceul...

Am văzut şi topul vârstelor. Mulţi ani sănătoşi înainte tuturor. Mă laud şi eu cu 40 împliniţi anul trecut.

Avem o vorbă/glumă cu soţul. El e născut în iulie, eu în octombrie. Aşa că în intervalul ăsta de aprox. 4 luni eu mă laud că sunt cu 2 ani mai mică decât el :(

Izuk, mai e puţin https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

Şi Maiei i-a fost teamă de fulgere şi tunete, vreo 3 ani a ţinut-o. Era aşa de rău că pe furtună (mai ales noaptea) trebuia să ne ascundem în baie (nu avem fereastră acolo) şi să o ţin în braţe. Noaptea îi şi cântam ca să acopăr vuietul de afară. Acum văd că i-a trecut. E drept că am tot povestit şi am încercat să o facem să vadă partea "ştiinţifică" a fenomenului. Acum 2 nopţi a fost furtună şi a dormit liniştită, în patul eu.

Mutti, te înţeleg perfect. Urăsc competiţiile astea între copii, mai ales când sunt alimentate de părinţi. fie şi inconştient. Am avut şi noi nişte "prieteni" cu care am întrerupt relaţiile din acest motiv.

Iar referitor la "copii răi" (aici nu mă refer la Elena, că ea nu e rea :( ), eu susţin sus şi tare că 90% din ei nu sunt răi ci au cate ceva de spus/cerut. Iar nu toţi copiii ştiu să se exprime aşa cum ne aşteptăm noi. Avea Maia mea un coleg la grădiniţă pe care toată lumea îl etichetase drept "rău". Era el ceva mai zvăpăiat dar nu rău. Niciodată nu l-am văzut făcând ceva cu răutate. În schimb l-am văzut de atâtea ori pus la colţ, şi era aşa de amărât săracul. Nu puteam să intervin din respect pentru educatoare (care trebuia să ţină cont şi de ceilaţi copii şi mai ales părinţii acestora, unii grijulii peste măsură), dar de câte ori am avut ocazia să vorbesc cu el am reuşit să îl fac să se întoarcă la grup liniştit şi fără supărări. Am avut noroc şi cu Maia mea care îl accepta bucuroasă şi astfel nu mai era respins de ceilalţi copii. Of, greu mai este :( trebuie răbdare, răbdare, răbdare...

Pupături la toată gaşca https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Nu vă numesc, să nu uit pe cineva. Pup tulemond, fără excepţie.

Vă doresc o zi aşa cu v-o doriţi.

Mutti, ce patesti tu acum pateam eu cand il trimiteam pe Alex la ceilalti bunici si se intalnea acolo cu ceilalti verisori, pana am rarit-o, de fapt nu isi mai dorea el sa mearga.

2ut, boni, multumim pentru felicitari, sa va vad si pe voi la liceu, sa vedeti ce repede trece timpul!!!

Atat era Alex de mic cand am intrat eu in randul culinareselor si acum.....

post-88-1342516138296_thumb.jpg

Atat era Alex de mic cand am intrat eu in randul culinareselor si acum.....

post-88-1342516138296_thumb.jpg

Acu el e mai mare decat tine, iar tu ai ramas exact la fel de tanara.

Ce frumosi erati si sunteti Giorgi :tongue3:

Eu azi am aprins cuptorul , ca-mi permit :lol: Am facut la cererea picei , ca a vazut ea in "Doamna si vagabondul" , spaghete cu chiftelute si sos rosu . Daca nu vedea acolo , nu punea gura pe ele oricat ma rugam eu , asa ...

post-780-13425246044707_thumb.jpg

A mancat cu mana , am lasat-o sa se distreze.