Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Sal'taree!

Ali, bravo!Asa mod de gandire la o persoana asa tanara, mai rar!Suntmandra si onorata ca te cunosc, macar si virtual!De-ar gandi mai multi ca tine, alta ar fi lumea!:love7:

O zi buna si de la mine! Azi, administrativ!

post-73-1342240777747_thumb.jpg

Giorgiana,felicitari lui Alex si felicitari si tie ca ai avut grija asa um un parinte trebuie sa aibe de copilul lui.

Apropo de ce spunea Alina, generatiile actuale sunt asa din pacate si din cauza sistemului, profesori prost platiti care se fac ca ii invata ceva,dar mai ales parinti prea preocupati de ziua de maine si prea siguri ca odrasla lor se v-a descurca.

Sunt foarte putini parinti care au taria de caracter sa-si tina copii in frau, muncesc de se spetesc si le dau si ultimul leut poate pt a-si lua ultimul tip de tableta ca doar toti colegii au si de ce al lui sa fie mai prejos.

In ultimii ani multi s-au axat de bunurile materiale decat pe cele spirituale/intelectuale.Si apoi vin parintii si spun"vai mi-a picat copilu la bac ,profesori incompetenti.Da tu parinte unde ai fost astia 4 ani de zile?te-ai dus la vre-o sedinta?A fost mai usor sa scrii scutiri cand odrasla strangea cate 100 de absente si apoi invinovazesti sistemul.

Imi pare rau sa o spun ,dar noi generatia cu cheia de gat am crescut cu parintii care lucrau in ture si ai nostrii parinti se zbateau sa ne fie bine,dar aveam in primul rand bun simt.Da stiu situatia acum e alta,dar dureros este ca generatia asta de acum, sunt defapt copii nostrii si e dureros cat putem decadea pentru ce?pentru bani?

Alina, multi se cred batrani dupa o anumita varsta,dar cum spunei, varsta nu e cea din buletin ci cea pe care o simti.Eu dupa ce am facut 30 mult timp nu stiam cat am,calculam anul nasterii :love7: , fiindca nu ma simteam,Chiar si acum parca as avea16-17 ani.Ma bucur ca un copil de orice.Aseara am iesit pe camp la cules de flori, ma simteam ca Lizuca, lipsea doar Patrocle =))

Un weekend fain va doresc.

Eu nu mi-am mai batut capul cati ani am dupa ce am implinit 30! Toti amicii si amicele au facut cate o depresie la 30 de ani si asteptam cu rabdarere depresia, vezi sa nu! M-am trezit dimineata, era o sambata si singurul motiv pentru care mi-am dat seama ca e o altfel de zi este ca fostul sot NU s-a dus la sala, a stat cu mine!

Singurele flori le-am primit de la tata si am iesit la restaurant cu parintii mei, in patru. A fost prima aniversare cu Pisi si a lins frisca de pe tort, stiti ca eu nu's cu dulciurile, le-am taiat lor, restul a fost pentru ea! Atat imi aduc aminte, nici o intristare, nimic!

Anul asta m-a intrebat cineva cati am si am stat sa socotesc...

Hi hi! Al meu sot chiar ieri s-a dezmeticit:'' =)) nevasta eu abea anul asta implinesc 38...Mhhmm! Fain ,credeam ca fac 39 :love7: ''..... =)) =))

O zi faina tuturor! =))

Eu ca de obicei o sterg la mama apoi blimbari' ,utza,terasa la o bele' =))

Vezi Geany ca berea dauneaza grav, las-o pentru mine si Zozo!

Hi hi! E placerea mamii,sa-l rasfete pe bub' ,cu bicu' ii ia inghetata si de toate la o bele'' :love7:

Buna dimineata

Bravo Alex pentru reusita =))

Alina , toata stima si pretuirea mea =))

Si eu am stat sa imi socotesc varsta, dar cei 43 de ani ai mei impliniti nu m-au bagat in depresie si nici nu ma simt batrana =)) Acum sper sa simt asta si dupa 50 de ani :love7:

Cald si la noi azi cica vor fi 32 de grade si maine 35.Si eu trebuie sa gatesc azi si imi e groaza sa aprind aragazul =))

hello, hello!

Giorgi, s-a intamplat asa cum a vrut Alex, felicitari si lui si voua!

azi ceva program administrativ dimineata, omu' i la munca - i-a terminat caldurile astea mari, serpuieste linia la cele aproape 60C cate sunt in ea. F periculos, lumea nu-si da seama si vrea ca trenurile sa mearga repede...

Fi-miu e cu mandra la Cislau, s-au dus sa vada herghelia, frumosi-s calutzii!

eu, lejer! aseara am copt o placinta cu branza dulce, monti am facut-o, vad ca n-a bagat nimeni de seama. la pranz le bag o friptura cu niste ciuperci si salatzi...trece ziua!

hai sa va racoresc c-o poza de la Voineasa

post-100-13422574003308_thumb.jpg

Multumim din suflet tuturor "matusilor"!!!! :love7: =)) =))

Alina, jos palaria pentru tot ce gandesti! =))

Imi place ca si al meu cupil se gandeste ca trebuie sa invete ca sa faca ceva in viata, sa-si construiasca un trai mai bun. Sa gandeasca asa tot timpul!

Si la mine munca administrativa si caldura mare!

VIVE LA FRANCE! :love7:

Verber tu esti in Franta? Ti-ai schimbat nickul de curand s-au ai fost Verber mereu? =))

Giorgiana feicitari pentru reusita lui Alex!

Mutti ce nesimtiti - auzi sa nu te lase cu carutul in magazin! Cum au motivat asta?

Moatza tu esti tare plimbareata vad eu.

Azi am facut oplimbare luuuunga cu The Husband prin padure ( cred ca vreo 20km) si am vazut multi canguri. Pozele le am pe celalalt computer asa ca pun maine. O zi frumoasa va doresc. la mine se termina vacanta maine =))

Moatza, raportez ca operatiunea secreta de care am vorbit noi s-a desfasurat in bune conditiuni, astept rezultatele sa-ti fac statuie!!!!!!!!! :appl:

Alina, jos cu clopul.hello la lume. azi am primit "plocon" de la o vecina o plasa de rosii, vinete si ardei...asa ca facui salata de vinete

spre bucuria comesenilor. :appl:

altfel cald nene, cald tare.leneveala la maxim.

Eu am facut niste vinete la grillul de la cuptor si una a explodat! Noroc ca a fost foarte buna si dulce ca altfel injuram de tot ce nimeream! Stiu nu-s intreaga ca am facut vinete taman azi, dar daca strigau asa dupa mine??!!

Buna ziua la han.

Ma laud si eu cu 34 de ani, da' in nici un caz nu-i simt :appl:

Alina, tot respectul pentru cum gandesti.

Giorgi, felicitari lui Alex si voua ca i-ati dat asa o educatie.

Eu am un pisoi pentru adoptie si ma suna o cucoana, ca cica il vrea.

"E antrenat, zgarie mobila? Am mobila de piele si nu vreau sa vin de la lucru si sa o gasesc distrusa." Alo, tanti, e animal, asa ca te poti astepta la accidente, chiar daca nu o zgarie ca nebunu'. Nu vrei accidente, ia-ti o pisica de plus. M-a enervat......

Acuma la mine sunt 36 de grade, da' umiditatea e infernala. Caldura nu ma deranjeaza, umiditatea da.

:D Asa de drag mi-a fost bub' azi,ne-am intalnit la lift cu moshu' (un mosulica tare de treaba sta pe acelasi palier cu noi,sotia lui mnealui e ''mamaia'' chiar asa isi spun ei moshu si mamaia ,el mereu mestereste cate ceva e reparaciosu' scarii :D mi-a peticit si genti si pantofi pune fete ,ascute cutite etc)si eram cu sotul si cu bub' la lift cand iese moshu' din lift si-i spune lui bub' :''oohhoo,ce mai faci tinere?!''...iar bub' cu moaca estrem' de serioasa :''bine!'' si cu manuta ii cauta mana sa dea noroc,ca berbantii ''... :appl:

:D :D

Cami 36 si umiditate ridicata e sauna adevarata - nici eu nu suport umiditatea deloc.

Va pun si eu doua poze de la plimbare din padure - iarna in Au :hug:

post-86-13423373588785_thumb.jpg

La pascut

post-86-13423374037661_thumb.jpg

Buna dimineata la han.

Cristina, ce frumosi sunt cangurii si ce frumoasa e padurea.

Azi e cald, ca de obicei, dar e uscat. Pot spune ca e chiar placut :hug:

Buna dimi!

Cred ca o stergem iar pe malul apei pe sub salcii cu niste mici,dar ma cam ingrijoreaza vremea sunt niste norisori si un vanticel,acum e perfect dar daca se zburleste?! :hug:

Zi faina tuturor! :-*

Buna dimi!

Cred ca o stergem iar pe malul apei pe sub salcii cu niste mici,dar ma cam ingrijoreaza vremea sunt niste norisori si un vanticel,acum e perfect dar daca se zburleste?! :-*

zi Doamne-ajuta! si sa apeleze toti norii la mine!

mi-am udat iar salciile de dimineata. saracele, nu le mai ajunge doar o data pe zi.

am fost dimineata in piata, f frumoasa si incarcata! cu toata arsita de Buzau, piata e ieftina. muncesc bietii oameni, uda cum pot ca sa se faca cate ceva.

Cristina, fiecare pozeaza ce are, tu canguri, eu vaci si magari :hug:

zi si mie, te rog, cangurii au blana fina, afanata? eu traiam cu impresia ca au parul scurt si tare, ca caii. scuzati!

Buna , fetelor!

Giorgi , FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Floricica , la o fetitza nu strica niciodata rochitzele , posetutzele...chestiile de genul asta. Daca vrei sa iei o jucarie , mai bine intreab-o pe mama ei.

Crsitina , n-au motivat nicicum , nici n-am stat la discutzii. Soacra-mea si-a dat cu presupusul cum ca-i spatziul mic si la inghesuiala fura oamenii si baga-n carutz....

Oricum , n-am mai intrat in magazinu" ala.......

Moatzo? Esti tu in poza sau pretena juniorului?

Faina iarna aveti voi in Au, Cristina!Si draguti cangurasii!

Si eu fusei in piata azi!Acu'derminai cu fiertu.Si eu is fiarta! Am facut iar budinca de conopida, n-o mai pozez, c-o stiti, am fiert si doi porumbi, avem si-un pepene la rece!Astept sa zica boieru'meu ca-i e foame!

Am cautat toata piata pepeni de Braila.Am gasit, normal! la rece!

Mutti, Moatza zice ca-i ea, da'cine-o crede?:hug:

Moatzo, :-*

Pisoiul de care va spuneam ieri a fost preluat azi de o organizatie caritabila, Friends of Animals (Prietenii animalelor). Ei ma vor ajuta sa-l castrez, vaccinez, microcipez si sa-i gasesc casa. Pana ii gasim casa il tinem noi in foster care.

Asa ca acuma ma distrez cu 4 pisici in casa :hug: . Zerda, te-am ajuns :-*