Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

2ut,Lili si Boni o sa incerc sa spun pe nume, cu toate ca imi este greu si imi pare rau ca v-am facut sa va simtit batrane! :mellow:

Cristina nici eu nu as fi zis,multi ani inainte!

Tare bine arata dulciurele tale!

Verber si Zoaza multi ani inainte!

Mai incerc sa mai arunc un ochi cand am putin timp liber.

stiu ca toata lumea intra pe-aici, asa ca am venit cu multumirea in protap: multumesc Doamnei care a pus reteta de ardei iuti in otet cu ceapa si leustean!!! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

Am vrut sa-mi manifest recunostinta de-acu' un an si mai bine, multi ardei s-au dus de-atunci, dar am tot uitat, apoi am uitat si de la cine am luat reteta.

Ieri am primit un manunchi de leustean si-am dat fuga de-am cumparat ardei. Am iar 8 borcanele care se vor acri pana se termina cei pe care-i avem deja. Este unica muratura care nu lipseste din casa! De cand am invatat-o mananc si eu iute :mellow:, sotul este in delir si vecinii/musafirii mananca cu lingurita de cate ori au ocazia.

Asa ca, un mare MULTUMESC! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

Bonjour Mitti,mititica!

O zi frumoasa si de la mine care(cred???) ca sunt cea mai strastrastrabunica!!

Ia prezentati BI urile la control sa facem un clasament!!

Aveti curaj???...ca eu am!! :P :-* :-*

:mellow: si pupici pt Geanny caruia ii doresc limpezime astazi!

Si mie o zi buna caci ma simt mai binisor azi!!

Si tuturor ce si doreste dupa caz...o farima de soare sau o zi cu temperatura cordiala!!

:-*

Eu, in locul tau, n-as risca!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

Eu am curaj! Am 46, batuti pe muchiuta!Sa traiesc, da-mi-as o bere!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

Gata cine face lista asa pe nume utilizator si pe an nastere?

Vreti sa va bat eu pe toate? :D :D :P :-* :D

:mellow:

post-405-13420899636877_thumb.jpg

Din ciclul:'' Giany ce zgarcita si puturoasa iesti' :-* '' rapid...

Blat de chec din 6 oua (12 de zahar,12 de ulei 12 de faina) sirop de zahar ars cu esenta de rom, crema ganaj (ganache din 300 gr, de cioco 300 ml. de smanatana ,rom) glazura dintr-o ciocolata (de 100 gr.) crantz din 100 de gr. de alune cu zahar ars ...

:mellow:

Blat de chec din 6 oua (12 de zahar,12 de ulei 12 de faina) sirop de zahar ars crema ganaj (ganache din 300 gr, de cioco 300 ml. de smanatana) glazura dintr-o ciocolata (de 100 gr.) crantz din 100 de gr. de alune cu zahar ars ...

Bai, muiere, esti normala???????

Vii cu de-astea pe aici, se poate asa ceva!!!!

Tocmai vorbeam cu colegele mele ca toate am manca ceva dulce si ciocolatos, ce sa fac acum, sa le arat ce ai facut tu aici?! :-*

Asta-i buna!

Arata super! :-*

:-*

Blat de chec din 6 oua (12 de zahar,12 de ulei 12 de faina) sirop de zahar ars crema ganaj (ganache din 300 gr, de cioco 300 ml. de smanatana) glazura dintr-o ciocolata (de 100 gr.) crantz din 100 de gr. de alune cu zahar ars ...

Bai, muiere, esti normala???????

Ntzz!! :-* Ar fi si culmea! :mellow:

:-* :P

hahaha! la mine mai amuzant este sa pun lumea sa ghiceasca!

Am cureeeeeeeennt!!!! M-am batut ca o leoaica pentru el, 14 telefoane le-am dat!

Ziua buna tuturor.

Multumesc din suflet pentru gandurile bune si urari .

Geany :mellow: Vreau si eu , da' azi gata , nu mai fac nimic , ma doare spatele , nu am chef de nimic .

hahaha! la mine mai amuzant este sa pun lumea sa ghiceasca!

Am cureeeeeeeennt!!!! M-am batut ca o leoaica pentru el, 14 telefoane le-am dat!

Eu stiu dar nu spun! :-*

Cica s-a batut ca o leoaica pentru curent, pai nu asta esti! :mellow:

Au fost multe zone in Bucuresti unde s-a tot intrerupt curentul zilele acestea.

Ca s-a intrerupt am inteles, dar din 3 in 2 ore??

Intradevar au fost multe zone ca eu ascultam pomelnicul la telefon , pana sa-mi faca legatura cu un operator!

Giany, da di ci iesti leneshi?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_scratch.gif Ca io nu faceam veci ce-ai facut tu!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif

Si io am curent!Ca s-a batut Zerda ca o leoaica si ce-o fi zis aia:"ba, ia sa rezolv io tat acu'!Daca suna si zarghita-ailalta, ce ma fac?" Asa ca si eu am curent!

https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif Zerda!

Fetili eu is dezolata dar ...detin recordul(54)

Hai sa vedem cit timp....

Mataluta Georgi si eu te stiu de micuta rau,ca si Pusica aveti 150...cm

Acuma separat nu impreuna!!

Da nici cu ZERDA nu mi e rusine....cit despre BIMBILICA....ce sa mai zic

Da de ce ne mai incurcam cu centimetri???

Anisorii dragele mele....curaj ca nu i greu! :D :D :D

Ouff omu a pus monopol pe televizor...pina simbata cind intra in Paris,Tour de France ma omoara!!

Da, douce France....frumoasa i!

Verber, si de la mine 43 batuti pe muchie vorba Zoazei

Batuti una data sau de mai multe ori??? :D :D :D

La Bacau s-a starnit o furtuna de praf s-a intunecat urat,s-a umflat in pene si...si s-a facut ca a stropit' olea' atat :D ...Hmmm! Mai mult gura :D ...Dar s-a racorit bine! :D

La Bacau s-a starnit o furtuna de praf s-a intunecat urat,s-a umflat in pene si...si s-a facut ca a stropit' olea' atat :D ...Hmmm! Mai mult gura :D ...Dar s-a racorit bine! :D

Fa te rog un pachet pt mine cu ploaia si prajiturica(lasa o bucata si pt BUB :D )

Praful tine l ca am destul!! :D :D

Mataluta Georgi si eu te stiu de micuta rau,ca si Pusica aveti 150...cmAcuma separat nu impreuna!!

Hai, mai, zici si tu ca sontul meu, ca sunt juma'de buletin, am 1,55...cm. La 18 ani aveam 1,57, dar sigur am mai scazut de atunci. Chiar eram mandra, atat avea si Madonna.

Tot este ceva ca s-a racorit, poate vine si la noi racoarea, dar are niste km. de parcurs, asa ca mai pe seara, cine stie, eu o astept. :D

Mataluta Georgi si eu te stiu de micuta rau,ca si Pusica aveti 150...cmAcuma separat nu impreuna!!

Hai, mai, zici si tu ca sontul meu, ca sunt juma'de buletin, am 1,55...cm. La 18 ani aveam 1,57, dar sigur am mai scazut de atunci. Chiar eram mandra, atat avea si Madonna.

Si la 1.75 tot eu is prima....

Kilogramele nu le zic......sic!!

Macar mataluta poti folosi platformele.....eu ramin ca toata viata la colectia de balerini :D