July 12, 201214 yr comment_156997 La Bacau s-a starnit o furtuna de praf s-a intunecat urat,s-a umflat in pene si...si s-a facut ca a stropit' olea' atat ...Hmmm! Mai mult gura :...Dar s-a racorit bine! Tot este ceva ca s-a racorit, poate vine si la noi racoarea, dar are niste km. de parcurs, asa ca mai pe seara, cine stie, eu o astept. Maii ploua! Ploua bine! Si e rece! E culmea! Vezi' coincidenta de cate ori e sotul de serviciu' si aprind cuptorul (data trecuta fu' cu alsaciana')el ma suna si cand aude ma cearta :''esti nebuna ,aprinzi cuptorul pe caldura asta ??!!! ''' dupaia ploua..asa fu si azi aa si data cand am copt ardei m-a ceratat de la serviciu si s-a inorat rau si atunci Report
July 12, 201214 yr comment_156998 Si la 1.75 tot eu is prima....Kilogramele nu le zic......sic!!Macar mataluta poti folosi platformele.....eu ramin ca toata viata la colectia de balerini Da kilogramele de ce nu le zici????? Eu am 50 kg. O fi mult, o fi putin, stai ca imi sar fetele in cap acum, daca spun ca as mai da jos ceva. Platforme nu am, dar o sa-mi achizitionez. Report
July 12, 201214 yr comment_156999 La Bacau s-a starnit o furtuna de praf s-a intunecat urat,s-a umflat in pene si...si s-a facut ca a stropit' olea' atat ...Hmmm! Mai mult gura :...Dar s-a racorit bine! Tot este ceva ca s-a racorit, poate vine si la noi racoarea, dar are niste km. de parcurs, asa ca mai pe seara, cine stie, eu o astept. Maii ploua! Ploua bine! Si e rece! E culmea! Vezi' coincidenta de cate ori e sotul de serviciu' si aprind cuptorul (data trecuta fu' cu alsaciana')el ma suna si cand aude ma cearta :''esti nebuna ,aprinzi cuptorul pe caldura asta ??!!! ''' dupaia ploua..asa fu si azi aa si data cand am copt ardei m-a ceratat de la serviciu si s-a inorat rau si atunci Nu vrei sa i dau si numarul meu???? :D Report
July 12, 201214 yr comment_157046 De ce sa-i dai numarul tau? Sa te certe dl Gianny si pe tine?Io nu m-as mai baga la faza cu data nasterii, ca , daca intra Yandira, te-ai dus! Oooof, draga de Yandira, ce dor imi e de ea! Yandriiiiiii!!!!!!!!!! Report
July 12, 201214 yr comment_157052 De ce sa-i dai numarul tau? Sa te certe dl Gianny si pe tine? Ha ha ha! Tare asta! Oricum cred ca-l gasiti in toane proaste ca uite ce am mai facut si el e absent de la masa Pizza cu sos picant ,ceapa,ardei gras,rondele de cabanos,oregano ,cascaval si maslinute.. Paii ce e vina mea ca a plouat si s-a racorit?! Lasati nu-i plangeti de mila ca o sa-i fac si lui Report
July 12, 201214 yr comment_157057 Te manca, bag de seama! Cred ca-ti trebuie armura si-acasa. nu doar aici, cu noi! Te cam joci!Pai ce, io nu te-as batea de-as fi in locul lui? "Adica io ma spetesc la munci si tu faci minuni p-an spatele meu?"= asa zice dl Gianny Las'ca vin io acus la tine... = asta zic io! Uuufff, bine ca n-am probleme cu caldura! Report
July 12, 201214 yr comment_157058 Te manca, bag de seama! Cred ca-ti trebuie armura si-acasa. nu doar aici, cu noi! Te cam joci!Pai ce, io nu te-as batea de-as fi in locul lui? Adica io ma spetesc la munci si tu faci minuni p-an spatele meu? Las'ca vin io acus la tine... Sa stii ca ai dreptate! Dar si el are partea lui divina',paii el vrea pizza da' sa nu dau drumul la cuptor ca e cald ,cand fac si eu ca e la serviciu ploua...ziceti si voi e vina mea?! Tot ce gatesc,cand e el acasa e numai la comanda lui mnealui' si la cumparaturi il tarai dupa mine ca sa vada cat e piata cat costa etc,(uneori ii face placere dar alte ori mai caraie )eii las' sa vada si el cum e sa nu mai comenteze in necunostinta de cauza (ex;''da de ce ai luat aia si nu aia?!,da' de ce ai luat asa si nu asa?!...Iete' daia!!! ) Report
July 12, 201214 yr comment_157063 De ce sa-i dai numarul tau? Sa te certe dl Gianny si pe tine?Io nu m-as mai baga la faza cu data nasterii, ca , daca intra Yandira, te-ai dus! Oooof, draga de Yandira, ce dor imi e de ea! Yandriiiiiii!!!!!!!!!! sa stii ca ai dreptate...!! Report
July 13, 201214 yr comment_157069 neata. ia uite dom'le cate au 40 si peste! chiar m-am minunat. la cat mai multi va urezzoazo, io am crezut ca ai 40, m-a surprins zerda la fel m-a surprins, nu credeam ca ai implinit 40 io fac 36 in 2 luni ...am descrescut la inaltime dupa sarini, am 1.70 (am pierdut 3cm, mi-a zis dr ca s-a cocosat coloana oarecum in termeni babesti si nu sant singurul caz care pierde cm dupa sarcini). si 66.5 kile....sant o doamna ce pana mea (sa ma tai si nu mai stiu a cui e expresia ) la noi e frig, 3grade noaptea si Cass e bolnav, fetele bolnave, e epidemie de gripa rau. ...vacanta de iarna ne-o petrecem in casa si la dr. trecem noi si peste asta.stay cool va doresc Report
July 13, 201214 yr comment_157071 Bonjour Mitti,mititica!O zi frumoasa si de la mine care(cred???) ca sunt cea mai strastrastrabunica!!Ia prezentati BI urile la control sa facem un clasament!!Aveti curaj???...ca eu am!! =)) Buna dimineata;bun venit Mitti .deci eu ma prezint cu 59 ani deja la activ , asa ca verber ,cedeaza locul 1 te rog.cald nenica, dar asta este, ne obisnuim cu orice. disdemorgen e mai aerisit, si merge si netul cat de cat...asa ca profit sava citesc si sa scriu cateva cuvinte.Gianinooooooooooooo , macar la Cristina e iarna si temperaturile se preteaza la cocarit...dar la tine ??bravo doamnelor pentru ciocolatoase.norocul aici de fructe splendide...btw, am mancat harbuz/lubenitza/pepene verde, dar care in interior e galben...sincer il prefer pe cel clasic, rosu piersicile si nectarinele sunt super bune, la fel si rosiile etc...au gustul copilariei ...ce bine e.o zi faina tuturor...ia acu realizai ca e vineri 13, cica cu ghinion, mie 13 imi poarta noroc.pup tulemond. Report
July 13, 201214 yr comment_157075 neata. ia uite dom'le cate au 40 si peste! chiar m-am minunat. la cat mai multi va urez zerda la fel m-a surprins, nu credeam ca ai implinit 40 io fac 36 in 2 luni ...a la noi e frig, 3grade noaptea si Cass e bolnav, fetele bolnave, e epidemie de gripa rau. ...vacanta de iarna ne-o petrecem in casa si la dr. trecem noi si peste asta.stay cool va doresc Sa stii ca eu intr-o luna fac 38.Imi pare rau ca e toata lumea bolnava si nu va prieste vacanta, insanatatosire grabnica va urez la toti! Geanyyyyyy treci la raport ca am auzit ca a fost mare furtuna la voi!! Report
July 13, 201214 yr comment_157078 neata. ia uite dom'le cate au 40 si peste! chiar m-am minunat. la cat mai multi va urez zerda la fel m-a surprins, nu credeam ca ai implinit 40 io fac 36 in 2 luni ...a la noi e frig, 3grade noaptea si Cass e bolnav, fetele bolnave, e epidemie de gripa rau. ...vacanta de iarna ne-o petrecem in casa si la dr. trecem noi si peste asta.stay cool va doresc Sa stii ca eu intr-o luna fac 38.Imi pare rau ca e toata lumea bolnava si nu va prieste vacanta, insanatatosire grabnica va urez la toti! Geanyyyyyy treci la raport ca am auzit ca a fost mare furtuna la voi!! Nu a fost furtuna asa de mare ,cel putin la mine in cartier(ca am mai auzit cazuri de exemplu zilele trecute in cartierul cfr. a plouat torential si la mine nici un strop cum o fost norul,mna')inainte de a incepe ploaia s-a intunecat si s-a starnit un vant care a ridicat mult praf,apoi a plouat dar nu torential si fara trasnete ,fara ghiata ,fu' curata ca sa spun asa,cel putin la mine dar nu stiu prin imprejurimi ce o fi fost (asta cred ca a venit dinspre magura ,o fi facut prapad ?! nu stiu)acum e racorica bine,asa de bine am dormit azinoapte!! Asta-i poza pusa pe feisbuci' ieri de un coleg de-al sotului (eu stau mai in fata dincolo de biserica) Buna dimineata tuturor!Si o zi faina! Report
July 13, 201214 yr comment_157079 Pai la televizor au aratata copaci smulsi etc, a daramat o schela... ma si gandeam cum te tii de geamuri sa nu le sparga!!La noi e o caldura constanta! Report
July 13, 201214 yr comment_157080 Pai la televizor au aratata copaci smulsi etc, a daramat o schela... ma si gandeam cum te tii de geamuri sa nu le sparga!!La noi e o caldura constanta!Nu nimika! E drept cand a inceput vantoasa aia mare am ichis geamurile si cand s-a potolit si a inceput sa ploua le-am deschis sa intre racoarea ,dar eu stau si mai ferit printre blocuri,nu am mai iesit din casa sa vad ce mai e Poate prin alte parti mai expuse a fost mai urat Report
July 13, 201214 yr comment_157081 Buna dimineata la Han!Si la noi e caldura mare,si din cauza ca am lasat geamurile deschise noaptea cei mici au racit putin As face si eu ceva bun astazi dar nici gand sa aprind cuptorul,poate niste clatite,dar mai vedem.Oricum fac un pic de 'sauna' ca am pregatit 2 dovlecei sa-i fac pane'. Ce o fi cu Daniela nu mai da nici un semn? Si eu sunt printre cele mai mititele de aici de la han: 24 jumate Va imbratisez cu drag si sa fie totul asa cum va doriti.(s-au trezit prichindeii si trebuie sa fug la ei) Report
July 13, 201214 yr comment_157082 Bonjour Mitti,mititica!O zi frumoasa si de la mine care(cred???) ca sunt cea mai strastrastrabunica!!Ia prezentati BI urile la control sa facem un clasament!!Aveti curaj???...ca eu am!! =)) Buna dimineata;bun venit Mitti .deci eu ma prezint cu 59 ani deja la activ , asa ca verber ,cedeaza locul 1 te rog.cald nenica, dar asta este, ne obisnuim cu orice. disdemorgen e mai aerisit, si merge si netul cat de cat...asa ca profit sava citesc si sa scriu cateva cuvinte.Gianinooooooooooooo , macar la Cristina e iarna si temperaturile se preteaza la cocarit...dar la tine ??bravo doamnelor pentru ciocolatoase.norocul aici de fructe splendide...btw, am mancat harbuz/lubenitza/pepene verde, dar care in interior e galben...sincer il prefer pe cel clasic, rosu piersicile si nectarinele sunt super bune, la fel si rosiile etc...au gustul copilariei ...ce bine e.o zi faina tuturor...ia acu realizai ca e vineri 13, cica cu ghinion, mie 13 imi poarta noroc.pup tulemond.Buna dimineataSigur Stella cedez locul...fara probleme !O sa l ai pina apare dna Yandira....nu i asa Zoazule?si intre noi nici sa ma pici cu ceara nu ti dadeam cifra!Reverente!! =)) Report
July 13, 201214 yr comment_157083 |Buna dimineata! La noi e o zi foarte frumoasa, nu foarte cald si senin, imi place!Mirela, multa sanatate puiutilor! Toti trei sunt bolnavi? of, of.Stella, unde gasesti fructe adevarate, la tine in sat?Ella, sanatate si picilor tai, sa le treaca repede.Pupici! Report
July 13, 201214 yr comment_157084 Angel arati superb si mai ai si 3 ingeri...bravo!Georgiana eu nu am de ce sa ma ascund oricum mai am inca multe kile de dat jos dar dupa cum ma simt se pare ca nu i problemaieri am fost la resto cu niste amici...nu a intrat nimic si apa m am chinuit sa beauUite m am cintarit azi am 90kile si as mai vrea sa dau jos inca 10 pina la sf anului si gata targhetul dr Munteanu va fi oarecum atins(el vroia sa ajung la 75 dar eu cred ca imi e de ajuns)In rest vad ca ploua pe la GEANNY e ok...si la mine parca e mai racoareEu nu mai gatesc nimic ,frigiderul e gol oricum nu pap mare lucru si omu se duce la tavernaSi eu constat ca interventiile Daniellei,Vulpitei,Oanei s au tot rarit.....vacante???In rest numai bine fug la banca si prin oras pt niste cadouri caci asta e!!!Si nu uitati trageti la lotto!pup gasca veselas si harnicuta!! Report
July 13, 201214 yr comment_157091 Buna dimineata si de la mine.Eu am inceput un pic cam prost ziua astazi la serviciu, dar sa speram ca pana la 18:00 o sa fie mai bine.Geany arata foarte bine si prajitura si pizza.Angel si Ella multa sanatate puiutilor. In rest va salut pe toate si trec inapoi la munca.Va doresc o zi buna. Report
July 13, 201214 yr comment_157128 Buna ziua la toata lumea! Azi am fost cu fata la oras ...dimineatza la noi era racoare , am imbrcat-o bine , cand am coborat din masina in Brad o caldura , frate!!!!! In Brad , numai chinezarii prin magazine. Am cumparat niste prostii si am venit acasa. Ce m-a frapat: si in Brad ca si in Bucuresti NU TE AJUTA NIMENI CU CARUTZUL , dar nimeni , mai! Te vede cum te chinui si se uita...ca trotoarele-s sparte , scarile la fel....la Bucuresti tzin minte ca nu m-a lasat sa intru cu carutzul intr-un magazin. Pur si simplu: Nu avetzi voie , va rog sa iesitzi afara! Report
July 13, 201214 yr comment_157131 Buna ziua!!!! Cam tarziu, stiu! dar de azi dimineata si pana la ora asta am umblat sa ridic certificatul de nastere a lui Alex.M-am dus dimineata pe racoare, nu mi l-a dat ca am fost singura, nu cu Alex si numai el putea sa semneze pentru ridicarea certificatului. Deci drum facut degeaba!Am luat cupilul, luam certificatul si constatam ca mi-a gresit mie numele (in loc de Giorgiana, a trecut Georgiana, ce sa fac daca asa sunt trecuta in toate actele), ii atrag atentia cucoanei, ne trage o privire! si a trebuit sa mai asteptam o juma'de ora pentru modificare. Si sa nu ziceti ca nu este ziua de 13, astazi! Angel, sanatate multa la bolnaviori!!!! Report
July 13, 201214 yr comment_157134 of, Mutti! crezi ca degeaba zic eu ca vreau o tara ca afara?e obositor sa traiesti aici Report
July 13, 201214 yr comment_157136 Buna ziua la toata lumea! Azi am fost cu fata la oras ...dimineatza la noi era racoare , am imbrcat-o bine , cand am coborat din masina in Brad o caldura , frate!!!!! In Brad , numai chinezarii prin magazine. Am cumparat niste prostii si am venit acasa. Ce m-a frapat: si in Brad ca si in Bucuresti NU TE AJUTA NIMENI CU CARUTZUL , dar nimeni , mai! Te vede cum te chinui si se uita...ca trotoarele-s sparte , scarile la fel....la Bucuresti tzin minte ca nu m-a lasat sa intru cu carutzul intr-un magazin. Pur si simplu: Nu avetzi voie , va rog sa iesitzi afara! Iubire, mai avem mult pana sa ne civilizam, tu nu ai observat asta!Eu sar sa ajut cand vad vreo mama ca se chinuie cu carutzul, pe vreo doamna mai in varsta care se chinuie cu carutzul de piata, pe cineva care nu poate sa traverseze singur strada, etc. pe mine asa m-a educat mama si asa simt ca trebuie sa fac, nu pot sa fiu indiferenta. Si daca nu te-a lasat in magazin, ce trebuia sa faci sa lasi carutzul, eventual cu copil, afara ca pe un biet catzel legat la stalp. Nu sunt normali! Report
July 13, 201214 yr comment_157138 Fetele , e scump aurul de 14 K cu 1 mil 400 si ceva de mii pe gram? Report
July 13, 201214 yr comment_157142 Fetele , e scump aurul de 14 K cu 1 mil 400 si ceva de mii pe gram? Am intrebat o colega de a mea, a luat aurul de 14 K cu 165 lei pe gram, a luat niste cercei dar in doua-trei rate. Deci este mai ieftin ce ai gasit tu! Dar ai grija sa nu fii pacalita, sa fie o persoana de incredere de la cine cumperi.Si cand te gandesti ca la banca cursul aurului este 105 lei pe gram. Report