Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

De la bijuterie vreau sa iau , Georgi.

Vreau niste cercei dinaia cu coditza cum erau inainte , aia au inchizatoarea buna. Ca restul ii desface fata imediat!

De la bijuterie vreau sa iau , Georgi.

Vreau niste cercei dinaia cu coditza cum erau inainte , aia au inchizatoarea buna. Ca restul ii desface fata imediat!

De la bijuterie este bine la pret, colega mea a luat de la cineva care vine la noi la servici cu aur. Deci de la bijuterie este OK.

Sal'tare la tata lumea!

Bre, am o rugaminte...sa ma sugestionati ce sa iau cadou unei fetite care implineste 1 an, are di tati si mamica ei e edcatoare. Sa o intreb pe insasi mamica? Mi-e prietena buna si as putea dar parca as dori sa fie surpriza asa ca apelez la voi.

Multumesc fain.

Dau in schimb un moment frumos cu plaja.

post-56-13421956449077_thumb.jpg

Fetelor, s-a facut repartizarea la licee, Alex incepand de astazi este elev la Liceul Teoretic "Ion Neculce", Filologie, bilingv italiana. :appl: :) :D :D :D :P :) :P :D

Sampania sa curga!!!!!! :P

El s-a imbracat frumos si a plecat sa sarbatoreasca cu fostii colegi de scoala, unii dintre ei fiind si cu el la liceu.

Sal'tare la tata lumea!

Bre, am o rugaminte...sa ma sugestionati ce sa iau cadou unei fetite care implineste 1 an, are di tati ...

Chiar daca are de toate indiferent ce cadou i-ai oferi cred ca va fi pretuit fiindca e din partea ta,fiind fetita o rochita frumoasa in care va face o poza cu tine si-o va aminti mereu ,la fel o papusa frumoasa chiar daca are doar un anisor in curand ii va face mare placere sa se joace cu ea!

:appl:

post-405-13421980522675_thumb.jpg

Bravoo!! Giorgi'! :)

Ma bucur nespus!

Sarut-mana, "matusa" Geany!!!! :P :P :appl:

Ah, sampania aia la rece! :)

Daa!!! :D :D

:P

Hello hello. Si la noi caldura mare inca desi avem deja 2 nopti la activ cu ploaie, insa ziua e cremenala:) Bravo lui Alex, e o realizare ca e acolo unde isi doreste el sa fie. Giorgi daca va avea copilul nevoie de carti, dictionare ceva de italiana, sa dai un semn, eu ma ofer deja sa il ajut.

Stiti cand am venit aici preocupata tot de cazul varului meu, cel care trebuia sa sustina tezele nationale si el era deja in It si pe care il suspectam de minciuna crasa.... ei am avut dreptate. A avut cica o corigenta si in felul asta nu a intrat in examen. Pana la urma au aflat si parintii adevarul de la vecina care a avut mai mult tupeu si le-a spus... ma bucur ca stiu, insa imi pare rau de dezamagirea lor.E urat cand rateaza startul copiii astia si nici macar constienti nu sunt.

In rest, nimic nou sub soare. Va pupezz.... aaaaa si in septembrie eu fac 26 de ani:)

Alina, multumim pentru oferta de carti, dictionare, daca este nevoie, dau un semn!

Varul tau de abia dupa ce da corijenta poate sa intre am impresia la sesiunea de toamna, pe locuri ramase libere, care sunt asa cum sunt. Imi pare rau, dar a ratat ce a fost bun!

Alex dupa 4 ani de italiana, va da un atestat de limba si va fi, italano vero.

Oricum nu e din peisaj... adica dintre cei buni:) nu ii place si nu il intereseaza, el aseara se pregatea sa se uite dupa "gagici" si eu l-am intrebat daca n-a vazut manualul de limba romana... Unde nu e... stiti si voi ca nimeni nu cere...

Fetelor, s-a facut repartizarea la licee, Alex incepand de astazi este elev la Liceul Teoretic "Ion Neculce", Filologie, bilingv italiana. :) :P

Sampania sa curga!!!!!! :appl:

El s-a imbracat frumos si a plecat sa sarbatoreasca cu fostii colegi de scoala, unii dintre ei fiind si cu el la liceu.

:) :P :P Alexutu! matusica ZoazoNico il pupa mult si-i ureaza mult noroc in viata si BAFTA in viata de licean!

MamyCody, si voua, parintilor, si, mai ales, bunicutei, pupici si imbratisari si felicitari!

post-73-1342200897761_thumb.jpg

Ai vazut ca s-a putut si fara coana profa de romana?

Bravoooo!!!:D

Bravo Alex, Gioegi sa va traiasca liceanul.

Alina, 26 de ani...wow, multi inainte, deocamdata inca ai 25.

sampanie si ce-ti doresti sa se implineasca.

Nultumim frumos, matusicilor!!!

Si intr-adevar bunicuta a fost cea mai emotionata cand a aflat ca nepotul ei iubit a intrat acolo unde a vrut el.

Buna seara si de la mine. Acum am terminat de pus varza in curte cu parintii mei.

Georgiana felicitari lui Alex si de acum va urez vacanta placuta!

Alina si Geany multi ani inainte!

Floricica,orice cadou ii cumperi,atat copilul si parintii vor aprecia gestul. Exemplu de cadou ar fi un telefon de jucarie sau un instrument muzical de jucarie cu multe cantecele, impreuna cu o carticica personalizata!

Va urez o seara placuta!

Fetelor, s-a facut repartizarea la licee, Alex incepand de astazi este elev la Liceul Teoretic "Ion Neculce", Filologie, bilingv italiana. :appl: :) :D :D :D :D :P :) :P

Pupam copil frumos si destept! Felicitari :P

Hopa si matusa care o sa-l spioneze la liceu prin gard!! Eram sigura ca o sa fie bine si ma bucur ca " nepotul" a fost de aceeasi parere!! :appl:

Salut Floricica, de mult nu te-am zarit in spatiu virtual...:)

Bravo Alex pentru reusita ! (are voie o bere?):appl:

Un mare hop examenele astea, ma uitam si la stiri cu "dezastru" de la bac. Ce mult s-au schimbat generatiile in 10-12 ani si ce mult a scazut nivelul de educatie...in timp ce puterea se bate pe ciolan. Ce e mai usor de manipulat decat un popor needucat?

Merci Geani :)

Georgi, bravo lui Alex si bravo voua pentru educatia oferita!

Cu placere! Daca nu te hotarasti e bine sa pleci pur si simplu la cumparaturi la articole pt. copii si poate o sa-ti cada ochii pe ezact' ceva minunata care s-ar potrivi de minune (asa la plesneala ,poate ala o fi norocul :appl: )

Acum m-ai facut curioasa ce o sa-i cumperi! :)

moatzo exact asa eram, copii pe mocheta la tv toti 3, eu cu laptopul in brate si ta'su la fel (pe canapea amandoi dar la pol opus =)) )

cred ca mi-ar place si mie la tine nu numai Moatzei!

Ai trei bebei asa cum mi-am dorit eu, dar nu se poate ca nu are cine ma ajuta.

Plus ia uite mai cu laptopul in brate?

maica mea era super enervata daca bebe dormea si eu eram pe laptop...cica ce mai e si asta, toata ziua cu nasul in calculator?:love7:)

Multumesc Stella, pana nu cu mult timp in urma detineam recordul de cea mai mica de pe forum sau oricum cea mai mica, care activa:)Eu zic mereu... n-am multe calitati da' am atuu de a fi tanara:)) foooarte tanara:) Asta ca sa ii enervez pe ceilalti, care de obicei sunt sariti de 30 .. si unii si de 40 si eu nu ii inteleg de ce se oftica. Ai varsta pe care o simti;)

Iulia, nu in ultimii 10-12 ani.. zici mult, in ultimii 5 ani , de fapt de la an la an se vad schimbari, rata promovarii e tot mai scazuta si interesul elevilor la fel de scazut. Eu si cumnata-mea am dezbatut indelung tema examenelor si a scolii acum in perioada asta, pentru ca si eu si ea am avut verisori care au dat fie teze nationale fie Bac... vara-mea a cazut, e sora celui de mai sus, corigent si fara examen ... Mare dezamagire pentru parintii aia saracii care isi rup spinarea sa le dea tot dar absolut tot ce au nevoie si doresc.Si ne ziceam noi cum naiba fac copiii astia sa nu se gandeasca la.. mai departe, la viitor la ce-o sa combine pentru ca timpul trece si te trezesti fara nimic.. E drept si eu am invatat, am o diploma,am facut o facultate si tot la munca de jos sunt insa asta e timpul in care traim, nu se ofera mai mult, cauti in alta parte si iei ce gasesti. Fratele meu a terminat anul asta, a luat licenta cu 7, dar de la 19 ani munceste, se intretine singur. Cumnata-mea a terminat anul trecut cu 10 administratie publica e si ea camerista la un hotel aici in Italia, dar cand familia de acasa nu are ce sa iti ofere nu iti ramane decat sa incerci sa oferi tu ceva, asa ca.. muncesti. Spun sincer ca am avut mai multe satisfactii facand asistenta sociala pentru copii, batrani, persoane cu dizabilitati decat intr-un an de profesorat la copii de clasa a7-a care mimau o partida de sex pe o banca... si care ma luam cu " ce vrei si tu fa". Insa am invatat, am rupt cartea, am mancat-o si-am visat-o... pentru atingerea unui vis de ceva mai bun, pentru satisfactia personala, pentru laudele celor din jur, iar acum pura amintire a acestor fapte ma umple de mandrie.Si-am dat Bacul acum 7 ani... si inca invatau cei din generatia mea... dupa noi .. potopul:)

Is cam nevorbita:))

Multumesc Stella, pana nu cu mult timp in urma detineam recordul de cea mai mica de pe forum sau oricum cea mai mica, care activa:)Eu zic mereu... n-am multe calitati da' am atuu de a fi tanara:)) foooarte tanara:) Asta ca sa ii enervez pe ceilalti, care de obicei sunt sariti de 30 .. si unii si de 40 si eu nu ii inteleg de ce se oftica. Ai varsta pe care o simti;)

Iulia, nu in ultimii 10-12 ani.. zici mult, in ultimii 5 ani , de fapt de la an la an se vad schimbari, rata promovarii e tot mai scazuta si interesul elevilor la fel de scazut. Eu si cumnata-mea am dezbatut indelung tema examenelor si a scolii acum in perioada asta, pentru ca si eu si ea am avut verisori care au dat fie teze nationale fie Bac... vara-mea a cazut, e sora celui de mai sus, corigent si fara examen ... Mare dezamagire pentru parintii aia saracii care isi rup spinarea sa le dea tot dar absolut tot ce au nevoie si doresc.Si ne ziceam noi cum naiba fac copiii astia sa nu se gandeasca la.. mai departe, la viitor la ce-o sa combine pentru ca timpul trece si te trezesti fara nimic.. E drept si eu am invatat, am o diploma,am facut o facultate si tot la munca de jos sunt insa asta e timpul in care traim, nu se ofera mai mult, cauti in alta parte si iei ce gasesti. Fratele meu a terminat anul asta, a luat licenta cu 7, dar de la 19 ani munceste, se intretine singur. Cumnata-mea a terminat anul trecut cu 10 administratie publica e si ea camerista la un hotel aici in Italia, dar cand familia de acasa nu are ce sa iti ofere nu iti ramane decat sa incerci sa oferi tu ceva, asa ca.. muncesti. Spun sincer ca am avut mai multe satisfactii facand asistenta sociala pentru copii, batrani, persoane cu dizabilitati decat intr-un an de profesorat la copii de clasa a7-a care mimau o partida de sex pe o banca... si care ma luam cu " ce vrei si tu fa". Insa am invatat, am rupt cartea, am mancat-o si-am visat-o... pentru atingerea unui vis de ceva mai bun, pentru satisfactia personala, pentru laudele celor din jur, iar acum pura amintire a acestor fapte ma umple de mandrie.Si-am dat Bacul acum 7 ani... si inca invatau cei din generatia mea... dupa noi .. potopul:)

Is cam nevorbita:))

Buna dimineata si VIVE LA FRANCE!(14 .07)

Deci eu te admir pt ideiile tale si pt tot ceeace faci.

Tine o asa caci desi tinara esti cu mult mai matura in gindire decit multi altii!

Bravos!!